Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#781 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 23 June 2011 - 23:39

Αυτό τώρα πιάνει και τα καταστήματα στην Κύπρο ή τα έχουν κάτι από άλλη εταιρία;
Όχι, γιατί είναι το μόνο κατάστημα ηλεκτρονικών της προκοπής εδώ.

#782 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 24 June 2011 - 00:09

Υπαγωγή του E-Shop στο άρθρο 99 λόγω δυσκολιών ρευστότητας

Βέβαια θα αργήσει λίγο να πέσει η κανονιά για να δούμε το ξεστοκάρισμα.
Σαν τα κοράκια όμως μαζευόμαστε και περιμένουμε να κλείσει το e-shop, ε Hazuki;:P

Ήδη ξεκίνησε every-day-special-offers. :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#783 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 June 2011 - 01:36

Έχω απογοητευτεί οικτρά από τον Ιανό.gr
Περίμενα με τόση ανυπομονησία να διαβάσω Γιοκόμιζο, και μου έστειλαν ένα αντίτυπο στο οποίο οι σελίδες δεν έχουν κοπεί (μα καλά, δεν το είδαν πριν το στείλουν; ) άχρηστο δηλαδή, γιατί δεν μπορείς να κόψεις με τον χάρακα 400 σελίδες και μετά να έχεις όρεξη να το διαβάσεις.
Πάνε 2 βδομάδες που τους έστειλα ιμέλι για να με το αντικαταστήσουν και καμιά απάντηση.

#784 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 24 June 2011 - 08:33

Πάρε χαρτοκόπτη, καθώς θα διαβάζεις θα κόβεις!
rsrGbGx.gif

#785 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 June 2011 - 20:28

Έχω παρατηρήσει κάτι αρκετά περίεργο. Όταν μπαίνω στο bookdepository από τον υπολογιστή του γραφείου για παράδειγμαλ μου εμφανίζει ένα βιβλίο που έχω επιλέξει για αγορά, π.χ. αυτό στην τιμή των 14,5 ευρώ. Όταν μπαίνω από το σπίτι, το βλέπω στην τιμή των... 17,37 ευρώ. αυτό συμβαίνει και με άλλα βιβλία.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

υ.γ. και στις δυο περιπτώσεις μπαίνω στο bookdepository.com
Posted Image

#786 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 03 July 2011 - 17:20

Το play.com έχει τόσο καλές προσφορές σε blu-ray που εκεί που ενώ είμαι έτοιμος να παραγγείλω κάτι, βλέπω ότι δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.
Το ξέρω ότι μπορώ να παρακολουθήσω ταινία χωρίς υπότιτλους, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα σημαντικό μείον για μένα. Μόλις έπεσα επάνω στην τριλογία του Άρχοντα που την δίνει στις 15 λίρες (16,5€). Μπορεί να μην είναι η extended editions αλλά είναι σούπερ δελεαστική τιμή!
Μία άλλη τριλογία που δεν θυμάμαι τώρα, έχει ελληνικούς υπότιτλους στο τελευταίο blu-ray μόνο...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#787 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 03 July 2011 - 19:18

στο play.com δεν έχει πάντα τις καλύτερες τιμές.
νομίζω ότι πολλοί ενθουσιάζονται πιο πολύ από ότι χρειάζεται.
στα amazon αγγλίας και γερμανίας έχω βρει μακράν φτηνότερα τα ίδια προϊόντα.

#788 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 July 2011 - 20:39

Ερώτηση: Έχει χρησιμοποιήσει κανείς AlertPay για συναλλαγές. Αν ναι έχει τίποτα ιδιαίτερο να με προειδοποιήσει;

στα amazon αγγλίας και γερμανίας έχω βρει μακράν φτηνότερα τα ίδια προϊόντα.

Συνυπολογίζοντας τα έξοδα αποστολής;
Το λέω γιατί στις δικές μου αναζητήσεις (στατιστικά αν το κοιτάξω) τα 9/10 προϊόντα μου βγαίνουν τουλάχιστον 50 λεπτά φθηνότερα (1 προϊόν/παραγγελία). Δεν ψάχνω πάντα για μεγάλες παραγγελίες και εκεί το play μου έρχεται πιο καλά.

Edited by RiDeLub, 13 July 2011 - 20:46.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#789 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 July 2011 - 17:49

Παιδια , ερωτηση σος, χρειαζομαι απεγνωσμενα βοηθεια, αν ξερει καποιος....

Θελω να αγορασω ρουχα ( οχι απο ebay ) απο site αμερικανικο, κατω απο 100 ευρω ( δεν ξερω αν εχει σημασια ) ποσο "πανω" μπορει να παει η τιμη απο δασμους τελωνεια κλπ κλπ ?

Ευχαριστω εκ των προταιρων.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#790 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 18 July 2011 - 18:36

Βρήκα το εξής pdf από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών συστημάτων. Δες τη σελίδα 103, ερώτηση 185. Αν καταλαβαίνω καλά, το όριο δασμολόγησης είναι 150ευρώ.

#791 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 July 2011 - 20:23

Ευχαριστω πολυ....αλλα να κανω αλλη μια ερωτηση, υπαρχει γενικοτερα καποιο στεθερο ποσοστο ας πουμε που μετραει τους επιπλεον φορους κλπ ?

Ενδαιφερομαι συγκεκριμενα γι'αυτο που θελω να αγορασω, να μαθω......
Posted Image

Posted Image

#792 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 18 July 2011 - 22:21

εύρηκα! Υπάρχει η βάση δεδομένων TARIC ατην οποία επιλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει και τη χώρα εισαγωγής και σε ενημερώνει για το ποσοστό του δασμού. Ενδεικτικά, κοίταξα για ενδύματα+βαμβακερά+t-shirts+από ΗΠΑ και μου έβγαλε ποσοστό 12%. Οπότε συμπεραίνω ότι αν οι αγορές σου ξεπερνούν το ποσό που αναφέρεται στον κανονισμό, δασμολογείται με το ποσοστό που ορίζει ο ευρωπαϊκός κανονισμός.

*σημείωση: το site δε λειτουργεί σε Opera. Θέλει IE ή FiFox.

#793 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 19 July 2011 - 01:17

Δεν καταλαβα πιο ειναι το ποσο που αναφερεται στον κανονισμο, αλλα και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου ! :)
Posted Image

Posted Image

#794 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 19 July 2011 - 11:21

Δες τη σελίδα 103, ερώτηση 185. Αν καταλαβαίνω καλά, το όριο δασμολόγησης είναι 150ευρώ.

είπαμε! μάλλον 150 ευρά.

#795 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 21 July 2011 - 20:14

" This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. "

Αυτο γραφει οταν παω να κανω Paypal account....ξερει κανενας τι κανω λαθος ?
Posted Image

Posted Image