Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84706 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 June 2017 - 14:43

Boys and girls είναι ηλίου φαεινότερο αμα δω τι γράφτηκε απο χτες το μεσημερι που μπήκα μεχρι σήμερα, οτι  πέφτει ακόμα πολύ Lurking απο παλιους και νεους χρηστες. Αμα θελετε να κανετε κατι καντε, μη γκρινιάζετε για το αν εχει νοημα ή όχι. προφανώς το φορουμ αυτο εχει ακομα πολυ κοσμο και αμα ξεκινησει μια πρωτοβουλία οι "20 guests¨" θα πατήσουν και το κουμπάκι του λογκιν.

Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι κινητικοτητα υπαρχει, εστω και απο συνηθεια ολο και καποιος θα πατησει το παλιο του bookmark.  Aπλώς περιμενουν ολοι να δουν 1) καποιον να ασχολειται σοβαρα και να χει ορεξη να γραψει ποστ αφιερωματα (ακομα και στις καλυτερες μερες του 10 γραφαν και 3333 σχολιαζαν) κτλ  και 2)νεα διοικηση (κανεις δε θελει να δει τις παλιες φαγωμαρες). 

Ολα τα υπολοιπα τσουντεριες μου φαινονται αφου σας τρωει το χερι σας παραδεχτειτε το :) ακομα και γω που χω ελαχιστο χρονο τα τελευταια τρια χρονια αμα υπηρχε κινηση ξερω οτι εστω και απο το κινητο μεσ στο λεωφορειο μια φορα τη βδομαδα ολο και καμια μαλακια θα γραφα. Και σεις το ιδιο ειτε το λετε ειτε οχι  :gotit:

(αμα βρω χρονο μεχρι και αφιερωμα για το Dr. Stone θα γραψω και ας μη το διαβασει κανεις  :kakaka:  boichi ρε μνια και τα μυαλα στο μιξερ)

stasou%2520mygdala.jpg

#84707 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 03 June 2017 - 15:49

*19 guests*

Να αναφέρω πως και εγώ μετανιώνω που παρά τα τόσα χρόνια εδώ, δεν κατάφερα να κάνω την μπάρα πρόοδου μου ουράνιο τόξο.

ΥΓ: Ωραία ήταν όσο κράτησε. Let's move on.

#84708 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 June 2017 - 17:00

Shoulda feel complete nowa? <3

life achievements: rainbow bar complete!

I can rest in peace now and move on.  

Εγώ αν έχω ένα ριγκρετ είναι πως σταμάτησα τα ριβιους που χα αρχίσει τότες και ότι δεν με είδα με φάμπιουλους ροζ γράμματα ποτε τλκ... :(

Υ.Γ: σα να περιμένουμε τη ταφόπλακα γίναμε....ουγκ!

Edited by GhostPrince, 03 June 2017 - 17:00.

フカフカ

#84709 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 June 2017 - 19:30

Τελικά όμως πόσα ποστς θέλει για την full bar οεο!

Edited by Hazuki, 03 June 2017 - 19:30.

rsrGbGx.gif

#84710 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 04 June 2017 - 03:14

Ήθελα να προετοιμαστώ για την ημέρα του χωρισμού.

Αλλά έπρεπε να μου το είχε πει νωρίτερα ότι φεύγει. Ο υπεράριος όμορφος Σουηδός μου, ο ξανθός μου, μου ανακοίνωσε ότι αύριο την κάνει για τη μάνα πόλη.

Νιώθω ότι τα δάχτυλά μου με δυσκολία πατάνε τα κουμπιά. Νιώθω μοναξιά. Σαν μη με ήθελε όπως τον ήθελα.

.Και νιώθω ότι μόνο εγώ σε αυτή την πόλη νιώθω έτσι, στενοχωρημένη. ΄Όλοι οι άλλοι στην κοσμάρα τους. Α ρε ανιμίτες σήμερα είναι μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα και εγώ κάθομαι μέσα και μυξοκλαίω και στενοχωριέμαι.

Γιατι??

Γιατί επέλεξα να δεθώ συναισθηματικά και να δείξω σε αυτό το αγόρι ότι ου αρέσει. Γιατί περίμενα να μου πει ότι θα φύγει στα μέσα του Ιούνη και όχι αύριο.

Γιατί πίστευα ότι...  όλα πίστη είναι στη ζωή.

Αλλά και στον Θεό πίστευα κάποτε και απογοήτευση πήρα.

Εξομολόγησις.

Συγνώμη αλλά πρέπει να πάω Σουηδία, θα σου στέλνω γράμματα να σου αφηγούμαι τις υπέροχες περιπέτειες μου εκεί στα ξένα. Αγναντεύοντας την ανατολή ενώ σκέφτομαι εσένα, τη δύση ενώ έχω πλεόν λερώμενα χέρια από την αναγκαστική βιοπάλη της ζωής. Μην ανησυχείς, σκέψου ότι έχουμε ένα κοινό σημείο, τον ουρανό, σκέψου ότι σκεπάζει εσένα όπως σκεπάζει εμένα, σκέψου κάθε φορά που τον κοιτάς, ότι σε κάποιο μέρος του πλανήτη τον αγναντεύω και εγώ. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι απλά δε το έχεις καταλάβει ακόμα. 

Είναι σκληρό το μάτριξ και εσένα σου έκατσε βαρύ.

ezgif.com-resize.gif

#84711 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 June 2017 - 14:13

παιδια site με anime torrents εκτος το απο το http://horriblesubs εχουμε υποψην?

Posted Image

#84712 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 06 June 2017 - 21:07

Lolwtf, πιο out of place παθαίνεις Blues. Δεν ζεις στον κόσμο του 1984, δεν σε παρακολουθεί ο Big Brother. Μπορείς πολύ άνετα να γράψεις στο Google "anime torrent trackers" και να βρεις αυτό που θες χωρίς να κάνεις το πιο άκυρο post του αιώνα.

Anyway, επί τις ουσίας τώρα. Ο λόγος που πέθανε το φόρουμ δεν είναι σε καμία περίπτωση η υποτιθέμενη πτώση στην ποιότητα των anime της εποχής. Είναι γεγονός ότι αυτή την περίοδο υπάρχει anime boom και ο αριθμός τον anime που βγαίνουν κάθε σεζόν είναι τόσα πολλά που δύσκολα δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει.
Ναι, σίγουρα βγαίνει το ίδιο carbon copy Light Novel adaptation κάθε σεζόν(Akashic, Rakudai no Kishi, Asterisk War, etc.) αλλά μαζί με αυτό βγαίνουν ένα σωρό αλλά anime που αξίζουν την προσοχή σας.
Είναι επιθυμητό να βγάλετε οι περισσότεροι τα nostalgia glasses και να σταματήσετε να λέτε ότι γινόταν χαμός με το Ergo Proxy, Paranoia Agent και λοιπές πίπες. Wow, ναι, πολύς χαμός γινόταν και για αυτό το Ergo Proxy πούλησε τόσο όσο πούλησε και για αυτό το studio Manglobe έκλεισε. I mean, let's be real. Τα anime αυτά σίγουρα ήταν καλά αλλά δεν ήταν εμπορικά και ούτε είχαν απήχηση στο ευρύ κοινό. Χαμός γινόταν στην παρέα σου, όχι γενικά.
Τώρα γίνεται χαμός με το SnK και το BnHA, και δεν μιλάω μόνο για την παρέα μου, όλοι μιλάνε και όλοι αγοράζουν τις σειρές.

Όσον αφορά τον λόγο που πέθανε το forum, εγώ έχω να πω μόνο το εξής:

Forums live and die by their mods.

Υπάρχει πληθώρα αγγλόφωνων forums στα οποία κάθε εβδομάδα γίνεται χαμός με την προβολή κάθε καινούριου επεισοδείου, και μιλάμε για χιλιάδες comments στο εβδομαδιαίο thread. Δεν είναι περίεργο μια σειρά να μαζέψει έως 10000 post στα 12 επεισόδια της.
Οι anime youtubers επίσης έχουν μεγαλώνουν τα userbase τους σε με τρομακτικούς ρυθμούς και βγάζουν μισθούς 5 ψηφίων τον μήνα από το Patreon. Όρεξη για anime υπάρχει, όπως και στις αγγλόφωνες κοινωνίες έτσι και στην Ελλάδα.

Το πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει καμία όρεξη είναι να ασχολείται ο καθένας με το καρκινογόνο modteam που είχε αναλάβει το forum αυτό.
Η διαφορά με τα άλλα forums είναι ότι Mods δεν είναι η FujoΕιρήνη και η 30χρόνη δικηγόρος mods και δεν έχουμε τον Warchief να σπέρνει παντού τον καρκίνο του υπό το πρόσχημα ότι troll-αρει over privileged bigots.

Πάντως, ξέρω άτομα από εδώ μέσα και ξέρω άτομα που ξέρουν άτομα, αλλά το γεγονός ότι ξέρω ότι τα άτομα πίσω από τα usersnames είναι ο ο Φοίβος, η Ειρήνη, ο Τάσος, και οποιαδήποτε άλλος δεν κάνει ορισμένους από αυτούς λιγότερο βλαμμένους οι αντιπαθητικούς.

Αυτοί που είχαν την δύναμη να ελέγχουν την πόρεια των συζητήσεων επέβαλαν τις απόψεις τους, έκαναν το forum σαν τα μούτρα τους και μετά είχαν το θράσος να το παρατηρούν και να τους μείνει και η απορία γιατί δεν υπάρχει κόσμος και γιατί δεν μπαίνει καινούριος κόσμος.

Hindsight is 20/20 αλλά, ο κόσμος που υπήρχε από παλιά απλά τους αγνοούσε όσο γινόταν και η αντιπαθητικότητα τους έδιωξε τα καινούργια άτομα που είχαν το κουράγιο να μπουν και να ασχοληθούν. Οι μόνοι που είχαν το κουράγιο να ασχοληθούν μαζί τους ήταν η κλίκα τους και όλοι αυτοί μεταφέρθηκαν μαζικά το 5000 anime fucks και έκατσαν εκεί να γελάνε με τα παιδάκια που παίζουν ξύλο για το πιο είναι το πιο επικό anime και γιατί είναι το fairy tail, πιο είναι το anime όνομα σου με βάση τον μήνα που γεννήθηκες και το πρώτο γράμμα του ονόματος σου και λοιπά άλλα low-effor, low-quality shitposts.

Edited by Takayama Yuichi, 06 June 2017 - 21:51.

#84713 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 June 2017 - 21:25

"δύσκολα δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει."

Κιόμως.  Προσωπικά δυσκολεύομαι. Χαμός ναι γίνεται αλλά μην μου πεις ότι το ergo proxy κτλ που ανέφερες είναι το ίδιο με τα φανσερβις ή τα τα ψευτογκόρ τύπου corpseparty και kabaneri  που κάνουν ντόρο σήμερα. Κιας μη πιάσω το νέο Berserk που νομίζεις ότι είναι fanmade απο κανά φοιτητή πρώτου 6μήνου σε σχολή animation. Όπως και να χει δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με νοσταλγία μόνο, όντος έβγαιναν πιο ποιοτικά στα 2000 , 90'ς ή 80'ς ...απλά ήταν και λιγότερες οι παραγωγές τότε. Τώρα το κάθε πικραμένο wannabe studio βγάζει άνιμε. Ασε που μόνο τα χάζα περνουν addaption σε anime συνήθως γιατί ο μέσος οτάκου στην Ιαπωνία είναι ανώμαλος και βαρεμένος. Ένα σόρο καλά μάνγκα παραμένουν στις σκιές για να χουμε το 85% κάθε σεζόν αυτά που έχουμε. Ωστόσο οκ...κάτι θα βγει που θα σπάσει τον πάγο μία στις τόσες και πιθανόν αυτός είναι κιο λόγος που ακόμα βλέπουμε άνιμε.

​Αλλα ναι συμφωνώ ότι ο ψόφος των ελληνικών φόρουμς δεν έχει να κάνει με αυτό.

Edited by GhostPrince, 06 June 2017 - 21:33.

フカフカ

#84714 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 06 June 2017 - 21:56

"δύσκολα δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει."

Κιόμως. Προσωπικά δυσκολεύομαι. Χαμός ναι γίνεται αλλά μην μου πεις ότι το ergo proxy κτλ που ανέφερες είναι το ίδιο με τα φανσερβις ή τα τα ψευτογκόρ τύπου corpseparty και kabaneri που κάνουν ντόρο σήμερα. Κιας μη πιάσω το νέο Berserk που νομίζεις ότι είναι fanmade απο κανά φοιτητή πρώτου 6μήνου σε σχολή animation. Όπως και να χει δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με νοσταλγία μόνο, όντος έβγαιναν πιο ποιοτικά στα 2000 , 90'ς ή 80'ς ...απλά ήταν και λιγότερες οι παραγωγές τότε. Τώρα το κάθε πικραμένο wannabe studio βγάζει άνιμε. Ασε που μόνο τα χάζα περνουν addaption σε anime συνήθως γιατί ο μέσος οτάκου στην Ιαπωνία είναι ανώμαλος και βαρεμένος. Ένα σόρο καλά μάνγκα παραμένουν στις σκιές για να χουμε το 85% κάθε σεζόν αυτά που έχουμε. Ωστόσο οκ...κάτι θα βγει που θα σπάσει τον πάγο μία στις τόσες και πιθανόν αυτός είναι κιο λόγος που ακόμα βλέπουμε άνιμε.

​Αλλα ναι συμφωνώ ότι ο ψόφος των ελληνικών φόρουμς δεν έχει να κάνει με αυτό.

Τυχαίνει απλά να θυμάσαι τις καλές σειρές που είχαν βγει την περίοδο του 2000-2008 και να διαγραφεί τις άπειρες βλακειές που υπήρχαν και τότε.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν χαζά adaptation και βλακειές εκτελέσεις όπως Kababeri. Αλλά μαζί με το Kababeri βγήκε το Uchouten Kazoku κτλ.

Για το berserk δεν μιλάμε καν, άμα δεν μιλάμε για αυτό ίσως ξεχάσουμε ότι υπάρχει. Σαν το Tsukihime ένα πράγμα, τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχει γίνει anime adaptation.

#84715 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 June 2017 - 11:51

Forums live and die by their mods.

Υπάρχει πληθώρα αγγλόφωνων forums στα οποία κάθε εβδομάδα γίνεται χαμός με την προβολή κάθε καινούριου επεισοδείου, και μιλάμε για χιλιάδες comments στο εβδομαδιαίο thread. Δεν είναι περίεργο μια σειρά να μαζέψει έως 10000 post στα 12 επεισόδια της.
Οι anime youtubers επίσης έχουν μεγαλώνουν τα userbase τους σε με τρομακτικούς ρυθμούς και βγάζουν μισθούς 5 ψηφίων τον μήνα από το Patreon. Όρεξη για anime υπάρχει, όπως και στις αγγλόφωνες κοινωνίες έτσι και στην Ελλάδα.

Το πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει καμία όρεξη είναι να ασχολείται ο καθένας με το καρκινογόνο modteam που είχε αναλάβει το forum αυτό.
Η διαφορά με τα άλλα forums είναι ότι Mods δεν είναι η FujoΕιρήνη και η 30χρόνη δικηγόρος mods και δεν έχουμε τον Warchief να σπέρνει παντού τον καρκίνο του υπό το πρόσχημα ότι troll-αρει over privileged bigots.

Πάντως, ξέρω άτομα από εδώ μέσα και ξέρω άτομα που ξέρουν άτομα, αλλά το γεγονός ότι ξέρω ότι τα άτομα πίσω από τα usersnames είναι ο ο Φοίβος, η Ειρήνη, ο Τάσος, και οποιαδήποτε άλλος δεν κάνει ορισμένους από αυτούς λιγότερο βλαμμένους οι αντιπαθητικούς.

Αυτοί που είχαν την δύναμη να ελέγχουν την πόρεια των συζητήσεων επέβαλαν τις απόψεις τους, έκαναν το forum σαν τα μούτρα τους και μετά είχαν το θράσος να το παρατηρούν και να τους μείνει και η απορία γιατί δεν υπάρχει κόσμος και γιατί δεν μπαίνει καινούριος κόσμος.

Hindsight is 20/20 αλλά, ο κόσμος που υπήρχε από παλιά απλά τους αγνοούσε όσο γινόταν και η αντιπαθητικότητα τους έδιωξε τα καινούργια άτομα που είχαν το κουράγιο να μπουν και να ασχοληθούν. Οι μόνοι που είχαν το κουράγιο να ασχοληθούν μαζί τους ήταν η κλίκα τους και όλοι αυτοί μεταφέρθηκαν μαζικά το 5000 anime fucks και έκατσαν εκεί να γελάνε με τα παιδάκια που παίζουν ξύλο για το πιο είναι το πιο επικό anime και γιατί είναι το fairy tail, πιο είναι το anime όνομα σου με βάση τον μήνα που γεννήθηκες και το πρώτο γράμμα του ονόματος σου και λοιπά άλλα low-effor, low-quality shitposts.

Συμφώνω όσο δεν πάει φίλε. 

Eγώ ασχολούμαι με manga (κυρίως shonen) και επισκέπτομαι και άλλα forums (κυρίως mangahelpers) και βλέπω κόσμο να ασχολείται, να συζητάει και να ανταλλάσσει απόψεις. Παλιότερα το forum ήταν πολύ ωραίο και μπορούσες να κάνει συζητήσεις και πέρα από manga/anime. Μετά από ένα σημείο έγινε αυτό που ανέφερες με τους mods. Επιβολή απόψεων, ειρωνεία και κλίκα. 

#84716 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2017 - 15:29

Πιθανόν να απέφευγα πιο εύκολα τα χαζά παλιά, λόγο προτάσεων κτλ αλλά αν μη τι άλλο υπήρξαν και καλές σεζόν με πολλά καλά μέσα, δεν ήταν όλες στη φάση θα βρω δεν θα βρω 2-3 καλά μαξ. Δεν είπα πότε πως έχουν σταμάτήσει να υπάρχουν καλά απλα έχω την αίσθηση ότι τα εντοπίζεις πιο δύσκολα πια, κιο κόσμος πιο πολύ παραδόξως hypearei γι αυτά που στη τελική δεν θαθελες να δεις, ειδικά στα γκρουπάκια του ΦΒ, παρά σε κάτι πιο "ποιοτικό". Το uchoten kazoku η το ATom σχεδόν δεν ακούνται δλδ, ενώ γίνεται ντόρος για άλλα κιάλλα. Πιθανόν να ταν και παλία ως ένα βαθμό αυτό απλά μου χει γίνει πιο ευδιάκριτο πλέον. 

To θέμα είναι ότι σταμάτησαν κι οι ίδιοι οι διαχειριστές να ασχολούνται από ένα σημείο και ύστερα, μετά απ'όλη την διαχείριση των τελευταίων χρόνο που πήγαινε όλο και χειρότερα, όταν είχε ξενερώσει κιο κόσμος κιείχαν διαλυθεί οι όποιες παρέες/κλίκες υπήρχαν....αντί να το πασάρουν σε άλλους που να έχουν την όρεξη και τον χρόνο μπας και το αναστήσουν, άπλα το το άφησαν να ερημώσει.

well...shit happens...υπήρξαν πολύ καλές εποχές κι εδώ μέσα όπως και να χει, όσο πίσω πηγαίνουμε, δεν ήταν πάντα όπως το περιγράφεις.  Όσο για τον warchief που αναφέρεις δεν θεωρώ πως τρόλαρε ορ σμθιν....απλά ήταν απόλυτος στις απόψεις του και έθιγε εύκολα κόσμο για τον ίδιο λόγο, αλλά όσο ήταν ακόμα ενεργά τα ανιμε τοπικς ακούγες και απόψεις με επειχειρημάτα απ'τη πλευρα του η καμιά καλή ανάλυση καμιά φορά. Στα οφφ-τοπικ γινόταν ο χαμός συνήθως, αλλά τέτοια συμβάντα παντού υπάρχουν/σ'όλα τα φορουμς, δεν το θεωρώ λόγο επειδή ενα χ άτομο μου ξίνισε να φύγει κόσμος γιαυτό. :P κι υπήρξαν και πολύ χειρότεροι η καθαρά τρολλς εδώ μέσα άλλες εποχές XD Και tbh χειρότερος καρκίνος εδώ μέσα ήταν κατί "συζητήσεις" περί φεμινισμού που άρχιζαν εδώ μέσα και γινότανε της μαριλούς.

Edited by GhostPrince, 07 June 2017 - 16:40.

フカフカ

#84717 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 June 2017 - 16:52

Lolwtf, πιο out of place παθαίνεις Blues. Δεν ζεις στον κόσμο του 1984, δεν σε παρακολουθεί ο Big Brother. Μπορείς πολύ άνετα να γράψεις στο Google "anime torrent trackers" και να βρεις αυτό που θες χωρίς να κάνεις το πιο άκυρο post του αιώνα.

Μην είσαι τόσο σίγουρος: Η google, fb κλπ. κλπ. βγάζουν το ψωμί τους (βασικά κάμποσα δις) με το να γνωρίζουν μέχρι και σε πόσους βαθμούς πλένεις το εσώρουχο για να σου διαφημίζουν τα ιδανικότερα πλυντήρια για να τα πλένεις.

Έτσι άνετα μπορούν να βρούν site που παραβαίνουν DMCA και να τα "κόψουν"- να μην τα εμφανίσουν καθόλου απλα εξαρτάτε εάν θα πέσει η μύνηση (η και τα $$$ ή όχι).

Edited by pc_magas, 07 June 2017 - 17:41.

#84718 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 07 June 2017 - 21:32

Axουτα μωρε τι γλυκουλια τσουντερακια... πετιουνται δεξια και αριστερα ξαναεμφανιζονται μετά απο βδομαδες ... μηνες ... χρονια (βασικα δεν εφυγαν ποτε αλλά τεσπα) και προτιμουν να βριζουν και να κατηγορουν και να δεχονται τη μοιρα του φορουμ, παρα να παραδεχτουν οτι θελουν να ξαναζωντανεψει και να γινει το φορουμ οπως ηταν (περιπου) πριν μια πενταετια. 

Ποσες μερες ακομα χρειαζεστε για να βγαζετε παραπονο; γιατι με τοσο κοσμο που λαρκαρει εδω και κει το φορουμ ξαναχτιζεται στο πι και φι. Και μην ακουσω μα και μου, καταλαβαινω απολυτα πως οταν σας εκραζαν οι χι και ψι μπλε και πρασινοι κοκκοι οτι ολο κλαιτε που το φορουμ ψοφησε αλλα δεν κανετε τιποτα για αυτο, να γραψετε κανα ποστ κτλ. δεν μπορουσατε να γυρισετε και να πειτε "ΕΣΥ ΤΟ ΨΟΦΗΣΕΣ" και τωρα βγαζετε το αχτι σας. Οκ δεκτο και αυτο και καλοι και οι συναισθηματισμοι αλλα αν μετα δεν μπορεις να το γυρισεις σε κατι το παραγωγικο, ψιλοαχρηστοι ειναι να λεμε την αληθεια.

Αμα θελετε ανανεωση στις λειτουργιες του, γινεται. Αμα θελετε αλλαγη διοικησης γινεται. Σορρυ κιολας αλλα πισω απο τα ψευδωνυμα, εχουμε εδω μεσα ατομα που κεντανε στον προγραμματισμο, στο graphic design, εχουν διοικησει δικες τους επιχειρησεις, δουλευουν πανω στο μαρκετινγκ κλπ. 

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ. Μη μου λετε λοιπον οτι το φορουμ πεθανε. Πειτε μου οτι νοιαζεστε τοσο, που κωλωνετε να προσπαθησετε γιατι αν αποτυχει θα στεναχωρηθειτε. Γιατι με το συμπαθειο, με τοσο κοσμο που μαζευτηκε μεσα σε λιγες μερες που εριξα επιτηδες λιγο λαδακι σε μια νοσταλγιοσυζητηση, ειναι προφανες. Αν μου πατατε καθε 2-3 μερες new content στο bookmark τα τελευταια 2,5 χρονια νεκρας μαλλον τον εαυτο σας προσπαθειτε να πεισετε οτι ψοφησε. Αρα για να τα λεμε και οπως ειναι, αν αυριο πατησετε το bookmark και βγει page not found δε θα φταινε μονο οι Mod, ναι;

Σορρυ για το κραξιμο και ναι παραδεχομαι οτι το κανα επιτηδες και χαιρομαι που πετυχε. Αλλα πραγματικα οσο διαβαζω τα νοσταλγιοποστ ειναι σα να διαβαζω

"Ρε μαλακα τη γουσταρεις;"

"Αφου δε με θελει ρε μαλακα!"

"Ναι ρε μαλακα αλλα εσυ, τη γουσταρεις;"

"Αφου σου λεω δε με θελει ρε μαλακα! τι δεν καταλαβαινεις;" 

κτλ....

Λοιπον εγω το λεω: αμα ειμαστε τοσοι πολλοι μετα απο 2,5 χρονια νεκρας, εγω ψηνομαι να διαθεσω λιγο απο τον ελαχιστο χρονο που εχω για να το ξαναστησουμε και να το παρουν τα "πιτσιρικια" που εχουν ορεξη να ασχοληθουν και να το τρεξουν οπως θελουν. Ετσι, γιατι ακομα και αν δεν εχω πια χρονο να γραφω, θελω να ξερω οτι θα ανοιξω τη σελιδα σε πεντε χρονια και θα υπαρχει, και κατι 20χρονα θα τσακωνονται για το ποιο απο τα πρωτα πεντε σονεν πουλαει περισσοτερο, εχει τις καλυτερε μαχες και τα μεγαλυτερα βυζια :lol: . Θελει κανας αλλος, ή θα μου παριστανετε τις banshees; 

(ουφ τα πα και γω και ξεθυμανα. τι μονο εσεις θα βγαζετε το αχτι σας κλαψομαριες;)

stasou%2520mygdala.jpg

#84719 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2017 - 23:25

Εγώ δεν θα χα θέμα να βοηθήσω αν όντος γινότανε/ξαναξεκίναγε κάτι πάντος.....έστω για γραφιστικά ορ σαμθιν ,με τον λίγο χρόνο που έχω πλέον.

フカフカ

#84720 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 June 2017 - 01:46

πως τα καταφερνετε και με κανετε και λεω "TLDR" ακομα δεν ξερω...

Edited by Scarlet D., 08 June 2017 - 01:47.