Posted 17 June 2015 - 02:01
Καθόμουν σήμερα και σκεφτόμουν διαφορά. Γιατί ζω, αν σίγουρα ζω ή εάν απλά είμαι προσομοίωση σε κάποιον υπολογιστή, γιατί το σύμπαν λειτουργεί με αυτούς τους νόμους που λειτουργεί και όχι με εντελώς διαφορετικούς -σκέψου καθόλου βαρύτητα- και άλλα διάφορα. Τελικά όμως κατέληξα στο υπέρτατο ερώτημα, που θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί κάθε άνδρας σε αυτόν τον πλανήτη, τουλάχιστον μια φορά.
Γιατί κατουράμε όρθιοι όταν υπάρχει η υπέροχη εφεύρεση που ονομάζεται λεκάνη?
Ναι μεν καταλαβαίνω ότι είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί κανείς να κατουράει όρθιος χωρίς να κινδυνεύει να γίνει χάλια, αλλά σε περίπτωση που έχεις λεκάνη σπίτι σου, που 98% από εμάς έχουν, και όχι ουριτήριο( ή όπως διαόλο λέγεται αυτό το πράμα, ξέρετε εσείς τι εννοώ) δεν μπορώ να καταλάβω με ποία λογική μας περνάει η κοινωνία ότι ο άντρας οσωστός, ο άντρα ο πολλά βαρύς πρέπει
ντε και καλά να κατουράει όρθιος.
Wtf man, εγώ θέλω να παίζω στο κινητό μου ΚΑΙ όταν κατουράω, οχι μόνο όταν πηγαίνω για χέσιμο.(Shoutout to my homeboy Warchief. Ακολουθώ τις συμβουλές σου man. Έχω αρχίσει να γεμίζω το κουβαδάκι μου. Τώρα αν θα κάτσω να το φαω εγώ η αν θα στο αραδιάσω στην κεφάλα καμία μέρα δεν ξέρω, θα δω στην πορεία.)