Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#526 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 October 2008 - 22:53

Yami και a2a honto ni arigatouuuuuuuuuuuuu!:nod::nod::wooi2:

Πραγματικά αυτά τα links με σώζουν μιας και έχω premium στο mu,so way better than those damned torrents! :hehehe:

Moυ φτιάξατε τη μερα!^^

#527 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 October 2008 - 11:22

Yatta! Δεν το χα πάρει χαμπάρι αλλά οι SARS άρχισαν να βγάζουν με γρήγορους σχετικά ρυθμούς το Hitotsu Yane no Shita! Θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά dramas και με αυτό ξεκίνησε η χρυσή εποχή τους στις αρχές των 90s. Ελπίζω να το έχουν βγάλει όλο όταν αρχίσω να το βλέπω! For now just downloading!

Και από αυτή την εβδομάδα αρχίζει η νέα σεζόν! Για να δούμε! Για να δούμε!

#528 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 October 2008 - 13:23

Να κάνω μια ερώτηση (και συγγνώμη αν είναι χαζή). Το Dragonzakura που έχει στο Lolipower έχει από δίπλα ένα "[RAW]". Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι raw το επισόδειο, ή υπάρχει group με τέτοιο όνομα;:hmmm:

Posted Image

#529 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 October 2008 - 13:53

Να κάνω μια ερώτηση (και συγγνώμη αν είναι χαζή). Το Dragonzakura που έχει στο Lolipower έχει από δίπλα ένα "[RAW]". Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι raw το επισόδειο, ή υπάρχει group με τέτοιο όνομα;:hmmm:

επισης κατω απο καθε "Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].avi'' αρχειο,εχει κι ενα ''Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].srt'' αρχειο με τους υποτιτλους :P welcome to the soft subs world XD

3 banzai coz the Galileo Zero SP is ooooooooout!:congrats::congrats:
οσο κι αν θελω να περιμενω τους SARS να το subbαρουν,δε μπορω!:cry5::cry5:
*downloads*

#530 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 October 2008 - 14:20

επισης κατω απο καθε "Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].avi'' αρχειο,εχει κι ενα ''Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].srt'' αρχειο με τους υποτιτλους :P welcome to the soft subs world XD

Ah, sou ka! Domo! :nod2:

Τώρα τί τους έπιασε και τό'καναν έτσι... ας μή ρωτησω καλύτερα, ε;:oo:

Posted Image

#531 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 October 2008 - 14:30

Τώρα τί τους έπιασε και τό'καναν έτσι... ας μή ρωτησω καλύτερα, ε;:oo:

εκατονταδες σειρες υπαρχουν που ειναι με soft subs για τον Α ή B λογο.. :P
κυριως? γιατι κανεις δεν τις κανει hardsub.. :P

#532 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 October 2008 - 14:52

[πετάγεται από το πουθενά]

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ενώσει κανείς τα δύο αρχεία σε ένα. Τα πετάς μέσα στο mkvmerge, πατάς ένα mux και αυτό ήταν, .mkv with softsubs, enjoy. :P

[/πετάγεται από το πουθενά]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#533 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 October 2008 - 15:26

Εγώ προτιμώ τα softsubs να πω τη μαύρη αλήθεια γιατί έχοντας τα RAW μπορείς να πιάσεις καλά screencaps (χωρίς ενοχλητικούς υπότιτλους) και να φτιάνεις και fanvid.
Αλλά ναι στα doramas δεν υπάρχουν πολλά γκρουπ για να φτιάχνουν hardsubs και τα softsubs είναι μια πιο γρήγορη και εύκολη λύση. (επίσης είναι εύκολο για κάποιον να κλέψει τις μεταφράσεις σου! lol)
But if you learn japanese you don't have to rely on anything! Nihongo Banzaiiiii!!! *Is actually glad for her 5 year japanese training*

#534 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 October 2008 - 18:36

κυριως? γιατι κανεις δεν τις κανει hardsub.. :P

επισης γιατι παμπολλες σειρες εχουν μεταφραστει απο απλο κοσμο (d-addicts user for example) που αμφιβαλλω αν ξερει να κανει encoding ή ο,τι αλλο περιλαμβανει το hardsubbing..
χωρια το οτι ειδικα στις ongoing σειρες ειναι πολυ απλουστερο και γρηγορο να βγαλεις softsubs.. και λιγοτερος κοπος και πιο ευκολο να εισαι συνεπης στα releases και δε σου τρωνε τ'αυτια... :deadga6:

ξεχασα και το οτι πολλες φορες, επειδη τα raws κυκλοφορουν συνηθως καιρο πριν και αρκετος κοσμος τα κατεβαζει, softsubs are more conveniet for everyone γιατι 100% θα βρεθει κοσμος που θα ζητησει softsubs παρα να ξανακατεβαζει απο την αρχη..

[πετάγεται από το πουθενά]

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ενώσει κανείς τα δύο αρχεία σε ένα. Τα πετάς μέσα στο mkvmerge, πατάς ένα mux και αυτό ήταν, .mkv with softsubs, enjoy. :P

[/πετάγεται από το πουθενά]

ναι, αλλα τα .mkv αρχεια ειναι πιο 'βαρια" και "δυσκολα" απο τα .avi + subs and not all jdorama fans are in the anime fandom too to be familiar with them (εγω τουλαχιστον κυριως εδω τα εχω δει να κυκλοφορουν)
i believe that if anyone ever distributed a dorama in .mkv format they'd be so spammed with technical questions, they'd immediately regret it..
με την ιδια λογικη ειναι πανευκολο να εχεις ενα converter και να κανεις μονος σου ο,τι θες σε ipod format, whore's banister γινεται ομως απο τετοια requests...

γενικοτερα, αυτο που εχουμε μαθει (*points at self*) απο jdoramas και λοιπα jfandoms, ειναι οτι αν βρεις αυτο που ψαχνεις, κανεις 5 τεμεναδες στον kami-sama και το κατεβαζεις οπως και να ναι...
quality bitching is most times so futile, it's almost hilarious..
:deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#535 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 October 2008 - 21:24

Σημερα τελειωσα το Yamada Tarou Monogatari. Γενικά αρκετά ευχάριστο για να περάσει η ώρα σου, δεν βαριέσαι εύκολα. Το μονο πρόβλημα είναι ότι μου ήταν αδύνατον να δω τον Nino ως bishounen μεχρι το τελευταιο επεισοδιο. Καλα κοροιδευομαστε? Δεν μπορουσαν να διαλεξουν άλλο επιτελους για αυτό το ρόλο, τον πλεον ακαταλληλο πηγαν και εβαλαν? :oo: Τόσα bishounen έχει ο johnny γαμωτο... Επισης μου την εσπασε αυτη η υπερμετρη οικογενειοφιλια του πρωταγωνιστη. (και σε ποιον δεν θα την έσπαγε όμως, είχε φτάσει στα όρια ηλιθιότητας :P)

#536 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 October 2008 - 21:36

Σημερα τελειωσα το Yamada Tarou Monogatari. Γενικά αρκετά ευχάριστο για να περάσει η ώρα σου, δεν βαριέσαι εύκολα. Το μονο πρόβλημα είναι ότι μου ήταν αδύνατον να δω τον Nino ως bishounen μεχρι το τελευταιο επεισοδιο. Καλα κοροιδευομαστε? Δεν μπορουσαν να διαλεξουν άλλο επιτελους για αυτό το ρόλο, τον πλεον ακαταλληλο πηγαν και εβαλαν? :oo: Τόσα bishounen έχει ο johnny γαμωτο... Επισης μου την εσπασε αυτη η υπερμετρη οικογενειοφιλια του πρωταγωνιστη. (και σε ποιον δεν θα την έσπαγε όμως, είχε φτάσει στα όρια ηλιθιότητας :P)

actually I think Nino is the only one who could depict Taro in such a believable and natural way~ ;p
that normal-ness he has is just perfect for roles like this!
and we all know Nino is hot in his own way <3

αυτο με την οικογενεια οντως κι μενα..:frozen:
απιστευτα ομως...I mean..το ποσο μπορεις να αγαπας την οικογενεια σου εχει ενα οριο!:erk: Τaro just went over that limit multiple annoying times! D: D:

#537 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 06 October 2008 - 13:11

ναι, αλλα τα .mkv αρχεια ειναι πιο 'βαρια" και "δυσκολα" απο τα .avi + subs and not all jdorama fans are in the anime fandom too to be familiar with them (εγω τουλαχιστον κυριως εδω τα εχω δει να κυκλοφορουν)
i believe that if anyone ever distributed a dorama in .mkv format they'd be so spammed with technical questions, they'd immediately regret it..
με την ιδια λογικη ειναι πανευκολο να εχεις ενα converter και να κανεις μονος σου ο,τι θες σε ipod format, whore's banister γινεται ομως απο τετοια requests...

γενικοτερα, αυτο που εχουμε μαθει (*points at self*) απο jdoramas και λοιπα jfandoms, ειναι οτι αν βρεις αυτο που ψαχνεις, κανεις 5 τεμεναδες στον kami-sama και το κατεβαζεις οπως και να ναι...
quality bitching is most times so futile, it's almost hilarious..
:deadga6:

+1 Επιπλέον αν τα subs έχουν ίδιο τίτλο με τα βίντεο, παίζουν αυτόματα. Επίσης τα mkv αρχεία δεν παίζουν σε stand alone players (komarimasu) και τέλος, με ξεκουράζει πολύ το ότι δεν λυσσάει ο κόσμος για τα codecs και τις ποιότητες! Μακάρι να παραμείνει έτσι αγνός - ανιδιοτελής και χωρίς ανταγωνισμούς ο κόσμος των jdrama! :emptyonexg1:

@yami

3 banzai coz the Galileo Zero SP is ooooooooout!:congrats::congrats:
οσο κι αν θελω να περιμενω τους SARS να το subbαρουν,δε μπορω!:cry5::cry5:
*downloads*

uso! Κι εγώ θέλω να το δω πολύ αλλά πρέπει να περιμένω γιατί ξέρω ότι δε θα καταλάβω τίποτα απ' τους επιτημονικούς όρους :nanana: Όταν βλέπω Galileo, και το konnichiwa σαν όρος της θεωρίας της σχετικότητας μου ακούγεται :frozen:

και μια αγαπημένη μου σκηνή:hahaha:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=7eFzAyFZFZc[/media]

#538 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 October 2008 - 22:27

uso! Κι εγώ θέλω να το δω πολύ αλλά πρέπει να περιμένω γιατί ξέρω ότι δε θα καταλάβω τίποτα απ' τους επιτημονικούς όρους

οντως ηταν λιγο βαρυ...ειδικα οταν αρχισε να μιλαει για time slips κτλπ καπου χαθηκα :frozen:
Νevertheless it was really enjoyable as always~ θα το ξαναδω φυσικα οταν το βγαλουν οι SARS.
Out of the new characters/actors,have to say Nagasawa Masami was great as a university student..ισως ο μονος ρολος της so far που μου αρεσε πολυ...
Miura Haruma as young Yukawa-sensei was also great~ his acting was almost identical to Fukuyama Masaharu's,making him an excellent Galileo Jr~ XD

αντε να δουμε τωρα ποτε θα βγει και η spin off ταινια σε dvd so we poor souls can watch too!:nanana:

#539 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 October 2008 - 16:30

Επιτέλους ξεμπέρδεψα με το Πανεπιστήμιο (προς το παρόν) και έχω χρόνο για άλλα πράγματα (και περισσότερα dramas).

That being said I just watched the 1st ep of Room of King:
Spoiler:

Μου άρεσε πολύ ο Hiro εδω γιατί είναι εκ διαμέτρου αντίθετος από όλους τους άλλους ρόλους του! Dorky and happy-go-lucky! Και η Igawa Haruka θεά με όλα αυτά γκομενάκια-νοσοκόμους να την υπηρετούν!
Πραγματικά καλύτερα να περιμένετε υπότιτλους πριν το δείτε γιατί μπορεί να χαθείτε! Λες και έχουν φάει γλιστρίδα είναι!

#540 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 October 2008 - 20:42

Δεν ξερω για εσας,αλλα βρηκα το επομενο Ντοραμα που θα βλεπω ΧΡ (αναμεσα στα αλλα που εχω ηδη κατεβασει,και βλεπω σιγα-σιγα).

According to Fuji Television, in October the start of 'Innocent Love' drama, will have as the soundtrack, a version of Utada Hikaru's song, the new "Eternally-Drama Mix-"

2 σε 1. Και νεο Single from Hikki-chan, και dorama που το συνοδευει...Ετσι ειδα και το Last Friends και με εβαλε στον κοσμο των Dorama XD

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ