Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japanese food and drinks!
Posted 21 March 2012 - 21:12
ευχαριστω πολυ εχει και Paypal:wooi2:ναι στέλνουν ελλάδα, έχω ψωνίσει από'κει.

Posted 21 March 2012 - 21:18
παιδια chopstick απο που μπορω να παρω?? υπαρχει κανα σαιτ γενικα που να εχει ασιατικα αξεσουαρ κουζινας?
δεν γραφεις που μενεις αλλα αν μενεις αθηνα
τοτε σιγουρα εχει στο Soya στο συνταγμα
και πιθανα και στο Salamat στους αμπελοκηπους
για το salamat μπορει να ξερω αυριο γιατι μαλλον θα το επισκεφτω
να παρω σακε και αλλα καλουδια

i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 16 July 2012 - 12:53
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 17 July 2012 - 09:41
Posted 17 July 2012 - 14:55
Posted 17 July 2012 - 15:27
Ι GNU/L I N U X
Posted 17 July 2012 - 15:28
Και μια ερώτηση. Έχει εδώ στην Ελλάδα εστιατόριο με ΙΑΠΩΝΙΚΗ (ΌΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ, με την οποία εκτός από τις ομοιότητες έχουν και σημαντικές διαφορές) κουζίνα; Κι αν ναι, ΠΟΥ;
Posted 17 July 2012 - 15:31
http://www.nama.gr/ (<== Τίγκα στο flash)
Edited by pc_magas, 17 July 2012 - 15:36.
Ι GNU/L I N U X
Posted 17 July 2012 - 16:33
Καθαρά ιαπωνικό εστιατόριο είναι το Furin Kazan στην Απόλλωνος στο Σύνταγμα και το Κyoto κοντά στην Ακρόπολη. Υπάρχει και το Dosirak στο Σύνατγμα (νομίζω στη Νίκης είναι, κοντά στο Furin). το οποίο έχει ιαπωνικά και κορεάτικα πιάτα. Αυτά τα τρία εστιατόρια είναι πολύ καλά και έχουν και λογικές τιμές.
Αν αισθάνεσαι λεφτάς, υπάρχει και σε κάποιο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη νομίζω ιαπωνικό fusion εστιατόριο, βραβευμένο κλπ αλλά όπως είπαμε, λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά...
@pc_magas, το να φας με chopsticks είναι σχετικά εύκολο. Όσο πιο πολύ κάνεις εξάσκηση (a.k.a. τρως ασιατικά φαγητά με αυτά), τόσο πιο απλό θα σου φανεί.
@seppuku, ναι δεν έχει αθήνα. Ενδιαφέρον μαγαζί φαίνεται πάντως!
Posted 17 July 2012 - 16:35
Και μια ερώτηση. Έχει εδώ στην Ελλάδα εστιατόριο με ΙΑΠΩΝΙΚΗ (ΌΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ, με την οποία εκτός από τις ομοιότητες έχουν και σημαντικές διαφορές) κουζίνα; Κι αν ναι, ΠΟΥ;
Η συντριπτική πλειοψηφία είναι τραγικά μπασταρδέματα (όπως δείχνει να'νε και αυτό που έγραψε ο πισι μάγκας) ή άθλιες αλυσίδες ασιατικού φαγητού π.χ. noodle bar. Υπάρχει και το wagamama που είναι στην δικιά του κατηγορία η οποία είναι διασταύρωση Ιαπωνικού εστιατορίου με tgi fridays. Παρ'ολα αυτά to be fair υπάρχει και το Furin Kazan που είναι αρκετά αξιόλογο όμως εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση τα τελευταία χρόνια πως απλοποίησε το menu του (αφαιρώντας π.χ. τα ramen) και αναβάθμισε την βιτρίνα δείχνοντας πιο κυριλέ γιατί η μόστρα μετράει πολύ στην Ελλάδα.
edit: Meh, πρόλαβαν άλλοι να απαντήσουν.
Αν αισθάνεσαι λεφτάς, υπάρχει και σε κάποιο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη νομίζω ιαπωνικό fusion εστιατόριο, βραβευμένο κλπ αλλά όπως είπαμε, λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά...
Ναι, τούτο εδώ... http://www.matsuhisaathens.com/en/ Αν πάει ποτέ κάποιος ας μας γράψει εντυπώσεις, λολ.
Edited by Yojimbo, 17 July 2012 - 16:43.
Posted 17 July 2012 - 17:18
Edited by IAMNOONE, 17 July 2012 - 17:22.
Posted 17 July 2012 - 18:48
+1Εγώ μπήκα στα tiger τις προάλες και πήρα, μάλιστα είχε και κάμποσα σχέδια και χρώματα.... πολλά japanoκαλούδια και chopsticks.......
I was pleasantly surprised when I had found them a few months ago. Ωραια σχεδια, καλη ποιοτητα και ακομα καλυτερη τιμη :3
I got these back then:
Posted 17 July 2012 - 20:13
Είναι στρογγυλά η σχετικά πλατία?
Edited by pc_magas, 17 July 2012 - 20:13.
Ι GNU/L I N U X