Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#556 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 October 2008 - 16:33

wow :P everyone's watching too much these days!
*<---- is a slow watcher,watching 1 series every 3 weeks |3*

while waiting for subs for Room of King and for Ryuusei no Kizuna,Bloody Monday to begin,αρχισα το Puzzle 2008 μιας και ειμαι ακομα σε mystery solving mood thnx to Galileo sp! :xx
any other good suggestions for this genre?:3 (xpect Kindaichi of course :P)

#557 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 October 2008 - 16:56

Trick is the best of its kind! Φαντάσου μυστήρια τύπου X-files αλλά με χιούμορ τύπου Stand Up!! 3 σεζόν, 1 σπέσιαλ και 2 ταινίες και όλα τους καταπληκτικά! ( Rofl έχω δώσει συμβουλές σε όλο τον κόσμο σήμερα)
Psychometrer Eiji (αλλά δεν το χω δει ακόμα)
Tantei Gakuen Q
The Kakure Karakuri SP
Remote
Και γενικώς αστυνομικές σειρές με διελεύκανση φόνων. Μερικές είναι πολύ αστείες!

Καλά και γω πριν δεν έβλεπα τόσο πολύ εξαιτίας υποχρεώσεων αλλά τώρα ελπίζω να πιάσω μερικές παλιές σειρές και μερικές κορεάτικες.

#558 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 October 2008 - 17:12

Υπαρχουν αλήθεια drama στο megaupload? :oo: Απο ποιο site καλε?! (οκ εκτος του getfansub, που έχει όμως πολύ λίγα)

#559 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 09 October 2008 - 17:19

thanx for the suggestions a2a <3 will check~ |D

Υπαρχουν αλήθεια drama στο megaupload? :oo: Απο ποιο site καλε?! (οκ εκτος του getfansub, που έχει όμως πολύ λίγα)

::JDramas::
|| Asian Dramas & Films ||
Our Hour

get yourself a journal and join the communites~ :3

#560 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 October 2008 - 17:23

Eυχαριστώ πάρα πολυ! Ποτε δεν είχα ασχοληθεί με το livejournal... Καιρος λοιπον να μάθω τι ακριβώς παιζει.^^

edit:Αααα, yami τι μου έκανες! Παει η χαρά και η ανυπομονησία του αργου internet... Έχει πάρα πολλα εκει μέσα... :P

Edited by samurai_pizza_dora, 09 October 2008 - 17:38.

#561 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 October 2008 - 13:53

Το έμαθα σχετικά αργά αλλά στεναχωρήθηκα. Πέθανε πριν 5 μέρες σε ηλικία 71 ετών ένας από τους μεγαλύτερους Ιάπωνες ηθοποιούς, ο Ogata Ken από καρκίνο. Έχει παίξει σε πάρα πολλές σειρές και ταινίες από την δεκαετία του 60 μέχρι σήμερα. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο drama Kaze no Garden που προβάλεται τώρα από το Fuji TV. Σκοπεύω να το δω κάποια στιγμή στο μέλλον.
RIP Ogata-san!

#562 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 10 October 2008 - 14:04

Ρε δειτε Last Friends!! Οσοι/οσες νομιζατε οτι η πρωταγωνιστρια στο Liar Game ειναι ηλιθια μολις το δειτε θα αλλαξετε γνωμη...Βασικα η Μιτσίρου ηταν πραγματικά Prisoner of Love XD..Τεσπα, a2a μολις με επεισες να ψαξω το Byakuyakou :Ρ Θελω να εχει αγωνια αυτο που βλεπω (ελπιζω να εχει κ τιποτα αλλο καλο μεσα :nbleed:)

Η Μιτσίρου δεν είναι ηλίθια. Μόνο υπερβολικά ανασφαλής. Την λυπάμαι την κοπελιά... : (

Και να μαντέψω! Ο Ογκάτα κάπνιζε... RIP
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#563 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 10 October 2008 - 15:54

Και αφού είδα το ichi ritoru no namida σε τρείς μέρες και έπαθα την πλάκα μου, στη συνέχεια είδα το Beautiful life σε δύο μέρες :deadga6: που μετά το θεικό ichi δεν με συγκίνησε και ιδιαίτερα :wis: .

Τώρα έχω έτοιμα τα Koizura,Orange Days,Kimi wa petto,Last friends,Gokusen,Stand up και είναι στο δρόμο τα Maou + Byakuyakou........... τό'καψα :nbleed: .

Καλως ήρθα στο κλάμπ.

#564 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 October 2008 - 16:31

Welcome welcome! Όπως πάμε θα το ιδρύσουμε το κλαμπ!

Βρήκα και μια σειρά που έψαχνα πολύ καιρό και κατεβάζω: Tengoku ni ichiban chikai otoko (τη δεύτερη σεζόν). Η ποιότητα είναι άθλια αλλά δε με νοιάζει! Χρόνια το αναζητούσα!
Επιτέλους μπορώ να το δω!
Επίσης μου έκοψε να τελειώσω να κατεβάζω και το Manhattan Love Story (πήρα σβάρνα τα drama του Mabo φαίνεται).

Παράκληση: Αν κάποιος εντοπίσει τη σειρά Boku no Mahou Tsukai και το Rocket boy να με ειδοποιήσει. Ψάχνω όλα τα dramas που έχει γράψει ο Kudokan-sensei, ο οποίος είναι το είδωλο μου ως σεναριογράφος!

#565 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 October 2008 - 21:52

OMFG O-O

omgomgomg 19th of December!
best Christmas pressie in a while? Y/Y?
despite the insane price,I soooooooo wanna get the LE! O___O
I mean:

Premium Edition Comes with luggage bag Box , Black and White Photo Post card set
Disc 1; Movie (131 min.)
Disc 2: Director's cut、 Including 32minutes of deleted scene!! (160min.)
Disc 3: Specials (190min.)
Movie Preview in Budokan
Opening day Stage Greetings at Nichigeki 2
5 City Hanadan Jet Tour
Final Event in Ebisu garden Place
Making
Cast Interview

DO.WANT. /o/ \o/
my inner fangirl is going insane XDD

#566 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 10 October 2008 - 22:21

Άν δεν είναι αυτό sticky thread τότε δεν ξέρω ποιό είναι:stubborn:
/ME joins the party

Yami με το καλό να πάρεις το boxset:wooi2:
Άν δεν μου άρεσε κάτι (ακόμα) στο hana yori dango πάντως (και το εμαθα αφού το είδα)
είναι ότι
Spoiler:

Επίσης η Μιτσίρου δεν μου φαίνεται για χαζή. Ερωτευμένη είναι η φουκαριάρα...
Η Ueno Juri είναι υπέροχη! Εντελώς διαφορετική απ' το Nodame Cantabile!
(το ίδιο ισχύει και για τον Tamaki Hiroshi! Αλλος άνθρωπος ως Chiaki Senpai εντελώς διαφορετικός στο Shikaotoko Aoniyoshi!)

Επίσης έπεσε το μάτι μου στο εξής taiwanese drama που θυμίζει λίγο hana yori dango στην υπόθεση.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6AKutXbhzHg[/media]

Τελικά το galileo κατέβηκε raw και περιμένει να το δώ...
νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα το πόστ μου...αυτά παθαίνει κανείς μετά από drama brainwashing :nosey:

#567 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 10 October 2008 - 22:56

Επίσης έπεσε το μάτι μου στο εξής taiwanese drama που θυμίζει λίγο hana yori dango στην υπόθεση.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6AKutXbhzHg[/media]

Kyaaa! Αυτό είναι το πρώτο πρώτο ταϊβανέζικο drama που είδα! Όχι ότι έχω δει πολλά (4 όλα κι όλα) αλλά με αυτό ξεκίνησα το άνοιγμα μου πέραν των jdramas. Είναι πολύ καλό και είναι βασισμένο στο manga Akuma de Sourou αλλά πιο πολύ μοιάζει με το Itazura na Kiss παρά με το HanaDan. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε τι τεκνό εστί ο Mike He
(βέβαια θα τον πετύχατε σίγουρα στο Yukan Club που έκανε εκείνον τον πρίγκηπα αν και δε μου άρεσε εκεί)!

Με το HanaDan DVD Box έκανα και γω πάρτι αλλά μιας και ξέμεινα από λεφτά για την ώρα θα το πάρω κατά τα Χριστούγεννα!
yami πάρτ' το! Αξίζει και το ξέρεις!!

#568 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 October 2008 - 12:36

πες μου οτι σου αρεσε και το acting του Akanishi (εκανε το Miroku, τον τυπα με το γλυφιτζουρι, τη μηχανη και το σκυλο) να το ζησω και αυτο στη ζωη μου... οΟ

όχι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα
αλλα μου άρεσε η όλη φάση και η κοπέλα που έτρωγε τον άμπακο.

σας μισώ όλες.. θέλω και εγώ να δω το last friends.
είδα το dororo και τα σπάει κοντεύω να γίνω μεγάλη φαν του Ειτα

Spoiler:

#569 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 11 October 2008 - 14:58

Είδα το Gokusen ήταν μια ωραία αλλαγή μετά το ichi ritoru και το beautiful life,έβαλα ήδη να κατεβαίνει και το gokusen2 η Nakama Yukie είναι μια κουκλίτσα (ιδίος με το Κιμονο,... ).
Επισης στο ψάξιμο χτές βρήκα και αποφάσισα να κατεβάσω ένα Taiga,το Musashi που λέει την ιστορία του Musashi Miyamoto φυσικά,ο λόγος που αποφάσισα να το κατεβάσω ο Ichikawa Shinnosuke,ηθοποιός του Kabuki και ότι παίζει και η Nakama Yukie :D

#570 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 October 2008 - 22:18

yami πάρτ' το! Αξίζει και το ξέρεις!!

oh,I already did :xx
το amazon.jp το εχει με 2,394円 εκπτωση,και εγινε λιγο πιο προσιτη η τιμη του,οποτε δεν αντισταθηκα και το προπαρηγγειλα σημερα~ :3
αν ειμαι τυχερη θα φτασει παραμονη χριστουγεννων~ |D

επιτελους αυριο βγαινει το HanaKimi SP!:if:can't wait!
also today Bloody Monday 01 was on...I shouldn't have read spoilers!:cry5: It makes waiting for the subs even harder now T__T

also,steadily continuing Puzzle and I love it so far~ Ayukawa has to be one those really epic character~:hahaha: