Και ενα καινούργιο webtoon που ακόμη είναι στα βασικα στάδια η ιστορία και δεν ξέρω αν σ αρέσει το στυλ του (αν θες να ανοίξεις νέα "μέτωπα")
The gamer
Interesting, θα του ρίξω μια ματιά! *always larking in the recommendations for others*
Posted 15 October 2014 - 20:45
Bonjour!
1)Romance όχι πολύ βαρύ αλλά και χωρίς έντονο κωμικό στοιχείο.Κάτι που να σε αφήνει με μια γλυκιά μελαγχολία στο τέλος,σε στυλ Dokuhime.Και κάτι ανάλαφρο,σε στυλ Skip Beat.
2)Mystery που να επηρεάζει μεγάλο κομμάτι ή ολόκληρο τον πληθυσμό του έργου,εν γνώσει του ή εν αγνοία του δεν έχει σημασία.Με άλλα λόγια mystery που δεν καταπιάνεται με μεμονωμένες υποθέσεις.Ελπίζω να έγινα κατανοητός,20th C. Boys ή AoT είναι ενδεικτικά παραδείγματα θαρρώ.
Posted 15 October 2014 - 21:14
Posted 15 October 2014 - 21:29
Oκ παδιά,ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Edited by Zane, 15 October 2014 - 21:29.
Posted 16 November 2014 - 19:07
Λοιπον παιδες, ειπα να πιασω να διαβασω διαφορα manga του Ito Junji!
Ειμαι αναμεσα στο Uzumaki και στο Gyo!Το Tomie θα το διαβασω μετα απο αυτα τα 2, με την προυποθεση οτι θα μου αρεσουν.
Για πειτε, πιο προτεινεται να διαβασω πρωτο, η θεωρηται καλυτερο?Λεω να ξεκινησω με το Uzumaki!
Posted 16 November 2014 - 19:29
uzimaki καλυτερα.
αλλα θα τα διαβασεις ολα του ιτο ....ειναι εθιστικα και τρομερα...
Posted 16 November 2014 - 19:29
Το uzumaki πιστεύω θεωρείται καλύτερο αλλά και τα 2 καλά είναι άρχισε με uzumaki.
Posted 16 November 2014 - 19:33
η σημειολογια και οι τασεις που αναπυσσει σε καθε μανγκα ο ιτο ειναι απο τα χαρακτηριστικα μεγαλων δημιουργων.
στο ουζουμακι θα το βρεις σαν κυριο χαρακτηριστικο αυτο. το gyo ειναι ισως λιγο σοκαριστικο και πιο ωμο.
το αλλο εξαπτει και ερεθιζει την περιεργεια.
Posted 16 November 2014 - 19:44
Ευχαριστω παιδες, αρχισα το Uzumaki κα ειμαι στο 2ο chapter!Δεν λεω κατι ακομα, παντως το πρωτο chapter μου αφησε θετικοτατες εντυπωσεις!Για να δουμε!
Με μπερδευε μονο μεχρι να το συνηθησω το οτι διαβαζοταν απο τα αριστερα στα δεξια Γιατι ειναι ετσι?Τους μισους διαλογους αναποδα τους διαβασα
Edited by Itachi Akatsuki, 16 November 2014 - 19:44.
Posted 17 November 2014 - 03:10
Παιδια θα ειθελα κατι σε shounen. Οπως bleach, naruto, noblesse κλπ.
Τωρα που τελειωσε και το ναρουτο με κατι πρεπει να γεμησω αυτο το κενο...
( Το D gray man? Manga ή Anime?)
Edited by ssjchris, 17 November 2014 - 21:26.
"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 17 November 2014 - 04:42
πονεμενη ιστορια.....και τα δυο. πρωτα ανιμε.
Posted 17 November 2014 - 21:25
πονεμενη ιστορια.....και τα δυο. πρωτα ανιμε.
Φίλε/η, για να συνεχίζεται η ίδια πονεμένη ιστορία προφανώς η (παρόμοια) ερώτηση που υπόβαλα σε ένα άλλο thread δεν έχει απαντηθεί .Και δυστυχώς ούτε η απάντηση σου μπόρεσε να βοηθήσει σε κάτι, λόγο του ότι δεν έχεις καταλάβει την ερώτηση. Της διαφορές Μανγκα ,Ανιμε λίγο - πολύ όλοι της ξέρουμε. Και με το να μου λες ότι είναι χάσιμο χρόνου ότι και να διαλέξω, ή για καλύτερα γραφικά ποσώς με ενδιαφέρει Αν κοιτούσες το profile μου τουλάχιστον, θα έβλεπες ότι δεν άρχισα να βλέπω ανιμε- μανγκα ούτε σήμερα...ούτε χθες.
Αυτό που εννοούσα είναι αν όντως αυτές οι δυο σειρές ακολούθου πιστά το μανκα για να ξέρω αν αξίζει ο κόπος να ασχοληθώ με το ανιμε. 'Η να δω πρώτα το μανγκα, που είναι η original δουλεία και μετά να ασχοληθώ με ανιμε. (Όπως το Fullmetal alchemist για παράδειγμα). Κάνω αυτές της ερωτήσεις επειδή είδα σε διάφορα sites που αναφέρουν και άλλοι ότι όντως ο έχουν κάποιες διαφορές και φοβάμαι μήπως και φάω καμία spoileria.
Και μιας και είστε παιδιά δικά μας είπα να ρωτήσω εδώ μπας και βγάλω άκρη....πράγμα που δεν έγινε...
"Nothing is true, everything is permitted."
Posted 17 November 2014 - 21:36
απλα το ανιμε ειναι πετσοκομμενο και σταματαει αποτομα....
το μανγκα παλι εχει σταματησει απ οσο γνωριζω.
παρ ολα αυτα προτεινω πρωτα το ανιμε και μετα το μανγκα.
Edited by laraska, 17 November 2014 - 21:36.
Posted 17 November 2014 - 21:51
Μπορείς να τα δεις με οποιαδήποτε σειρά, ή και να δεις το anime μέχρι όπου φτάνει και να πιάσεις από εκείνο το σημείο το manga, δεν έχουν τρομερές διαφορές. Γενικά κι εγώ θα πρότεινα πρώτα anime γιατί έχει και κάποια fillers που θα σε ενοχλήσουν λιγότερο αν βλέπεις την ιστορία πρώτη φορά.
Για άλλα shonen που ζητάς, θα σου πρότεινα με χίλια Hajime no Ippo αν δεν το έχεις διαβάσει, που εκτός από πολύ καλό είναι και τεράστιο οπότε θα σου γεμίσει καλά το κενό. Ίσως και το manga του Kenshin αν δε σε πειράζει ότι έχει ολοκληρωθεί καιρό.
Επίσης, πραγματικά δε νομίζω ότι η προηγούμενη απάντηση είχε σκοπό να σε υποτιμήσει. :/
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|