Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81961 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 18 June 2015 - 17:40

η πόρτα του ασανσέρ κατέληγε κατευθείαν στο διάδρομο του "σπιτιού". Απέραντη θέα και εδώ.

Συμπέρασμα κανένα, ρεμούλα παντού!

αν το λες και καλα οτι ειναι παρανομο,δεν ειναι ρε....

μπορεις να εχεις κατευθειαν εισοδο απο το ασανσερ...στα ρετιρε ειναι συχνο φαινομενο..λογικα στον πεμπτο πρεπει να εχει και ταρατσα για ολους τους αλλους και αυτος στον εκτο εχει την δικια του ανεξαρτητη....

καποτε το ειχα συζητησει με εναν φιλο πολ.μηχανικο. γιατι το ειχα συναντησει και εγω και μου ειχε κανει εντυπωση....

σε μια πρωην μου στην πολυκατοικια στον 5 που ειχε νοικιασει πηγαινε το ασανσερ σε ενα μικρο διαδρομο με 2 γκαρσονιερες μια δεξια μια αριστερα.στην μια ηταν ενα δωματιο με ντουλαπες και ενα μπανιο και βεραντα μπροστα και στο αλλο ηταν ενα δωματιο το οποιο ηταν κουζινα και ενα μπαλκονακι που εβλεπε στην πισω μερια της πολυκατοικιας,δηλαδη αν ηθελες να ξυπνησεις το βραδυ να ριξεις ενα κατουριμα και να πιεις ενα ποτηρι νερο κατουραγες στο δωματιο,ανοιγες την εξωπορτα εβγαινες στον διαδρομο ανοιγες την αλλη εξωπορτα του αλλου δωματιου επινες νερο και ξαναγυρναγες πισω.συν οτι στον διαδρομο ειχε μια τζαμοπορτα που εβγαινε σε ενα μπαλκονακι και με μια σκαλα ανεβαιναν στην ταρατσα οσοι θελαν να κανουν καμια δουλεια....με ειχαν δει με μποξερακι ουκ ολιγοι....

Edited by vectrapearl, 18 June 2015 - 17:41.

#81962 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 18 June 2015 - 18:21

Τι να σου πω εμένα μου φάνηκε τέρμα παράνομο. Επίσης αν είναι να καταλήγει κατευθείαν στο διαμέρισμα κανονικά δεν θα πρέπει να είχε κάποιο κλειδί που να επιτρέπει να πάει το ασανσέρ μέχρι τον συγκεκριμένο όροφο. Αν είναι χύμα οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο σπίτι, από το να σου φτάσει μέχρι εκεί και αρχίσει να βαράει την πόρτα μέχρι να ξεκλειδώσει την κλειδαριά. 

rsrGbGx.gif

#81963 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 June 2015 - 16:06

ΝΤαμπλ ποστ

Εκεί στη λαιφο το χουνε χάσει, σε όλα τα άρθρα για το Game of thrones στο τέλος έχουν μια παράγραφο που πλασάρουν την νοβα.

Που μου είπανε ότι και διαφημίσεις βάζει κατά την διάρκεια του επεισοδίου (τουλάχιστον αφορούν το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει) και πολλές φορές για να παίξουν τις διαφημίσεις κόβουν κομμάτια της σειράς με αποτέλεσμα να βλέπεις τα επεισόδια μισά και τέλος η δήθεν ταυτόχρονη μετάδοση του game of thrones ήταν στην ουσία stream με πολύ κακή ποιότητα (stream artifacts κλπ)! 

rsrGbGx.gif

#81964 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 June 2015 - 16:34

επειδη συντακτης της λαιφο ειναι κολλητος εεεε καπως πρεπει να ζησουν και αυτοι..μονο τις διαφημησεις εχουν απο εσοδα...

οσο για την νοβα μετα απο 4 χρονια που ειχα εδω και 3 χρονια ειμαι στον οτε τβ και σωθηκα....καμια επαφη χρηματικα..πολλα περισσοτερα καναλια,τσαμπα τα HD καναλια(14 συνολο)ενω η νοβα ηθελα +7 ευρω στον λογαριασμο(για 4-5 καναλια),αψογο σερβις,προσφορες σε ανανεωση συμβολαιων που 4 χρονια με την νοβα δεν με ειχαν παρει ουτε μια φορα τηλεφωνο,και αψογο ιντερνετ στα 24mbps ενω με την φορθνετ μονιμος ειχα και καποιο θεμα...

και προσφτατα  μου στελαν email για να δοκιμασω και το αντιστοιχο on the go του οτε που ειναι και αυτο τσαμπα....ενω η νοβα θελει +4-5 ευρω το μηνα

ασε που απο σεμπτεμβρη θα εχει τσαμπιονς λιγκ και ουφα (+ολα τα αλλα πρωταθληματα κυπελλα)στον οτε ενω η νοβα εκτος απο το πρωταθλημα(που θελω να λεω και στην γυναικα μου παω να δω ολυμπιακο να πιω και μια μπυρα)δεν εχει τιποτα αλλο της προλοπης σε μπαλα..

sold!!!!!

σκεφτομαι να κανω και απο σεμπτεμβρη upgrate την γραμμη μου σε vdsl στον οτε μιας και θα εχω και το ps4,και γενικα με 2 κινητα 2 ταμπλετ και pc μονιμα στο ιντερνετ στο σπιτι θα μου χρειαστει....

Edited by vectrapearl, 19 June 2015 - 16:53.

#81965 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 June 2015 - 18:25

Ρε παιδιά, χτες έγινε διαδήλωση από το κίνημα

Μένουμε ευρώπη!

Σας παραθέτω τις θέσεις τους -> http://tinyurl.com/oc4puvx

Υπογράφουμε ατομικά την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδεχόμαστε οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυόμαστε με την προσωπική μας περιουσία ώστε να καλύψουμε κάθε απαίτηση των Θεσμών για την επίτευξη μίας ιστορικής ευρωπαϊκής συμφωνίας.

ο.0΄

Edited by Hazuki, 19 June 2015 - 18:27.

rsrGbGx.gif

#81966 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 June 2015 - 18:53

11312947_10205274238467827_5042201862811

menoyme-eyrvph-380x380.jpg

#81967 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 June 2015 - 19:05

Λευτεριά στα loft των βορείων προαστίων! 

Και για να μην ξεχνιόμαστε

Youtube Video

Edited by Hazuki, 19 June 2015 - 19:06.

rsrGbGx.gif

#81968 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 19 June 2015 - 19:12

ειτε μεινουμε ευρωπη ειτε επιστρεψουμε στο εθνικο νομισμα και τα δυο δουλευουν μακροπροθεσμα

πς η αλλη λεει αυξηση φορων= αυξηση ανεργιας. η αυξηση του vat προταθηκε απο τους δανειστες

εντιτ hazuki το νουμερο για το 11....... +1

Edited by FrenzyApe, 19 June 2015 - 19:15.

#81969 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 June 2015 - 19:13

Δεν μπορώ, ο χειμώνας με πληγώνει

xbJ3b2w.jpeg

#81970 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 19 June 2015 - 19:23

Επειδή το λαχταράτε πάρτε κάτι ρετρό, το καλό είναι μετά το 1.24, φυσικά και τότε η αριστερά έφταιγε.

Youtube Video

Πρώτο comment από κάτω ...

Edited by Hazuki, 19 June 2015 - 19:24.

rsrGbGx.gif

#81971 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 19 June 2015 - 20:23

Ill just leave this here

pelagidis-5.jpg?la=en

#81972 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2015 - 05:52

επειδη συντακτης της λαιφο ειναι κολλητος εεεε καπως πρεπει να ζησουν και αυτοι..μονο τις διαφημησεις εχουν απο εσοδα...

οσο για την νοβα μετα απο 4 χρονια που ειχα εδω και 3 χρονια ειμαι στον οτε τβ και σωθηκα....καμια επαφη χρηματικα..πολλα περισσοτερα καναλια,τσαμπα τα HD καναλια(14 συνολο)ενω η νοβα ηθελα +7 ευρω στον λογαριασμο(για 4-5 καναλια),αψογο σερβις,προσφορες σε ανανεωση συμβολαιων που 4 χρονια με την νοβα δεν με ειχαν παρει ουτε μια φορα τηλεφωνο,και αψογο ιντερνετ στα 24mbps ενω με την φορθνετ μονιμος ειχα και καποιο θεμα...

και προσφτατα  μου στελαν email για να δοκιμασω και το αντιστοιχο on the go του οτε που ειναι και αυτο τσαμπα....ενω η νοβα θελει +4-5 ευρω το μηνα

ασε που απο σεμπτεμβρη θα εχει τσαμπιονς λιγκ και ουφα (+ολα τα αλλα πρωταθληματα κυπελλα)στον οτε ενω η νοβα εκτος απο το πρωταθλημα(που θελω να λεω και στην γυναικα μου παω να δω ολυμπιακο να πιω και μια μπυρα)δεν εχει τιποτα αλλο της προλοπης σε μπαλα..

sold!!!!!

σκεφτομαι να κανω και απο σεμπτεμβρη upgrate την γραμμη μου σε vdsl στον οτε μιας και θα εχω και το ps4,και γενικα με 2 κινητα 2 ταμπλετ και pc μονιμα στο ιντερνετ στο σπιτι θα μου χρειαστει....

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις upgrade σε vdsl αν δεν θέλεις κάτι επαγγελματικό (πχ στην επιχείρησή σου). Ακόμη και τα 30Mbps είναι ελαφρώς τσιμπημένα και με τις αναβαθμίσεις που θα κάνει ο ΟΤΕ σε λίγο αν είσαι τώρα καλυμμένος  θα είσαι υπερχαρούμενος τότε χωρίς extra κόστος. Το ανοιχτό wifi του ΟΤΕ πραγματικά λύνει χέρια και παράλληλα έχει και πακέτο για προστασία υπολογιστή δωρεάν για κάποιους μήνες και μετά με ελάχιστο κόστος.

Για το OTE TV όσοι είναι να το πάρετε (που αξίζει) πραγματικά ορμήξτε όσο προλαβαίνετε. Ειδικά αν ήσαστε σε τίποτα On, Vivodi που μας άφησαν χρόνους είναι η καλύτερη στιγμή να πάτε στον ΟΤε καθώς δεν υπαρχουν τέλη φορητότητας σε πολλές προσφορές atm.   

#81973 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2015 - 09:28

εδω παντως η ταχυτητα αντε να φτανει τα 3.5 Mbps (400-420 Kb) και με το ζορι. Και πληρωνουμε για 24. Τι VDSL....Να ηταν τουλαχιστον 10 Μbps δεν θα ειχα παραπονο.  Ανατολικη Θεσσαλονικη αν δεν εισαι κοντα στον ΟΤΕ τετοιες ταχυτητες να περιμενεις. Μπορει βεβαια να εχουν προβλημα και τα καλωδια της πολυκατοικιας ή ο παροχος (Wind-Tellas).

Τα κινητα τους μαραναν που ειναι ασυμφορα και πανακριβα για γρηγορο και απεριοριστο Ιντερνετ.

Ο ΟΤΕ ειναι απαρχαιωμενος. Ακομα φερνουν εργατες που σκαβουν....Στην Αγγλια ολα ειναι υπογεια με ινες.

σε 1 μηνα σχεδον 2 φορες σκαψαν μπροστα στην πολυκατοικια. 1 για το νερο και μια για τον ΟΤΕ.

Εργοταξιο εχει γινει η περιοχη.

#81974 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 June 2015 - 12:39

Bασικά φταίει όποιος πηγαίνει στην Wind.  

Tώρα οκ δεν ξέρω αν στην Αγγλία τις ίνες τις τηλεμετέφεραν υπόγεια εδώ ίσως χρειαστεί να σκάψουμε λιγάκι. xD 

#81975 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 20 June 2015 - 13:55

στην αθηνα ο οτε ειναι κομπλε....αλλα υπογειες και μαλιστα οπτικες ινες εχει μονο η σιτα που εχει και δικο της ανεξαρτητο δυκτιο....

οσο για το ανοιχτο wi-fi το οτε το εχω και εγω αλλα υπαρχει μια μπινια στην ολη υποθεση...

μια φορα ξεχασα να πληρωσω τον οτε και μου το εκοψαν..εεε στο wi-fon μεσω οτε δεν μπορουσα να μπω...δεν μου το εμφανιζε καν..την αλλη μερα πληρωσα.και με το που το ενωσαν τσουπ εσκασε το wi-fon...