Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#421 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 17:19

Σαν πολυ καιρο εχω να πατήσω το ψηφιακό μου πόδι εδω ΧΡ Ειναι το καθιερωμένο μου status report XD

Hana Kimi: σε 4 επεισοδια τελειωνω την 5η σειρα ντοραμα που βλεπω (δεχομαι congrats)...Σαν σειρα ειναι διασκεδαστικη μεχρι τωρα...Με αποκορύφωμα μεχρι τωρα το επεισοδιο που περνανε τα τεστ για να πανε στη ταρατσα του σχολειου ΧΡ (ε ας εχουμε λιγο fanservice και εμεις, δεν ειναι ολα για εσας:hahaha:)
Μετα θα συνεχίσω το Hana yori dango που το εχω αφήσει στη μεση ΧΡ (utada theme XD)

Ανετα θα ξανα εβλεπα το Stand Up! ,μετα το Last Friends ειναι το καλύτερο που εχω δει μεχρι τωρα :stubborn: Απίστευτο γελιο...Ειδικα ο perv Udayan (καπως ετσι τον ελεγαν) και εκείνος που εκανε συνέχεια λαθος τα ονομα τα τους (Enami...Konami XD)

Τελος, αν εχετε καποια καλη κωμωδία να προτείνετε ειμαι ολος αφτιά μιας κ σε λιγο θα εχουν τελειωσει τα dorama στον σκληρό δισκο ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#422 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 21:19

Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα και τα recommendations.. Μόλις κατέβει το Nobuta wo Produce θα καώ στο pc απολαμβανωντας τον Yamapi (αυτός και ο Jun είναι οι αδυναμίες μου).. Τέσπα θα φροντίσω να κατεβάσω όλα όσα μου προτείνατε για να έχω και μία ευχάριστη ασχολία τη δύσκολη αυτή χρονιά που έρχεται.. Κι ας ελπίσουμε να μεγαλώσει το group των fans τόσο των j-doramas όσο και των bishounen..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#423 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 21:39

Κι ας ελπίσουμε να μεγαλώσει το group των fans τόσο των j-doramas όσο και των bishounen..

Στα bishoujo δεν εύχεστε τιποτα ε :hahaha:

ΥΓ:Α κ εσυ καινούρια στα Dorama e? Καλως ηλθες στο φορουμ :tensai: Να δεις σιγουρα το Stand Up! που σου προτειναν! Δεν θα χασεις (παιζει και ο Γιαμάπης μεσα ΧΡ) εχει πολυ γελιο ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#424 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 23:05

a2a φοβερό το review στο yamapi!:wooi2: Τωρα και εγω το n00baki εχει αρκετες πληροφοριες για να δει τι θα κατεβασει.^^(ναι, εχω φτασει στο αισχρο σημειο να κατεβαζω σειρες μονο για τους πρωταγωνιστες και οχι για τη θεματολογια, κατι που δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου)

Εχω και ακομη λιγο απο το κομπλεξ που με διακατειχε παλια. Το "οι ιαπωνες ειναι χαζοι,δεν τους καταλαβαινω αυτους και το χιουμορ και γενικοτερα ο,τι βλακεια βγαζουν,αρα το 95% των drama θα ειναι ηλιθια" δεν λεει να φυγει απο την ακρη του μυαλου μου! Αν και οσα λιγα drama εχω δει ειναι καλα(ισως και κανα 2 βαρετα,αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι ειναι καμμενα και ηλιθια). Για αυτο και χρειαζομαι καθε φορα καθησυχαση οτι η σειρα που θα κατεβασω δεν θα ειναι χαλια. Ενω γμτ στα anime δεν εχω προβλημα να κατεβαζω πραγματα στην τυχη...:nosey: Που θα παει! Θα το ξεπερασω και αυτο.

#425 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 23:29

irrelevant αλλα μιας και ξαναεβλεπα το Maou 7 το οποιο btw ηταν απλα akslkjapoqwi;alskd;alskd *O*

for those who have watched Maou 7 and Code Blue 6
Spoiler:

#426 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 00:31

Γκουχ! γκουχ! Αχεμ... Όλοι μας αγαπάμε τον Πι... Όπως και να το κάνουμε είναι αξιολάτρευτος και το πιο σέξι ατού του JE. Και φυσικά είναι ηθοποιός! Και πολύ καλός μάλιστα! Δε είμαι βεβιασμένη αλλά πράγματι όσες σειρές έχει παίξει είναι εξαιρετικές! Πάμε να κάνουμε ένα μικρό review με τις σειρές που έχει παίξει (και που εγώ προσωπικά έχω δει!;Ρ )

P.P.O.I. - Chibi Pi! Συμπρωταγωνιστής του ο Aiba, σε μια τρελή και παλαβή σχολική κωμωδία για ένα αγόρι που μοιάζει με κορίτσι! Joahnna!!!! (Those who watched, you know what I mean). Παίζει και ο Nakamaru και κάνει και ένα πέρασμα και ο Jin των KAT-TUN.

Ikebukuro West Gate Park - Emo Pi! (no kidding he was ultra emo there) Από τις αγαπημένες μου σειρές (Kankuro Kudo written), γεμάτη βια, συμμορίες, ναρκωτικά και χιούμορ. Και τον Watanabe Ken σε έναν ρόλο-έκπληξη! Πρωταγωνιστής ένας πολύ νεαρός Nagase.

Long Love Letter - Bishie Pi! Εντελώς διαφορετική σειρά. Υπάγεται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Ο Πι είναι το cool bishonen που αποτελεί το αντικείμενο πόθου της λωλής καθηγήτριας! Η σειρά έχει φιλοσοφικά και υπαρξιακά μηνύματα. Βασιμένη στο manga Drifting Classroom.

Lunch no Joou - Otouto Pi! 4 αδέρφια, 1 γυναίκα, 1 ρεστοράν και πολύ φαγητό. All-star cast με τη Yuko Takeuchi στο τιμόνι. Ο Πι προσπαθεί να αποδείξει ότι μεγάλωσε και μπορεί να αναλαμβάνει ευθύνες! (λολ)

Stand Up!! - Horny Pi! 4 αγόρια προσπαθούν να ξεπαρθενευτούν ένα ζεστό καλοκαίρι. Από τις πιο ξεκαρδιστικές σειρές που πέρασαν από την ιαπωνική τηλεόραση. Κλασσική ατάκα το "Chrysi mou!" στα ελληνικά που η Becky είπε στον Pi! He was girly then... who can blame her?

Dragonzakura - Todai-aiming Pi! Αλλιώς γνωστή και ως: Η σειρά που σε κάνει να θες να μελετήσεις. Μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει στο είδος του σχολικού drama. O Abe Hiroshi μαζεύει μια ομάδα παιδιών από ένα run-down σχολείο και δημιουργεί ένα ταχύ και σκληρό φροντιστηριακό τμήμα με σκοπό να περάσουν στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Ποτέ πριν το διάβασμα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό!

Nobuta wo Produce - Crazy Pi! Ανήκει στην εποχή του j-drama boom (autumn 2005), που έκανε τις ιαπωνικές σειρές γνωστές σε ένα ευρύτερο κοινό. Μαζί με τον Kame, ο Pi προσπαθεί να κάνει την ατιμέλητη Maki, σταρ του σχολείου. Ένας από τους καλύτερους και αγαπητούς ρόλους του.

Kurosagi - Swindler Pi! Ένας νεαρός, που ζει για την εκδίκηση, εξαπατά απατεώνες και επιστρέφει τα χρήματα που αυτοί έκλεψαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η πλήρης μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή μας σε ultra kakkoi & sexy man από girly idol. Και για εμένα, ο καλύτερος του ρόλος μέχρι σήμερα. And the story goes on in the movie!

Byakkotai - Samurai Pi! 2 Special τηλεταινίες που εξιστορούν την τραγική ιστορία μιας ομάδας νεαρών σαμουράι που αυτοκτόνησαν στη διάρκεια του πολέμου Boshin. Ο Πι πρωταγωνιστεί αλλά την παράσταση την κλέβει ο Koki (ειλικρινά). Πολύ συγκινητική...

Proposal Daisakusen - Stupid Pi! Τι θα έκανες αν η γυναίκα που αγαπάς παντρεύονταν άλλο; Αν μπορούσες θα γύρναγες πίσω και θα άλλαζες το χρόνο έτσι; Λοιπόν τώρα μπορείς! Πέρα από τη βλακεία που δέρνει τον Πι σε αυτή τη σειρά (ουκ ολίγες φορές ήθελα να τον δείρω), η όλη ιστορία είναι υπέροχη και είναι το δεύτερο αγαπημένο μου drama. Thank God there is a special as well!

Code Blue - Doc Pi! Γιατροί, ασθενείς, πάθη, ίντριγκες... Όχι δεν είναι το Gray's Anatomy αλλά θα μπορούσε! Ο Πι πατάει επί πτωμάτων(κυριολεκτικά) και ανεβαίνει σε ελικόπτερο για να σώσει κόσμο. Η σειρά έχει καλό character development αλλά είναι ολίγον τι απάνθρωπη. Και ο Πι έχει αστεία μαλλιά...

Λοιπόν αυτά... Δεν έχω δει ακόμα τα Sore wa και Shounen wa tori ni natta αλλά σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή. Pi Banzaiiiiiiiii!!!!

respect girl.... αντε να δουμε μπας και βγει ολο το code blue να το δω κι εγω μαζεμενο η γυναικα... δεν με λυπουνται????? παντως απο το Kurosagi και μετα οντως ο Pi ανεβηκε κατακορυφα οφειλω να ομολογησω.... το ProDai ειναι κ εμενα απο τις αγαπημενες μ σειρες... same goes to Kurosagi too... and u're so right about the Nobuta wo Pi's craziness.. I totally adore him there.... :wooi2: θα με ρωτησετε βεβαια που ακριβως δεν τον λατρευω... αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...ΧD
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#427 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 10:48

Πολύ χαίρομαι! Την επόμενη φορά θα κάνω αφιέρωμα σε Jun και Kame και σκέφτομαι και για γυναίκες ηθοποιούς (Yukie Nakama κανείς; )
Επίσης τον τελευταίο καιρό έχουν βγει πάρα πολλά καινούργια bishonen γιατί μετά το Hana Kimi έχουμε ένα bishonen boom στην Ιαπωνία! Τους ζητάνε παντού!

..........
yami about the crying:

Spoiler:

Edit: Confirmed for the new season! New Maki drama called Innocent Love! In the Fuji Getsuku time slot! ^_^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 20 Αύγουστος 2008 - 15:32

#428 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 22:37

Πολύ χαίρομαι! Την επόμενη φορά θα κάνω αφιέρωμα σε Jun και Kame και σκέφτομαι και για γυναίκες ηθοποιούς (Yukie Nakama κανείς; )

Ευτυχως που καποια σκεφτεται και εμενα ΧΡ Να το κανεις το αφιερωμα αν μπορεις...Την Yukie Nakama δεν την ξερω,αλλα απο τη φωτο που ειδα φαινεται αξιολογη:orly: Ελπιζω να μην περιοριστεις σε μια μονο:tensai:

Hana Kimi Report:congrats: Μολις τελειωσα και το 8ο επεισοδιο (ειναι αυτο που ερχετε ο "κακος' δασκαλος). Μιλαμε ελιωσα στα γελια εκει που ερχετε στο δωματιο ο γιατρος (μου διαφευγει το ονομα του) που πηγαινει και τον χουφτωνει και μετα βγαζουν σπιθες τα ματια του :hahaha::hahaha: Γενικα τα εφφε τα σπανε σε αυτη τη σειρα ΧΡ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#429 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 10:06

Ένα θα πω μονάχα προς τις νέες fan του Yamapi!Ο Yamapi einai ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!Λίγο καιρό λείψαμε και μας κλέβετε τους άντρες!Κάποιες έχοθν προτεραιότητα!Τσάμπα τόσα χρόνια fangirling???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#430 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 18:12

Μιας και τα J-Doramas επιστρέφουν αργά αλλά σταθερά στο lolipower, εδέησα να κατεβάσω το Kurosagi. Εντυπώσεις σε λιγάκι.

Τα νέα είναι ότι ΝΑΙ, τα J-Doramas είναι πίσω! Yatta!!!:joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#431 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 23:21

Ένα θα πω μονάχα προς τις νέες fan του Yamapi!Ο Yamapi einai ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!Λίγο καιρό λείψαμε και μας κλέβετε τους άντρες!Κάποιες έχοθν προτεραιότητα!Τσάμπα τόσα χρόνια fangirling???

[Κους-Κους Ιαπωνίας] Ρε hachi... λυπάμαι που στο λεω αλλά τον Πι τον χαίρεται η Abiru Yuu καιρό τώρα. Βέβαια το να τρως τα αποφάγια του Κόκι (ο οποίος τώρα τα έχει μάλλον με πρνοσταρ) δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Καλά έκανε και τη σούταρε! Αλλά τη μάζεψε ο Πι. Φήμες λένε ότι κάνει καλό... [/Κους Κους Ιαπωνίας]

Αν ποτέ μείνω Ιαπωνία με βλέπω να βλέπω όλα τα κουτσομπολίστικα!

#432 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 23:39

....α δεν θα τα παμε καλα κοπελιααααααα:P
kiddin.... I guess just for the fangirls sake... YamaPi should belong to........

Akanishi Jin :$
hot couple detected
Posted Image:bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#433 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 02:36

σορρυ για το σπαμ αλλα XDDDD lol this conversation xDD
εγω τον Jin θελω ωω:kawaii: δεν μ'αρεσει o yamapi

(αλλα δεν εχω κανενα προβλημα αν ειναι να τον εχει ο yamapi xDD)

awh so cute photo

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 25 Αύγουστος 2008 - 02:47

#434 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 02:50

Εδώ αρέσει σε μένα που είμαι άντρας. Something is terribly wrong here.

On topic, μετά από τις διθυραμβικές threads που δέχτηκε στο thread, άρχισα το Stand Up. Είδα 3 επεισόδια, πολύ καλό. Το ένστικτο μου λέει ότι αργότερα θα γίνει ακόμα καλύτερο.

#435 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 03:17

yes something is terribly wrong here with me because
first i found what you said kinda hot :P/i really shouldn't have said that but...

and i'm the only one who doesn't like him.
WTF? seriously wtf? i can't see it

jin jin :lovulovu: :lovulovu: jiiiiiiiiiiiiiiiin

spam spam spam spam
αλλα ειναι βραδυ και βαριεμαι