Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 13:08
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 13:38
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 14:57
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 15:51
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 16:27
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από scrooge1991: 13 Αύγουστος 2008 - 20:47
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 19:46
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 20:27
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΛΙΚΕΡΙΤΣ
Από παράξενα όνειρα έχω δει χιλιάδες. Μια φορά είχα δει στο όνειρο μου, ότι εκεί που κοιμόμουν, ήρθαν και με πήραν κάτι μικρά γλυκά πλασματάκια και μου είπαν ότι ο κόσμος τους κινδυνεύει από κάτι ρομπότ και ότι εγώ είμαι ο εκλεκτός που θα τους σώσει. Έτσι πήγαμε στον κόσμο τους που ήταν παράλληλος με το δικό τους. Αλλά μόλις φτάσαμε τα γλυκά πλασματάκια μεταμορφώθηκαν σε ρομποτ και απ' ότι κατάλαβα είχαν κρυφακούσει από τα πραγματικά γλυκά πλασματάκια μέσω ενός κοριού ότι εγώ είμαι ο εκλεκτός και ήρθαν να με απαγάγουν πριν έρθουν τα πραγματικά γλυκά πλασματάκια και με πάρουν. Αλλά εγώ κατάφερα και δραπέτευσα χάρη στον καλό μάγο που ήταν φυλακισμένος μαζί μου, που θυσίασε τη ζωή του για μένα (είχε έναν μαγικό λευκό κρύσταλλο χάρη με τον οποίο μπορούσε να γίνει αήττητος και να αποδράσει, αλλά τον έδωσε σε μένα που ήμουν πιο νέος απ' αυτόν, αυτός ήταν 100 χρονών, για να σώσω εγώ τον κόσμο αυτό - τον παράλληλο). [Μόλις ο μάγος μου έδωσε τον κρύσταλλο πέθανε]. Έτσι απέδρασα και πήγαινα στα πραγματικά μικρά πλασματάκια. Αλλά όταν έφτασα μου είπαν ότι υπάρχει κι άλλος αήττητος, αλλα κακός [Έγινε αήττητος χάρη στον μαγικό μαύρο κρύσταλλο]. Τέλος πάντων πολεμήσαμε, νίκησα, αλλά μόλις νίκησα ήρθε ο μαύρος βασιλιάς, ο αρχηγός των ρομποτ και του κακού αήττητου και τον φώναζαν ο αήττητος των αήττητων. Και άρχισε να με βασανίσει και να μου εξαπολύει κεραυνούς (νομίζω πως πονούσα μέσα στον ύπνο μου, άλλο πάλι και τούτο - επίσης μέσα στον ύπνο μου όταν τρώω νιώθω τη γεύση) και με είχε ρημάξει, με είχε κάνει κουρέλι. Αλλά τότε ήρθε ο λευκός βασιλιάς (που ήταν κάτι σαν πρωθυπουργός - βασικά σαν τον Ντάμπλντορ ήταν), και φώναξε "Έλα φως!". Τότε όλα έγιναν κάτασπρα, κανένας δεν έβλεπε κανέναν και μόλις όλα επανήλθαν έλειπαν και τα ρομπότ και ο μαύρος βασιλιάς και εγώ είχα γίνει καλά. Ο λευκός βασιλιάς μου είπε: Σε ευχαριστούμε που βοήθησες τον κόσμο μας. Τα βλίκεριτς θα σε πάνε πάλι σπίτι σου (βλίκεριτς μάλλον εννοούσε τα μικρά γλυκά πλασματάκια, γιατί ούτως ή άλλως αυτά με πήγαν σπίτι μου - όχι ότι θυμάμαι τη διαδρομή), θα σε βάλουν στο κρεβάτι σου για να ξανακοιμηθείς. Κι όταν ξυπνήσεις, θα νομίζεις πως όλα αυτά ήταν ένα όνειρο". Όνειρο - ξεόνειρο εγώ τα θυμάμαι, γι' αυτό και αυτό το όνειρο το ονόμασα "ο κόσμος των βλίκεριτς".
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 13:19
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:00
Εγώ πιστεύω ότι λειτουργεί αντίστροφα. Δηαλδή πραγματικά υπάρχει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα, και ο εγκέφαλος το ερμηνεύει σαν μέρος του ονείρου. Π.χ. ενώ κοιμάσαι, μυρίζεις κάτι (άσχημη ή ευχάριστη μυρωδία) και στο όνειρο σου βλέπεις σκουπήδια ή λουλούδια, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί αυτή σου η αίσθηση. Εμένα μου έχει τύχει να βλέπω στο όνειρο ότι κτυπάει το τηλέφωνο, επειδή ακούγα το τηλέφωνο που κτυπούσε πραγματικά.ΟΣΦΡΗΣΗ:ημουν λεει στο φροντηστηριο σχεδιου και περιμενα να δωσω σχεδιο,και τοτε περναει απο μπροστα μου ενας τυπος που μυριζε ασχημα(και η πλακα ειναι πως οντως ετσι μυριζει στην πραγματικοτητα)
σε αλλο ονειρο,μεσα στην ολη πλοκη περνουσα απο ενα παρκο που ηταν γεματο δεντρα με λευκα λουλουδια των οποιων το αρωμα ηταν διασπαρτο στον αερα...
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:25
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 23:09
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pagama: 20 Αύγουστος 2008 - 23:22
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 23:25
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 16:37
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:13
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:26