Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Japanese food and drinks!

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#451 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 21 March 2012 - 21:09

ναι στέλνουν ελλάδα, έχω ψωνίσει από'κει.

#452 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 21 March 2012 - 21:12

ναι στέλνουν ελλάδα, έχω ψωνίσει από'κει.

ευχαριστω πολυ εχει και Paypal:wooi2:
Posted Image

#453 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 21 March 2012 - 21:18

παιδια chopstick απο που μπορω να παρω?? υπαρχει κανα σαιτ γενικα που να εχει ασιατικα αξεσουαρ κουζινας?

δεν γραφεις που μενεις αλλα αν μενεις αθηνα
τοτε σιγουρα εχει στο Soya στο συνταγμα
και πιθανα και στο Salamat στους αμπελοκηπους
για το salamat μπορει να ξερω αυριο γιατι μαλλον θα το επισκεφτω
να παρω σακε και αλλα καλουδια :D

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#454 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 July 2012 - 12:53

Μην ξεχνάτε και τπο nicujaga:
http://www.bellaonline.com/articles/art37361.asp

#455 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 17 July 2012 - 09:41

Εγώ μπήκα στα tiger τις προάλες και πήρα, μάλιστα είχε και κάμποσα σχέδια και χρώματα.... πολλά japanoκαλούδια και chopsticks.......

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#456 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 17 July 2012 - 14:35

^^tiger? what is this? and where?

#457 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 17 July 2012 - 14:55

μμμ μάλλον έχει μόνο στη θεσσαλονίκη ακόμααα.....

http://www.tiger-stores.gr/katasthmata.html

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#458 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 July 2012 - 15:27

Παίδες έχετε φάει με chpsticks? Εγώ όχι....

#459 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 17 July 2012 - 15:28

Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω matsusaka beef μαγειρεμένο παραδοσιακά, σε σάλτσα σόγιας. Είναι κρέας που προέρχεται από μοσχάρια πολυτελείας, παγκοσμίου φήμης, που τα εκτρέφουν καλύτερα κι από νεόπλουτο άνθρωπο. Τα ποτίζουν τις μπύρες δυο δυο σε κάθε τους γεύμα, και τα κάνουν ατελείωτες ώρες μασάζ ολόκληρα επιτελεία επαγγελματιών, μαζί, παρέα! Φημολογείται ότι για να φας αυτό το πιάτο, θα πρέπει να πληρώσεις όσο μια διανυκτέρευση σε 5άστερο ή luxury-type hotel. Όμως τώρα με την κρίση, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, όνειρα θερινής νυκτός.

Και μια ερώτηση. Έχει εδώ στην Ελλάδα εστιατόριο με ΙΑΠΩΝΙΚΗ (ΌΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ, με την οποία εκτός από τις ομοιότητες έχουν και σημαντικές διαφορές) κουζίνα; Κι αν ναι, ΠΟΥ;
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#460 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 July 2012 - 15:31

Εγώ έχω ακούσει το Nama στην Αθήνα έχει ΚΑΙ Ιαπωνική κουζίνα..... Το πόσο είναι αλήθεια μένει να το δεις εσύ......
http://www.nama.gr/ (<== Τίγκα στο flash)

Edited by pc_magas, 17 July 2012 - 15:36.

#461 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 17 July 2012 - 16:33

το Nama είναι καθαρά κινέζικο (και πάρα πολύ καλό μάλιστα ~om nom nom nom). Το μόνο ιαπωνικό που έχει είναι sushi, το οποίο όμως δεν έχω δοκιμάσει εκεί. Επίσης μιλάμε για εστιατόριο με τραπεζομάντηλα, προσωπικές πετσετούλες και ζεστές πετσετούλες, μόλις αδειάσει το ποτήρι σου με το νερό έρχεται η σερβιτόρα και σου το γεμίζει, κλπ κλπ... είναι κάπως ακριβό αλλά αξίζει και για το φαΐ και για το σέρβις.

Καθαρά ιαπωνικό εστιατόριο είναι το Furin Kazan στην Απόλλωνος στο Σύνταγμα και το Κyoto κοντά στην Ακρόπολη. Υπάρχει και το Dosirak στο Σύνατγμα (νομίζω στη Νίκης είναι, κοντά στο Furin). το οποίο έχει ιαπωνικά και κορεάτικα πιάτα. Αυτά τα τρία εστιατόρια είναι πολύ καλά και έχουν και λογικές τιμές.

Αν αισθάνεσαι λεφτάς, υπάρχει και σε κάποιο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη νομίζω ιαπωνικό fusion εστιατόριο, βραβευμένο κλπ αλλά όπως είπαμε, λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά...

@pc_magas, το να φας με chopsticks είναι σχετικά εύκολο. Όσο πιο πολύ κάνεις εξάσκηση (a.k.a. τρως ασιατικά φαγητά με αυτά), τόσο πιο απλό θα σου φανεί.

@seppuku, ναι δεν έχει αθήνα. Ενδιαφέρον μαγαζί φαίνεται πάντως!

#462 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 17 July 2012 - 16:35

Και μια ερώτηση. Έχει εδώ στην Ελλάδα εστιατόριο με ΙΑΠΩΝΙΚΗ (ΌΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ, με την οποία εκτός από τις ομοιότητες έχουν και σημαντικές διαφορές) κουζίνα; Κι αν ναι, ΠΟΥ;

Η συντριπτική πλειοψηφία είναι τραγικά μπασταρδέματα (όπως δείχνει να'νε και αυτό που έγραψε ο πισι μάγκας) ή άθλιες αλυσίδες ασιατικού φαγητού π.χ. noodle bar. Υπάρχει και το wagamama που είναι στην δικιά του κατηγορία η οποία είναι διασταύρωση Ιαπωνικού εστιατορίου με tgi fridays. Παρ'ολα αυτά to be fair υπάρχει και το Furin Kazan που είναι αρκετά αξιόλογο όμως εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση τα τελευταία χρόνια πως απλοποίησε το menu του (αφαιρώντας π.χ. τα ramen) και αναβάθμισε την βιτρίνα δείχνοντας πιο κυριλέ γιατί η μόστρα μετράει πολύ στην Ελλάδα.

edit: Meh, πρόλαβαν άλλοι να απαντήσουν.

Αν αισθάνεσαι λεφτάς, υπάρχει και σε κάποιο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη νομίζω ιαπωνικό fusion εστιατόριο, βραβευμένο κλπ αλλά όπως είπαμε, λεφτά λεφτά λεφτά λεφτά...

Ναι, τούτο εδώ... http://www.matsuhisaathens.com/en/ Αν πάει ποτέ κάποιος ας μας γράψει εντυπώσεις, λολ.

Edited by Yojimbo, 17 July 2012 - 16:43.

#463 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 17 July 2012 - 17:18

Furin Kazan, hmm? Hoishi (φαίνεται, και μάλιστα πολύ!)! Λεφτά για ένα καλό τραπέζι για δύο υπάρχουν, λεφτά για εισιτήριο προς αθήνα μετ επιστροφής και ξενοδοχείου δεν υπάρχουν... Διάβολε, κατάρα! Τυχεροί εσείς που μένετε εκεί.

Edited by IAMNOONE, 17 July 2012 - 17:22.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#464 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 July 2012 - 18:48

Εγώ μπήκα στα tiger τις προάλες και πήρα, μάλιστα είχε και κάμποσα σχέδια και χρώματα.... πολλά japanoκαλούδια και chopsticks.......

+1
I was pleasantly surprised when I had found them a few months ago. Ωραια σχεδια, καλη ποιοτητα και ακομα καλυτερη τιμη :3
I got these back then:
Spoiler:

#465 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 July 2012 - 20:13

Παιδία μου ήρθε η ιδέα να κάνω το δικό μου set from scrach ποσο μεγάλο είναι το chopstick? Πόσο παχύ είναι από πίσω και πόσο παχύ είναι από μπρός?
Είναι στρογγυλά η σχετικά πλατία?

Edited by pc_magas, 17 July 2012 - 20:13.