λοιπον μιας και συμφωνω και εγω οτι η συζητηση κανει κυκλους μολις τελειωσω αυτο το ποστ θα δημιουργησω ενα θεμα για σχετικα με τι αλλαγες πρεπει να γινουν στο site ,προτασεις και ιδεες απο τα μελη της κοινοτητας και να το παμε σοβαρα και μεθοδικα....
παμε στο ποστ τωρα..
αυτο που θα επρεπε να κανει μερικους εδω μεσα να ξυνουν το κεφαλι τους ειναι οτι πριν 5 μερες δεν κουνιοταν φυλλο μολις γραφτηκε κατι για την πτωση του forum αρχισαν η σελιδες στην τρυπα με ποστ που εξεφραζαν αποψης και παραπονα με βασεις αν θελετε την αποψη μου..
αναφερθηκαν ονοματα και δειξανε με το δαχτυλο users και mods,εγω δεν θα το κανω..εχω ασχημη εμπειρια....θεωρω οτι η κατασταση εχει να κανει με ολους και με τα team του forum αλλα και με τους απλους users αλλα οπως ολα ετσι και εδω απο καπου αρχιζει και καπου τελειωνει
η αρχη για μενα εγινε απο το team και το τερματισαμε και εμεις...ΑΛΛΑ....
Eμαι μελος απο το 2006 και αν εξαιρεσουμε μια παυση 2 χρονων.... αρκετα ενεργος(με 4-5 αλυσιδες τοτε ταυτοχρονα ενεργες στο ADN,μερικα reviews,καποιες παρουσιασης,και καποια anime related θεματακια +αρκετα ποστ σε αλλα θεματα αλλων) πριν την παυση,λιγοτερο μετα αλλα συνεχιζω να μπαινω καθημερινα...θα μου πειτε γιατι δεν γραφω κατι..?
παρακολουθουσα της συζητησεις που γινονταν χωρις να περνω μερος πολλες φορες γιατι εβλεπα απεξω χωρις να περνω θεση καλυτερα...πολλα μελη αρχισαν να σπανε γιατι υπηρχε μια απολυτοτητα απο αλλους σε καποιες αποψεις και μια ταση για επιβολη τον δικο τους αποψεων σε αλλους χωρις ιδιαιτερα επιχειρηματα(μερικες φορες)....γιατι?....γιατι ετσι!
συζηταγα με αλλους σε τηλεφωνα και τσατ για αυτα τα θεματα και λεγαμε θυμαμαι απο τοτε οτι αυτη η μερα θα ερχοταν...και ηρθε....
το θεμα ειναι τωρα τι γινεται
απο την μια η mod team μας λεει οτι δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε το team και απο την αλλη το team κατηγορει τους users..
σε καποια σκορπια τωρα θεματα που πιανω τωρα απο την σελιδα αυτη
αναφερθηκε το οτι για να αναλαβει καποιος καθηκοντα εδω(οποια και αν ειναι οπως και αν ονομαζεται) θα πρεπει να.....
"Έχει όμως υποχρεώσεις και προϋποθέσεις. Πχ το να έχει κανείς επαφή με το αντικείμενο που πραγματεύεται η κοινότητα."
πως μπορει να καποιος να αξιολογησει και να κατηγοριοποιησει καποιον σε αυτο..?δηλαδη εγω π.χ που δεν γραφω συχνα εδω μεσα αλλα βλεπω-διαβαζω και ασχολουμε με anime stuff καθε μερα πως θα το καταλαβει καποιος?θα του δωσω pass απο teamviewer για να δει το content του pc μου και το ιστορικο μου?
Οφείλω όμως να προστατέψω την δουλειά που έχουν ρίξει μέλη και moderators και η οποία είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για την ενημέρωσή και την κατάρτιση των υπολοίπων
ειπε κανεις οτι αν αλλαξει η ομαδα θα ριξουμε μπομπα και θα καιμε στην πυρα ολο to content των παλιων mod?η οτι ειπαμε δωστε μας τα κλειδια και εξω απο την πορτα εσεις??προσωπικα εγω μιλησα για συνεργασια με το παλιο team για tutoring και μαλιστα στην δικια μου αποψη σε ενα ποστ ειπα οτι οποιος θελει μενει οποιος οχι φευγει... δεν νομιζω οτι υπαρχει καν θεμα συζητησης εδω ,εκτος και αν μας περναν για παιδακια δημοτικου....εγω τουλαχιστων που κλεινω 11 χρονια εδω μπορω να ξερω τι δουλεια εχουν ριξει εδω μεσα αλλα παιδια και τα θεωρω ευαγγελια ακομα και τα ποιο απλα ποστ τους ...
Το θεμα για εμενα δεν ειναι καν το τι εκαναν οι παλιοι αλλα το τι θα κανουν οι καινουργιοι.
εδω εισαι λαθος...το θεμα ειναι ΚΑΙ τι εκαναν οι παλιοι...και στα καλα και στα κακα...οι καινουργοι θα πρεπει να δουν τα λαθη αλλα και τα σωστα και να πραξουν...και θα κανουμε ενα brainstorming στο επερχομενο τοπικ
Η λεξη κλειδη εδώ όπως ξερετε ειναι η "Ορεξη".
ορεξη που χαθηκε απο το team και μετα χαθηκε απο του users....chain reaction που πρεπει να παραδεχθει απο ολους....και το παραδεχομαι και εγω.
Πρέπει τα ηγετικά μέλη, ακόμα και επί την έλλειψη όλων των υπολοίπων να συνεχίζουν να παράγουν υλικό και συζητήσεις επί του θέματος(Anime) επειδή αυτό που τραβάει κάποιον σε μια κοινότητα είναι ο ήδη υπάρχον διάλογος και κλίμα σε αυτήν.
αυτο ηταν ενα απο τα μεγαλα φαουλ που εγιναν τον τελευταιο καιρο...το κλημα σε καποιες φασεις οπως εγραψα και ποιο πανω ειχε γινει σε αρκετες φασεις αρκετα σκληρο...ειχαμε φτασει σε φαση να κανουμε ποστ και να γραφουμε απο μονοι μας ''flame on in 3,2,1..." γνωριζοντας οτι δεν θα περασει η αποψη μας πολυ ευκολα αν δεν συμφωνουσε με καποιους αλλους...και σαφεστατα δεν θεωρω οτι επρεπε οτι γραφει ο καθενας να περναει ετσι αλλα δεν μπορουσες να γραψεις μια αποψη χωρις να προσπαθησουν να σε πατροναρουν σε μερικες περιπτωσεις οπως νομιζαν καποιοι και δεν μιλαω μονο για το team...αυτο γινοταν και απο απλους users με μια Α χαλαροτητα σε αυτα που εγραφαν....
Εγώ θα έλεγα μιας και υπήρχε ήδη η σκέψη και αν συμφωνεί και η iristella ίσως και όσοι mod μπαίνουν πλέον μέσα να ξεκινήσουμε με έναν οδηγό για το πώς να ανοίγεις ένα post.....Νομίζω είχαμε έναν παλιό αλλά πλέον νομίζω είναι λίγο ξεπερασμένος
εδω με αυτο πολυ απλα φαινεται οτι το forum ειχε αφεθει στην τυχη του ...δεν ενδιαφερθηκε κανεις να αλλαξει κατι απλο αλλα βασικο....
ουφφφφφ τελος ποστ....
το παρηγορο ειναι οτι απο το team η Kai einai η μονη που παραδεχεται και το ξενερωμα της και δινει και προτασεις ανανεωσεις του forum....arigato Kai...
Edited by vectrapearl, 09 June 2017 - 09:50.