Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#976 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 March 2014 - 12:45

καλησπερα δεν τα παω γενηκα καλα με τα μανγα, μονο berserk,gantz,one piece,hunter x hunter εχω διαβασει,θα ηθελα να ξεκινησω μεκατι σε στυλ sci fi horor mystery, τιλετε για τα εξης, dorohedoro,parasyte,blame,el el ,η καποιο αλλο μικρο και καλο? να λιωσω σημερα

#977 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 11 March 2014 - 13:51

Το parasyte και dorohedoro είναι πολύ καλά τα άλλα δεν τα έχω διαβάσει, θα σου πρότεινα να αρχίσεις το parasyte που είναι και τελειωμένο.

09pntFA.png?1

#978 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 March 2014 - 13:53

σε ευχαρηστω παρα πολυ αν εχειςκαι καποιο αλλο τελιωμενο καλο στο νου σου πες μου ,,αριγκατο

#979 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 March 2014 - 14:51

Biomega, Snikt, Fourteen, Freesia ?

#980 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 March 2014 - 16:09

σε ευχαρηστω istirela,,,,,τα εβαλα και αφτα στην ληστα μου,,το biomega ξεχασα να το αναφερω ειναι το μοναδκο που εχω αγορασει και μαρεσε παρα πολυ,,,,,βρεικα καμια 20 που θα διαβασω,και ευαρηστω για την βοηθεια σας,,,

#981 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 posts

Posted 11 March 2014 - 19:10

Θα σαρέσει σίγουρα και το Blame! (όπως και τα άλλα έργα του Nihei) Δεν έχει πολλά διάλογα, άλλα πρέπει να ξέρεις λίγο τους επιστιμονικούς όρους.
Δες και το one shot hotel

#982 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 March 2014 - 21:40

θα το κοταξω και αυτο,σε ευχαρηστω

#983 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 12 March 2014 - 07:32

καλησπερα δεν τα παω γενηκα καλα με τα μανγα, μονο berserk,gantz,one piece,hunter x hunter εχω διαβασει,θα ηθελα να ξεκινησω μεκατι σε στυλ sci fi horor mystery, τιλετε για τα εξης, dorohedoro,parasyte,blame,el el ,η καποιο αλλο μικρο και καλο? να λιωσω σημερα

Ρίξε και μια ματιά στο Devilman και στο Inugami

#984 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 17 March 2014 - 22:50

Κάποιο καλό cyberpunk?

#985 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 March 2014 - 23:23

Eden it's an endless world
Biomega
Battle Angel Alita
Blame

#986 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 18 March 2014 - 08:11

θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος καποια ......απο ποια τσαπτερ να συνεχεισω τα εξης μανγα,,,,deadman wonderland,claymor,hight shcool of the dead,,kai berserk,,,το τελαυταιο το ειχα πιασει και παλια αλλα το αφεισα και δεν θυμαμαι που να το αρχεισω

#987 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 18 March 2014 - 13:53

Το Berserk διάβασε το από την αρχή

#988 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 18 March 2014 - 15:08

οκ τεο αριγκατοοοοοοοοοο

#989 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 19 March 2014 - 14:59

θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος καποια ......απο ποια τσαπτερ να συνεχεισω τα εξης μανγα,,,,deadman wonderland,claymor,hight shcool of the dead,,kai berserk,,,το τελαυταιο το ειχα πιασει και παλια αλλα το αφεισα και δεν θυμαμαι που να το αρχεισω

Το Berserk όπως είπαν, από την αρχή και το ίδιο και το deadman wonderland καθώς η μεταφορά του ήταν πολύ κακή κατά τη γνώμη μου.

Το Claymore έχει διαφορετικό τέλος στο anime, οπότε θα πρότεινα να το πιάσεις από το Chapter 50 που είναι η αρχή της μάχης στο βορρά πριν το τέλος του anime.

Το highschool of the dead, γνώμη μου είναι να μην το συνεχίσεις γιατί κατά 99,9% δεν έχει στον ήλιο μοίρα το manga καθώς ο author δε θέλει να το συνεχίσει.

#990 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 08 June 2014 - 15:00

Εχω διαβασει μεχρι τελους

Αkira

20-21th Century boys

Monster

Διαβαζω τωρα το berserk

Kατι εξισου καλο,κλασσικο(αν γινεται) και επικο σαν τα παραπανω??(πιο πολυ σαν τα 2 πρωτα?)

Θενκς!

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations