Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81901 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 09 June 2015 - 16:28

We need moar driftingu!

Youtube Video

lol..εβλεπα την σκηνη αυτη με εναν φιλο και μου ελεγε ''ελα ρε με την μουφα,ντριφταρει χωρις χερια....''

εκατσα να του εξηγησω τι εστi ''full lock'' στο ντριφτ και με κοιταζε σαν χανος...

αν δεν εχεις ντριφταρει δεν μπορεις να καταλαβεις...

i miss the old days and my car....... :bahhh:

#81902 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 09 June 2015 - 18:11

lol..εβλεπα την σκηνη αυτη με εναν φιλο και μου ελεγε ''ελα ρε με την μουφα,ντριφταρει χωρις χερια....''

εκατσα να του εξηγησω τι εστi ''full lock'' στο ντριφτ και με κοιταζε σαν χανος...

αν δεν εχεις ντριφταρει δεν μπορεις να καταλαβεις...

i miss the old days and my car....... :bahhh:

Έτσι, έτσι απλά μια λεπτομέρεια δεν έχω driftαρει ποτέ :canthelp: :congrats:  . Ίσα ίσα, είμαι και από τους τυπικούς οδηγούς, ούτε χωσίματα ούτε τίποτα, μόνο άπειρα μπινελίκια σε όποιον βλέπω μπροστά μου (το άγχος, δεν φταίω εγώ που όλοι είναι άχρηστοι και γω ο μόνος που ξέρει να οδηγάει :bike: :fromabove:  ).

Γενικά δεν ασχολούμαι με αυτοκίνητα αλλά ρε γμτο αυτό το Initial D το λατρεύω, είναι το shonen με αυτοκίνητα! :8):

The year is 1995!

Edited by Hazuki, 09 June 2015 - 18:13.

rsrGbGx.gif

#81903 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2015 - 19:58

. Ίσα ίσα, είμαι και από τους τυπικούς οδηγούς, ούτε χωσίματα ούτε τίποτα, μόνο άπειρα μπινελίκια σε όποιον βλέπω μπροστά μου (το άγχος, δεν φταίω εγώ που όλοι είναι άχρηστοι και γω ο μόνος που ξέρει να οδηγάει :bike: :fromabove:  ).

Και μην ξεχνάμε πόσο καλά ξέρεις να κάνεις την κόρνα ;)

xbJ3b2w.jpeg

#81904 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 09 June 2015 - 20:25

Έτσι, έτσι απλά μια λεπτομέρεια δεν έχω driftαρει ποτέ :canthelp: :congrats:  . Ίσα ίσα, είμαι και από τους τυπικούς οδηγούς, ούτε χωσίματα ούτε τίποτα, μόνο άπειρα μπινελίκια σε όποιον βλέπω μπροστά μου (το άγχος, δεν φταίω εγώ που όλοι είναι άχρηστοι και γω ο μόνος που ξέρει να οδηγάει :bike: :fromabove:  ).

Γενικά δεν ασχολούμαι με αυτοκίνητα αλλά ρε γμτο αυτό το Initial D το λατρεύω, είναι το shonen με αυτοκίνητα! :8):

The year is 1995!

κοιτα ουτε εγω εβγαινα στον δρομο λες και επαιζα carmagedon..παντα σε πιστα και παντα με ασφαλεια....

οσο για την οδηγηση ειναι κανονονας 101.στο δρομο ολοι ειναι ασχετοι και εσυ ο μονος που ξερει να οδηγα...αυτο το λενε απο την πρωτη στιγμη oi δασκαλοι οδηγησης για να προσεχεις περισσοτερο και καλα..

initial d is love. initial d is life !!!

Edited by vectrapearl, 09 June 2015 - 20:27.

#81905 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 09 June 2015 - 22:19

Youtube Video

09pntFA.png?1

#81906 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 10 June 2015 - 00:25

Μιας και μπήκαμε στο πνεύμα, καιρός να μας κολήσουν τα τραγούδια του initial D μέχρι το τέλος της εξεταστικής.

Youtube Video

#81907 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 10 June 2015 - 11:15

Τα έσχατα, μπορεί και όχι

Youtube Video

-edit-

Ήμουνα στην ON, πήγα στη Cyta, χτες με πήραν από τη Cyta (ή καλύτερα από το call center που έχει πάρει το campaign) να μου κάνουν προσφορά να πάω στην εταιρεία τους! :P

Επίσης πάει και ο Σαρουμαν

http://www.lifo.gr/now/people/68151

Edited by Hazuki, 11 June 2015 - 14:26.

rsrGbGx.gif

#81908 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 11 June 2015 - 16:18

RIP

Youtube Video

09pntFA.png?1

#81909 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 11 June 2015 - 17:41

Το "εν βρασμω ψυχης" μια δολοφονιας δεν ξεκινα μερικες φορες απο μια ηλικία μικρότερη, μια ηλικία κρίσιμη στην οποία έγινε κάτι κατα το οποίο κάτι ο μελλοντικός δράστης δεν μπόρεσε να εκδηλώσει εποικοδομητικά ή καθώς έπρεπε την ενέργεια ή τον θυμό ή συναισθήματα βασανιστικά για αυτόν.????

Εχω την εντύπωση ότι αυτός που θα διαπράξει κακούργημα μεγάλου βαθμού στο μέλλον του, εξαιτίας κυρίως βρασμού ψυχής ή μιας μεγάλης αδικιας που βίωσε και δεν έλαβε δικαίωση, ξέρει από πιο νεαρή ηλικία από μέσα του ότι θα κάνει κακό στο μέλλον..οι άλλοι στο παρελθον δεν του εδωσαν την ευκαιρια να βγαλει απο μεσα του τα ασχημα συναισθηματα..ξέρει (?)...κάτι βαθυά μέσα του το λέει??κάτι τέτοιο τελοσπάντων... Ίσως δηλαδη ο βρασμός να ξεκινά από χρόνια προηγούμενα, συν την τωρινή "κρίσιμη κατασταση" που του συμβαίνει. ..εκφράζομαι τώρα βέβαια πολύ πρόχειρα,αλλά νομίζω καανοητά....

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#81910 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 June 2015 - 18:00

Η ψυχή βράζει σαν τα μακαρόνια απ' ότι φαίνεται... λίγο παραπάνω να βράσει κανείς ένα παιδί απ' ότι πρέπει, και θα είναι πολύ αργά για μετάνοιες.

O6rrvsU.jpg

#81911 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 June 2015 - 18:56

Οι εκτελέσεις είναι σαν τα ζυμαρικά, πάντοτε al dente.

#81912 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 June 2015 - 19:13

Ζυμαρικά / σουποειδή παραβρασμένα μόνο

Κόκκινο κρέας κόκκινο μόνο

HnH5aB0.jpg

#81913 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2015 - 19:14

Η μπλέ μπριζόλα είναι η καλύτερη.

#81914 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 11 June 2015 - 19:50

RIP

Youtube Video

Κυνηγός των Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, Ιππότης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, Βρυκόλακας, Μάγος, Άρχοντας Sith, Εχθρός του James Bond, Τραγουδιστής της Metal, φίλος και θαυμαστής της Σωτηρίας Μπέλλου (δεν κάνω πλάκα), κορυφαίος ηθοποιός και υπέροχος άνθρωπος. RIP

#81915 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 11 June 2015 - 20:08

μακαρόνια καρότο

τα τρώω