Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#496 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 24 September 2008 - 00:04

λοιπον... εγω currently βλεπω Koizora movie... και μετα το Koizora drama ευελπιστω... plz... πεστε μου οτι δεν ειναι απο αυτα τα απιστευτα δραματα που πεφτει πολυ κλαμα γιατι δεν θα αντεξωωω ;______________;

δυστυχως θα σε απογοητευσω... το Koizora ειναι καραμπινατο δραμα και ξοδευεις αρκετα χαρτομαντηλα βλεποντας το..
Spoiler:

αξιζει παντως να το δεις imho, αν μη τι αλλο για το ασπρο μαλλι του Miura Haruma και για το ποσο OTP ειναι με την Aragaki Yui
Spoiler:

τη σειρα δεν την εχω δει αλλα απ' οτι εχει παρει το ματι μου δεν αποτελει εξαιρεση, κι εκει whore's banister γινεται σε abortions, σεισμους, λοιμους και καταποντισμους απλως -φανταζομαι- σε μεγαλυτερη εκταση απ οτι στην ταινια -περισσοτερος χρονος and so on-...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#497 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 24 September 2008 - 10:42

δυστυχως θα σε απογοητευσω... το Koizora ειναι καραμπινατο δραμα και ξοδευεις αρκετα χαρτομαντηλα βλεποντας το..

Spoiler:

αξιζει παντως να το δεις imho, αν μη τι αλλο για το ασπρο μαλλι του Miura Haruma και για το ποσο OTP ειναι με την Aragaki Yui
Spoiler:

τη σειρα δεν την εχω δει αλλα απ' οτι εχει παρει το ματι μου δεν αποτελει εξαιρεση, κι εκει whore's banister γινεται σε abortions, σεισμους, λοιμους και καταποντισμους απλως -φανταζομαι- σε μεγαλυτερη εκταση απ οτι στην ταινια -περισσοτερος χρονος and so on-...

omg... it was rly a srs drama after all... the most lol part was that it was u know typicall stuff for a drama ~or melodrama should I say??~ και τα περισσοτερα απο αυτα τα θεωρω γελοια...
Spoiler:

but this kind of stuff kinda moved me ;_; I mean I even cried XD
Hiro chan was sooo cute though... Mika was cute too >o<
niceee stuff
actually about the series thing... I think they have made some motivations... δεν πρεπει να ναι exactly the same
check the preview... /Tahara Mika is an ordinary high school girl. One day, out of the blue, one of her classmates kisses her. His name is Sakurai Hiroki also known as Hiro. Hiro stands out because of his bleached hair and piercing. Apparently he is also dating someone. Mika is shocked and hurt that her first kiss had to happen this way. She desperately tries to forget about it. Then, her friend tells her that she should find somebody else and suggests Tatsuya, another boy in their class. However, before she even realizes it, Mika is already in love.../ hm....
seems mighty fine to meXD
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#498 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 24 September 2008 - 10:49

Επειδή έχω δει τη σειρά (6 επεισόδια είναι) μπορώ να σου πω πως, ναι, είναι αρκετά διαφορετική. Έχουν προσθέσει σκηνές και έχουν αλλάξει κάποιες από την ταινία. Και η σειρά με έκανε να κλάψω btw. Πάντως το ζευγάρι Gakky-Haruma το προτιμώ από τους Erena-Kouji αλλά οι δεύτεροι είναι πιο χαριτωμένοι. Δες τη και συ και κάνε συγκρίσεις!

#499 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 September 2008 - 10:44

Λοιπόν είδα το
Boku no kanojo... πολύ γέλιο
και την υπερτατη σειρά
Hanazakari no Kimitachi e SP ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΠΈΘΑΝΕi!!!
τι να πω, είναι τοσο αστείο και με τόσα όμορφα αγόρια αφου
σε κάποια φάση οποτε μιλούσε ένα ηθοποιός απο το να τον κοιτάω σαν ξερωλούκουμο
δεν διάβαζα τους υπότιτλους. Τι να κάνω μου αρέσουν πολύ οι sidekicks
Yamamoto Yusuke - DramaWiki.

Έτσι αφού μου άρεσε αυτό αποφάσησα το επόμενο dorama να είναι κάποιο με ηθοποιούς που ήδη ξέρω... έτσι βρήκα το Honey To Clover με τον υπέρτατο Ikuta Toma - DramaWiki Εντάξει αυτός είναι ηθοποιός με όλη την έννοια της λέξης είναι πολύ καλός.

Νομίζω το επόμενο θα είναι το Hana Yori Dango αν και με ξενέρωσε λίγο το concept Και ότι οι πρωταγωνιστές είνα πιο μικρoi σε ηλικία εκει πέρα.

Γενικώς... κάικα κορίτσια...

Ένα συγνώμη στην Yami Chan και στην a2a τώρα καταλαβαίνω τι τους αρέσει στα dorama.

Edited by Erisadesu, 25 September 2008 - 10:54.

#500 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 September 2008 - 12:53

Κάλλιο αργά παρά ποτέ Eri! Γιατί καλά και τα bishonen στα anime αλλά σαν το bishonen με σάρκα και όστα τίποτα! Το Hana Kimi είναι πραγματικά ο απόλυτος μπισονενοχαβαλές!
Και ο Ikuta Toma ταλεντάρα. Μακάρι να το έβλεπε και ο κυρ Τζόνι! Τόσα χρόνια Jr... :erk:

Λοιπόν βλέπω τώρα το Yonimo Kimyona Monogatari Autumn 2008 Special και μόλις τελείωσε η ιστορία του Yoko. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω λοιπόν και να βροντοφωνάξω:
Spoiler:

Ah! Yonimo is amazing! Κάθε φορά έχει απίστευτες ιστορίες! Μπαίνει σε future translating projects!

#501 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 25 September 2008 - 14:15

Αυτό που έχω καταλάβει μέχρις ώρας πάντως είναι ότι οι Ιάπωνες έχουν πιάσει το νόημα. Θέτουν ως target group εργένισσες - και μη - από 18 εως 35 ετών, γεμίζουν τα σενάριά τους με υπέροχα biseinen και πετούν μέσα μια μέτριας εμφάνισης (και καλά) πρωταγωνίστρια, που τελικά την ερωτεύονται τουλάχιστον δύο biseinen (κλασικό shoujo manga σενάριο!):congrats:

Το Galileo ήταν πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις! Η απορία μου είναι, όλα τα idols τραγουδάνε κιόλας; Δεν περίμενα να πετύχω τον Masaharu με κιθάρα να τραγουδάει (και έχει και πολύ καλή φωνή!)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=azktX3O7Qt4[/media]

και τον βρήκα και πιτσιρικά! kawaiiiii!:kawaii:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MVec3zquEIo&watch_response[/media]

EDIT: Αυτό λέει το γραψε για μένα:kawaii: arigatou Masa!
YouTube - Himawari (sunflower)

Edited by himawarinosekai, 25 September 2008 - 14:30.

#502 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 September 2008 - 15:33

Oooh MasaFuku fan? Νόμιζα ότι είμαι η μόνη που τον ακούει και λιώνει! Πρώτα τον ερωτεύτηκα ως τραγουδιστή και μετά τον είδα ηθοποιό. Θέλω να βρω και το Hitotsu Yane no Shita κάποια στιγμή...

Το απόλυτα αγαπημένο μου τραγούδι εκτός JE είναι το Niji (το θεματικό τραγούδι των WaterBoys). Πρέπει να το έχω ακούσει χιλιάδες φορές:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=r8Uh_fj9ti4[/media]

Η συνταγή με τα όμορφα αγόρια πετυχαίνει πάντα μπορώ να πω. Ιδιαίτερα όταν τα βρίσκεις σε μεγάλες συγκεντρώσεις! Όπως στο Hana Kimi. :nbleed:

#503 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 September 2008 - 03:08

ΑΑΑΑ~! Ειμαι στο τελευταιο 3ωρο επεισοδιο του Liar Game,και εχω ξενερωσει..Ειδα λιγο την αρχη,και ειδα οτι δειχνει τι εγινε στα προηγουμενα επεισοδια,και πεταει σε καποια σημεια σκηνες που δεν εχουμε δει ή σε καποιες απο τις παλιες εχει σχολια απο την κοπελια αυτη που ανακοινωνε τα αποτελεσματα (που παρεπιπτοντως ειναι και αυτη πολυ ωραια ΧΡ)...Τεσπα.... Εψαχνα στο youtube κατι ασχετα και πετυχα αυτο
Youtube Video

Δεν ηξερα καν οτι ειχε βγει το OST της σειρας,οποτε το κατεβασα με τη μια...UTADA RAAA~!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#504 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 September 2008 - 16:25

λοιπόν τρελάθηκα με αυτό το hana yori dango δυο σαιζόν
τώρα βλέπεις το ζευγάρι να προσπαθεί.
συγγνώμη πάντως εγώ αν ήμουν θα είχα πάρε τον
Shu και θα την έκανα με ψιλά πηδηματάκια αλλα thats με.

#505 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 September 2008 - 17:31

oh yes plz, moar HanaDan fans!:wooi2:

*cough* να σου πω την αμαρτια μου κι εγω ετσι ελεγα στην αρχη, αλλα if u delve more into the matter, in the end MatsuJun is the law and the way ενα πραγμα... ;p

as for me, ειδα προσφατα το Gakko ja Oshierarenai, και μπηκε με τη μια στο so far top10 μου!
φοβερη σειρα, με νεα προσωπα, καφριλα και σοβαροτητα σε ισες ποσοτητες και κυριως απολαυστικη οσο δεν παιρνει!
highly recommended to anyone if u ask me!
my only objection: γιατι να ειναι μονο 10 episodes???? γιατι????
there should be more!!:nanana:
τα 8 που εχουν γινει subbed ουτε που καταλαβα ποτε τα ξεπεταξα!
τουλαχιστον περιμενουμε τα τελευταια 2.... :frozen:
ειδικη μνεια στο cast! απο τις καλυτερες χημειες ever και απιστευτα συμπαθητικοι!
srsly, δεν ξερω ποιο χαρακτηρα απ τους 10 συμπαθω περισσοτερο..
both the boys and the girls were beyond great!
i'm looking forward to seeing them more in the future!^^

παντως
Spoiler:

this world needs more dramas like this one... =w=/

Posted Image

#506 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 September 2008 - 19:02

and Mao thinks Soujiro would have been a good choice.. XDD

ahem..after a short anime break,back to doramas~
finished Code Blue..το τελευταιο επεισοδιο πραγματικα got me all excited~ ;DD can't wait for the SP! X3
overly really nice series,αν ειχε και περισσοτερα eps σα το τελευταιο θα ηταν ακομα καλυτερη~ :P

next up,finished Yasuko to Kenji~
*cue big 'NOOOOOOOO' here D:*
I loved it so much~ So funny and sad and touching and.. T^T
I'm soooo gonna miss this ;__;
Mabo love <33
Spoiler:

next watched Nekketsu Renaidou [case 2: Shishiza no A gata boy] for the lulz!:hahaha:
I find Jr. jidai Jun amusing...and when you see collaborations like this one
Spoiler:

the amusement multiplies!:hahaha::hahaha::hahaha:

lastly,watched Proposal Daisakusen ;D
*imma downloading the SP too*
Honestly,δε περιμενα να μου αρεσει τοσο~ :oo: it's a really sweet series with a a little bit of everything! And watching 8 episodes in one day really wasn't enough for me XD Adorable Yamapi was adorable ακομα κι οταν τα εκανε ολα χαλια..:nanana:
Αν και μπορουσες απο ενα σημειο και μετα να καταλαβεις οτι υπαρξει happy end μετα απο τοση προσπαθεια :P ,Ι have to say I got annoyed lots of times με την τροπη που επερναν τα γεγονοτα,so much that I wanted to punch Fujiki Naohito off the screen! ΧDD και δεν εχω κατι μαζι του :P
Have to say that Ken actually became my favorite Yamapi role overpowering Akira~ <3

also watched the Hana yori Dango Final fancam 3 times already,but that's the fault of the fangirl in me who loves the ending :pp and coz they're too cute for this world!!:nanana:

#507 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 September 2008 - 21:15

Spoiler:

Αν και μπορουσες απο ενα σημειο και μετα να καταλαβεις οτι υπαρξει happy end μετα απο τοση προσπαθεια :P ,Ι have to say I got annoyed lots of times με την τροπη που επερναν τα γεγονοτα,so much that I wanted to punch Fujiki Naohito off the screen! ΧDD και δεν εχω κατι μαζι του :P
Have to say that Ken actually became my favorite Yamapi role overpowering Akira~ <3

OMG is that chibi Akanishi??? :oo:
was he any better over there acting-wise??
γιατι στο Yukan Club ολοι ξερουμε οτι.. *cough*.. νναι... -__-V

αν μετα απο οολο αυτο δεν ειχε και happy end, i would have smashed the screen or something!
καλο χρυσο το ProDai, αλλα for heaven's sakes Ken, so much PHAIL D:
ειδικα εκει που
Spoiler:

τον λυπομουν τον κακομοιρη απο ενα σημειο και μετα... :deadga6:

Posted Image

#508 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 28 September 2008 - 21:53

OMG is that chibi Akanishi??? :oo:
was he any better over there acting-wise??
γιατι στο Yukan Club ολοι ξερουμε οτι.. *cough*.. νναι... -__-V

ειδικα εκει που

Spoiler:

yup..XD
it was like a chibi parade~ 1ον γιατι ο Tackey παρουσιαζε το epi και 2ον γιατι ειχε και random cuts μεσα στο epi with Juniors dancing/singing (i spotted 3/5 of Arashi (XD) ,some KAT-TUN and Yamapi too somewhere during the performances)
ahem...*cough* και οι 2 ηταν...:frozen: ας το αφησουμε καλυτερα... :P
I think most of them were pretty stiff when acting back then...some stayed that way *cough* :P some,thankfully,didn't~ :P

I know! D: I found myself going ''DONDAKE?!":oo: when it happened...
Luckily the whole thing ended smoothly..:drink:

#509 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 28 September 2008 - 22:06

as for me, ειδα προσφατα το Gakko ja Oshierarenai, και μπηκε με τη μια στο so far top10 μου!
φοβερη σειρα, με νεα προσωπα, καφριλα και σοβαροτητα σε ισες ποσοτητες και κυριως απολαυστικη οσο δεν παιρνει!
highly recommended to anyone if u ask me!
my only objection: γιατι να ειναι μονο 10 episodes???? γιατι????
there should be more!!:nanana:
τα 8 που εχουν γινει subbed ουτε που καταλαβα ποτε τα ξεπεταξα!
τουλαχιστον περιμενουμε τα τελευταια 2.... :frozen:
ειδικη μνεια στο cast! απο τις καλυτερες χημειες ever και απιστευτα συμπαθητικοι!
srsly, δεν ξερω ποιο χαρακτηρα απ τους 10 συμπαθω περισσοτερο..
both the boys and the girls were beyond great!
i'm looking forward to seeing them more in the future!^^

παντως

Spoiler:

this world needs more dramas like this one... =w=/

Told ya so! Και είναι τόσο υποτιμημένη σειρά! Όλοι ασχολούνταν με το Maou αυτή τη σεζόν και αυτό το διαμάντι το άφησαν να ξεφύγει! Θα το έκανα και εγώ αλλά είδα ότι έπαιζε ο Maeda Gouki που είναι η μεγάλη αδυναμία της αδερφής μου και της πρότεινα να το δούμε μαζί. Επίσης πήγα στο Official Site και πείστηκα ότι θα είναι epic win οπότε...

Mόλις είδαμε με την αδερφή μου το τελευταίο επεισόδιο του Maou και την πήραν τα ζουμιά αλλά εγώ είχα βαρυστομαχιάσει από την πίτσα και δεν έκλαψα. Great series!
Στο καπάκι βάλαμε να δούμε κανά επεισόδιο από At Home Dad να γελάσουμε.
Αν και το γέλιο που έριξα σήμερα στο DalJa's Spring με τη δυσκοιλιότητα της πρωταγωνίστριας είχα καιρό να το κάνω. EPIC! That scene with the doctor explaining how the fecal matter and gas got stuck in the intestines! Just lmao! :hahaha:

#510 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 29 September 2008 - 13:33

Zettai Kareshi. Η κλιμάκωση των συναισθημάτων όπως έβλεπα... (Σπόιλερ!)

Spoiler:

Yami chaaaan! που το βρήκες το raw hanayori dango? Είναι εύκολο για εμάς τους noobs να το βρούμε;:cry5: (προφανώς έψαξα και δεν το βρήκα:emptyonexg1:)