Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
877 replies to this topic

#301 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:09

yup :3 StormyTeam said they'll sub it..τωρα το ποσο γρηγορα εξαρταται απο αυτους.. :P εγω μια φορα παντως,θα το κατεβαζω raw καθε βδομαδα και οποτε βγαινει subbed I'm gonna download again and replace the raw :P

oooh! nicu nicu then!!! :drink:
καλα κι αν αποδειχθουν slightly "ξυστες" (pardon the expression) wth usually lj or d-addicts gives some alternatives! ^^
Atsushi-sama bless them! <3

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#302 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 09:13

yup :3 StormyTeam said they'll sub it..τωρα το ποσο γρηγορα εξαρταται απο αυτους.. :P εγω μια φορα παντως,θα το κατεβαζω raw καθε βδομαδα και οποτε βγαινει subbed I'm gonna download again and replace the raw :P

Don't worry at all!Οι Stormy είναι πάντα γρήγορες! Γιατί είναι το fansub group της Aibakaland (το μεγαλύτερο forum των Arashi). Μπορεί μια μέρα να μπω και γω στο γκρουπ τους. Το Maou επειδή θα το δω παρέα με την αδρφή μου που είναι ακόμα χαμηλή τάξη στα ιαπωνικά θα περιμένω και γω τους υπότιτλους! Θα σχολιάζουμε εδώ περα!

Btw έχει κανείς από δω δει την Κορεάτικη έκδοση του Maou (το Mahwang); Ήθελα να τη δω πολύ καιρό επειδή ακούγονταν ενδιαφέρουσα και έπαιζαν ο Joo Jihoon και η Shin Mina αλλά έπιασα άλλα Κορεάτικα και το χασα στην πορεία. Βέβαια θα το δω και αυτό κάποια στιγμή αλλά πολύ καιρό μετά... Τώρα από κορεάτικα βλέπω το Hello My Teacher (Gong Yoo, Gong Hyojin), το Three Dads One Mom (Jae Hee, Eugene) και σε λίγο θα βάλω να δω το Iljimae (Lee Joonki!)...

#303 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 14:31

Don't worry at all!Οι Stormy είναι πάντα γρήγορες! Γιατί είναι το fansub group της Aibakaland (το μεγαλύτερο forum των Arashi). Μπορεί μια μέρα να μπω και γω στο γκρουπ τους. Το Maou επειδή θα το δω παρέα με την αδρφή μου που είναι ακόμα χαμηλή τάξη στα ιαπωνικά θα περιμένω και γω τους υπότιτλους! Θα σχολιάζουμε εδώ περα!

Iljimae (Lee Joonki!)...

that's a relief to hear! ^^
αφου θα ειναι και στο πιο "αστυνομικο/περιπετειωδες" mood θα πρεπει να εχει και αρκετο suspense οποτε the sooner it's subbed, the better! =w=

Lee Joon Ki = :wooi2::wooi2: *fangirl spotted*
μεχρι και torrents απο private tracker κατεβασα domo Cassiel! για να βρω το My Girl που παιζει... -_-''
για να πω την μαυρη μου αληθεια, ειναι λιγο σα να βλεπω μεξικανικη telenovela με ασιατες ενα πραγμα... αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο και αφου το ξεκινησα θα το τελειωσω eventually...
(just one objection: moar Lee Joon Ki plz kkthnxbai! i don't like Gong Chan very much... >> )

και μιας και το θιξαμε μηπως εχει δει κανεις το "Time between dog and wolf" να ριξει καμια γνωμη??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 17:47

that's a relief to hear! ^^
αφου θα ειναι και στο πιο "αστυνομικο/περιπετειωδες" mood θα πρεπει να εχει και αρκετο suspense οποτε the sooner it's subbed, the better! =w=

Lee Joon Ki = :wooi2::wooi2: *fangirl spotted*
μεχρι και torrents απο private tracker κατεβασα domo Cassiel! για να βρω το My Girl που παιζει... -_-''
για να πω την μαυρη μου αληθεια, ειναι λιγο σα να βλεπω μεξικανικη telenovela με ασιατες ενα πραγμα... αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο και αφου το ξεκινησα θα το τελειωσω eventually...
(just one objection: moar Lee Joon Ki plz kkthnxbai! i don't like Gong Chan very much... >> )

και μιας και το θιξαμε μηπως εχει δει κανεις το "Time between dog and wolf" να ριξει καμια γνωμη??

Δεν έχω δει το Time between dog and wolf αλλά πρέπει να 'ναι καλό γιατί έχει δράση (πράκτορες FTW!). Το χω επόμενο στη λίστα των downloads! Το My Girl το είδα σχετικά πρόσφατα (πριν κανά δυο μήνες) αλλά το είδα κυρίως για τον Lee Dong Wook (τον Gong Chan) για τον οποίο κόβω φλέβα (είχα πάθει την πλάκα μου όταν τον είχα πρωτοδεί... δεν ξέρω μου αρέσει πολυυυυυ... :wooi2:). Ο Gong Chan μου έσπαγε τα νεύρα λίγο στην αρχή αλλά μετά τον συμπάθησα πολύ και άρχισε να μου τη σπάει ο Jeong Woo. Πάντως η αλήθεια να λέγεται, τα kdramas μοιάζουν πολύ με σαπουνόπερες αλλά σε σχέση με τα μεξικάνικα είναι κλάσεις ανώτερα και μικρότερα σε διάρκεια! :hahaha: (Αν σ' αρέσει ο Joon Ki δες το Fly Daddy Fly, άψογη ταινία!!! Επίσης έχει βγάλει και ένα σινγκλ αν θες να τον ακούσεις να τραγουδά!)
Ufufufu! Οι Κορεάτες είναι κι αυτοί πολύ ωραίοι! Αλλά θα βγούμε εκτός θέματος! Που μπορούμε να κάνουμε ένα τόπικ για να κάνουμε fangirling σε Ασιάτες ηθοποιούς;

#305 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:29

Δεν έχω δει το Time between dog and wolf αλλά πρέπει να 'ναι καλό γιατί έχει δράση (πράκτορες FTW!). Το χω επόμενο στη λίστα των downloads! Το My Girl το είδα σχετικά πρόσφατα (πριν κανά δυο μήνες) αλλά το είδα κυρίως για τον Lee Dong Wook (τον Gong Chan) για τον οποίο κόβω φλέβα (είχα πάθει την πλάκα μου όταν τον είχα πρωτοδεί... δεν ξέρω μου αρέσει πολυυυυυ... :wooi2:). Ο Gong Chan μου έσπαγε τα νεύρα λίγο στην αρχή αλλά μετά τον συμπάθησα πολύ και άρχισε να μου τη σπάει ο Jeong Woo. Πάντως η αλήθεια να λέγεται, τα kdramas μοιάζουν πολύ με σαπουνόπερες αλλά σε σχέση με τα μεξικάνικα είναι κλάσεις ανώτερα και μικρότερα σε διάρκεια! :hahaha: (Αν σ' αρέσει ο Joon Ki δες το Fly Daddy Fly, άψογη ταινία!!! Επίσης έχει βγάλει και ένα σινγκλ αν θες να τον ακούσεις να τραγουδά!)
Ufufufu! Οι Κορεάτες είναι κι αυτοί πολύ ωραίοι! Αλλά θα βγούμε εκτός θέματος! Που μπορούμε να κάνουμε ένα τόπικ για να κάνουμε fangirling σε Ασιάτες ηθοποιούς;

ετσι μου φαινεται κι εμενα! got it on my list too! :3
αυτο που γραφεις στην παρενθεση ακριβως επαθα κι εγω αλλα με τον Lee Joon Ki! και το πιο κουλο της υποθεσης ειναι οτι το επαθα οταν τον ειδα στο "the king and the clown"! i was like "<insert blissful αποχαυνωμενη εκφραση here>"! :P
δεν ειναι κακος ο Gong Chan απλως εχει υπερβολικα "uptight" στυλακι και καπως μου καθεται... κυριως ομως απλως θελω more Jeong Woo on camera! don't get me wrong! ^^;

To oτι ειναι κλασης ανωτερα ειναι ενα γεγονος.. και μονο το οτι ειναι 16~ επεισοδια και οχι 160 οπως και να το κανουμε ειναι ενα πελωριο +! ειναι παντως πολυ πιο "soap-y" απο τα j-dramas from what i've seen so far (more clichéd, more conventional and the like) αλλα θελω να δω μερικα ακομα πριν πω γνωμη...

thanx a lot for the recommendation, i'll check it out!! =w=
ναι, την "μουσικη του καριερα" την εχω υπ'οψιν μου..εχω ακουσει το single (μεχρι και να χορευει σε live τον ειδα! XDD) και πιστευω ακραδαντα οτι καλυτερα να συνεχισει το ηθοποιηλικι.... he's better at that.. >>;

το fangirling τωρα so far γινεται συνηθως στο "Japanese Idol of the Day" topic...αν βαλεις και κανεναν Κορεατη δε νομιζω να παιζει προβλημα.. it has happened before...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 12:40

Αχ! Κοντεύω να τελειώσω το Kamen Rider Kabuto. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα δω tokusatsu αλλά πραγματικά με κέρδισαν! Είναι αστεία όσο δεν πάει, έχουν μάχες με τέρατα και παρδαλές στολές! Και πάρτε μάτι ποιοι παίζουν στο Kabuto:

Spoiler:

Μετά θα βάλω να δω το Den-O που το έχω κατεβάσει και φαίνεται ακόμα καλύτερο!

#307 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 22:28

ok... who remembers this little piece of news??

well here is the "optical impression"/evidence to support it!!

Spoiler:

YamaPi ER style FTW! :hahaha:

source: lj

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 06 Ιούνιος 2008 - 22:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 23:26

ok... who remembers this little piece of news??

well here is the "optical impression"/evidence to support it!!

Spoiler:

YamaPi ER style FTW! :hahaha:

source: lj

OMG! Is this for real??????????????????????
:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:

#309 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 00:26

OMG! Is this for real??????????????????????
:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:

oh yes!! ^^/
θα το ζησουμε και αυτο... ο Yamapi "Grey's Anatomy"! XDDD
το drama θα λεγεται "Code Blue" (το γραφει και στην pic) και λογικα ειναι "big gun" της season αφου θα προβαλλεται την ιδια ωρα με το Last Friends.. (εχει και βαρβατο cast)
πρεμιερα 03/07 so far...

lol-fact #1: Yamapi is called Aizawa Kousaku (rings a bell minna-sama? :P)
lol-fact #2: o producer της σειρας λεγεται Matsumoto Jun!!! :hahaha:συνωνυμια ;p

for more info to our beloved dramawiki
OHP

αλλο ενα forthcoming drama θα ειναι το Shibatora
Κoike Teppei is the main chara και γενικως φαινεται πιο " light" φαση...
starts: July 08

comments:
1. να δω και το Yamapi "χασαπη" σε σκηνη χειρουργειου και τι αλλο να ζητησω ενα πραγμα!!! :hahaha::hahaha:
2. Κame dorama onegaishimasu????????????? :unlucky:
εστω την επομενη season??? *puppy eyes*
3. και btw ο Pi δε φοβοταν τα ελικοπτερα??? :hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 18:42

Χεχε! Το ξέρω για το Code Blue εδώ και πολύ καιρό αλλά με έστειλε ο Pi στη φωτό! Είναι τόσο μα τόσο ωραίος! Μωρέ καλά το λέω εγώ ότι είναι το πιο σέξι ατού του Johnnys Jimusho!
Πρώτο στη λίστα μου για το καλοκαίρι βέβαια είναι το Maou!
Μετά είναι τα:Code Blue, Shibatora, Tomorrow, Taiyo no Umi to Kyoshitsu, Seigi no Mikata, Here is Greenwood, Cat's Street και μάλλον το Kenji to Yasuko.
Κοινώς 9 dramas όπως κάθε σεζόν εδώ και 2 χρόνια!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 07 Ιούνιος 2008 - 18:49

#311 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 01:44

Σαν πολυ καιρο δεν εχω να σας γραψω τι βλεπω κ εγω:Ρ Οχι οτι εχουν αλλαξει κ πολλα βεβαια... Συνεχιζω το εκπληκτικο Last friends (κ δεν θα χασει απο κανενα αλλο Ντοραμα:stubborn:). Επισης βλεπω 1 επ την ημερα απο 1 litre of Tears (δεν ειμαι για περισσοτερα επεισοδια την ημερα για αυτη τη σειρα :Ρ) κ ειδα σημερα αρκετα επεισοδια απο Stand Up! Απλα τρομερο, εχει απιστευτη πλακα!! Απιστευτες κοπελες :nbleed: (Mochizuki sensei is THE BEST!!!!) *ahem* σορρυ αλλα δεν μπορουσα να μην το πω:kawaii:
Επισης επαιξε κ για λιγο η Ερι απο Λαστ Φρεντς :Ρ

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#312 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2008 - 12:47

Και OMG! Μόλις είδα το 9ο επεισόδειο των Last Friends! Και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα!

Spoiler:

Κοινώς θέλω να χτυπησω το κεφάλι μου στον τοίχο! Α! Αν και λεει ότι την επόμενη εβδομάδα είναι το τελευταίο έχουμε και 1 έξτρα ιστορία και ένα άλλο επισόδειο που δεν ξέρω τι θα πραγματεύεται!

Kudos στο Ryo που παίζει καταπληκτικα τον κακό! Τον σκιάζομαι όσο δεν πάει!:OMG3:

#313 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 09:51

same here! το 9 ηταν φοβερο και το suspense χτυπησε κοκκινο! *bites nails*

Spoiler:

Α! Αν και λεει ότι την επόμενη εβδομάδα είναι το τελευταίο έχουμε και 1 έξτρα ιστορία και ένα άλλο επισόδειο που δεν ξέρω τι θα πραγματεύεται!

μηπως η εξτρα ιστορια ειναι το τι στο καλο συνεβη στον Takeru οταν ηταν μικρος???
ακομα δεν το εχει πει και το κοβω μαλλον αδυνατον να το πουν στο τελευταιο episode ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα! θα σκασω απο περιεργεια!

απ οτι ελεγε στο τελος το αλλο επεισοδιο θα ειναι απλως ενα compilation των προηγουμενων παντως...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2008 - 12:39

same here! το 9 ηταν φοβερο και το suspense χτυπησε κοκκινο! *bites nails*

+100

Ειδα μολις το επεισοδιο κ για ακομα μια φορα μας αφησε :terror2:
Spoiler:

Και χαιρομαι που δεν θα τελειωσει ακομα:wooi2: Η πρωτη σειρα dorama που ειδα ειναι οποτε καταλαβαίνετε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#315 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 23:59

Και ΝΑΙ αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε καινούργια σειρά με τον Domoto Tsuyoshi!!! (33 pun Tantei) *dances around full of joy* :wooi2:
Me loves Tsuyopon too much for words to express! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επερχόμενη σεζόν!
Και αυτή η σεζόν ήταν τρομερή!
Τα 5 αγαπημένα μου για την Άνοιξη του 2008 ήταν

1. Last Friends
2. CHANGE
3. Zettai Kareshi
4. Puzzle
5. ROOKIES

Κάθε σεζόν κάνω ένα Τοπ 5 με τις σειρές που απόλαυσα περισσότερο.
Πχ για το Χειμώνα είχα τα (όπως έγραψα στο LJ μου) :
Spoiler: