Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#511 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 29 September 2008 - 14:46

Zettai Kareshi. Η κλιμάκωση των συναισθημάτων όπως έβλεπα... (Σπόιλερ!)

Spoiler:

Yami chaaaan! που το βρήκες το raw hanayori dango? Είναι εύκολο για εμάς τους noobs να το βρούμε;:cry5: (προφανώς έψαξα και δεν το βρήκα:emptyonexg1:)

lol..ετσι ακριβως ηταν το ΖΚ :pp

it's the fancam I showed 2 pages ago :P
got it from here,αλλα ειναι locked εδω και καποιες μερες...
still..με λιγο ψαξιμο..
Spoiler:

#512 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 29 September 2008 - 15:35

Ωωωωωωωωω! yami thanks for the MU link! Λεω να το τσιμπήσω και γω αν και η αδερφή μου θα σκάσει σίγουρα από το κακό της αν μάθει ότι είδα την ταινία πρώτη. Δεν τον γλιτώνω τον αποκεφαλισμό!
Αλλά θα το κάνω αφού πάω ιαπωνικά. Ας ελπίζω ο MU να μου φερθεί καλά και να το χω το βραδάκι! *leaves for her japanese classes strolling merrily down the street* :joyful:

#513 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 29 September 2008 - 22:18

Yamiiiii! Tasukattazo! Tanoshikattaaaa! :wooi2: Βλέπεται άνετα και ας είναι fancam!:congrats:
Spoiler:

Συνεχίζω με hana ikuza! :dazed::bike:

#514 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 September 2008 - 11:39

Λοιπον έβαλα να δω το Gokusen Και προς μεγάλη μου εκπληξη πάλι βλέπω τον
Matsumoto και τον Shu... εντάξει θα εξελιχθώ σε big fun του Matsumoto Jun
αλλά τι φταίω εγώ που το χαμόγελο του είναι υπερδιαστημικό;
Δεν ή ξερα ότι ηταν μέλος τον Arashi.

Λοιπόν τώρα είμαι στη σειρά Gokusen 2 και εντυπωσιάζομαι που σιγά σιγα αναγνωρίζω
ηθοποιούς αλλά ρε σεις γιατί παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι?
τι φταίει;

όσο για την ταινία θα την περιμένω να υποτιτλιστεί πρώτα..
έψαξε κανεις στο facebook για το group του Hana Kimi?
τι ήταν αυτό το άκυρο που βγήκε;
πω πω κορίτσια με καταστρέψατε.

#515 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 September 2008 - 13:33

Eri,οταν μπεις στον κοσμο τον Ντοραμα δεν υπαρχει γυρισμος ΧΡ Τουλαχιστον εγω αυτο επαθα >_< :nbleed:
Αρχισα το Cupid no Itazura (ή καπως ετσι),ειδα βεβαια μονο το πρωτο επεισοδιο αλλα φαινεται αν εχει πλακα ΧΡ
Αλλα το Stand Up! δεν νομιζω να το ξεπερναει!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#516 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 September 2008 - 13:54

yup..XD
it was like a chibi parade~ 1ον γιατι ο Tackey παρουσιαζε το epi και 2ον γιατι ειχε και random cuts μεσα στο epi with Juniors dancing/singing (i spotted 3/5 of Arashi (XD) ,some KAT-TUN and Yamapi too somewhere during the performances)
ahem...*cough* και οι 2 ηταν...:frozen: ας το αφησουμε καλυτερα... :P
I think most of them were pretty stiff when acting back then...some stayed that way *cough* :P some,thankfully,didn't~ :P

lolololol! XDD "chibi parades" are fun, αν μη τι αλλο γιατι η συγκριση "then"-"now" is over 9000:hahaha:

naruhodo neee... -____-VV

ονοματα δε λεμε, υποληψεις (ορισμενων top idols που αρεσκονται να βολοδερνουν στο L.A. *coughcoughcoughcough*) δε θιγουμε!! :himitsu: :pp

Told ya so! Και είναι τόσο υποτιμημένη σειρά! Όλοι ασχολούνταν με το Maou αυτή τη σεζόν και αυτό το διαμάντι το άφησαν να ξεφύγει! Θα το έκανα και εγώ αλλά είδα ότι έπαιζε ο Maeda Gouki που είναι η μεγάλη αδυναμία της αδερφής μου και της πρότεινα να το δούμε μαζί. Επίσης πήγα στο Official Site και πείστηκα ότι θα είναι epic win οπότε...

and once again u were SO right! m(_ _)m
it definitely deserves as much attention as possible!
και ο Nakamura Aoi ηταν παρα πολυ καλος ως Kazu! επισης δινω συγχαρητηρια στη Naka Riisa γιατι αν και -επιφανειακα- εκανε την ελαφρομυαλη χαζογκομενα, δεν μου εσπασε τα νευρα οπως γινεται συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τη συμπαθησα κι απο πανω!
Seraphimon εσενα που σ αρεσε και το Stand Up, αν δεν το χεις κανει ηδη, δες το asap!!

Λοιπον έβαλα να δω το Gokusen Και προς μεγάλη μου εκπληξη πάλι βλέπω τον
Matsumoto και τον Shu... εντάξει θα εξελιχθώ σε big fun του Matsumoto Jun
Δεν ή ξερα ότι ηταν μέλος τον Arashi.

Λοιπόν τώρα είμαι στη σειρά Gokusen 2 και εντυπωσιάζομαι που σιγά σιγα αναγνωρίζω
ηθοποιούς αλλά ρε σεις γιατί παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι?
τι φταίει;

πω πω κορίτσια με καταστρέψατε.

οκ.. not an insult in the world αλλα γελουσα in twisted delight για κανα τεταρτο μετα απ αυτο το post!!:hahaha::wooi2:
γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο το forum οσο παει και γινεται ο ορισμος της ορολογιας "Jun-bait"????
θα του ιδρυσουμε και exclusive fan club στο τελος!!!
*points at bold phrase*
desu neee????:bath:

δεν παιζουν παντου οι ιδιοι και οι ιδιοι, απλως σε πολλα super popular dramas πρωταγωνιστουν τα idols του johnny's entertainment (oπου ειναι και ο MatsuJun) και γι αυτο φαινεται ετσι..
μετα απο λιγο καιρο που θα τελειωσεις το μεγαλυτερο μερος των filmographies τους μαλλον θα σου λειψουν.. X3
o Shun βεβαια εχει πολυυυ πραγμα so be prepared to see him every now and then.. ;p

we heartily welcome you to the dark side Eri-chan!! fear not, we have lots and lots of delicious and savory cookies!!! *offers*
:congrats::congrats::congrats::congrats:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#517 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 September 2008 - 16:41

Spoiler:

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:
hyperspace smile? XDDD
Spoiler:

ονοματα δε λεμε, υποληψεις (ορισμενων top idols που αρεσκονται να βολοδερνουν στο L.A. *coughcoughcoughcough*) δε θιγουμε!! :himitsu: :pp

*cough**cough* εμεις? XD ποτε~ :pp

#518 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 30 September 2008 - 18:21

Ουφ! Προσέθεσα και άλλα dramas στη λίστα! Είναι κουραστικό αλλά αξίζει. Αύριο θα πιάσω το Β. Μέχρι να φτάσω τα 200 βέβαια έχουμε πολυυυυυ καιρό!

Τελείωσα σχεδόν όλα τα dramas της καλοκαιρινής σεζόν και λεω να δω κανά παλιό τώρα μέχρι να αρχίσει η καινούργια. Θα βάλω τα Byakuyakou και Happy Boys. Το πρώτο είναι διασκευή βιβλίου του Higashino Keigo, όπως και τα Galileo και Ryuusei no Kizuna. Σκοτεινό με φόνους και άλλα τέτοια ωραία. Το δεύτερο είναι κλασικό bishounen drama με ήρωες κάτι αγόρια που δουλεύουν σε butler cafe. Το ένα άκρο με το άλλο! Παίζει όμως ο Seto Kouji, τι να κάνω!

Α και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το καινούργιο 大河ドラマ το 天地人! Εκτός του ότι είναι η ιστορία του Kanetsugu Naoe (I love Sengoku Jidai!!!) που θα τον παίξει ο Tsumabuki Satoshi έμαθα πως τον Ishida Mitsunari θα τον παίξει ο Shun και τον Sanada Yukimura ο Shirota Yu (OMG!Yu-kun in samurai armor --->:deadga6:)!!! Δηλαδή τι να πω! Επειδή παίζω ανελλιπώς και το Samurai Warriors και αυτοί οι 2 είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες, το να δω να τους ενσαρκώνουν 2 εξαιρετικά αγαπημένοι μου ηθοποιοί με κάνει πάαααρα πολύ ευτυχισμένο fangirl! Είναι επίσης η πρώτη ιστορική σειρά που θα δω RAW γιατί τα American TV-rips, αν και υποτιτλισμένα, είναι πολύ άθλια για σειρά τέτοιου βεληνεκούς! Βέβαια τα αρχαία ιαπωνικά...:uhh:

EDIT: Είδα και την ταινία του Hanadan (thank u yami!) και ήταν τέλεια! Πείστηκα να την αγοράσω σε DVD με το που θα ανακοινωθεί έχει δεν έχει υπότιτλους!
Spoiler:

Edited by a2a, 30 September 2008 - 22:58.

#519 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 01 October 2008 - 19:33

Α2α, πού είναι η λίστα σου; Βρήκα κάτι παλιότερες προτάσεις μόνο.

Είδα το τελευταίο επεισόδιο του Μάο και.... *σνιφ* Αλλά άξιζε με τα χίλια.

Και επίσης είδα τα 2 πρώτα επεισόδια του Last Friends και είναι αρκετά βαρύ αλλά με πολλή αγωνία και γενικά η ιστορία είναι τόσο ρεαλιστική και ανθρώπινη που σε εθίζει! Και η αδρεναλίνη ανακουφίζει τον πονοκέφαλο!

Νιαρ! Όμως επειδή δεν βλέπω και τόσο πολλά ντράμα μου είναι εύκολο να εθιστώ!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#520 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 October 2008 - 21:30

Βασικά κοίτα εδώ:
http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/5743-j-dramas-recommendation-list.html

Το φτιάχνω σιγά σιγά και σήμερα δεν πρόλαβα να προσθέσω κάτι.

Αυτή τη στιγμή βλέπω το Shabake με τον Tego-chan και μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει πολύ καλά εφέ (καλύτερα από μερικών ταινιών) και ενδιαφέρουσα υπόθεση (ayakashi). Έχει και κάτι πλασματάκια που μοιάζουν με διασταύρωση gremlins με ευχούληδες, κοινώς είναι Ultra kawaii!!! Έχει επίσης τον Takaki Yuya με samurai perm αλλά είναι λιγότερο άθλιος από τον Tegoshi. Thank God he was born in the modern era! He looks so weird with the semi-bald head!

#521 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 October 2008 - 21:25

Επειδη είμαι too bored to search the whole thread, μήπως υπάρχει κανένα μέρος που να έχει κάτι παραπάνω απο το d-addicts? :nosey: Ας πιανει και 0,5 kbs! Πρεπει να κατεβασω τα απαντα του Jun, και μέχρι τώρα δεν έχω βρει και πολλα...-_- (δεν εχουν και seeds οσα εχει εκει μεσα γαμωτο)

#522 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 October 2008 - 21:47

Πρεπει να κατεβασω τα απαντα του Jun, και μέχρι τώρα δεν έχω βρει και πολλα...-_- (δεν εχουν και seeds οσα εχει εκει μεσα γαμωτο)

"Πρεπει"? XDD

what are you missing?
εκτος απο 2 σειρες που ειχε κανει το '97 που δε μπορω να βρω πουθενα και του Kakushi Toride του οποιου το dvd βγαινει το Δεκεμβριο,I've actually managed to get everything else(καψιμο I know:frozen:)..maybe I *can* help~ :P

#523 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 October 2008 - 21:56

Αυτη τη στιγμή το propose και το bokura no yuuki αν και υπαρχουν ως torrents, δεν εχουν seeds. T_T (μη μου πεις ότι τα έχεις?)
Καλα το kidaichi shounen no jikenbo δεν με ενδιαφερει μιας και δεν έχει μεταφραστει.(μονο το 1 κατεβαζω :P)
Για το kowai nichiyobi δεν υπαρχουν καν πληροφοριες!Ο_ο
Το yoiko no mikata μονο το πρωτο ep εχω βρει μεταφρασμένο και επισης δεν ξερω αν υπαρχει το Yonimo Kimyona Monogatari.

Απο ταινιες δεν κοίταξα ακόμη.

edit: Ακυρο για το propose! Μολις βρέθηκε ένα άγιο seed!:oo:

#524 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 October 2008 - 22:22

Arashian Files

Ένας παράδεισος για Arashi media. Έχει σχεδόν τα πάντα.
Για να μην ψάχνεσαι πολύ να σου πω:
Το Kindaichi κυκλοφορεί υποτιτλισμένο σε JEM quality rip. To Yoiko no Mikata είναι Sho Sakurai drama και ο Jun κάνει ένα cameo στο τελευταίο επισόδειο ως Sawada Shin. Οπότε μην πολυπαιδεύεσαι αν θες να δεις μόνο εκείνον.
Αν Yami έχεις κάτι παραπάνω να προτείνεις και συ...

#525 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 October 2008 - 22:38

^ lol yeap..Arashian Files/LJ/Clubbox are my primary sources for anything atm XDD

Αυτη τη στιγμή το propose και το bokura no yuuki αν και υπαρχουν ως torrents, δεν εχουν seeds. T_T (μη μου πεις ότι τα έχεις?)
Καλα το kidaichi shounen no jikenbo δεν με ενδιαφερει μιας και δεν έχει μεταφραστει.(μονο το 1 κατεβαζω :P)
Για το kowai nichiyobi δεν υπαρχουν καν πληροφοριες!Ο_ο
Το yoiko no mikata μονο το πρωτο ep εχω βρει μεταφρασμένο και επισης δεν ξερω αν υπαρχει το Yonimo Kimyona Monogatari.

Απο ταινιες δεν κοίταξα ακόμη.

edit: Ακυρο για το propose! Μολις βρέθηκε ένα άγιο seed!:oo:

actually ολα τα παραπανω εχουν subs ;p

*check spoilers for image quality if you want...i didn't XD*

Bokura no Yuuki~ Miman toushi (only with softsubs)
Spoiler:

Kindaichi Shounen no Jikenbo 3
Spoiler:

Yonimo Kimyona Monogatari [Imakiyo-san]
Spoiler:

got them all from here and here
ειναι ολα σε MU,οποτε prepare yourself :P better than torrents if you ask me :P
Kindaichi Shounen no Jikenbo 3 SP
Spoiler:

from here
ειναι member locked,i'll c/p the links..
Spoiler:
στο Yoiko no Mikata εμφανιζεται for like 1-2 mins,οποτε δεν πολυαξιζει :P
I downloaded the series for Sho instead :P
το Kowai Nichiyoubi(Jun's episode) το εχω μονο σε SLQ και raw :frozen: don't think that helps watching it :P
Spoiler: