Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#166 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 April 2008 - 21:51

ο κωδικός ασφαλέις που στέλνει το Paypal, βρίσκετε είτε στο extre Με τις κινήσεις του λογαριασμού που θα πάρεις απο την τράπεζα, ή τυπομένος στο βιβλιάριο του λογαριασμού όταν πας να τον ενημερώσεις.

ο κωδικός ασφαλείας της πιστωτικής κάρτας αποτελείτε από 3 ψηφία και βρίσκετε στο πίσω μέρος της κάρτας κάτω απο την μαύρη γραμμή και συνήθως είναι γραμμένος με italic

Αλλά μάλλον το πρώτο σου ζητάει.
ένας τρόπος είναι να πάρεις την κάρτα σου να πας στο κοντινότερο ΑΤΜ και να ζητήσεις ανάλυση των τελευταίων κινήσεων και αν είσαι τυχερός θα στο γράφει εκει πάνω.

#167 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 24 April 2008 - 11:46

Ευχαριστώ Λίζα αν και όπως έγραψα ή κάρτα μου έγινε πλέον disable από το paypal οριστικά (αφού έβαλα πάνω απο 3 φορές λάθος κωδικό)

Αναγκάστικα να βγάλω καινούργια και να μεταφέρω τα λεφτά, δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Οπότε λύθηκε το πρόβλημα :wis:

#168 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 08 May 2008 - 19:50

Μηπως κάποιος γνωρίζει site εκτος απο amazon.jp, akadotretail που να έχει monthly japanese magazines? Συγκεκριμένα ψάχνω για κάτι παλαιά τεύχη του LaLa mag.

Posted Image

#169 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 May 2008 - 20:18

Μηπως κάποιος γνωρίζει site εκτος απο amazon.jp, akadotretail που να έχει monthly japanese magazines? Συγκεκριμένα ψάχνω για κάτι παλαιά τεύχη του LaLa mag.

Fujisan.com-Japanese On-line Super store-Japanese Books, Magazines,CDs, Movies, Drugs, Calendars, Pokemon Toys, Gundam Models ?

#170 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 08 May 2008 - 20:36

Fujisan.com-Japanese On-line Super store-Japanese Books, Magazines,CDs, Movies, Drugs, Calendars, Pokemon Toys, Gundam Models ?

Do they ship internationally though :/?

#171 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 May 2008 - 20:40

Fujisan.com currently ships Books, Magazines, CDs, DVDs, and VHSs to any address in Canada, the U.S.and U.S. protectorates, including Alaska, Hawaii,Guam, Virgin Isalands and Puerto Rico.

εκτος αν υπαρχει κολπακι, yami ?

#172 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 May 2008 - 20:41

Do they ship internationally though :/?

no clue actually :P
δε εχω αγορασει ποτε απο κει...yet..

#173 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 26 May 2008 - 17:08

Παιζει πρόβλημα στο τελωνείο για

αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής απο ΗΠΑ;:nosey:

#174 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 26 May 2008 - 21:00

Παιζει πρόβλημα στο τελωνείο για

αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής απο ΗΠΑ;:nosey:

Γενικά για αγορά ηλεκτονικών παίζει π.χ. mp3 player κλπ....

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#175 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 26 May 2008 - 21:15

θα πληρώσεις το ίδιο σαν να το αγοράζεις από μαγαζί εκτός αν βρεις e shop να στα στείλει ως gift και να ευχηθείς να πέσεις σε καλό τελωνειακό που να μην ανοίξει το δώρο σου αλλά δύσκολα...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#176 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 27 May 2008 - 01:35

Kαι άμα στο βρουν τι γίνετε;
Στο στέλνουν κανονικά αλλά έρχεται πρόστιμο στο σπίτι;

#177 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 28 May 2008 - 12:17

παιδιά έχω διαβάσει όλο το topic και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ούτε στο ελάχιστο τι στο καλό γίνεται με το τελωνείο - πότε σταματάει κάτι στο τελωνείο και πότε όχι? μου είπαν ότι οτιδήποτε ξεπερνά τα 30$ σταματάει και ότι δεν παίζει ρόλο το βάρος του πακέτου. αλλά αυτό είναι εξωφρενικό (30$ = μόνο 20 ευρώ). :terror2:
πείτε μου please ενδεικτικά ποσά αγορών που έχετε κάνει, τι ήταν αυτό που πήρατε (γιατί παίζει ρόλο απ'όσο ξέρω), αν σταμάτησε τελωνείο και πόση ήταν η λυπητερή. απορώ που κάποιοι είπαν ότι έχουν παραγγείλει πράγματα με μεγάλο ποσό και δε σταμάτησαν τελωνείο :oo: - πώς έγινε αυτό? θέλω να δω τι γίνεται. μήπως παίζει ρόλο και η πιστωτική που χρησιμοποιείς? τι να πω πια, δεν έχω καταλάβει τίποτα.

@Βulle: αν αυτό που έχεις πάρει έρχεται με courier και έχει σταματήσει στο τελωνείο, μπορεί να στο φέρει ο courier στην πόρτα σου, αλλά θα πληρώσεις παραπάνω για να στο εκτελωνίσουν αυτοί (πέρα από τα λεφτά που θα σου χρεώσουν στο τελωνείο δηλαδή), αν προσφέρει αυτή την υπηρεσία η εταιρία τους. αν πας να το πάρεις μόνος σου, θα πληρώσεις μόνο τα λεφτά για το τελωνείο, αλλά θα γίνεις μπαλάκι με τα γραφειοκρατικά και θα κάνεις κάτι ώρες να το πάρεις στα χέρια σου. διαλέγεις και παίρνεις.
τώρα, αν θα σταματήσει τελωνείο ή όχι, αυτό προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ! :uhh:

Edited by lne, 28 May 2008 - 12:29.

#178 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 May 2008 - 12:34

βιβλια και πακετα με ετικετα δωρο, δε παιρνανε τελωνειο ασχετα απο τη τιμη.

Αλλα πραγματα παιρνανε και τα βαρανε αναλογα κατι καταλαγους και τα κεφια του τελωνειακου. Νομιζω οτι τα 30 $ ειναι σωστο. Παντα βεβαια μιλαμε για πραγματα που ερχονται εκτος ΕΕ. Μεσα απο την ΕΕ δεν θα περασουν απο τελωνειο.

Αυτα γνωριζω αλλα περιμεντε και απαντησεις απο παιδια που γνωριζουν καλυτερα.

#179 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 May 2008 - 12:48

Εγώ όσες φορές έχω πάρει κάτι από eBay, ποτέ δεν έχει πάει τελωνείο.

Συγκεκριμένα, η Pokemon Diamond κόστιζε 50 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά, αν θυμάμαι καλά, και ήταν από Αμερική. Παρόλ' αυτά δεν σταμάτησε στο τελωνείο και σε 6 μέρες ήταν στα χέρια μου. Το δε Brawl είχε την ίδια τιμή και πάλι δεν πέρασε από εκεί, παρόλ' αυτά έκανε 8 μέρες, αν θυμάμαι καλά. Άλλα items από Ιαπωνία και Κίνα (καλά, από την Κίνα ήταν 1 δολλάριο αλλά τέλος πάντων :terror2:) πήραν λιγότερο από μία βδομάδα, και πάλι κανένα δρομολογικό πρόβλημα.

Τέλος πάντων, τώρα περιμένω τα 4 Ace Attorney και έχω ένα μικρό φόβο, μιας και το βάρος θα είναι λογικά μεγαλύτερο απ' ό,τι σε προηγούμενες περιπτώσεις, αν και η τιμή είναι 67 δολλάρια (= 42 ευρώ). Δεν νομίζω να πάνε, αλλά σε κάθε περίπτωση... :stubborn:

oR4yYRl.gif

#180 lne

lne

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 28 May 2008 - 13:08

δηλαδή Loke άμα στείλεις κάτι από εκτός ΕΕ στον εαυτό σου ως δώρο δεν περνάει από τελωνείο? :hmmm: i am amazed. nice, να το έχουμε υπ'οψη. είσαι σίγουρος/-η για τα βιβλία? τότε γιατί η the_second_child πλήρωσε τελωνείο για παραγγελία με μόνο βιβλία? thanks που απαντάτε άμεσα, ελπίζω να βγάλουμε καμιά άκρη, νομίζω ενδιαφέρονται όλοι να μάθουν.