Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Started By
Kresto
, Jul 26 2007 10:39
848 replies to this topic
Posted 08 April 2011 - 22:15
Μηπως γνωριζει κανεις καποιο αξιοπιστο site απο το οποιο μπορω να παραγγειλω manga στα ιαπωνικα?
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."
Posted 08 April 2011 - 22:26
http://www.yesasia.com/global/en/home.html
http://www.hmv.co.jp/en/mypage/
Θέλω να πάρω κι εγώ τους λοιπούς τόμους του Ayatsuri Sakon αλλά είναι αυτά που γίνονται τώρα στην Ιαπωνία και δεν είμαι σίγουρος για τον κίνδυνο αλλά και κυρίως πώς θα αντιμετωπίσουν τα ταχυδρομεία δέματα από την Ιαπωνία. Α, και δεν βρίσκω πουθενά τον τελευταίο -τέταρτο- τόμο :/ Αν τον δείτε, τον θέλω σε print.
http://www.hmv.co.jp/en/mypage/
Θέλω να πάρω κι εγώ τους λοιπούς τόμους του Ayatsuri Sakon αλλά είναι αυτά που γίνονται τώρα στην Ιαπωνία και δεν είμαι σίγουρος για τον κίνδυνο αλλά και κυρίως πώς θα αντιμετωπίσουν τα ταχυδρομεία δέματα από την Ιαπωνία. Α, και δεν βρίσκω πουθενά τον τελευταίο -τέταρτο- τόμο :/ Αν τον δείτε, τον θέλω σε print.
Posted 09 April 2011 - 08:45
Ευχαριστω για την απαντηση.Για το yesasia ημουν ενημερος.Θα τσεκαρω κ το HMV.
Posted 18 April 2011 - 21:16
Έχει αγοράσει κανείς σας ηλεκτρονικές συσκευές ή εξαρτήματα από το http://suntekstore.com/; Είναι αξιόπιστοι;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 18 April 2011 - 22:37
Πρέπει να είχα αγοράσει ένα καλώδιο για το PS2 από 'κει, πριν κάτι φεγγάρια.
Αφού έφτασε..υποθέτω είναι οκ.
Αφού έφτασε..υποθέτω είναι οκ.
Posted 08 May 2011 - 23:35
λοιπον, θελω να πω κατι για το easy buy world..
τελικα το προβλημα με το χειριστηριο για ps3 δεν ηταν τοσο της εταιριας οσο το καταστημα με το οποιο
εμπλεξα, το καταστημα του βυρωνα ηταν franchise, το διαχειριζοταν ενας αρχι-κλωνος ο οποιος το
εκλεισε απο τη μια μερα στην αλλη και πηρε και οτι αποδειξεις, software/hardware ειχε μεσα το καταστημα.
παλι καρα μετα απο συνεννοηση με τα κεντρικα μου εξηγησαν τι συνεβη. το συμπερασμα ειναι, μην εμπιστευεστε franchise.
τελικα το προβλημα με το χειριστηριο για ps3 δεν ηταν τοσο της εταιριας οσο το καταστημα με το οποιο
εμπλεξα, το καταστημα του βυρωνα ηταν franchise, το διαχειριζοταν ενας αρχι-κλωνος ο οποιος το
εκλεισε απο τη μια μερα στην αλλη και πηρε και οτι αποδειξεις, software/hardware ειχε μεσα το καταστημα.
παλι καρα μετα απο συνεννοηση με τα κεντρικα μου εξηγησαν τι συνεβη. το συμπερασμα ειναι, μην εμπιστευεστε franchise.
Posted 17 May 2011 - 21:38
παιδες το play-asia ειναι εμπιστευσημο?
Απολυτως.Ενα απο τα πιο αξιοπιστα online καταστηματα.
Posted 01 June 2011 - 15:00
εγώ χρησιμοποιώ πάντα paypal ή αντικαταβολή. επίσης παρακολουθώ ηλεκτρονικά τις κινήσεις μου για επαλήθευση. ανά πασα στιγμή αν υποψιαστώ κάτι απλά την κλειδώνω.
επίσης δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες, χρησιμοποιώ prepaid. έτσι ξέρω καθαρά τι ποσο θα βάλω μέσα και με δίκια μου ευθύνη. και αν μου την κλέψουν δεν θα κλαίω παρα μονο τα χρήματα που έβαλα μέσα στην καρτούλα εκτος και αν προλάβω να μπω με κάποιο τρόπο στο internet ή να κάνω ένα άμεσο τηλεφώvημα και να την κλειδώσω..
πλέον χρησιμοποιώ την ηλεκτρονική αγορά σχεδόν για τα πάντα. ο ανταγωνισμός στο internet είναι τεράστιος και η ποικιλία επίσης, έτσι μπορώ να βρω τα ίδιο πράγματα εδώ 50% με 70% φτηνότερα. ειδικά τα manga!
επίσης δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες, χρησιμοποιώ prepaid. έτσι ξέρω καθαρά τι ποσο θα βάλω μέσα και με δίκια μου ευθύνη. και αν μου την κλέψουν δεν θα κλαίω παρα μονο τα χρήματα που έβαλα μέσα στην καρτούλα εκτος και αν προλάβω να μπω με κάποιο τρόπο στο internet ή να κάνω ένα άμεσο τηλεφώvημα και να την κλειδώσω..
πλέον χρησιμοποιώ την ηλεκτρονική αγορά σχεδόν για τα πάντα. ο ανταγωνισμός στο internet είναι τεράστιος και η ποικιλία επίσης, έτσι μπορώ να βρω τα ίδιο πράγματα εδώ 50% με 70% φτηνότερα. ειδικά τα manga!
Posted 01 June 2011 - 21:34
ξέρει κανένας κανένα καλό αλά καλό να έχει μπόλικο πράγμα (πχ όλα τα τομάκια του reborn δλδ 1-16) anime shop στην Ελλάδα??? που να μπορείς να παραγγέλνεις με αντικαταβολή όχι να χρειάζεται να πας εκεί
και ξέρετε κανένα merch shop στην Ελλάδα??? ξέρετε να μπορείς να παραγγέλνεις και τα βασικά
μακάρι να υπάρχουν
και ξέρετε κανένα merch shop στην Ελλάδα??? ξέρετε να μπορείς να παραγγέλνεις και τα βασικά
μακάρι να υπάρχουν

Posted 01 June 2011 - 22:22
Βασικά reborn και τα περισσότερα γνωστά shounen υπάρχουν στο Public, κι έχουν και e-shop, οπότε μπορείς και να τα παραγγείλεις και να τα πληρώσεις την ώρα που θα στα φέρουν.
Για specialized anime/manga shop αποκλειστικά δε γνωρίζω.
Για specialized anime/manga shop αποκλειστικά δε γνωρίζω.
Posted 01 June 2011 - 23:17
όπως θα έλεγε και ένα μέλος του foroum:
ποιο reborn εδω δεν έχει εμφανιστεί ο byakuran:hahaha:
ποιο reborn εδω δεν έχει εμφανιστεί ο byakuran:hahaha: