Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71461 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 08:35

Ωραία. Για να ανακεφαλαιώσουμε, μία γυναίκα δεν πρέπει να κυκλοφορεί μόνη της το βράδυ, δεν πρέπει να πίνει, δεν πρέπει να φοράει προκλητικά ρούχα (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) και κατά τάλλα ο φεμινισμός που κάνει λόγο για απελευθέρωση της γυναίκας είναι irrelevant. I see. Λογική = απολύτως καμία.

Εντάξει κορίτσια τουλάχιστον τώρα πια ξέρετε τί να κάνετε για να είστε ασφαλείς!

xbJ3b2w.jpeg

#71462 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 09:02

H γιαγιά μου εγκρίνει πάντως. Ακούς εκεί να γυρνάτε τα βράδια, τσ τσ τσ..

#71463 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 11:13

Τον καιρό των γιαγιάδων μας, και μέρα δε γινόταν να κυκλοφορεί κοπέλα μοναχιά, οπότε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71464 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 11:28

Η ξαδέρφη μου απέρριψε δουλειά σε εστιατόριο επειδή θα δούλευε νύχτα. Προσοχή, την απέρριψε από αυτόματα και καθαρά θεωρητικά, όχι επειδή την δοκίμασε και η νύχτα και υπήρξε κάτι που να έκανε το περιβάλλον εχθρικό.
Δεν ξέρω αν μπορείτε να δείτε το πρόβλημα εδώ, αλλά είναι ένα από τα πιο καθαρά παραδείγματα του male privilege και πώς επηρεάζει απτά τις ευκαιρίες που έχουν οι γυναίκες στην κοινωνία. Και το ίδιο ισχύει και για τα άτομα με διαφορετική εθνική καταγωγή σε χώρες με σημαντικό πληθυσμό (πχ Λατίνοι και Αφρικανοαμερικάνοι στις ΗΠΑ), όπου συστηματικά η αστυνομία τους σταματά για έλεγχο στοιχείων όταν πλησιάζουν εμπορικές περιοχές, πράγμα που τους εκπαιδεύει να τις αποφεύγουν (ώστε να μην τους σταματά κάθε μέρα ο αστυνομικός και να τους τρέχει στο τμήμα) και σαν αποτέλεσμα, δεν αναζητούν καλύτερες ευκαιρίες εργασίας από αυτές που υπάρχουν μακριά από τις λευκοκρατούμενες περιοχές.

#71465 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:17

Έχει μεταφράσει κανείς το πτυχίο του από ελληνικό πανεπιστήμιο στα αγγλικά? Αυτά τα "Εξ Αθηνών ορμώμενος" και "μετ' ακριβή δοκιμασίαν αξιωθείς του βαθμού" πώς σκατά μεταφράζονται?

xbJ3b2w.jpeg

#71466 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:37

Google says:

By taking as a starting Athens

Strongly exact ordeal worthy of the degree
rsrGbGx.gif

#71467 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:48

Έχει μεταφράσει κανείς το πτυχίο του από ελληνικό πανεπιστήμιο στα αγγλικά? Αυτά τα "Εξ Αθηνών ορμώμενος" και "μετ' ακριβή δοκιμασίαν αξιωθείς του βαθμού" πώς σκατά μεταφράζονται?

Σε αυτό το "ορμώμενος" κολλάω. Θέλει να πει ότι έρχεται από Αθήνα; Το άλλο απλά.

"after specific examination, was judged worthy of the grade of". Σιγά μη κάθεσαι να γράφεις με ye olde English για να ταιριάξει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71468 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 13:06

Επειδή κάνω επίσημη μετάφραση για αυτό κολάω. Γιατί δεν βρίσκω κανένα υπόδειγμα επίσημης μετάφρασης στο internet και πάω λίγο στα τυφλά. Για αυτό ήθελα κάποιον που να έχει μία επίσημη μετάφραση από το Υπουργείο ή το Βρετανικό Συμβούλιο.

Βασικά αυτό που έγραψες νομίζω είναι ok οπότε μάλλον θα το χρησιμοποιήσω και παίζει να σε ενοχλήσω σε pm :P

Ευχαριστώ πολύ!

Αν κανένας έχει μεταφρασμένο πτυχίο από επίσημη αρχή πείτε το μην ντρέπεστε XD

xbJ3b2w.jpeg

#71469 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 13:08

Όποτε θες. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71470 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 15:22

Εγώ έχω από Αγγλικά σε Ελληνικά Dx

#71471 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 15:23

Εμένα ευτυχώς τέτοια παράξενα δεν έγραφε στο πτυχίο μου :P
phmava.php

#71472 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2013 - 16:04

θελω την βοηθεια οσων δινουν πανελληνιες φετος....
λοιπον εκανα σημερα την εγγραφη και μου λεει η υπαλληλος οτι αν εχω την δυνατοτητα μπορω να δηλωσω να ειμαι σε καποια ειδικη κατηγορια υποψηφιων...αυτο γινεται οταν παιρνουμε τις ειδικες καρτελες ...απριλιο ή και μια εβδομαδα πριν γραψουμε.

εγω ειμαι αποφοιτος του 2007...δινω για το 90%. εχω τελειωσει μια σχολη και εχω αδερφο φοιτητη..προπτυχιακο.
ξερει κανεις αν υπαγομαι στην κατηγορια ειδικων κριτηριων...δηλαδη στο ''αδερφος φοιτητης''; γιατι δεν πολυκαταλαβα απο την εγκυκλιο ...ή μαλλον τα καταλαβα προς το συμφερον μου.
οποιος εχει ασχοληθει ας απαντησει.

προσοχη: δυο αδερφια ειμαστε και δεν υπαγομαι σε καποια προφανη κατηγορια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 01 Μάρτιος 2013 - 16:09

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#71473 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2013 - 16:33

@laraska

γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις? Έχουν γραμμή επικοινωνίας και θα στα πούνε σίγουρα σωστά.

xbJ3b2w.jpeg

#71474 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2013 - 16:39

νοτ χαβ μοναδες μαι ντιαρ.... αλλα θα το προσπαθησω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#71475 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2013 - 16:49

Απλά με προβληματίζει το ότι ήδη είσαι κάτοχος πτυχίου. Αλλιώς αν ο αδερφός σου σπουδάζει σε άλλη πόλη από την μόνιμη οικογενειακή κατοικία, δεν έχει συμπληρώσει το 26ο έτος της ηλικίας του και δεν διανύει τον τελευταίο χρόνο σπουδών του εμπίπτεις στην κατηγορία για τα κοινωνικά κριτήρια. Όμως δεν το ξεκαθαρίζει τί γίνεται αν είσαι ήδη κάτοχος πτυχίου οπότε καλύτερα να στο ξεκαθαρίσουν αυτοί παρά να σου πούμε εμείς κάτι λάθος.

xbJ3b2w.jpeg