Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολεμικές Τέχνες
Posted 02 November 2010 - 00:36

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 02 November 2010 - 00:43
Posted 02 November 2010 - 00:56
Με ολο το σεβασμο, το ΜΜΑ ειναι αμερικανια και καφριλα.
Oxi
Αν δεν ξερεις καλυτερα να μασας παρα να μιλας
Also δν κοιταξα αμα εχει ποσταριστει αλλα
IT'S SHOWTIME!!!!!

http://www.itsshowtime.gr/
Posted 02 November 2010 - 00:56
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το ιδιο πραμα, αλλα δεν κοβω το κεφαλι μου. Τεσπα, αν εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 θα σου ελεγα Kung Fu. To Thai Boxing νταξ καλο ειναι, αλλα αμα ειναι για μποξ, εγω θα προτιμουσα τη μεγαλη μου αγαπη( σκετο μποξ
). Επισης στο Kung Fu, θα σου αρεσει αργοτερα, γιατι παιρνεις και οπλα . Ειναι καλη φαση.
σοβα΄ρα πέρνεις όπλα ..αν ναι έκλεισε

εγώ θέλω να ξεκνήσω από τα χριστούγεννα και να πηγαίνω όποτε έχω χρόνο (προτιμώ ελαστικό ωράριο),δεν θέλω να κάνω πρωταθλητισμό αλλά να μάθω κάτι νέο
Posted 02 November 2010 - 01:00
Oxi
Αν δεν ξερεις καλυτερα να μασας παρα να μιλας
Also δν κοιταξα αμα εχει ποσταριστει αλλα
IT'S SHOWTIME!!!!!
http://www.itsshowtime.gr/
Με αυτα που μας βαζεις επιβεβαιωνεις ακομα περισσοτερο τα λογια του mikami teru.

Posted 02 November 2010 - 01:01
Aikido The way of the samurai
Ninjutsu The ninja style
Kendo The sword fighting
Kamui δεν απανταω σε τρολλς
Posted 02 November 2010 - 01:05
My personal favs
Kamui δεν απανταω σε τρολλς
Εμενα γιατι μου φαινεται πως πριν λιγο ειχαμε να κανουμε με καποιο αλλο troll?
Αλλα,φυσικα.Ολοι πρεπει παντα να τα βαλουν μαζι μου.Maybe it's fate...

Posted 02 November 2010 - 01:15
Αυτό πάει να πει ειρωνεία

Posted 02 November 2010 - 01:17
Posted 02 November 2010 - 10:20
xD
Posted 02 November 2010 - 10:32
Posted 02 November 2010 - 10:42
Τουρνουά ξύλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Αυτό πάει να πει ειρωνεία
Πες το ψεματα.Παντως το ψηνω να παω.Δεν ερχετε συνεχως το Showtime στην Αθηνα.Αμα ειχε και Manny Pacquiao τοτε θα πηγαινα με χιλια.
Λεοντα γιατι η Ελληνορωμαικη τοτε τι ειναι?Το παιδι που κραταει τσιλιες?

Posted 02 November 2010 - 11:11
η πολεμική τέχνη δεν είναι ουσιαστικά τέχνη αλλά ένα είδος πάλης για να μην παρεξηγιούμαστε όπως και δεν γίνεται να υπαρχει ως ολυμπιακό άθλημα
Ώρα για το μάθημα Ελληνικών...
Τέχνη:ειδικότητα στην εκτέλεση χειρωνακτικού έργου.
Με λίγα λόγια όπως είπε και o Kamui,το βρωμόξυλο δεν είναι πολεμική τέχνη,μιας και δεν έχει κάποια ουσιαστική μορφή,απλά ρίχνεις για κάποιον απώτερο σκοπό(μαγκιά,περηφάνια,κλπ,κλπ) αλλά το Kendo ή το Boxing,τα οποία βασίζονται πάνω σε κάποιες τεχνικές ή κινήσεις,τις οποίες επαναλαμβάνεις ΧΡΟΝΙΑ ώστε να τελειοποιήσεις,είναι πολεμικές τέχνες.
Και για αυτό που είπες για ολυμπιακό άθλημα,ορίστε: http://el.wikipedia.org/wiki/Παγκράτιο
Posted 02 November 2010 - 11:17
(αν και αυτο δεν ειναι για μοβορους)

Posted 02 November 2010 - 11:23
Ώρα για το μάθημα Ελληνικών...
Τέχνη:ειδικότητα στην εκτέλεση χειρωνακτικού έργου.
Με λίγα λόγια όπως είπε και o Kamui,το βρωμόξυλο δεν είναι πολεμική τέχνη,μιας και δεν έχει κάποια ουσιαστική μορφή,απλά ρίχνεις για κάποιον απώτερο σκοπό(μαγκιά,περηφάνια,κλπ,κλπ) αλλά το Kendo ή το Boxing,τα οποία βασίζονται πάνω σε κάποιες τεχνικές ή κινήσεις,τις οποίες επαναλαμβάνεις ΧΡΟΝΙΑ ώστε να τελειοποιήσεις,είναι πολεμικές τέχνες.
Και για αυτό που είπες για ολυμπιακό άθλημα,ορίστε: http://el.wikipedia.org/wiki/Παγκράτιο
Ηρθε η ώρα να κάνεις φροντιστήριο
Tέχνη
Το σύνολο της ανθρώπινης δημιουργίας με βάση την πνευματική κατανόηση, επεξεργασία και ανάπλαση, κοινών εμπειριών της καθημερινής ζωής σε σχέση με το κοινωνικό, πολιτισμικό, ιστορικό και γεωγραφικό πλαίσιο στο οποίο διέπονται, ονομάζεται τέχνη.Η διαδικασία , η οργάνωση , η έμπνευση με σκοπό την προσπάθεια αποτύπωσης των αισθήσεων αλλά και των συναισθημάτων ,αποτελούν βασικό στοιχείο έκφρασης της Τέχνης.
Η τέχνη βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο. Αποτελεί έναν ευρύτερης ερμηνείας όρο που χρησιμοποιείται για να περιγράψουμε την διαδικασία, της οποίας προϊόν είναι κάτι το μή φυσικό, το οποίο ακολουθεί τους κανόνες του δημιουργού. Κατά συνέπεια όροι με κοινή ρίζα όπως τεχνικό, τεχνίτης, καλλιτέχνης αποδίδονται σε ανθρώπινες δημιουργίες, τρόπους έκφρασης και δραστηριότητες αυθαίρετες με τη ροπή του φυσικού κόσμου. Στον Δυτικό κόσμο η τέχνη περιγράφεται ώς art, από το Λατινικό ars που εν μέρει σημαίνει "διακανονίζω, διευθετώ".
Για αυτή τη τέχνη μιλάμε,και κατι το όποιο περιέχει ξύλο(είτε υπάρχουν τεχνικές είτε όχι) δεν είναι τέχνη.Σκοπός τον Ολυμπιακός αγώνων είναι η προώθηση του πολιτισμού για αυτό άλλωστε όταν λάμβαναν μέρος δε γίνονταν πόλεμοι(όχι σαν σήμερα)
Ποιος είπε ότι συμφωνώ με το παγκράτιο ως ολυμπιακό άθλημα(?) όπως και με πολλά άλλα "αθλήματα"
Edited by Kenobi-sensei, 02 November 2010 - 11:44.