Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 11 June 2015 - 20:33
Posted 12 June 2015 - 08:04
Τα έσχατα, μπορεί και όχι
Youtube Video
Όχι ακριβώς σχετικό, αλλά εχθές ανακάληψα αυτό το διαμαντάκι:
Οποιος βαριέται να το δει όλο ας πάει προς το τέλος!
Επίσης πάει και ο Σαρουμαν
http://www.lifo.gr/now/people/68151

Το "εν βρασμω ψυχης" μια δολοφονιας δεν ξεκινα μερικες φορες απο μια ηλικία μικρότερη, μια ηλικία κρίσιμη στην οποία έγινε κάτι κατα το οποίο κάτι ο μελλοντικός δράστης δεν μπόρεσε να εκδηλώσει εποικοδομητικά ή καθώς έπρεπε την ενέργεια ή τον θυμό ή συναισθήματα βασανιστικά για αυτόν.????
Εχω την εντύπωση ότι αυτός που θα διαπράξει κακούργημα μεγάλου βαθμού στο μέλλον του, εξαιτίας κυρίως βρασμού ψυχής ή μιας μεγάλης αδικιας που βίωσε και δεν έλαβε δικαίωση, ξέρει από πιο νεαρή ηλικία από μέσα του ότι θα κάνει κακό στο μέλλον..οι άλλοι στο παρελθον δεν του εδωσαν την ευκαιρια να βγαλει απο μεσα του τα ασχημα συναισθηματα..ξέρει (?)...κάτι βαθυά μέσα του το λέει??κάτι τέτοιο τελοσπάντων... Ίσως δηλαδη ο βρασμός να ξεκινά από χρόνια προηγούμενα, συν την τωρινή "κρίσιμη κατασταση" που του συμβαίνει. ..εκφράζομαι τώρα βέβαια πολύ πρόχειρα,αλλά νομίζω καανοητά....
Αν ήταν έτσι θα είμασταν όλοι δολοφόνοι

Ζυμαρικά / σουποειδή παραβρασμένα μόνο
Κόκκινο κρέας κόκκινο μόνο
Μόνο Κρέας!
Posted 12 June 2015 - 08:57
Όχι ακριβώς σχετικό, αλλά εχθές ανακάληψα αυτό το διαμαντάκι:
Youtube Video
το ''ολα ειναι δρομος'' ισως ειναι απο τις ποιο cult ταινιες που εχω δει αλλα παραλληλα η ποιο αληθινη..
ο παντελης βουλγαρης(σκηνοθετης της ταινιας) καταφερε να κανει μια ταινια με 3 ενοτητες διαφορετικες η μια με την αλλη,3 ιστοριες που δεν εννονουν πουθενα μεταξυ τους αλλα μαζι κανουν μια πραγματικα υπεροχη ταινια.ξεπερνοντας το σοκ λογο ηλικιας τις ταινιας και τροπου γυρισματος οποιος την δει πραγματικα για μενα θα την αγαπησει...
λιγα λογια για την ταινια για να ξερετε τι θα δειτε.
Posted 12 June 2015 - 09:02
ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ
Posted 12 June 2015 - 21:29
το ''ολα ειναι δρομος'' ισως ειναι απο τις ποιο cult ταινιες που εχω δει αλλα παραλληλα η ποιο αληθινη..
ο παντελης βουλγαρης(σκηνοθετης της ταινιας) καταφερε να κανει μια ταινια με 3 ενοτητες διαφορετικες η μια με την αλλη,3 ιστοριες που δεν εννονουν πουθενα μεταξυ τους αλλα μαζι κανουν μια πραγματικα υπεροχη ταινια.ξεπερνοντας το σοκ λογο ηλικιας τις ταινιας και τροπου γυρισματος οποιος την δει πραγματικα για μενα θα την αγαπησει...
λιγα λογια για την ταινια για να ξερετε τι θα δειτε.Spoiler:
Τελικά είδα ολόκληρη την ταινία. Συνολικά είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι αφήνει να ενοηθεί αυτό το απόσπασμα που έβαλα!
Posted 13 June 2015 - 03:07
Το "εν βρασμω ψυχης" μια δολοφονιας δεν ξεκινα μερικες φορες απο μια ηλικία μικρότερη, μια ηλικία κρίσιμη στην οποία έγινε κάτι κατα το οποίο κάτι ο μελλοντικός δράστης δεν μπόρεσε να εκδηλώσει εποικοδομητικά ή καθώς έπρεπε την ενέργεια ή τον θυμό ή συναισθήματα βασανιστικά για αυτόν.????
Εχω την εντύπωση ότι αυτός που θα διαπράξει κακούργημα μεγάλου βαθμού στο μέλλον του, εξαιτίας κυρίως βρασμού ψυχής ή μιας μεγάλης αδικιας που βίωσε και δεν έλαβε δικαίωση, ξέρει από πιο νεαρή ηλικία από μέσα του ότι θα κάνει κακό στο μέλλον..οι άλλοι στο παρελθον δεν του εδωσαν την ευκαιρια να βγαλει απο μεσα του τα ασχημα συναισθηματα..ξέρει (?)...κάτι βαθυά μέσα του το λέει??κάτι τέτοιο τελοσπάντων... Ίσως δηλαδη ο βρασμός να ξεκινά από χρόνια προηγούμενα, συν την τωρινή "κρίσιμη κατασταση" που του συμβαίνει. ..εκφράζομαι τώρα βέβαια πολύ πρόχειρα,αλλά νομίζω καανοητά....
Εφόσον το ξέρει, υπάρχουν πλέον μέρη που βοηθάνε στη διαχείρηση τέτοιων προβλημάτων. Ηθικά, πέρα από την αυτοάμυνα ή την προστασία κοντινών προσώπων δε δικαιολογείται ο φόνος σε κανένα βαθμό. Άσχετα με την αιτία του προβλήματος, ο υπαίτιος για τις πράξεις είναι ο ίδιος. Στο κάτω κάτω το μόνο που θα καταφέρει είναι να πάρει τη ζωή κάποιου άλλου αλλά και τη δική του, ίσως έμμεσα και των κοντινών προσώπων αυτών.
Posted 13 June 2015 - 03:16
parody to The Slap
Posted 16 June 2015 - 04:50
Shenmue 3 (Hazuki τα υπογλωσσια γρηγορα)
Last Guardian
FFVII Remake
Παω να ξυπνησω παιζει ονειρο να εβλεπα.
Posted 16 June 2015 - 05:11
tfw δε με νοιάζουν τα 1&3 και το Guardian αν και λογικά θα είναι τελειότητα φαίνεται αρκετά outdated τεχνικά
Τουλάχιστον θα μπορούμε πλέον να παίζουμε mkv στο ps4 :^)
Posted 16 June 2015 - 09:23
ξυπνησα στις 6 για να διαβασω μαθηματικά και όταν ξαφνικά είδα το shenmue 3 να εμφανιζεται μπροστα μου έκανα κοντά 3 ώρες για να συνειδητοποιησω τι συνέβη. Άφησα και εναν ταπεινό οβολό αλλά ναι. το κλάμα κλάμα
Posted 16 June 2015 - 09:37
final fantasy vii remake trailer
my (hype) state of mind:
πάω να πάρω αέρα
Edited by Six Winged Angel, 16 June 2015 - 09:45.
Posted 16 June 2015 - 09:49
Βασικά εντάξει, αν και είμαι fan των παιχνιδιών, δυστυχώς έχει περάσει πολύς χρόνος. Πλέον θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ η ομάδα του Yu Suzuki για να γλυτώσει από τους fans που μπορεί να ξενερώσουν με το τελικό αποτέλεσμα. Το Shenmue ήταν το απόλυτο wapanese fanservice, σε συνδυασμό με απίστευτης λεπτομέρειας για την εποχή γραφικών και αλληλοεπιδράσεων με το χώρο, αρκετό extra content, ας πούμε μπαμπάς των qte και free roaming αλλά στην ουσία ήταν ένα adventure με μία όχι και τόσο πρωτότυπη ιστορία. Με τα περισσότερα παραπάνω στοιχεία να υπάρχουν πλέον σε πολλά παιχνίδια, θα πρέπει να κάνουν παπάδες για να μην απογοητεύσουν τα fanboys που περίμεναν 15 χρόνια. Τέλος, είναι αστείο, έχει περάσει μια ώρα από το τελευταίο post μου και τώρα είναι στο 1,6 εκατομμύρια!!! 100000$ σε μια ώρα!