Πραγματικά αυτά τα links με σώζουν μιας και έχω premium στο mu,so way better than those damned torrents!

Moυ φτιάξατε τη μερα!^^
Posted 02 October 2008 - 22:53
Posted 04 October 2008 - 11:22
Posted 05 October 2008 - 13:23
Posted 05 October 2008 - 13:53
επισης κατω απο καθε "Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].avi'' αρχειο,εχει κι ενα ''Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].srt'' αρχειο με τους υποτιτλουςΝα κάνω μια ερώτηση (και συγγνώμη αν είναι χαζή). Το Dragonzakura που έχει στο Lolipower έχει από δίπλα ένα "[RAW]". Αυτό τώρα σημαίνει ότι είναι raw το επισόδειο, ή υπάρχει group με τέτοιο όνομα;
Posted 05 October 2008 - 14:20
επισης κατω απο καθε "Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].avi'' αρχειο,εχει κι ενα ''Dragonzakura - epxx (704x396) [RAW].srt'' αρχειο με τους υποτιτλους
welcome to the soft subs world XD
Posted 05 October 2008 - 14:30
εκατονταδες σειρες υπαρχουν που ειναι με soft subs για τον Α ή B λογο..Τώρα τί τους έπιασε και τό'καναν έτσι... ας μή ρωτησω καλύτερα, ε;
Posted 05 October 2008 - 14:52
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 October 2008 - 15:26
Posted 05 October 2008 - 18:36
κυριως? γιατι κανεις δεν τις κανει hardsub..
[πετάγεται από το πουθενά]
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ενώσει κανείς τα δύο αρχεία σε ένα. Τα πετάς μέσα στο mkvmerge, πατάς ένα mux και αυτό ήταν, .mkv with softsubs, enjoy.
[/πετάγεται από το πουθενά]
Posted 05 October 2008 - 21:24
Posted 05 October 2008 - 21:36
actually I think Nino is the only one who could depict Taro in such a believable and natural way~ ;pΣημερα τελειωσα το Yamada Tarou Monogatari. Γενικά αρκετά ευχάριστο για να περάσει η ώρα σου, δεν βαριέσαι εύκολα. Το μονο πρόβλημα είναι ότι μου ήταν αδύνατον να δω τον Nino ως bishounen μεχρι το τελευταιο επεισοδιο. Καλα κοροιδευομαστε? Δεν μπορουσαν να διαλεξουν άλλο επιτελους για αυτό το ρόλο, τον πλεον ακαταλληλο πηγαν και εβαλαν?
Τόσα bishounen έχει ο johnny γαμωτο... Επισης μου την εσπασε αυτη η υπερμετρη οικογενειοφιλια του πρωταγωνιστη. (και σε ποιον δεν θα την έσπαγε όμως, είχε φτάσει στα όρια ηλιθιότητας
)
Posted 06 October 2008 - 13:11
ναι, αλλα τα .mkv αρχεια ειναι πιο 'βαρια" και "δυσκολα" απο τα .avi + subs and not all jdorama fans are in the anime fandom too to be familiar with them (εγω τουλαχιστον κυριως εδω τα εχω δει να κυκλοφορουν)
i believe that if anyone ever distributed a dorama in .mkv format they'd be so spammed with technical questions, they'd immediately regret it..
με την ιδια λογικη ειναι πανευκολο να εχεις ενα converter και να κανεις μονος σου ο,τι θες σε ipod format, whore's banister γινεται ομως απο τετοια requests...
γενικοτερα, αυτο που εχουμε μαθει (*points at self*) απο jdoramas και λοιπα jfandoms, ειναι οτι αν βρεις αυτο που ψαχνεις, κανεις 5 τεμεναδες στον kami-sama και το κατεβαζεις οπως και να ναι...
quality bitching is most times so futile, it's almost hilarious..
uso! Κι εγώ θέλω να το δω πολύ αλλά πρέπει να περιμένω γιατί ξέρω ότι δε θα καταλάβω τίποτα απ' τους επιτημονικούς όρους3 banzai coz the Galileo Zero SP is ooooooooout!
:congrats:
οσο κι αν θελω να περιμενω τους SARS να το subbαρουν,δε μπορω!:cry5:
*downloads*
Posted 06 October 2008 - 22:27
οντως ηταν λιγο βαρυ...ειδικα οταν αρχισε να μιλαει για time slips κτλπ καπου χαθηκαuso! Κι εγώ θέλω να το δω πολύ αλλά πρέπει να περιμένω γιατί ξέρω ότι δε θα καταλάβω τίποτα απ' τους επιτημονικούς όρους
Posted 07 October 2008 - 16:30
Posted 07 October 2008 - 20:42
According to Fuji Television, in October the start of 'Innocent Love' drama, will have as the soundtrack, a version of Utada Hikaru's song, the new "Eternally-Drama Mix-"