yup..XD
it was like a chibi parade~ 1ον γιατι ο Tackey παρουσιαζε το epi και 2ον γιατι ειχε και random cuts μεσα στο epi with Juniors dancing/singing (i spotted 3/5 of Arashi (XD) ,some KAT-TUN and Yamapi too somewhere during the performances)
ahem...*cough* και οι 2 ηταν...
ας το αφησουμε καλυτερα... 
I think most of them were pretty stiff when acting back then...some stayed that way *cough*
some,thankfully,didn't~ 
lolololol! XDD "chibi parades" are fun, αν μη τι αλλο γιατι η συγκριση "then"-"now" is over 9000:hahaha:
naruhodo neee... -____-VV
ονοματα δε λεμε, υποληψεις (ορισμενων top idols που αρεσκονται να βολοδερνουν στο L.A. *coughcoughcoughcough*) δε θιγουμε!!

:pp
Told ya so! Και είναι τόσο υποτιμημένη σειρά! Όλοι ασχολούνταν με το Maou αυτή τη σεζόν και αυτό το διαμάντι το άφησαν να ξεφύγει! Θα το έκανα και εγώ αλλά είδα ότι έπαιζε ο Maeda Gouki που είναι η μεγάλη αδυναμία της αδερφής μου και της πρότεινα να το δούμε μαζί. Επίσης πήγα στο Official Site και πείστηκα ότι θα είναι epic win οπότε...
and once again u were SO right! m(_ _)m
it definitely deserves as much attention as possible!
και ο Nakamura Aoi ηταν παρα πολυ καλος ως Kazu! επισης δινω συγχαρητηρια στη Naka Riisa γιατι αν και -επιφανειακα- εκανε την ελαφρομυαλη χαζογκομενα,
δεν μου εσπασε τα νευρα οπως γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τη συμπαθησα κι απο πανω!
Seraphimon εσενα που σ αρεσε και το Stand Up, αν δεν το χεις κανει ηδη, δες το asap!!
Λοιπον έβαλα να δω το Gokusen Και προς μεγάλη μου εκπληξη πάλι βλέπω τον
Matsumoto και τον Shu... εντάξει θα εξελιχθώ σε big fun του Matsumoto Jun
αλλά τι φταίω εγώ που το χαμόγελο του είναι υπερδιαστημικό;
Δεν ή ξερα ότι ηταν μέλος τον Arashi.
Λοιπόν τώρα είμαι στη σειρά Gokusen 2 και εντυπωσιάζομαι που σιγά σιγα αναγνωρίζω
ηθοποιούς αλλά ρε σεις γιατί παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι?
τι φταίει;
πω πω κορίτσια με καταστρέψατε.
οκ.. not an insult in the world αλλα γελουσα in twisted delight για κανα τεταρτο μετα απ αυτο το post!!

γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο το forum οσο παει και γινεται ο ορισμος της ορολογιας "Jun-bait"????
θα του ιδρυσουμε και exclusive fan club στο τελος!!!
*points at bold phrase*
desu neee????

δεν παιζουν παντου οι ιδιοι και οι ιδιοι, απλως σε πολλα super popular dramas πρωταγωνιστουν τα idols του johnny's entertainment (oπου ειναι και ο MatsuJun) και γι αυτο φαινεται ετσι..
μετα απο λιγο καιρο που θα τελειωσεις το μεγαλυτερο μερος των filmographies τους μαλλον θα σου λειψουν.. X3
o Shun βεβαια εχει πολυυυ πραγμα so be prepared to see him every now and then.. ;p
we heartily welcome you to the dark side Eri-chan!! fear not, we have lots and lots of delicious and savory cookies!!! *offers*

:congrats:

:congrats: