Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71446 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:18

Σταματήστε ρε να μου πετάτε replies. Γράφω σεντόνι, με αποσπάτε!!!

Mono, καλή συνέχεια στη δουλειά. Καλό κουράγιο με τον έμπειρο δικηγόρο!!!

(Στο Gilma γράφω, στην Iri θ' απαντήσω μετά.)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:18

#71447 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:23

@Sponis Ευελπίδων, κτήριο 16 (Εισαγελεία) αλλά θέλω να έχεις μόνο οργανικά προϊόντα γιατί προσπαθούμε να χάσουμε κιλά εδώ πέρα XD

@odymonaxos οι απειλές σου δεν πιάνουν εδώ πέρα, κύριε!

xbJ3b2w.jpeg

#71448 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:27

Γράψτε κι άλλα replies αποσπάστε τον! Now is the chance to attack!

Posted Image

#71449 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:29

τα hot dogs και τα παϊδάκια θα κάνουν θραύση, ντον'τ γουόρυ

#71450 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:35

:Crying2: :Crying2: :Crying2: :Crying2: :Crying2: :Crying2: :Crying2: :Crying2:

Είσαι...Είσαι...Είσαι...Τεντυμπόης!

xbJ3b2w.jpeg

#71451 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:43

Random spam because i can :Vvvv:Vvvv:Vvvv:Vvv:v
Δημοσιευμένη  εικόνα

#71452 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:54

Γιατί δώδεκα ώρες και όχι οκτώ; Θα σε ρίξουν τέζα με μισή μέρα :(

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#71453 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:54

Τώρα έχει σταματήσει να μου πετάει την ειδοποίηση για τα replies, δεν ξέρω γιατί. Οπότε σπαμμάρετε όσο θέλετε, εγώ γράφω κανονικά. :P

@mono: Μια γυναίκα δικηγόρος πρέπει να κινείται στα παρασκήνια. Κανόνας. ;)

#71454 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 21:58

@mono: Μια γυναίκα δικηγόρος πρέπει να κινείται στα παρασκήνια. Κανόνας. ;)

No more please!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RrgBj5Hi3M4

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#71455 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 22:00

Μακάρι να ξερα...Τουλάχιστον πληρώνουν σχετικά καλά και αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα πάω να κάνω το σκλάβο... Αν και ακόμα δεν το έχω σιγουρέψει, θα ξέρω στάνταρ αύριο. Ότι θα έφτανε μία στιγμή στη ζωή μου που θα παρακαλούσα για να δουλεύω δωδεκάωρο δεν το φανταζόμουν, αλλά η κατάσταση στα δικηγορικά γραφεία είναι τραγική, κανένας δεν παίρνει ασκούμενους οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου :P

xbJ3b2w.jpeg

#71456 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 22:01

Meh. Βρες το στιγμιότυπο που μετακινούν τον τοίχο του studio τουλάχιστον.

#71457 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 22:52

http://www.youtube.com/watch?v=RrgBj5Hi3M4

χαχαχαχα, δεν υπάρχει, λιώνω!! χαχαχαχα :lol:

#71458 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 23:09

Youtube Video

Βγήκε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Καταραμένα download links κανένα σχεδόν δεν δουλεύει από αυτά που βρίσκω :@

#71459 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 02:09

@Kamui προφανως και διαβασα αυτα που λες. Και η απαντηση μου απευθυνεται καθαρα στο κομματι το οποιο αναφερεις ως "προσωπικη σου αποψη" και μιλας για ευθυνες του θύματος την μια και πως "ενδεχομενως αξιζει σε κάποια ο βιασμος" απο την αλλη. Το να λες ότι κάποιος εχει ευθυνη έστω και αν δεν ειναι το μεγαλυτερο κομματι σημαινει οτι υπαρχει σχεση αναμεσα σε αιτιο και αποτελεσμα. Οτι ηταν conditioned response οτι ο θύτης θα αντιδρασει ετσι. Το όλο ξεχωριζω τα πιστευω μου απο τις πραξεις μου δεν μου λέει κατι tbh. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι διαφωνω με το σκεπτικό σου. Ενδεχομενως το οτι προσπαθεις να πιάσεις ολα τα φασματα αποψεων. Οι υπολοιπες αναφορες ειναι επισης triggers που χρησιμοποιουνται ως αντεπιχειρηματα.

H ευθύνη μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Εκτός απο το "είμαι υπαίτια για το βιασμό μου" μπορεί να σημαίνει και "είμαι υπεύθυνο άτομο και γνωρίζω ότι η προστασία του σώματός μου είναι πρώτα δική μου ευθύνη και έπειτα της δικαιοσύνης, γιατί άν συμβεί το κακό, καμιά δικαιοσύνη και καμιά αστυνομία δεν μπορεί να αναιρέσει την πράξη και το πρόβλημα που μου προκάλεσε." Ακόμα και έτσι όμως, η μέθη μιας γυναίκας μπορεί να μην αποτελεί απο μόνο του αίτιο για βιασμό, αλλά αντί να αποτρέπει την κατάσταση απο το να συμβεί (όπως προσπαθεί να κάνει το "anti-rape κίνημα"), την ενισχύει.
Ο διαχωρισμός των πεποιθήσεών κκαι των πράξεων μου τίθεται απλώς για να δηλώσω τη διαφορά κοινωνικής συνείδησης και πρακτικής, και ότι η συμβατική ηθική του σεβασμού απέναντι σε όλα μπορεί να επιβάλλεται μόνο στις πράξεις, όχι στη συνείδηση των ανθρώπων, αυτό είναι και ένα απο τα νοήματα της δημοκρατίας. Δεν παρουσιάζεται σαν επιχείρημα ή μέσο πειθούς.

Aπο εκει και περα αν και εγώ αναφέρθηκα περισσότερο σε περιπτωσεις που το consent δεν υπαρχει θα θεσω ένα ερωτημα ως food for thought. Γιατι αν εχεις την υποψία οτι κάποιος δεν ειναι σε θεση να σου δωσει consent η ότι το consent που σου δινει δεν ειναι αξιοπιστο, να προχωρησεις σε κατι παραπανω μαζι του;

1.Γιατί δε με ενδιαφέρει αν θα το ευχαριστηθεί το άλλο άτομο ή όχι, καθώς δεν μου δίνει λόγο να το σεβαστώ εξ αρχής. Αρκεί να μην τραυματιστεί υπερβολικά ή μείνει έγγυος, γιατί κάτι τέτοιο δε συμφέρει κανέναν απο τους δύο μας.
2.Γιατί εκείνη τη στιγμή μου παρουσιάζει μια εύκολη ευκαιρία να κάνω κάτι που υπό άλλες συνθήκες πιθανότατα δε θα μπορούσα να κάνω με τόση αμεσότητα και ευκολία.
3.Έχω λοιπόν την ευκαιρία να εκτονώσω κάποιες ορμές που προκαλούν δυσλειτουργίες στη νηφαλιότητα της σκέψης μου και στη ζωή μου. Δεν μπορώ να συνδυάσω αυτή την εκτόνωση ορμών με την αγάπη ή το σεβασμό γιατί δεν υπάρχει στη ζωή μου το άτομο που θα μου προκαλέσει κάτι τέτοιο, άρα αρκούμαι στην τιποτένια εκτόνωση.
4.Δε το ερμηνεύω ως "κάτι παραπάνω" γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να το κάνουμε ακόμα και αν ήμασταν άνθρωποι των σπηλαίων. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν πολύ περισσότερα "παραπάνω" πράγματα που θα μπορούσα να κάνω με ένα άτομο που σέβομαι απο το σεξ, όμως εκείνη τη στιγμή αυτό που θέλω να κάνω είναι αυτό, και δεν προϋποθέτει κάποιο ιδιαίτερο σεβασμό απέναντι στο συγκεκριμένο άτομο.

Να ξεκαθαρίσω ότι απλώς παρουσιάζω ένα σκεπτικό. Όχι απαραίτητα το δικό μου.

Προσωπικά θεωρώ το "βιασμό" ή τέλος πάντων το not fully-consenting sex μια τιποτένια πράξη για ελεϊνους, κατώτερους ανθρώπους. Αν ήμουν ερωτευμένος, ευτυχισμένος, ή αν αγαπούσα και σεβόμουν τον εαυτό μου, το παραπάνω σκεπτικό δε θα περνούσε ποτέ απο το μυαλό μου. Όμως επειδή ακριβώς ο εαυτός μου δεν είναι το πρότυπο που θα σεβόμουν για μένα,και η προσπάθειες να δω τα πράγματα ιδεολογικά και ρομαντικά με οδηγούν σε καταπίεση και αποτυγχάνουν, συμβιβάζομαι με την ωμότητα της ζωής και προσπαθώ να μην την επικαλύπτω με ιδέες "αγάπης" και "σεβασμού" γιατί ιδεολογικά δεν αναγνωρίζω τα συναισθήματα μου ως κάτι τέτοιο, ούτε προτίθεμαι να τα αναγνωρίσω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 28 Φεβρουάριος 2013 - 02:17

O6rrvsU.jpg

#71460 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 04:24

Το θέμα με τον βιασμό δεν είναι ότι δεν είναι "ρομαντικός" ή ότι δεν γίνεται με "αγάπη". Είναι μια πράξη βίας σωματικής και ψυχολογικής που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το θύμα. End of story.

Ακόμη κι αν μια γυναίκα φλερτάρει γυμνή δεν παρέχει καμία δικαιολογία σε κανέναν, και το μόνο που θα μπορούσε να της καταλογίσει κανείς είναι ίσως αφέλεια, αλλά αυτό είναι δικό της θέμα.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει την επιθυμία του για σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι από την στιγμή αυτή παύουν τα ανθρώπινα δικαιώματά του και μπορεί να γίνει αντικείμενο στα χέρια του καθενός.

Αν θέλεις να φας μια πάστα δηλαδή και πας να την αγοράσεις, δίνεις το δικαίωμα στον ζαχαροπλάστη να στην φέρει στη μούρη και να σου την πασαλείψει λέγοντας "εσύ δεν ήθελες πάστα, φάτην τώρα, μουχαχαχαχα".

(οκ, το τελευταίο ήταν λίγο άκυρο :'D, είναι και λίγο περασμένη η ώρα.. )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 28 Φεβρουάριος 2013 - 04:33