Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#721 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 March 2011 - 13:42

θελω να παραγγειλω κατι που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα απο το amazon.uk.
αν ολοκληρωσω την παραγγελια θα κρατησουν αμεσως τα λεφτα ή θα τα παρουν οταν κυκλοφορησει/ γινει dispatched?

σε προηγουμενη παραγγελια που ειχα κανει, τα λεφτα αφαιρεθηκαν απο την καρτα μου οταν εγιναν dispatched τα πραγματα, αλλα θελω μια σιγουρια.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#722 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 March 2011 - 13:47

Πάντα όταν γίνεται dispatch πληρώνεις.

Posted Image

#723 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 March 2011 - 13:52

αψογα! φχαστω πολυ.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#724 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 March 2011 - 15:18

Όντως έτσι γίνεται. Επίσης το amazon πάντα σου χρεώνει την μικρότερη δυνατή τιμή όταν κάνεις προπαραγγελία. Δηλαδή αν πριν από μέρες είχε έκπτωση 35% από το ίδιο το site και μετά από λίγο καιρό έχει έκπτωση 20% και εσύ το έχεις προπαραγγείλει τότε που είχε έκπτωση 35% θα το χρεωθείς με το 35% όχι με το 20% .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#725 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 02 March 2011 - 15:25

Μόνο με το Amazon νιώθω σιγουριά να κάνω προπαραγγελείες.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να χρεώνουν την τιμή της ώρας της παραγγελίας (άρα αν υπάρξει μείωση της τιμής μετά, εσύ θα πληρώσεις περισσότερα), και συνήθως έτσι κάνουν οι πιο πολλοί.
Να μας προφύλασσε μόνο και από την ισοτιμία (ανέβηκε ξανά η στερλίνα :/)

#726 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 March 2011 - 16:10

Μόνο με το Amazon νιώθω σιγουριά να κάνω προπαραγγελείες.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να χρεώνουν την τιμή της ώρας της παραγγελίας (άρα αν υπάρξει μείωση της τιμής μετά, εσύ θα πληρώσεις περισσότερα), και συνήθως έτσι κάνουν οι πιο πολλοί.
Να μας προφύλασσε μόνο και από την ισοτιμία (ανέβηκε ξανά η στερλίνα :/)

Σχετικά με το Amazon.co.uk, συμφέρει να αφήνεις το Amazon να κάνει την μετατροπή σε ευρώ ή την τράπεζα?
Posted Image
Posted Image

#727 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 02 March 2011 - 16:40

Αυτό φαίνεται να πάει με την κάρτα που έχεις. Εγώ που έχω AMEX δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάντως. Καταλαβαίνω όμως ότι έχει δυο θετικά: Δεν υπάρχει μετατροπή συναλλάγματος άρα δεν παίρνει προμήθεια η τράπεζα και ότι σε χρεώνει με την ισοτιμία της στιγμής που παραγγέλνεις (αυτό που με προβληματίζει πιο πάνω).

#728 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 March 2011 - 18:20

ΠΑΝΤΑ αφήνεις την τράπεζα.Το amazon χρεώνει περίπου 2€ για την μετατροπή ενώ η τράπεζα 0,11 €

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#729 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 02 March 2011 - 20:20

:o
Φαντάζομαι τα λεν στα ψιλά γράμματα (αν το λεν...)

#730 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 March 2011 - 23:22

ΠΑΝΤΑ αφήνεις την τράπεζα.Το amazon χρεώνει περίπου 2€ για την μετατροπή ενώ η τράπεζα 0,11 €

Θενξ!
Εμένα σε ένα κινητό με χρέωσε ~3% παραπάνω (10€), απλά δεν ήξερα πόσα θα με χρέωνε η τράπεζα. :hot:
(με Visa electron)
Posted Image
Posted Image

#731 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 March 2011 - 16:10

Χθες μου ήρθε ένα μπλου-ρέη από το Zavvi.

Αντίθετα με τις προηγούμενες παραγγελίες μου από δαύτους, το προϊόν ήταν μέσα σε ένα μικρό χάρτινο κουτί χωρίς τις γνωστές προστατευτικές φούσκες μέσα, με αρκετό χώρο για να χτυπιέται κατά τη μεταφορά, ΚΑΙ η ίδια η θήκη του δισκίου δεν είχε ζελατίνα.
Επίσης, προφανώς λόγω των άπειρων κραδασμών, το δισκάκι είχε φύγει από τη θέση του και χτυπιόταν και αυτό με τη σειρά του μέσα στη θήκη του.

Ευτυχώς είχε μόνο λίγα σημάδια που έφυγαν με ένα πανάκι, ούτε γρατζουνιές ούτε δείγματα χρήσης, αλλά what the hell?

HnH5aB0.jpg

#732 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 22 March 2011 - 11:28

προβλημα 1 : παραγγειλα καποια volumes απο o-parts hunter, εγιναν dispached και τα 3 μετα απο 3-4 μερες, κοιταξα χτες τι καλουδια εφερε ο ταχυδρομος(εκτος απο λογαριασμους) και ειδα μονο 1 volume. ως γνωστον κρατανε αρχειο στα ΕΛΤΑ αλλα σιγα μην μου το δειξουν. γινεται να μου ερχονται συστημενα ? να πηγαινω εγω στα ελτα και να τα παιρνω ???

Edited by Hellkeeper, 02 April 2011 - 17:27.

#733 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 22 March 2011 - 12:44

προβλημα 1 : παραγγειλα καποια volumes απο o-parts hunter, εγιναν dispached και τα 3 μετα απο 3-4 μερες, κοιταξα χτες τι καλουδια εφερε ο ταχυδρομος(εκτος απο λογαριασμους) και ειδα μονο 1 volume. ως γνωστον κρατανε αρχειο στα ΕΛΤΑ αλλα σιγα μην μου το δειξουν. γινεται να μου ερχονται συστημενα ? να πηγαινω εγω στα ελτα και να τα παιρνω ???

σε εμενα δεν ερχονται μαζεμενα ερχονται ενα την ημερα ή ενα καθε δυο μερες ,μην σε αγχωνει.μονο αν σου αφησει ο ταχυδρομος χαρτι πρεπει να πας να τα παρεις εσυ.

#734 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 March 2011 - 10:02

μακαρι να μου αφηνε χαρτι να τα παρω εγω, γιατι πολλοι κλεφτες τριγυριζουν τελευταια.

#735 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 March 2011 - 13:36

Μπορείτε να κάνετε το εξής.Μπαστακωθείτε ένα πρωί την ώρα που περνάει ο ταχυδρόμος και πείτε του τι συμβαίνει.Εμένα πριν μου άφηνε ότι έφερνε στο πόμολο της πόρτας της πολυκατοικίας από την έξω μεριά και τώρα αν δεν χτυπήσει σε εμένα να του τα ανοίξω για να μπει να τα αφήσει και να τα πάρω τα κρατάει και τα φέρνει την επόμενη.