Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#481 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 15:02

Μόλις τελείωσα το Kurosagi και ψάχνω το επόμενο θύμα... εεε, Dorama! Κάτι με ΓΕΛΙΟ, please?

'Ενα review για το Kurosagi: Υπερπορωτικό opening, και ο Yamapi στα καλύτερά του! Η ερμεινία του ήταν απόλυτα πειστική και μου επιβεβαίωσε πως είναι cool με ό,τι στιλάκι και να τον δω! Ακόμη και σκουπιδιάρη!:hahaha:
Bad boys rule the world, ΛΕΜΕ.

Spoiler:

Οι κοπελιές δε μπορώ να πω πως μου έκαναν ιδιέταιρη εντύπωση, πάντως...:nosey: Αν και η Yoshida έστρωσε στο τέλος, κατά τη διάρκεια ήμουν "Αμάν με τα αποφθέγματά σου, ρε κοπελιά!" Κάτι που όμως ΔΕ μπόρεσα να χωνέψω στην όλη σειρά είναι τα κλάματα! Σε κάθε επεισόδιο και Φώσκολος πια, ήμαρτον!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#482 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:01

Αν και η Yoshida έστρωσε στο τέλος, κατά τη διάρκεια ήμουν "Αμάν με τα αποφθέγματά σου, ρε κοπελιά!"

LMAO my thoughts exactly :x
I felt like punching the screen a few times :P

ahem..in other happy news.. :P the dvd rip of the movie is out finally~ ;DD with soft subs for now..αν και θα προτιμησω να περιμενω τα hard subs απο Kioku-Love Song :3 *patience mode on*

#483 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:50

Οφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Ήταν ένας υπέροχος Τσουκάσα (και ας μην τον βοηθούσαν οι διαστάσεις του καθόλου! Μα πιο κοντός απ όλους τους F4?????? βλ. screenshot Τ_Τ) Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!:nod2: kawaisugiru!:kawaii:

Eπιτελους είδες την αλήθεια τεκνο μου.:hahaha:

Και καλα ρε συ, 1.73 κι ονομάζεις τον εαυτό σου chibi?:dazed: Δλδ εγω τι να πω με το 1.58 μου?:frozen: (βασικα με λένε chibi ολη την ώρα οι γύρω μου, αλlα τεσπα...)

Matusmoto Jun πραγματικά είναι ωραίος.

Dora approves! Να κανουμε και ξεχωριστο fan club.:hahaha:

Btw τις 4 τελευταιες μέρες είδα 2 σειρες(στα πλαισια του διαβασματος τρομαρα μου...)

Hana Kimi: Πoλυ αστειο σε αρκετά σημεία μπορω να πω. Αλλα πέρα απο τα γέλια δεν μου προκαλεσαι και τπτ αλλο...Ποσο εκτος πραγματικότητας μπορεί να είναι ενα σχολείο πια? Στην αρχη είχε πλάκα, αλλα απο ένα σημειο και μετα τόσοι διαγωνισμοί με κούρασαν. Toma was cute and hilarious however.:wooi2: Ο shun ήταν σαν μειγάς αναμεσα από γύφτο και ιάπωνα...Μα καλα τόσο μαύρος είναι πια??(δεν του πάει καθολου) Αφου στο hana yori dango ασπρος ήταν. Θελω να πιστευω ότι δεν περναγε τη μέρα του στα solarium...

One pound gospel: Ενδιαφέρον αρκετα... Αλλα στο 80% μου θύμιζε καθαρή αντιγραφή απο hajime no ippo. O Kame oμως και αυτη η έκρηξη "nandE??NAndE?nAnde????????????" ήταν αφασία. Ισως το εκτιμούσα ακόμη περισσότερο παντως αν τα προβλήματα των boxers δεν τα είχα δει πολύ πιο αναλυτικα στον ippo.
Spoiler:

Ξεκινάω το code blue τώρα. (και δεν εχω σχεδον καθολου χώρο στο δίσκο και ούτε αντιγραφικο στο laptop, να δω τι θα διαγραψω τωρα...)

#484 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 19:52

Να κανουμε και ξεχωριστο fan club

Να δω φαν κλαμπ του Ματσουτζουν στην Ελλάδα και τι στον κόσμο!
Μετά και για τον Κάμε-τσαν, έτσι; :kawaii:
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#485 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 20:41

LucyBR το περπάτημά του είναι υπερβολικό! Ο Τσουκάσα είναι clumpsy τύπος και όχι το κλάσικό γοητευτικό - James Dean wanna be- μαγκάκι!

ναι αλλα αν ηταν a foolish klutz, πως θα επειθε τον απλο, manga-unrelated θεατη για hardcore "i'm the Eitoku law" F4 leader??
γενικως, υπαρχουν αρκετες διαφορες μεταξυ του dorama και του manga, πραγμα που ειναι και λογικο μεταξυ μας 36 volumes omg και προσωπικα μου αρεσαν (ειδικα σε ο,τι αφορα το χαρακτηρα της Tsukushi, γιατι ενω στο dorama την λατρευω, στο manga i'm not as much fond of her.. >w<;; )

however!

Οφείλω να επανορθώσω απέναντι στον αξιαγαπητο Matsumoto Jun. Ήταν ένας υπέροχος Τσουκάσα (και ας μην τον βοηθούσαν οι διαστάσεις του καθόλου! Μα πιο κοντός απ όλους τους F4?????? βλ. screenshot Τ_Τ) Το περπάτημά του ήταν τελικά ίδιο με του Τσουκάσα στο άνιμε, το ύφος του υπέροχο και το λέγειν του ακόμα καλύτερο! Jun-chan banzaaaaai!!!!!!:nod2: kawaisugiru!:kawaii:

απ ο,τι βλεπω u saw the light after all so we warmly welcome u to the club! =w=/
και σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες once again τη θεωρια μου regarding HanaDan's untamable force! XDD

Ο shun ήταν σαν μειγάς αναμεσα από γύφτο και ιάπωνα...Μα καλα τόσο μαύρος είναι πια??(δεν του πάει καθολου) Αφου στο hana yori dango ασπρος ήταν. Θελω να πιστευω ότι δεν περναγε τη μέρα του στα solarium...

αν ο Sano σου φανηκε μαυρος, που να δεις και το Shun ως Aaron στο Titus Andronicus με βαρβατο solarium και μαλλι σταχτι/χλωρινη... τυφλα να χει το ganguro λεμε...:uhh:
(και οκ, στο butai παλευοταν, αλλα με τα κανονικα του ρουχα... *headdesk*)

Μετά και για τον Κάμε-τσαν, έτσι; :kawaii:

i so second this in every way possible..:wooi2::wooi2:

also... γιατι το "Sore wa totsuzen, arashi no you ni" μου θυμιζει λιγακι Kimi wa Petto"?? :hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#486 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 21:02

also... γιατι το "Sore wa totsuzen, arashi no you ni" μου θυμιζει λιγακι Kimi wa Petto"?? :hmmm:

Γιατί έχει τη συνταγή older woman - younger man who is a Johnny's; Και χορό; Ήταν της μόδας εκείνη την εποχή το μικρός-μεγάλη. Δεν το έχω δει το Sore wa (ακόμα). Χεχε υπάρχουν και σειρές που έχουν δει άλλοι και δεν έχω δει εγώ! Μπράβο!
Αυτή την εποχή από παλιές σειρές βλέπω μια κορεάτικη, το Dalja's Spring, και το λατρεύω! Πολύ καλό! Chae Rim x Lee Min Ki = OTP!

Και πολύ χαίρομαι που έχουμε και άλλα άτομα που εκτιμούν το Jun! Βρε κοίτα να δεις που το Jun-bait καλά κρατεί! Μόνο σε μένα δεν έπιασε πάντως. Αν και συμπάθησα τον Tsukasa στο τέλος, σχεδόν για όλη τη σειρά ήμουν κολλημένη με το Shun. Πάντα είμαι κολλημένη με το Shun...(Πάντως στο Titus Andronicus ήταν όντως τόσο μαυροτσούκαλος που ήταν αγνώριστος! Αλλά με άρεσε και εκεί! :P)

#487 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 00:37

@samurai_pizza_dora

Και καλα ρε συ, 1.73 κι ονομάζεις τον εαυτό σου chibi?:dazed:

Για Τσουκάσα που είναι υποτίθεται δίμετρος, τσίμπι θα μ' έλεγα!:frozen: Maa ii! Yatte miru!
@LucyBR

υπαρχουν αρκετες διαφορες μεταξυ του dorama και του manga, πραγμα που ειναι και λογικο μεταξυ μας 36 volumes omg και προσωπικα μου αρεσαν (ειδικα σε ο,τι αφορα το χαρακτηρα της Tsukushi, γιατι ενω στο dorama την λατρευω, στο manga i'm not as much fond of her.. >w<;; )

Στο δε Ταιβανέζικο ήθελα να σπάσω την οθόνη μου όταν εμφανιζόταν! :burningbe3:

και σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες once again τη θεωρια μου regarding HanaDan's untamable force! XDD

Nan da tte? Πάντως δύσκολα να αποτύγχανε μια τέτοια ιστορία σε όποια μορφή και αν έβγαινε! Pride and Prejudice revisited kara!:gn2:

@α2α

Και πολύ χαίρομαι που έχουμε και άλλα άτομα που εκτιμούν το Jun! Βρε κοίτα να δεις που το Jun-bait καλά κρατεί! Μόνο σε μένα δεν έπιασε πάντως. Αν και συμπάθησα τον Tsukasa στο τέλος, σχεδόν για όλη τη σειρά ήμουν κολλημένη με το Shun.

Ναι ο Shun που στο Hana kimi μου είχε φανεί tsumaranai τύπος, εδώ ήταν kakkoii! Ο Jun μ έπεισε ως Τσουκάσα αλλά ως εκεί, ακόμα δεν μπορώ να τον δω ως hanaji-aidolu και ας ξεκίνησα το kimi wa petto!:nosey: Yappa Jerry Yan wa ichiban kakkoii naaaaa:nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από himawarinosekai: 20 Σεπτέμβριος 2008 - 02:05
betsu ni

#488 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 01:06

Spoiler:

omfg! O_O *insert huge keymash here*
about time! :nanana: I need to spoil myself now!! *___* ασχετως που εχω δει ενα καλο spoiler του τελους της ταινιας ηδη :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 22 Σεπτέμβριος 2008 - 01:44
too much excitement :p

#489 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 01:35

Spoiler:

omfg! O_O *insert huge keymash here*
about time! :nanana: I need spoil myself now!! *___* ασχετως που εχω δει ενα καλο spoiler του τελους της ταινιας ηδη :P

Σήμερα είδα το σπέσιαλ που βγήκε
Spoiler:
αλλά την ταινία πότε άραγε θα την πάρουμε στα χέρια μας σε αξιοπρεπή ποιότητα;:frozen:

Επίσης ανακάλυψα raw hana yori dango ταινία του 1995 στο veoh και δε μου αρέσει καθόλου ως ώρας:cry5:

Και μετά την ψυχρολουσία του kimi wa petto:kawaii: ξεκίνησα το galileo :wooi2: Μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο το τελευταίο!

και με όλα αυτά τα drama πού χρόνος για άνιμε :terror2: :emptyonexg1:

#490 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 02:10

αλλά την ταινία πότε άραγε θα την πάρουμε στα χέρια μας σε αξιοπρεπή ποιότητα;:frozen:

Και μετά την ψυχρολουσία του kimi wa petto:kawaii: ξεκίνησα το galileo :wooi2: Μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο το τελευταίο!

δεν εχω ιδεα :nanana: και ακριβως γι'αυτο μου φτανει το fancam για την ωρα! *q*
and it's pretty watchable απο λιγο που τo "περασα".. :3

Ψυχρολουσια?:hahaha:
Good choice~ (=w=)b Galileo needs more love,for it's a great series~ |D

#491 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 23:28

A Ryuusei no Kizuna News Clip:
http://www.youtube.com/watch?v=w4EYrlj0QFo

Πολύ φωτεινό δε φαίνεται; (OMFG! Ο Ryo μου φαίνεται συμπαθής!) Αναρωτιέμαι τι είδους σενάριο έφτιαξε ο KudoKan-sensei. Αν μοιάζει με του IWGP θα είναι και αστείο συν τοις άλλοις.
Και στο background ακούγεται το Beautiful Days. Κλασικό στυλάκι Arashi μπορώ να πω αλλά δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν ακούγεται καλά.

#492 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 00:12

Πολύ φωτεινό δε φαίνεται; (OMFG! Ο Ryo μου φαίνεται συμπαθής!) Αναρωτιέμαι τι είδους σενάριο έφτιαξε ο KudoKan-sensei. Αν μοιάζει με του IWGP θα είναι και αστείο συν τοις άλλοις.
Και στο background ακούγεται το Beautiful Days. Κλασικό στυλάκι Arashi μπορώ να πω αλλά δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν ακούγεται καλά.

Nino with apron <3
well...don't think we can judge from these few scenes..Ας βγει και κανενα πιο περιεκτικο trailer πρωτα :P
Spoiler:

απο οτι ακουγεται,φαινεται κομματακι upbeat and more typical Arashi than truth was...
εγω μια φορα το παρηγγειλα παντως :P

#493 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 22:41

Αχ πολυ δημιουργικές οι τελευταιες μέρες όσον αφορά τα doramas. Τελειωσα το code blue και το my boss my hero.
To code blue μου άρεσε αρκετά! Ισως και περισσότερο απο το grey's anatomy(γιατι ήταν το ίδιο style αν εξαιρέσεις την έλειψη του "το κανω στη ντουλαπα,στο νυπτηρα, στη μπανιερα, στο χλωροταπητα και γενικοτερα οπου βρω" των αμερικανικων σειρων). Είχε καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων, πιο ρεαλιστικη. Ενω στο grey's anatomy και η μιση τους οικογενεια να πεθαινε την προηγουμενη μερα, την επομενη γελαγανε λες και δεν έγινε τπτ. Βεβαια και το grey's anatomy μου άρεσε πολύ, αρα το code blue με αφησε απολυτα ικανοποιημενη. Αλλα το κακο ήταν ότι μου φάνηκε πολυ μικρό. Ηθελα και άλλο! :nanana:

To Μy boss, my hero ήταν και αυτό αξιόλογο και κυρίως αστειο. Το μονο που με χάλασε ήταν αυτή η τεστοστερονη του nagase tomoya. Ειπαμε καλη είναι και αυτή, αλλα σε υπερβολικές δοσεις είναι κουραστική και λιγο αβάσταχτη.(ε, τι να κανουμε που μας αρεσουν οι λιγο πιο feminine αντρες? :P) Aλλα σιγουρα θα τον δω και σε άλλες σειρες, για να καταλαβω αν εφταιγε η σειρα ή είναι το στυλ του "ο αντρας ο πολλα βαρης". :hahaha:

#494 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 22:59

Δες το Mukoudono. Εκεί άντρα πολλά βαρύ δεν τον λες με τίποτα. Φλώρο πολλά βαρύ ίσως!
Πάντως λατρεύω τις γκριμάτσες του Nagase. Είναι κορυφαίες! Αλλά η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το μέσο Johnny's είναι πιο... άντρας!

#495 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 23:11

aloo ppl... long time no post XD
λοιπον... εγω currently βλεπω Koizora movie... και μετα το Koizora drama ευελπιστω... plz... πεστε μου οτι δεν ειναι απο αυτα τα απιστευτα δραματα που πεφτει πολυ κλαμα γιατι δεν θα αντεξωωω ;______________; ~δεν εχω τελειωσει ακομη την ταινια... long way to go though..~
τελειωσε κ το code blue eh??? αντε να τελειωσει κ αυτη η κ*λοεξεταστικη μπας και κατσει κ δουμε τπτ:P
hai haiii back to watching the koizora movie... hope it worths.... >o<
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.