Vagabond για επικό
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 08 June 2014 - 15:05
Posted 08 June 2014 - 15:11
L Lawliet
δοκίμασε το Pluto το οποίο είναι επίσης από τον Urasawa Επίσης ρίξε μία ματιά στο Eden: It's an Endless World.
Posted 08 June 2014 - 15:32
προσθετω τα:
Gunnm
Mai the Psychic Girl
Freesia
Homunculus
Sanctuary
Posted 08 June 2014 - 16:14
Vagabond :Εριξα μια ματια στο πρωτο chapter! wow!!! Εχει φυγει αμεσα
Ιristella ,ειμαι φαν του Urasawa βλεπω και το Master Keaton αλλα δεν μου πολυαρεσει η ιστορια του Pluto.Mηπως να αρχισω να το διαβαζω και θα κολλησω?
Tα Eden και Sanctuary πρεπει να ειναι φοβερα..Ευχαριστω παιδια!!
Αν υπαρχει καποιο αλλο με απιστευτο σεναριο και πλοκη πειτε plS!!! :-)
Edited by L Lawliet, 08 June 2014 - 16:15.
Posted 08 June 2014 - 16:43
Μην κρίνεις ένα manga από την περίληψη. Προσωπικά είναια από τα αγαπημένα μου.
Posted 08 June 2014 - 22:49
Μπορείς να δοκιμάσεις και το Vinland Saga
Posted 09 June 2014 - 09:50
ειμαι φαν του Urasawa βλεπω και το Master Keaton αλλα δεν μου πολυαρεσει η ιστορια του Pluto.Mηπως να αρχισω να το διαβαζω και θα κολλησω?
βασικα για το Pluto πρεπει να εισαι και φαν του Τεζουκα. Αν εχεις διαβασει το πρωτοτυπο manga του Atom ή έστω δει τη σειρα, θα εκτιμησεις το Pluto ακομα περισσοτερο. πραγμα δυσκολο, μιας και η αφηγηση και το σχεδιο του Atom δεν εχουν καμια σχεση με τα τωρινα manga και οντως με κουρασε καποιες φορες. θυμιζει τα παλια comic strips περισσοτερο
Posted 14 September 2014 - 16:27
Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Feng Shen Ji και εκανα catch-up ξανα στο τελευταιο chapter του Bleach, σκεφτομαι τι να διαβασω τωρα...
Δεν ξερω ρε παιδες, δεν εχω καμια ιδεα!Προτεινεται γενικοτερα, δικα σας αγαπημενα μηπως μου κινησει καποιο το ενδιαφερων!
Posted 14 September 2014 - 16:42
Eden: It's an Endless World
Eπίσης το Pluto που λένε πιο πάνω και το manga του Nausicaa.
Edit: Νομίζω πρέπει να το κάνω sticky το "διαβάστε το Eden" τόσες φορές που το έχω προτείνει.
Posted 14 September 2014 - 16:50
Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Feng Shen Ji και εκανα catch-up ξανα στο τελευταιο chapter του Bleach, σκεφτομαι τι να διαβασω τωρα...
Δεν ξερω ρε παιδες, δεν εχω καμια ιδεα!Προτεινεται γενικοτερα, δικα σας αγαπημενα μηπως μου κινησει καποιο το ενδιαφερων!
Διάβασε Ashita no Joe μια που είδες Ippo και αυτό με box είναι και καλύτερο του Ippo.
Edited by pasxaleas, 14 September 2014 - 16:52.
Posted 14 September 2014 - 17:16
Ευχαριστω Ιρι και Πασχαλεα!
Θα τσεκαρω να δω πως ειναι το Eden αμα ειναι!
Θα διαβαζα το Ashita no Joe, αλλα ειμαι ακομα στο επεισοδειο 48 του Ippo αρα μην δω δυο "παρομοια" anime-manga μαζι!
Posted 14 September 2014 - 17:25
Το Joe αν και αυτό ασχολείται με το box το κάνει πολύ διαφορετικά και πιο ώριμα αν και παλαιότερη σειρά.Επίσης και αυτά που σου είπε η Ίρι είναι ένα και ένα άρα έχεις πράγμα να διαλέξεις.
Posted 14 September 2014 - 17:42
Ειδα και το Pluto!Χμμμ, τωρα ειμαι σε ψιλο-διλλημα αν θα διαλεξω το Pluto η το Eden!Ισως το πρωτο, λογο του οτι εχει λιγοτερα chapters
Posted 15 September 2014 - 22:24
Μπορείς να δοκιμάσεις και τα:
Και ενα καινούργιο webtoon που ακόμη είναι στα βασικα στάδια η ιστορία και δεν ξέρω αν σ αρέσει το στυλ του (αν θες να ανοίξεις νέα "μέτωπα")
Posted 15 September 2014 - 22:29
Μπορείς να δοκιμάσεις και τα:
Και ενα καινούργιο webtoon που ακόμη είναι στα βασικα στάδια η ιστορία και δεν ξέρω αν σ αρέσει το στυλ του (αν θες να ανοίξεις νέα "μέτωπα")
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου!
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|