Λοιπον εγω το λεω: αμα ειμαστε τοσοι πολλοι μετα απο 2,5 χρονια νεκρας, εγω ψηνομαι να διαθεσω λιγο απο τον ελαχιστο χρονο που εχω για να το ξαναστησουμε και να το παρουν τα "πιτσιρικια" που εχουν ορεξη να ασχοληθουν και να το τρεξουν οπως θελουν. Ετσι, γιατι ακομα και αν δεν εχω πια χρονο να γραφω, θελω να ξερω οτι θα ανοιξω τη σελιδα σε πεντε χρονια και θα υπαρχει, και κατι 20χρονα θα τσακωνονται για το ποιο απο τα πρωτα πεντε σονεν πουλαει περισσοτερο, εχει τις καλυτερε μαχες και τα μεγαλυτερα βυζια
. Θελει κανας αλλος, ή θα μου παριστανετε τις banshees;
(ουφ τα πα και γω και ξεθυμανα. τι μονο εσεις θα βγαζετε το αχτι σας κλαψομαριες
εγω γνωσεις απο graphic design και τα σχετικα δεν εχω..αλλα ειμουν χρονια mod σε αλλο φορουμ με εντελως αλλη θεματολογια και εκανα τα κλασσικα σβησιμο,διορθωση ποστ κλειδωματα τοπικ και διαχειρηση front page και τα σχετικα...
αν θελετε κατι τετοιο count me in...
απο χρονο εχω να διαθεσω...
απροπο αλλα να πω εδω οτι ειδα mod του φορουμ οπου εχει να συνδεθει απο το σεμπτεμβρη του 2015 και δεν βρηκα ενα ποστ που να λεει οτι θα φυγει η οτι δεν μπορει αλλο η τεσπα να πει οτι δεν μπορει να συνεχισει...καποιοι αλλοι mod εχουν κλειδωσει το σημειο last active μαλλον για ευνοητους λογους...
@Lord Leon ΣΟΡΡΥ φιλος που δεν σηκωνα το τηλ αλλα το viber γ@#$%@ται...αλλαξα κινητο και τωρα ειμαι ετοιμος να δεχθω κλησεις σου ...ετρεχα και με το ποδι οποτε καταλαβαινεις...αν και σε πηρα πισω μετα αλλα με εκλασες
ΥΓ..το κακο με την ολη υποθεση δεν ειναι οτι οι mod βαρεθηκαν -κουραστηκαν-κτλ...για μενα το κακο ειναι οτι δεν εκαναν και τιποτα να παραδωσουν την σκυταλη σε καποιους αλλους που πιθανοτητα ειχαν περισσοτερη ορεξη και φρεσκιες ιδεες για αυτο το φορουμ...εμενα ποιο πολυ με εκνευρισε η αδιαφορια τους παρα οτι αλλο....και επειδη καποια στιγμη φανταζομαι καποιοι θα εμφανιστουν για να πουν κατι και φανταζομαι οτι θα το ριξουν στο οτι δεν εχουμε χρονο δουλευουμε προσωπικα θεματα και τα σχετικα ,ξαναγυρναμε στην αρχη του υστερογραφου....αφου λοιπον συντρεχουν λογοι που δεν σε αφηνουν να ασχοληθεις με κατι δεν το παρατας στην τυχη του αλλα το δινεις σε καποιον που θελει να το συνεχισει...δηλαδη εγω ας πουμε δεν μπορω να συνεχισω να κουρευω (για χ-ψ λογους)και ενα ωραιο πρωινο αντι να το δωσω σε εναν υπαλληλο η να το πουλησω ρε αδερφε, κλειδωνω το μαγαζι και εξαφανιζομαι χωρις να πω κατι και να ενημερωσω τους πελατες μου για τιποτα...και καποια στιγμη μου ερχεται να ξανανοιξω ...μαντεψτε....θα κουρευω τα α#&@α μου.....
Edited by vectrapearl, 08 June 2017 - 09:19.