Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81931 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 16 June 2015 - 10:05

φυσικά και έχεις δίκιο σε αυτό. Αν πριν λίγα χρόνια δεν εμφανίζοταν το undub θα είχα ξεχάσει τις σκέψεις για να βγεί τρίτο. Αλλά για μένα το shenmue ήρθε σε μια πολύ δύσκολη εποχή της ζωής μου και έχω συνδεθεί περισσότερο από όσο έπρεπε. Στο τέλος μπορεί και να μην μπορέσω να το αγοράσω όταν βγει αλλά τουλάχιστον τώρα έδωσα εκεί κάτι ψίχουλα γιατί ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Και όπως πάει το βλέπω και σήμερα κιόλας να φτάνει στον στόχο του.

PS: Το κουλό θα ήταν να εμφανιζόταν στα ξαφνικά και ένα DC 2

PS2: που είναι ο Takenobu οεο;

#81932 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 June 2015 - 10:45

Δεν έτυχε να το παίξω αλλά απο περιέργεια μπήκα στο kicstarter του shenmue.1.777.000 $ και ανεβαίνει περίπου ανά 100 το δευτερόλεπτο.Guys μάλλον το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα.

Posted Image

#81933 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 16 June 2015 - 10:54

Καλά δεν ήταν ότι ζούσα και με την έγνοια του, πάντως 1,8 σε μερικά λεπτά, μέχρι το μεσημέρι θα είναι funded και δεν έχει περάσει εικοσιτετράωρο από την ανακοίνωση! BTW, unreal engine μιεχχχχ! Black, το undub το έχεις παίξει σε DC ή emulator;

---edit---

Just passed 1.8

Edited by Hazuki, 16 June 2015 - 10:57.

rsrGbGx.gif

#81934 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 16 June 2015 - 11:21

Καλά δεν ήταν ότι ζούσα και με την έγνοια του, πάντως 1,8 σε μερικά λεπτά, μέχρι το μεσημέρι θα είναι funded και δεν έχει περάσει εικοσιτετράωρο από την ανακοίνωση! BTW, unreal engine μιεχχχχ! Black, το undub το έχεις παίξει σε DC ή emulator;

---edit---

Just passed 1.8

έκανα ολόκληρη διαδικασία για να βρώ τα σωστά cd και να κάνω σωστή εγγραφή. Μετά άλλο τόσο να βρώ τις εξαφανισμένες μου memory cards αλλα είχα καταφέρει να το παίξω στο DC κανονικότατα.

#81935 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 June 2015 - 12:02

1.930.238 την ωρα που γραφω.και αναιβαινει...

https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

το βλεπεις και σαν countdown clock και περιμενεις να ξεσπασεις σε χειροκροτημα στα 2m.$

edit.aaaandddddd they break it....... :clap:

Edited by vectrapearl, 16 June 2015 - 12:36.

#81936 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 16 June 2015 - 12:41

Fck, ούτε 12 ώρες! 

rsrGbGx.gif

#81937 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 16 June 2015 - 13:08

Youtube Video

Και πάνω που είχα αποδεχτεί το παραπάνω για cannon ending, γιατί μου το κάνετε αυτό;

και γιατί οι χαρακτήρες ακόμα φαίνονται καλύτεροι στο dreamcast;

LfNX0dh.png

#81938 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 16 June 2015 - 18:25

Heh σταμάτησε το τρελοκομείο, σε λίγο θα πιάσει και το πρώτο extra goal των 2500000$

-edit-

http://i.imgur.com/mb1Hh5a.jpg

Edited by Hazuki, 16 June 2015 - 18:47.

rsrGbGx.gif

#81939 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 17 June 2015 - 02:01

Καθόμουν σήμερα και σκεφτόμουν διαφορά. Γιατί ζω, αν σίγουρα ζω ή εάν απλά είμαι προσομοίωση σε κάποιον υπολογιστή, γιατί το σύμπαν λειτουργεί με αυτούς τους νόμους που λειτουργεί και όχι με εντελώς διαφορετικούς -σκέψου καθόλου βαρύτητα- και άλλα διάφορα. Τελικά όμως κατέληξα στο υπέρτατο ερώτημα, που θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί κάθε άνδρας σε αυτόν τον πλανήτη, τουλάχιστον μια φορά.

Γιατί κατουράμε όρθιοι όταν υπάρχει η υπέροχη εφεύρεση που ονομάζεται λεκάνη?
Ναι μεν καταλαβαίνω ότι είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί κανείς να κατουράει όρθιος χωρίς να κινδυνεύει να γίνει χάλια, αλλά σε περίπτωση που έχεις λεκάνη σπίτι σου, που 98% από εμάς έχουν, και όχι ουριτήριο( ή όπως διαόλο λέγεται αυτό το πράμα, ξέρετε εσείς τι εννοώ) δεν μπορώ να καταλάβω με ποία λογική μας περνάει η κοινωνία ότι ο άντρας οσωστός, ο άντρα ο πολλά βαρύς πρέπει
ντε και καλά να κατουράει όρθιος.
Wtf man, εγώ θέλω να παίζω στο κινητό μου ΚΑΙ όταν κατουράω, οχι μόνο όταν πηγαίνω για χέσιμο.(Shoutout to my homeboy Warchief. Ακολουθώ τις συμβουλές σου man. Έχω αρχίσει να γεμίζω το κουβαδάκι μου. Τώρα αν θα κάτσω να το φαω εγώ η αν θα στο αραδιάσω στην κεφάλα καμία μέρα δεν ξέρω, θα δω στην πορεία.)

#81940 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 June 2015 - 04:12

Καθόμουν σήμερα και σκεφτόμουν διαφορά. Γιατί ζω, αν σίγουρα ζω ή εάν απλά είμαι προσομοίωση σε κάποιον υπολογιστή, γιατί το σύμπαν λειτουργεί με αυτούς τους νόμους που λειτουργεί και όχι με εντελώς διαφορετικούς -σκέψου καθόλου βαρύτητα- και άλλα διάφορα. Τελικά όμως κατέληξα στο υπέρτατο ερώτημα, που θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί κάθε άνδρας σε αυτόν τον πλανήτη, τουλάχιστον μια φορά.

Ναι μεν καταλαβαίνω ότι είναι πολύ χρήσιμο να μπορεί κανείς να κατουράει όρθιος χωρίς να κινδυνεύει να γίνει χάλια, αλλά σε περίπτωση που έχεις λεκάνη σπίτι σου, που 98% από εμάς έχουν, και όχι ουριτήριο( ή όπως διαόλο λέγεται αυτό το πράμα, ξέρετε εσείς τι εννοώ) δεν μπορώ να καταλάβω με ποία λογική μας περνάει η κοινωνία ότι ο άντρας οσωστός, ο άντρα ο πολλά βαρύς πρέπει
Wtf man, εγώ θέλω να παίζω στο κινητό μου ΚΑΙ όταν κατουράω, οχι μόνο όταν πηγαίνω για χέσιμο.(Shoutout to my homeboy Warchief. Ακολουθώ τις συμβουλές σου man. Έχω αρχίσει να γεμίζω το κουβαδάκι μου. Τώρα αν θα κάτσω να το φαω εγώ η αν θα στο αραδιάσω στην κεφάλα καμία μέρα δεν ξέρω, θα δω στην πορεία.)

Πιάσαμε νέο πάτο στα φιλοσοφικά ερωτήματα. Αλλά μη φοβού θα σου δώσω την απάντηση.

Spoiler:

Και μια δική μου ερώτηση. Τι προλαβαίνεις και παίζεις στα 30 δεύτερα?

Edited by Zentsugi, 17 June 2015 - 04:15.

#81941 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 June 2015 - 07:55

Σκεφτόμουν τις προάλλες ότι τα φωτόνια είναι φως+όν, όντα που ζουν στο φως. Δηλαδή κάθε φωτόνιο είναι ζωντανό.

#81942 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 June 2015 - 09:13

Εγώ συχνά δεν κατουράω όρθιος (όταν είμαι σπίτι, σε δημόσιες τουαλέτες αποφεύγω όσο γίνεται να κάθομαι!). Do I lose something? I don't think so! Ίσα ίσα το να κατουράς όρθιος έχει τον κίνδυνο να τα κάνεις όλα χάλια :P

Και στην τελική αν θες να δείξεις ότι είσαι ο άντρας ο πολλά βαρύς, μάλλον η τουαλέτα δεν είναι το καλύτερο μέρος για να το πετύχεις! Εκτός αν θες να το αποδείξεις στην τουαλέτα... οπότε εκεί η συζήτηση αλλάζει ριζικά.
phmava.php

#81943 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 June 2015 - 09:51

Εκτός αν θες να το αποδείξεις στην τουαλέτα... οπότε εκεί η συζήτηση αλλάζει ριζικά.

Μου θύμησες μια σκηνή που ένας μεθυσμένος φίλος μου είχε πάρει αγκαλιά την λεκάνη και την φλέρταρε.

Posted Image

#81944 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 17 June 2015 - 10:45

οταν βλεπω τέτοιο τουαλετοειδές υλικό χαίρομαι γιατι έτσι επιστρέφω και μελετώ με περίσσότερο όρεξη τα μαθηματικά μου για να διαγραψω από το μυαλό μου οτι διάβασα πριν.

#81945 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 June 2015 - 11:09

οταν βλεπω τέτοιο τουαλετοειδές υλικό χαίρομαι γιατι έτσι επιστρέφω και μελετώ με περίσσότερο όρεξη τα μαθηματικά μου για να διαγραψω από το μυαλό μου οτι διάβασα πριν.

Success!

Edited by zennith666, 17 June 2015 - 11:09.

Posted Image