Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#736 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 March 2011 - 17:33

Είμαι εδώ και μήνες και μου τρέχουν τα σάλια,.... Ξέρει κανείς από πού θα μπορούσα να αγοράσω τέτοια cell phones? Έχω ξενερώσει με τα touch και έχω μινεί με ένα επειδή τα πήρα μ αναβάθμιση και ήταν το μόνο που άξιζε....

http://mb.softbank.jp/en/products/samsung/

ή γενικά

http://mb.softbank.jp/en/products/

Θάνξ! :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#737 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 24 March 2011 - 17:39

Είμαι εδώ και μήνες και μου τρέχουν τα σάλια,.... Ξέρει κανείς από πού θα μπορούσα να αγοράσω τέτοια cell phones? Έχω ξενερώσει με τα touch και έχω μινεί με ένα επειδή τα πήρα μ αναβάθμιση και ήταν το μόνο που άξιζε....

http://mb.softbank.jp/en/products/samsung/

ή γενικά

http://mb.softbank.jp/en/products/

Θάνξ! :)

απο οσο ξερω δεν μπορεις να τα βγαλεις εκτος Ιαπωνιας , πρεπει και καλα να εχεις περασει πανω απο ενα μηνα στην Ιαπωνια για να μπορεις να κανεις συμβολαιο...τουλαχιστον αυτο μου ειχαν πει οταν ημουν εκει..δεν ξερω τι παιζει με τις online αγορες

#738 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 March 2011 - 17:45

.o.o. σκατά,... δλδ πρέπει να πάω και να τα κλέψω... φακ,....
Τέσπα.. Θάνξ! :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#739 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 March 2011 - 18:38

Μα δεν έχει και στο yesasia κάποια μοντέλα; Βέβαια, εκτός Ιαπωνίας, υποθέτοντας ότι έχουν υποστήριξη GSM, δεν θα μπορείς να απολαύσεις τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα ketai.
Αλλά σίγουρα η Ιαπωνία θα είναι για λίγο καιρό ακόμα ο παράδεισος των clamshell. Και μετά πάπαλα. Θα χαθούν από προσώπου γης :(

#740 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 April 2011 - 15:20

Παρατήρησα πως από το Amazon.com αν αγοράσω βιντεοπαιχνίδια, δεν μου δίνεται η δυνατότητα για επιλογή ταχυδρομικών. Αντί για Standard, Expedited και Priority mail, υπάρχει by default το Priority mail (average 2-4 μέρες) και δεν αλλάζει, πράγμα που κοστίζει. Από την άλλη, σε περίπτωση αγοράς DVD / Bluray / κόμικ / βιβλίου μπορώ κανονικά να επιλέξω τι ταχυδρομείο θέλω. Συμβαίνει και σε άλλους το ίδιο ? Λογικά θα είναι γενική ρύθμιση για τη χώρα μας αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Btw βρήκα το παρακάτω από το Amazon Support για το θέμα

"We have recently changed the shipping options offered on our website for orders being shipped to some international destinations. Because packages shipped there by non-trackable methods frequently did not arrive in a reasonable time-frame, we now offer only Priority International Shipping to these countries."

Πέραν της Ρωσίας, καμία άλλη χώρα δεν συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα με τις εξαιρέσεις (κάτω κάτω) όμως πιθανότατα να ισχύει σε μερικές χώρες υπό προϋποθέσεις. Του στυλ π.χ. στην Ελλάδα να έχεις αναγκαστικό ακριβό Priority mail μόνο για videogames, και όχι για τα υπόλοιπα προϊόντα.

E5VV38U.jpg

#741 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 April 2011 - 15:38

δεν σε βολευει το .co.uk που δινει και τις 3 επιλογες?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#742 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 02 April 2011 - 15:38

εάν όμως αγοράσεις από το Marketplace, ισχύει το ίδιο; (ωραία εντύπωση έχουν δώσει τα ταχυδρομεία μας πάντως!)

#743 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 April 2011 - 16:56

Αυτό που θέλω να πάρω είναι η Collector's Edition του Epic Mickey, που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική, επομένως κυκλοφορεί μόνο σε αμερικάνικα καταστήματα. Εξ' ου και η αγορά από Amazon.com. Σε αντίθετη περίπτωση θα διάλεγα το Play.com που δεν έχει και μεταφορικά.

Όσο για το Marketplace, δεν στέλνει γενικά σε Ελλάδα. Ό,τι αγοράζεις από Amazon είναι από το Amazon αυτό καθεαυτό. Τουλάχιστον αυτήν την επιλογή βγάζει σε εμένα.

E5VV38U.jpg

#744 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 02 April 2011 - 17:26

φοβερο το easy buy world. 2 βδομαδες τωρα δεν μου εχουν φτιαξει το χειριρτηριο του ps3. ελεος, 2 λεπτα υπο8εση ειναι να δουν οτι εχει προβλημα. απο δευτερα τηλεφωνα στα κεντρικα και ζηταω τα χρηματα μου πισω, 8α τους δυσφημησω οσο δεν παει αν δεν τα παρω.

#745 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 April 2011 - 18:42

Μάλλον θα στο έχουν στείλει στην αντιπροσωπία να το δουν εκεί αν είναι χαλασμένο ή όχι.
rsrGbGx.gif

#746 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 02 April 2011 - 18:58

Αυτό που θέλω να πάρω είναι η Collector's Edition του Epic Mickey, που έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική, επομένως κυκλοφορεί μόνο σε αμερικάνικα καταστήματα. Εξ' ου και η αγορά από Amazon.com. Σε αντίθετη περίπτωση θα διάλεγα το Play.com που δεν έχει και μεταφορικά.

Όσο για το Marketplace, δεν στέλνει γενικά σε Ελλάδα. Ό,τι αγοράζεις από Amazon είναι από το Amazon αυτό καθεαυτό. Τουλάχιστον αυτήν την επιλογή βγάζει σε εμένα.

http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=18141

εχω παρει κανα 2 3 φορές απο εδω παιχνίδι, τσεκαρε το.
ειναι canadian dollars (για να μην παθεις εγκεφαλικο το λεω)

#747 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 03 April 2011 - 00:13

Μάλλον θα στο έχουν στείλει στην αντιπροσωπία να το δουν εκεί αν είναι χαλασμένο ή όχι.

2 βδομαδες ?? ελεος, κλωνοι ειναι ολοι τους ??? μπορω να τους δωσω οδηγιες και τηλεφωνικα :P

#748 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 April 2011 - 21:27

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα με το Zavvi.Είχα παραγγείλει στις 17/3 ένα παιχνίδι το οποίο δεν μου ήρθε.Τους ενημέρωσα και μου έστειλαν ένα email που λέει τα παρακάτω.

Hi,

thanks for your message.

I am sorry that you have not received your order.

Your item was sent to you on 17/3/11 and we would have expected it to arrive with you by now.

We will need to trace your item and in order to arrange this we will post a self declaration form to you. When you receive this please could you sign and return the form to the following name and address: [address]

Alternatively you can fax this to us on 0845 862 1118.
Or you can e-mail it to us at:- enquiries@zavvi.com

Once the form has been returned to us we will investigate further and arrange a replacement or refund as requested on the completed form.

Regards,

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Θα μου στείλουν γράμμα το οποίο πρέπει να υπογράψω;Any help:nanteee:

#749 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 April 2011 - 21:32

ναι, θα σου ερθει ταχυδρομικως, το υπογραφεις και το στελνεις πισω αυτοι κανουν τις απαραιτητες ενεργειες να βρουν τι εγινε.

την ιδια απορια ειχα και εγω καποτε, εστειλα email και μου ειπαν αυτο που σου ειπα.

#750 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 April 2011 - 21:43

Thanks guys.Οπότε περιμένω.