η πόρτα του ασανσέρ κατέληγε κατευθείαν στο διάδρομο του "σπιτιού". Απέραντη θέα και εδώ.
Συμπέρασμα κανένα, ρεμούλα παντού!
αν το λες και καλα οτι ειναι παρανομο,δεν ειναι ρε....
μπορεις να εχεις κατευθειαν εισοδο απο το ασανσερ...στα ρετιρε ειναι συχνο φαινομενο..λογικα στον πεμπτο πρεπει να εχει και ταρατσα για ολους τους αλλους και αυτος στον εκτο εχει την δικια του ανεξαρτητη....
καποτε το ειχα συζητησει με εναν φιλο πολ.μηχανικο. γιατι το ειχα συναντησει και εγω και μου ειχε κανει εντυπωση....
σε μια πρωην μου στην πολυκατοικια στον 5 που ειχε νοικιασει πηγαινε το ασανσερ σε ενα μικρο διαδρομο με 2 γκαρσονιερες μια δεξια μια αριστερα.στην μια ηταν ενα δωματιο με ντουλαπες και ενα μπανιο και βεραντα μπροστα και στο αλλο ηταν ενα δωματιο το οποιο ηταν κουζινα και ενα μπαλκονακι που εβλεπε στην πισω μερια της πολυκατοικιας,δηλαδη αν ηθελες να ξυπνησεις το βραδυ να ριξεις ενα κατουριμα και να πιεις ενα ποτηρι νερο κατουραγες στο δωματιο,ανοιγες την εξωπορτα εβγαινες στον διαδρομο ανοιγες την αλλη εξωπορτα του αλλου δωματιου επινες νερο και ξαναγυρναγες πισω.συν οτι στον διαδρομο ειχε μια τζαμοπορτα που εβγαινε σε ενα μπαλκονακι και με μια σκαλα ανεβαιναν στην ταρατσα οσοι θελαν να κανουν καμια δουλεια....με ειχαν δει με μποξερακι ουκ ολιγοι....
Edited by vectrapearl, 18 June 2015 - 17:41.