Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#766 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 June 2011 - 11:07

Υπάρχει κάποιο ελληνικό ηλεκατάστημα που να έχει ελληνικά κόμικ; Γιατί στα βιβλιοπωλία πέρα από τα μεταφρασμένα της Anubis δεν είδα κάτι.

#767 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 03 June 2011 - 11:09

Υπάρχει κάποιο ελληνικό ηλεκατάστημα που να έχει ελληνικά κόμικ; Γιατί στα βιβλιοπωλία πέρα από τα μεταφρασμένα της Anubis δεν είδα κάτι.

Δεν ξέρω για ηλε-κατάστημα. Όμως στο Σολάρις (βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια) υπάρχουν πολλά Ελληνικά κόμικ (από εμπορικά, μέχρι και φαν-ζινς)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#768 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 03 June 2011 - 11:49

Δεν ξέρω για ηλε-κατάστημα. Όμως στο Σολάρις (βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια) υπάρχουν πολλά Ελληνικά κόμικ (από εμπορικά, μέχρι και φαν-ζινς)

Αυτοί δεν έχουν eshops; Κρίμα :(
Έχω σταμπάρει διάφορες σειρές, αλλά στο να διαβάζω ριβιού έμεινα.

#769 pao13071

pao13071

‎( ¯ω¯·)

• Members
  • 8 posts

Posted 03 June 2011 - 15:21

Βασικά reborn και τα περισσότερα γνωστά shounen υπάρχουν στο Public, κι έχουν και e-shop, οπότε μπορείς και να τα παραγγείλεις και να τα πληρώσεις την ώρα που θα στα φέρουν.

Για specialized anime/manga shop αποκλειστικά δε γνωρίζω.

μπα δεν τα εχει ολα και θελει να στειλω e-mail για να τα παραγγείλει πφφφφ 3 περιοδικα ιταν ελεος :|
anywayz BUMP!:joyful:
can anybody plz help me:blingeye2:

#770 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 June 2011 - 20:38

Κάτι τέτοιο που ζητάς δεν υπάρχει. Τόσο οργανωμένο μαγαζί και αποκλειστικά για anime-manga related merchandise. Τα μόνα μέρη είναι τα public που τουλάχιστον μπορείς να κάνεις παραγγελίες και από Αμερική παραδείγματος χάριν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#771 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 June 2011 - 01:20

Τσέκαρε το Star Comics, πιθανότατα η καλύτερη επιλογή σου για παραγγελίες ελληνικών κόμικς

E5VV38U.jpg

#772 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 June 2011 - 11:35

Θα το ξαναπώ (κοντεύω να κάνω διαφήμιση) το Tilt (κομιξάδικο Αθήνας) στέλνει με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.
Από την άλλη άπειρους τόμους από σειρές έχουν τα Public, και μπορείς πάντα να ψάξεις στο bookdepository.

Από manga/anime related merch είτε θα ψαχτείς μόνος σου online είτε θα πας στα κομιξάδικα και θα ζητήσεις να κοιτάξεις τον κατάλογο του Previews που έρχεται κάθε μήνα, και εκεί θα βρεις πάμπολλα ανάλογα πράγματα (έτσι έχω πάρει τα paranoia agent & Kamui plushies που έχω :P ).

Γενικά όμως αρκετά κομιξάδικα έχουν φιγουρίτσες, αγαλματάκια, αφίσες, μπρελόκ, μπλούζες, κονκάρδες, και λοιπά ψιλολοϊδια απλά όχι σε τεράστιες ποσότητες.

Posted Image

#773 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 June 2011 - 16:16

παιδιά, ας μου πει κάποιος, αν παραγγήλεις απ το αγγλικό αμαζον απο ελλαδα ποσο παραπανω χρεωνεσαι;
Posted Image

#774 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 June 2011 - 16:34

παιδιά, ας μου πει κάποιος, αν παραγγήλεις απ το αγγλικό αμαζον απο ελλαδα ποσο παραπανω χρεωνεσαι;

>25 Λίρες παραγγελία τίποτα.Αλλιώς σου λέει ακριβώς πριν πατήσεις το τελευταίο confirm της παραγγελίας.

#775 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 10 June 2011 - 14:05

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα με το Zavvi.Είχα παραγγείλει στις 17/3 ένα παιχνίδι το οποίο δεν μου ήρθε.Τους ενημέρωσα και μου έστειλαν ένα email που λέει τα παρακάτω.

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.Θα μου στείλουν γράμμα το οποίο πρέπει να υπογράψω;Any help:nanteee:

Μετά από αρκετές βδομάδες και με λίγο παραπάνω πρήξιμο από ότι υπολόγιζα (πχ εκείνη τη φόρμα που έπρεπε να τη συμπληρώσω δεν μου έφτασε ποτέ μέσω ταχυδρομείου και τους τη ζήτησα μέσω email) μου ξαναέστειλαν και αυτή τη φορά έφτασε η παραγγελία στα χέρια μου.Τέλος καλό όλα καλά.

#776 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 13 June 2011 - 23:36

ξέρει κάποιος θετικά ή αρνητικά για το www.bookcloseouts.com ? too cheap to be true...

#777 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 June 2011 - 23:43

Οκ μου φαίνεται εμένα από μια ματιά που του ριξα.

Posted Image

#778 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 14 June 2011 - 14:12

Χαίρεται. Γκέημς παραγγέλνουμε από ζάββι, κονσόλες όμως...;

Συγκεκριμένα ψάχνω PS Vita, όσοι το ψάξατε και συγκρίνατε τιμές feel free to share.

HnH5aB0.jpg

#779 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 June 2011 - 14:43

Χαίρεται. Γκέημς παραγγέλνουμε από ζάββι, κονσόλες όμως...;

Συγκεκριμένα ψάχνω PS Vita, όσοι το ψάξατε και συγκρίνατε τιμές feel free to share.

Νομίζω το αγγλικό(ή και γαλλικό,γερμανικό κλπ) amazon είναι η καλύτερη επιλογή.Ενώ μετά την ανακοίνωση της E3 είδα το Vita μπορούσες να το προ-παραγγείλεις τώρα βλέπω πως το βγάλανε.

Ένα 360 slim που είναι να τσιμπήσω τώρα πάντως από amazon(uk) θα το πάρω.

#780 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 23 June 2011 - 23:22

Υπαγωγή του E-Shop στο άρθρο 99 λόγω δυσκολιών ρευστότητας

Βέβαια θα αργήσει λίγο να πέσει η κανονιά για να δούμε το ξεστοκάρισμα.
Σαν τα κοράκια όμως μαζευόμαστε και περιμένουμε να κλείσει το e-shop, ε Hazuki;:P
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image