Ευχαριστω. Απο τα παραπανω μονο το claymore εχω διαβασει. Τα υπολοιπα θα τα τσεκαρω.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 08 December 2013 - 20:36
Λοιπον παιδια, θελω λιγη βοηθεια.
Αφου τελειωσα το καταπληκτικο (φαινεται οτι μου αρεσε ε?) Noblesse, διαβασα τα 15 τελευταια chapters του Bleach που δεν ειχα διαβασει γιατι το ειχα ψιλοβαρεθει αλλα τελικα στα τελευταια με πορωσε.Ξεκινησα και το The Breaker και εχω διαβασει τα πρωτα 21 chapters.Ενω ειναι καλο κατι με χαλαει.Λιγο η μ*λακιες διαλογοι, λιγο το οτι κανει humor μεχρι και εκει που δεν χρειαζεται, διαβαζεται ανετα αλλα δεν με τραβαει πολυ.Εχουν φτιαξει αξιολογι "κοσμο" αλλα...
Εντ χιαρ αι αμ, ζητωντας ενα manga το οποιο ειναι ψιλοσονεια, με τυπαδες με υπερδυναμεις κλπ.
ΕΙχα στο μυαλο μου το Yu Yu Hakusho αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Τιποτα αλλο?
Posted 08 December 2013 - 23:04
Edited by jiohnis, 08 December 2013 - 23:04.
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 11 December 2013 - 00:02
^^Θενκ γιου βερι ματσελι θα μαλλον θα το αρχισω, γιατι με The Breaker...Δεν με βλεπω να συνεχιζω!
Posted 12 December 2013 - 13:50
Αφου τελειωσα το καταπληκτικο (φαινεται οτι μου αρεσε ε?) Noblesse, διαβασα τα 15 τελευταια chapters του Bleach που δεν ειχα διαβασει γιατι το ειχα ψιλοβαρεθει αλλα τελικα στα τελευταια με πορωσε.Ξεκινησα και το The Breaker και εχω διαβασει τα πρωτα 21 chapters.Ενω ειναι καλο κατι με χαλαει.Λιγο η μ*λακιες διαλογοι, λιγο το οτι κανει humor μεχρι και εκει που δεν χρειαζεται, διαβαζεται ανετα αλλα δεν με τραβαει πολυ.Εχουν φτιαξει αξιολογι "κοσμο" αλλα...
Εντ χιαρ αι αμ, ζητωντας ενα manga το οποιο ειναι ψιλοσονεια, με τυπαδες με υπερδυναμεις κλπ.
^^Θενκ γιου βερι ματσελι θα μαλλον θα το αρχισω, γιατι με The Breaker...Δεν με βλεπω να συνεχιζω!
Το breaker έχει δική του κατηγορία. Η γνώμη μου είναι να το διαβασεις μέχρι τέλους. Εσύ θα χάσεις.
Posted 29 December 2013 - 00:09
παιδιά σαν το noblesse μπορείτε να προτείνετε κάποιο Manga;
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 30 December 2013 - 20:59
υπερδυνάμεις δεν εχει αλλα το jackals ίσως να σου κανει ...
Posted 01 January 2014 - 04:17
Cesare, Vagabond, Heureka, Innocent, Shut Hell, Wolfsmund, Mercenary Pierre,
Posted 04 January 2014 - 02:34
Cesare, Vagabond, Heureka, Innocent, Shut Hell, Wolfsmund, Mercenary Pierre,
Vagabond διαβασα...Ξεκίνησε τέλεια...το προχώρησε τέλεια...τώρα το σκοτώνει.
Τα άλλα δεν τα είχα υπόψη μου αλλα με μια ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι να με "τραβήξει" σε αυτά. Ετσι αποφάσησα να ξεκινησω το Shinrei Tantei Yakumo, αν και κάποτε είχα διαβάσει τα πρώτα chapters
Posted 04 January 2014 - 12:37
Παίδες θέλω ένα καλό seinen manga έχω διαβάσει berserk και rainbow.
Επίσης κάποια καλό samurai και κάποιο splatter-horror
Posted 04 January 2014 - 13:59
Παίδες θέλω ένα καλό seinen manga έχω διαβάσει berserk και rainbow.
Επίσης κάποια καλό samurai και κάποιο splatter-horror
αφου σαρεσε το rainbow διαβασε και το green blood το οποιο το εχει γραψει και εικονογραφησει ο mangaka που ειχε αναλαβει την εικονογραφηση στο rainbow το στορι οντως εχει μερικα κλισε αλλα ειναι worth reading ....
Edited by Holy_Dice, 04 January 2014 - 14:01.
Posted 04 January 2014 - 14:03
Βlade of the Immortal
House of Five Leaves
Vagabond (εξακολουθώ να το προτεινω)
Lone Wolf and Cub
Shigurui
Drifting Clasroom
uzumaki
14
Litchi Hikari Club
Mail
Panorama of Hell
Posted 04 January 2014 - 16:16
Ψαχνω κάτι σαν Historie και Vinland Saga!
Red River
Posted 09 January 2014 - 23:17
καλησπερα παιδια . Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για ενα mangaπου σκεφτομαι να αγορασω και δεν λεει αν ειναι νουβελα ή αν εχει συνεχεια .
Παραθετω το λινκ για το manga. Λεγεται Ico : The Castle of the Mist της Miyuki Miyabe
http://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/ico/prod1910693pp/
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|