Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#961 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 10 January 2014 - 01:53

Novelization του παιχνιδιου ειναι .
Also , google is your friend :)

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#962 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 10 January 2014 - 02:24

Κάτι σαν το green blood ?

#963 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 January 2014 - 12:44

Emerald by Hiroaki Samura

#964 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 10 January 2014 - 13:18

Novelization του παιχνιδιου ειναι .
Also , google is your friend :)

jiohnis σε μενα απευθυνοσουν ? στο google παντως εψαξα και δεν με βοηθησε αρκετα.

#965 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 January 2014 - 13:40

καλησπερα παιδια . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για ενα mangaπου σκεφτομαι να αγορασω και δεν λεει αν ειναι νουβελα ή αν εχει συνεχεια .

Παραθετω το λινκ για το manga. Λεγεται Ico : The Castle of the Mist της Miyuki Miyabe

http://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/ico/prod1910693pp/

Μαλλον ειναι μονο ενα, γιατι βασιζεται πανω στο βιντεοπαιχνιδι ICO.Το game σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, ειναι αριστουργημα και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της δεακαετιας, αν η συγκεκριμενη νουβελα ποιανει εστω και ενα κομματακι απο την μαγεια του πρεπει να ειναι καταπληκτικο.
Επισης δεν ειναι μανγκα, κανονικο βιβλιο ειναι ;)

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#966 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 10 January 2014 - 14:50

Μαλλον ειναι μονο ενα, γιατι βασιζεται πανω στο βιντεοπαιχνιδι ICO.Το game σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, ειναι αριστουργημα και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της δεακαετιας, αν η συγκεκριμενη νουβελα ποιανει εστω και ενα κομματακι απο την μαγεια του πρεπει να ειναι καταπληκτικο.
Επισης δεν ειναι μανγκα, κανονικο βιβλιο ειναι ;)

Δεν παιζω και πολυ παιχνιδια οποτε δεν ετυχε να το ακουσω. Εγω το βρηκα στην κατηγορια manga . Μου φανηκε ενδιαφερον η περιγραφη και ειπα να ρωτησω εδω για παραπανω λεπτομερειες. Θες να πεις οτι ειναι novel book , χωρις εικονες? 

Edited by giota83, 10 January 2014 - 14:51.

#967 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 January 2014 - 23:23

Δεν παιζω και πολυ παιχνιδια οποτε δεν ετυχε να το ακουσω. Εγω το βρηκα στην κατηγορια manga . Μου φανηκε ενδιαφερον η περιγραφη και ειπα να ρωτησω εδω για παραπανω λεπτομερειες. Θες να πεις οτι ειναι novel book , χωρις εικονες? 

Ναι αυτο εννοω, στο ειπα απλως για να μην την πατησεις αμα κανεις online παραγγελια ;)
Check dat

Youtube Video

Οπως ειπα και προηγουμενος, αν ειναι οπως το game θα ειναι γαμματο :P Εγω θα ελεγα να το αγορασεις, δεν εχεις να χασεις τιποτα
 (εκτως απο 10 ευρω) αλλα απο οτι ξερω ειναι καλο βιβλιο.Αν παλι ηθελες μονο manga δεν ειναι αυτο που ψαχνεις!
Επισης ψαχνω και εγω για καινουργιο manga να διαβασω αφου μου εμνουν μονο 10 chapters για να τελιωσω το The Breaker NW.
Εχω υποψην τα Gamaran, One Punch Man που για καποιο λογο δεν το εχω διαβασει και...οτι αλλο σε καλο manga προτεινεται εσεις.Εχω ορεξη για καποιο comedy manga πιο πολυ με λιγη δραση.Μηπως Eyeshield?
EDIT:Βασικα μολις το τελιωσα το The Breaker NW.

Edited by Itachi Akatsuki, 11 January 2014 - 00:30.

#968 Eleza

Eleza

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationPatra

Posted 12 January 2014 - 17:04

Έχω τελειώσει αρκετά manga από αρκετές κατηγορίες, όπως το  NG Life, το ΑΑΑ, το  Fly High, το Card Captor Sakura, το Kaichou wa Maid-sama και φυσικά το RAVE Master.

Τώρα από τα ongoin' manga περιμένω τα καινούργια chapter  των Pandora Hearts,Fairy Tail,Ao no Exorcist,Akagami no Shirayuki Hime,Akatsuki no Yona,Koe no Kitachi και άλλα πολλά.

Φυσικά όλα τα manga που ανέφερα παραπάνω ειναι και αυτά που συνιστώ να διαβάσετε.Πραγματικά αξίζουν.

Ok,time's up.lets do this...

LEEEEEEERRRRRRRROOOOOOOOYYYYYYYYY JEEEEEEEEENNNNNNNNKKKKKKKKKIIIIIINNNNNSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!

#969 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 January 2014 - 03:39

πραγματικα με βοηθησε το λινκ πολυ απο το youtube. Τελικα μαλλον θα το τσιμπησω το βιβλιο . και μολις το τελειωσω θα σας πω εντυπωσεις

#970 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 23 January 2014 - 14:05

διαβασα το Magician (on going) 313 chapt σε καμια βδομαδα. Προτεινεται ανεπιφυλακτα στους λατρεις των Webtoons 

Bonus για οσους δεν το ξερουν! Tower of god .... δεν θα χασετε

Posted Image

#971 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 23 January 2014 - 23:15

διαβασα το Magician (on going) 313 chapt σε καμια βδομαδα. Προτεινεται ανεπιφυλακτα στους λατρεις των Webtoons 

Bonus για οσους δεν το ξερουν! Tower of god .... δεν θα χασετε

Άμα θες Webtoon ρίξε μια ματιά στα "Ability", "The Gamer", "Kubera"

#972 debra174

debra174

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 27 January 2014 - 23:08

'Ηρθα στο συγκεκριμένο πόστ να ζητήσω προτάσεις για webtoon αλλα καλύφθηκα απο τις παραπάνω αναρτήσεις! Θα αρχίσω με αυτά λοιπόν,και κάθε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη! 'Εχω διαβάσει noblesse,tower of god και city of dead sorcerer(το συστήνω ανεπιφύλακτα αν και αργεί ίσως λίγο να πάρει μπρός).Με το ability το προσπαθησα 2 φορες αλλα δεν...

#973 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 27 January 2014 - 23:26

Διάβασε και τα Melo Holic και Superior Day που είναι από τους δημιουργούς του City of Dead Sorcerer είναι εξίσου καλά.

ySss0UF.jpg

#974 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 28 January 2014 - 14:02

Νομιζω οτι μου δωσαται ιδεα για το τι να διαβασω μετα το ξαναδιαβασμα που ριχνω τωρα στο Berserk!
Magician η Tower of God!

#975 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 January 2014 - 19:05

Άμα θες Webtoon ρίξε μια ματιά στα "Ability", "The Gamer", "Kubera"

τωρα το πηρα ειδηση , τα 2 πρωτα τα εχω ηδη διαβασει , το Kubera δεν το εχω κοιταξει να πω την αληθεια .... ευχαριστω παντως για τις προτασεις :D

παντως το ability μου φαινεται πολυ κατω σε σχεση με το noblesse......καλυτερα θα ηταν να αφιερωνοντουσαν σε ενα (αν και δεν ειναι της παρουσης μια τετοια συζητηση)

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations