χτες ειδα ισως το πιο παραξενο-τρελο ονειρο που ειδα ποτε.
κουβαλουσα ενα μικρο κατακοκκινο πλαστικο βαλιτσακι που μεσα δε θυμαμαι τι ειχα βαλει αλλα σιγουρα ηταν ενα πολυ σημαντικο αντικειμενο για μενα.
περνωντας απο μια πολυ κεντρικη πλατεια ειδα σε ενα παγκο τον θεμη γεωργαντα να πουλαει χρυσοψαρα (αυτα ειδα αυτα σας λεω).
πηγαινω κοντα να δω τι παιζει και βλεπω πανω στο ενυδριο με τα χρυσοψαρα μια ταμπελα που εδειχνε "100-150 ευρω το ενα αναλογα την ρατσα".
πηγαινω κοντα του και του λεω κρατωντας τα γυαλια μου "θεμη μας εβαλες τα γυαλια" αρχιζει και σκαει στα γελια.
εκεινη τη στιγμη αλλαζε βαρδεια και το παγκο τον επιανε ο λιακοπουλος για να πουλησει βιβλια.
μου λεει ο γεωργαντας "πηγαινε και στο λιακοπουλο να του το πεις".
παω και του λεω "ο θεμης μας εβαλε τα γυαλια" και αυτος αρχιζει και λεει τα λιακοπουλιστικα του για προφητειες.
γυρναω να δω το βαλιτσακι που ειχα αφησει εκει και βλεπω το γεωργαντα να το εχει παρει και να τρεχει.
αρχιζω και τον κυνηγαω σε ενα ερημο απο οχηματα και ανθρωπους δρομο σε στυλ πανεπιστημιου.
μετα απο πολυ κυνηγητο πεταει το βαλιτσακι και φευγει.
εγω παω να δω αν αυτο το πολυτιμο για μενα αντικειμενο ειναι μεσα και με που το ανοιγω ξυπναω

.