Lol ναι να σαι σιγουρος. Αμα σου πω το προγραμμα μου μεχρι τις 16 σεπτεμβρη θα παθεις ανευρυσμα απο τα γελια.
καλα κι εγω δεν παω πισω, 12 αρχιζω εξεταστικη και δεν θα προλαβαινω ουτε να χεσω XD
Posted 08 June 2017 - 21:24
Lol ναι να σαι σιγουρος. Αμα σου πω το προγραμμα μου μεχρι τις 16 σεπτεμβρη θα παθεις ανευρυσμα απο τα γελια.
καλα κι εγω δεν παω πισω, 12 αρχιζω εξεταστικη και δεν θα προλαβαινω ουτε να χεσω XD
Posted 08 June 2017 - 21:28
Θα τα πω όσο πιο επιγραμματικά γίνεται γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.
Για να κλείσω θα πω ότι αν θέλετε να αναβιώσετε την κοινότητα μπορείτε κάλλιστα να επικεντρωθείτε στα πράγματα αυτά που έκαναν το .aNiMe//gr να ξεχωρίζει. Που ήταν οι ωραίες συζητήσεις που μπορεί να διαφωνούσαμε να υπερανέλυε κάποιος, άλλος να είχε κολλήσει σε ένα θέμα αλλά δεν μπορούν να γίνουν σε καμία περίπτωση σε facebook. Γι αυτό δεν χρειάζεστε μπάρα και moderator rights. Απλά αρχίστε να μιλάτε. Από εκεί και πέρα σας παρακολουθώ πάντα και δεν έχω κανένα θέμα να υπάρξει νέα ομάδα και νέα πορεία. Αλλά από την άλλη δεν έχω θέμα και να μην υπάρξει εάν δεν βρεθεί κάποιος να δεσμευτεί.
Posted 08 June 2017 - 21:29
ετσι ρε, κανε αιτηση για admin να φταις για ολα εσυ μετα :3
Kαλό θα ήταν αν πάμε σε κάτι τέτοιο να βρεθεί ενεργή ομάδα ατόμων, που όντος να έχει την θέληση και χρόνο να ασχοληθούν με το φόρουμ, μην τα φορτωθεί όλα ένα άτομο με περιορισμένο πιθανόν χρόνο (όπως κατέληξε με την Ιρι, αν δεν κάνω λάθος, που μεινε το μόνο μέλος διαχείρισης για όλο το φόρουμ, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον συγκεκριμένα).
Posted 08 June 2017 - 21:33
Mανίτσα τώρα μου τα μασάς. Τι όταν έτρεχα εντεκάωρα και είχα και τις σφαγές στο Black Hole εγώ δεν ήμουν άνθρωπος;
Posted 08 June 2017 - 21:45
Kαλό θα ήταν αν πάμε σε κάτι τέτοιο να βρεθεί ενεργή ομάδα ατόμων, που όντος να έχει την θέληση και χρόνο να ασχοληθούν με το φόρουμ, μην τα φορτωθεί όλα ένα άτομο με περιορισμένο πιθανόν χρόνο (όπως κατέληξε με την Ιρι, αν δεν κάνω λάθος, που μεινε το μόνο μέλος διαχείρισης για όλο το φόρουμ, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον συγκεκριμένα).
Για εμενα το φορουμ δεν χρειαζεται τιποτα περισσότερο από εναν news reporter να βαζει εστω και καθυστερημενα καποια νεα περι anime στο πορταλ, το να βλεπει καποιο νεο μελος το "καλο πασχα" η "τα καλα χριστουγεννα" ενω εχουν περασει εδω και μηνες δεν ειναι οτι καλυτερο, επισης θα χρειαζοταν οπως ειπα μια γραφιστικη ανανεωση εστω μικρη και προαιρετικα καινουργιες μικρες λειτουργιες ετσι για το κερασακι στην τουρτα. Τιποτε αλλο δεν χρειαζεται αυτη η κοινοτητα για να ειναι ενεργη, και μην σας πω το γραφιστικο κομματη ειναι κι αυτο προαιρετικο. Προφανως μπορει ο καθενας που ξερει γλωσσες προγραμματισμου και λιγο φωτοσοπ να κανει το φορουμ αγνωριστο αλλα και παλι δεν θα ειναι αυτο το προβλημα.
Posted 08 June 2017 - 21:47
Εγώ βλέπω πάντως όλους να θέλουν να το σώσουν αλλά κανένας δε λέει "θέλω να γίνω ο Μεσσίας" και η συζήτηση άρχισε να κάνει κύκλους.
Posted 08 June 2017 - 21:51
Αν είναι να φύγουν τα καλοπασχαχριστούγεννα από την κεντρική δεν θα τα χαλάσουμε. Δεν θα μου φάει τη ζωή. Δυο ανακοινώσεις υπόθεση είναι. Στα υπόλοιπα χρειάζεται κίνηση. Γιατί mind you τα άρθρα είναι actual job που πληρώνεται και καλείστε για χάρη της συζήτησης να την κάνετε δωρεάν όπως την έκανε το mod team τόσα χρόνια (μεταξύ πολλών άλλων).
Posted 08 June 2017 - 21:53
Εγώ βλέπω πάντως όλους να θέλουν να το σώσουν αλλά κανένας δε λέει "θέλω να γίνω ο Μεσσίας" και η συζήτηση άρχισε να κάνει κύκλους.
Αν με περιμενετε κανα μηνα να τελειωσω την εξεταστικη μπορω να κανω παπαδες σε θεμα προγραμματισμου, και αν μου βρειτε ατομο που ξερει αρκετα καλο φωτοσωπ να κανουμε combo θα μπορω να κανω πολυ περισσοτερα πραγματα επισης κανω και πολλα χρονια moderating οποτε απο εμπειρια αλλο τιποτα. αλλα εδω εχουμε 2 προβληματα,
1) Είμαι ένα ατομο που μπηκε πριν κατι μηνες, οπότε πορφανως και δεν θα επρεπε να μου δωσετε προσβαση στους πινακες γιατι μπορει απλα να ειμαι ενα τρολλακι και να καταστρεψω το φορουμ για να γελαω ![]()
2) Οπως ειπα τα γραφιστικα δεν ειναι καν το θεμα, το θεμα ειναι οτι χρειαζονται ατομα να ασχολουνται (πραγμα που επισης μπορω να κανω)
Posted 08 June 2017 - 21:58
@ Ιριστελλα
Ενα λεπτο πουλι μου ενα λεπτο. εδω ημουν και οταν ατομα που εφαγαν warning γιναν αργοτερα μοντς εδω ημουν και οταν καποιοι απορουσαν αν μερικοι ηταν bots με τις ωρες που βαραγαν. Οκ ο κεννυ πρωτος αλλα και συ δεν πας πισω.
Δεν ειναι θεμα δημοκρατιας και αν με ρωτας κακο που το θετεις ετσι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχει κανενα νοημα να σε θελουν ολοι αμα δεν μπορεις να δωσεις οτι χρειαζεται, αλλα εξισου ανουσιο να θες να δωσεις αλλα να εισαι ενας και να μη σε θελουν δεκα. Δεν πρεπει να τα ταιριαξουμε και τα δυο; Η μηπως αυτο που συμβαινει τωρα εσενα σου αρεσει;
Καλως η κακως αν δε μπορεις να δωσεις τωρα πρεπει να κανεις και το αναλογο delegating. Αυτη τη στιγμη ακουγεσαι σαν τον "παλιο φανταρο".
"Ολο ανηφορα ηταν η θητεια, και δεν ξερει εσυ εγω τι τραβηξα, και αμα δεν πηξεις αρκετα δε σου αξιζει να λεγεσαι παλιος"
Αμα ειναι τοσο μεγαλο βασανο το μοντερεητινγκ πιο το προβλημα σου να το δωσεις σε ενα φρεσκο προσωπο που οκ μπορει και να κανει και καμια μαλακιουλα αλλα τουλαχιστον εχει την ορεξη και το χρονο που εσυ δεν εχεις; χειροτερο απο αυτο που συμβαινει τωρα δε θα ναι. Αμα το βοηθησεις και λιγο μια χαρα θα τα παει. Χρειαζεται οντως να γραφει υλικο απο το 2012? ή αμα ειπε και καμια χοντραδα στα 21 του θα του παρουμε και το κεφαλι;
Kai δεν εχω προβλημα να ξεκινησω εγω το θρεντ συζητησης. Αλλα πρεπει να υπαρξει μια διαλλακτικοτητα και απο τις δυο ή τρεις μεριες αλλιως δεν προκειται να προχωρησει τιποτα. Ειναι σαν να σπρωχνεις εναν τοιχο και να ελπιζεις οτι την 200στη φορα θα κουνηθει.
Υ.Γ. Ιρι πολυ ευχαριστως να σου πω σε πμ και που δουλευω και τι μαθηματα παρακολουθω και να μου πεις εσυ αμα προλαβαινω... πιστεψε με αμα δε το γουσταρεις δε το κανεις αυτο που κανω
Edited by Lord Leon, 08 June 2017 - 21:58.

Posted 08 June 2017 - 22:12
Posted 08 June 2017 - 22:14
Οι παλιοι σκορπίσανε στους 5 δρόμους.
Και εγώ πλέον δεν έχω όρεξη να βλέπω 5-10 νέες σειρές τη χρονιά όπως πριν, για να συζητάμε ή να παρουσιάζω. Αυτά που βλέπω πλέον είναι λογω προσωπικού γούστου και γίνονται όλο και λιγότερα.
Έχω χάσει επεισόδια γενικά.
κυριολεκτικα XD
Posted 08 June 2017 - 23:46
@ Ιριστελλα
Ενα λεπτο πουλι μου ενα λεπτο. εδω ημουν και οταν ατομα που εφαγαν warning γιναν αργοτερα μοντς εδω ημουν και οταν καποιοι απορουσαν αν μερικοι ηταν bots με τις ωρες που βαραγαν. Οκ ο κεννυ πρωτος αλλα και συ δεν πας πισω.
Δεν ειναι θεμα δημοκρατιας και αν με ρωτας κακο που το θετεις ετσι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχει κανενα νοημα να σε θελουν ολοι αμα δεν μπορεις να δωσεις οτι χρειαζεται, αλλα εξισου ανουσιο να θες να δωσεις αλλα να εισαι ενας και να μη σε θελουν δεκα. Δεν πρεπει να τα ταιριαξουμε και τα δυο; Η μηπως αυτο που συμβαινει τωρα εσενα σου αρεσει;
Καλως η κακως αν δε μπορεις να δωσεις τωρα πρεπει να κανεις και το αναλογο delegating. Αυτη τη στιγμη ακουγεσαι σαν τον "παλιο φανταρο".
"Ολο ανηφορα ηταν η θητεια, και δεν ξερει εσυ εγω τι τραβηξα, και αμα δεν πηξεις αρκετα δε σου αξιζει να λεγεσαι παλιος"
Αμα ειναι τοσο μεγαλο βασανο το μοντερεητινγκ πιο το προβλημα σου να το δωσεις σε ενα φρεσκο προσωπο που οκ μπορει και να κανει και καμια μαλακιουλα αλλα τουλαχιστον εχει την ορεξη και το χρονο που εσυ δεν εχεις; χειροτερο απο αυτο που συμβαινει τωρα δε θα ναι. Αμα το βοηθησεις και λιγο μια χαρα θα τα παει. Χρειαζεται οντως να γραφει υλικο απο το 2012? ή αμα ειπε και καμια χοντραδα στα 21 του θα του παρουμε και το κεφαλι;
Kai δεν εχω προβλημα να ξεκινησω εγω το θρεντ συζητησης. Αλλα πρεπει να υπαρξει μια διαλλακτικοτητα και απο τις δυο ή τρεις μεριες αλλιως δεν προκειται να προχωρησει τιποτα. Ειναι σαν να σπρωχνεις εναν τοιχο και να ελπιζεις οτι την 200στη φορα θα κουνηθει.
Υ.Γ. Ιρι πολυ ευχαριστως να σου πω σε πμ και που δουλευω και τι μαθηματα παρακολουθω και να μου πεις εσυ αμα προλαβαινω... πιστεψε με αμα δε το γουσταρεις δε το κανεις αυτο που κανω
Κακώς το παίρνεις ως φανταριλίκι αυτό που είπα και κακώς νιώθεις την ανάγκη να μου εξηγήσεις τι κάνεις στην ζωή σου. Δεν ήταν αυτό που είπα.
Μιλάμε για πρόσφατες συμπεριφορές και λειτουργία στα πλαίσια της κοινότητας. Όπως λες και ο ίδιος στο παρελθόν έχουν ξεπεραστεί και δυσκολίες, και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες έχουν δοθεί και έχει υπάρξει κατανόηση. Έχει υπάρξει όμως και ανάλογη πρόοδος και προσπάθεια και συμβολή.
Το να ζητάω άτομα με διάθεση να κάνουν την δουλειά που βλέπω ότι θέλετε και την ανάλογη υπευθυνότητα δεν είναι αδιαλλαξία είναι κοινή λογική. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθεί κανείς εξωφρενικούς ρυθμούς. Έχει όμως υποχρεώσεις και προϋποθέσεις. Πχ το να έχει κανείς επαφή με το αντικείμενο που πραγματεύεται η κοινότητα. Δεν "οφείλω" να κάνω delegating μόνο και μόνο για να υπάρχει μία ομάδα. Οφείλω όμως να προστατέψω την δουλειά που έχουν ρίξει μέλη και moderators και η οποία είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για την ενημέρωσή και την κατάρτιση των υπολοίπων.
Αν δεν μπορείτε να συζητάτε για anime καλά καλά ως μέλη, πραγματικά τι περιμένετε να κάνετε σε ένα anime forum? Φτιάξτε φόρουμ "κυνήγι και ψαροντούφεκο", "Το καλύτερο πιτόγυρο" κοκ.
Τόσα posts για τις υποχρεώσεις των moderators και τις υποχρεώσεις των μελών και τον ρόλο τους στο επιθυμητό αποτέλεσμα τα περνάμε αψήφιστα. Και τόσες σελίδες για τους κακούς moderators αλλά μία ματιά στο τι δουλειά έχουν ρίξει αυτοί οι άνθρωποι στην καλλιέργεια της συζήτησης δεν έχει πέσει.
Posted 09 June 2017 - 03:45
Παιδια, νομιζω εχετε παρει ενα πολυ απλο θεμα και το εχετε και του εχετε δωσει διαστασεις που δεν χρειαζεται καν. Είναι απλό
Αυτοι που εκαναν δουλεια στο φορουμ φαινονται και το δειχνει η ιστορια μεσα απο τα μελη της, ατομα τα οποια δεν εκαναν τιποτα επισης φαινεται, αλλα οποιος καει απο τον χιλο φυσα και το γιαουρτι. Το θεμα για εμενα δεν ειναι καν το τι εκαναν οι παλιοι αλλα το τι θα κανουν οι καινουργιοι.
Τωρα οσοι θελουν να αναλαβουν την δουλεια αν δεν το γουσταρουν δεν προκειται το φορουμ να προοδευσει ουτε σε εκατο χρονια, ποσο μαλλον να γυρισει στην αρχικη του κατασταση. Η λεξη κλειδη εδώ όπως ξερετε ειναι η "Ορεξη". Τωρα αυτο που υποθηκε με τον παλιο φαντάρο δεν ξέρω απο που ηρθε, στο κατω κατω αν θες να ξεφτυλισεις τους προηγουμενους admin και να τους το παιξεις ιστορια, κανε εργα και αποδειξε τους οτι μπροστα σου απλα βαραγαν μυγες :3 .
Επισης κατι καλο που υποθηκε ειναι οτι "δε πα να εχει και 100 ενεργους admin και moderators το φορουμ, αν τα μελη δεν εχουν και αυτα ορεξη για συζητηση δεν γινεται επισης τιποτα" και αυτο ισχυει ομως! Πρωτα πρεπει τα παλια μελη να αρχισουν ξανα να ενδιαφερονται για το φορουμ, οπως αρχισατε να κανετε τωρα τελευταια και μετα ας βρεθει νεο προσωπικο να παροτρινει ακομα περισσοτερο την κοινοτητα, ετσι κι αλλιως αν ειναι το φορουμ μεσα στην σαπιλα δεν βρησκω τον λογο γιατι και το staff να πρεπει να μουχλιασει μαζι του. Κοιταξτε λιγο τα ποστ 2 σελιδες πριν, αρχισαμε ενα μικρο δραμα-συζητηση εστω καταλαθως για το θεμα "Η αναγεννηση του φορουμ" και αυτο αρκουσε για να τραβηξει και να κανουν πολυ παλια μελη να ποσταρουν την αποψη τους.
Posted 09 June 2017 - 04:47
Edited by Takayama Yuichi, 09 June 2017 - 06:02.
Posted 09 June 2017 - 06:56
Επειδή έγινε λίγο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ το θέμα και όλη η συζήτηση έχει καταλήξει σε "Εσύ φταις" "Όχι εσύ φταις" "Ναι αλλά εσύ έφταιγες πριν από εμένα" "Ναι αλλά εσύ δε φοράς γραβάτα" στυλ και ουσιαστικά έτσι δεν λύνεται τίποτα, εγώ έχω να προτείνω να ξεκινήσουμε έστω από τα βασικά αφού λένε τόσοι πολλοί ότι έχουν όρεξη. Προτάσεις κυρίως που να μην περιλαμβάνουν μόνο φράσεις τύπου "Ωραίο site αλλά θα ήθελα να έχει και γκλίτερ στο background και εκείνη την ωραία εικόνα με το γατάκι που έχω κλπ."
Εγώ θα έλεγα μιας και υπήρχε ήδη η σκέψη και αν συμφωνεί και η iristella ίσως και όσοι mod μπαίνουν πλέον μέσα να ξεκινήσουμε με έναν οδηγό για το πώς να ανοίγεις ένα post. Δεν λέω να είναι όλα εντελώς τυποποιημένα από άποψη γραφής αλλά λίγο πολύ να εξηγεί και σε νέους που μπαίνουν 5-6 βασικά πράγματα για το τι να βάζουν μέσα από εικόνες, links κλπ και να μην είναι ένα ξερό κείμενο. Νομίζω είχαμε έναν παλιό αλλά πλέον νομίζω είναι λίγο ξεπερασμένος; Αυτό το λέω για να αποκτήσουμε περισσότερα threads σαν αυτό παρά σαν αυτό ή ακόμα και αυτό. Μπορώ να τον γράψω κι εγώ με βάση πάντα τα βασικά που χρησιμοποιούσε το moderating team ίσως και με κάποια tips χωρίς να πω ότι θα το έχω έτοιμο αύριο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να το ξεκινήσω και να το επεξεργάζομαι μέσα στο κρυφό της Review Team ώστε να μπορούν και όσοι είναι στο review team να το ελέγξουν πριν δημοσιευτεί.
Να μιλήσουμε για το αν γίνεται να διορθωθούν παλιά OPs τύπου "Γεια σας έχετε δει αυτή τη σειρά" ή "Να πάρε την υπόθεση στα αγγλικά", ούτε εικόνα ούτε τίποτα. Τώρα το πώς θα γίνει αυτό θα είναι το πιο δύσκολο θέμα. Κατ' αρχήν δεν γνωρίζω αν μπορεί να μεταφερθεί ολόκληρη συζήτηση αποκόπτοντας την από το δεύτερο post και μετά που ίσως θα βοηθούσε αλλά και σε περίπτωση που δεν γίνεται δε νομίζω αν γίνει κάποιο edit να ενοχλήσει users που έχουν να πατήσουν πάνω από 5 χρόνια. Επειδή αυτό όμως θέλει δουλειά, θα μπορούσε να γίνει ένα γενικό adoption thread να βοηθήσουν και τα μέλη μιας και το θέλουν τόσο και το πολύ πολύ το ανανεωμένο κείμενο να ποστάρεται από κάτω και κάποιος mod να αναλάβει να κάνει edit το παλιό και να σώζει μέσα το νέο περιεχόμενο.
Ίσως να μαζευτούν τα pinned Anime Season σε ένα section με κάποιον τρόπο γιατί εκτός του ότι κοντεύουν στη μισή σελίδα θα ήταν άσχημο να γίνουν και unpinned και να είναι σκόρπια μέσα στα threads. Να γίνει και ένα section με οδηγούς όπου τα μέλη θα μπορούν να δημοσιεύουν οδηγούς για διάφορες σειρές πχ. Monogatari, Fate κλπ.
Ένα συγκεντρωτικό post με όλα τα Reviews/Previews αλφαβητικα pinned πάνω από τα anime threads για να γνωρίζουν τα μέλη ότι υπάρχει καθώς παλιά ενώ έχουν ολόκληρο δικό τους κομμάτι τα Reviews πολλοί έλεγαν "έχουμε και reviews ουάου δεν το ήξερα".