Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#796 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 21 July 2011 - 20:55

Το έκανε και σε μένα αυτό, αλλά έφταιγε ότι απλά η κάρτα μου δεν είχε λεφτά μέσα. Τι κάρτα προσπάθησες να βάλεις στο PayPal???

Αν πήγες να βάλεις προπληρωμένη, υποψιάζομαι ότι δεν έχεις βάλει λεφτά μέσα ή δεν έχουν περάσει 3 μέρες από τότε που έκανες την κατάθεση??? Σ'αυτή την περίπτωση περιμένεις να περάσουν οι 3 μέρες, μετά κάνεις login στο PayPal και περνάς την κάρτα. Για το verification θα σου χρεώσει 1,50 δολλάρια, τα οποία θα σου δώσει πίσω μόλις γίνει το verification. Και μετά θα σου ζητήσει να δώσεις έναν 4ψήφιο αριθμό. Όχι, δε ζητάει το PIN σου. Θα περιμένεις να σου έρθει ο ενημερωτικός φάκελος από την τράπεζα, εκεί θα σου έχει και τη χρέωση από το PayPal. Θα εμφανίζεται κάπως έτσι:

Posted Image

Αυτό τον 4ψήφιο θα τον δώσεις στο PayPal και έτοιμος για shopping spree!

Τώρα αν φταίει κάτι άλλο μάλλον πρέπει ν'απευθυνθείς στην τράπεζά σου. Ελπίζω να βοήθησα!

Edited by LuluChan92, 22 July 2011 - 15:24.

#797 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 22 July 2011 - 08:45

" This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. "

Αυτο γραφει οταν παω να κανω Paypal account....ξερει κανενας τι κανω λαθος ?

Μου είχε συμβεί και μένα αυτό, πάρε τηλέφωνο στη τράπεζα να μάθεις τι γίνεται. Στη δικιά μου περίπτωση, σύμφωνα με τη VISA ο αριθμός της κάρτας είχε κλαπεί και έγινε black listed για να μην υπάρξουν χρεώσεις, οπότε έκανα μια ανανέωση και συνέχισα τις αγορές μου κανονικά. :knock-knock:
rsrGbGx.gif

#798 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 August 2011 - 11:13

Θελω να κανω μια αγορα μεσα Paypal. Χρειαζεται να κανω κατι στον λογαριασμο μου ή κανω checkout μεσα paypal και αναλαμβανει αυτο ολα τα υπολοιπα?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#799 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 August 2011 - 11:17

Υποθέτοντας πως εννοείς "μέσω", το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα λογκίν στο πέηπαλ όταν στο κάνει προμπτ η αγορά η ίδια. Γενικά σε ό,τι χρειάζεται να κάνεις εντός ή εκτός πέηπαλ σε στέλνει η όλη διαδικασία της αγοράς.
tl;dr το δεύτερο.

HnH5aB0.jpg

#800 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 August 2011 - 11:28

Αυτο. Μετα το verify στο paypal δεν ξανασχολουμαι. Απλα οποτε το θελω κανω login μεσω της αγορας και ειμαι οκ? Τα κανει μονο του?

#801 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 August 2011 - 11:31

μχμμ.

HnH5aB0.jpg

#802 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 August 2011 - 11:31

'στωωω

#803 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 20 August 2011 - 20:47

Εχει αγορασει κανεις οτιδηποτε απο το animeshop.net..;; Να το επιχειρησω;;;.. Θα ειναι η πρωτη διαδικτυακη αγορα μου και εχω καποιοες επιφυλαξεις...

#804 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 27 August 2011 - 23:15

παιδες θα ηθελα την γνωμη σας.Θελω να αγορασω καποια πραγματακια απο HLJ που τα βρηκα σε προσφορες και ειναι αρκετουτσικα(κυριος μπρελοκ και φιγουριτσες)ειναι γυρο στα 12 αλλα η τιμη (χωρις τα μεταφορικα που δεν περιμενω να ειναι και πολλα διοτι ειναι ελαφρια)ειναι τοσο μικρη που δεν κινδινευει για εκτελωνισμο ουτε κατα διανια.Ανυσυχω μηπως περασουν απο τελωνειο ομως γιατι δεν ξερω ποσο μεγαλο θα ειναι το κουτι.Τι προτεινετε να τα βαλω ολλα μαζι,πραγμα που μαλλον θα με γλιτωσει απο μεγαλυτερη αναμονη και απο περισσοτερα μεταφορικα η να τα χωρισω σε δυο?

EDIT θα μου ερθουν με EMS
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#805 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 27 August 2011 - 23:36

Nα τα βάλεις όλα μαζί φίλε μου μιας που θα σου έρθουν μα ΕΜS! Άλλος λόγος είναι οτι είπες θα σε γλιτώσουν από μεγαλύτερη αναμονή και από περισσότερα μεταφορικά
Posted Image

#806 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 28 August 2011 - 13:08

παιδες ερωτηση στο bookdepository εκει που ειναι να βαλεις το στοιχεια σου πανω πανω εχει ενα Reference name εκει βαζεις το mail σου??και εκει που λεει Adress Line βαζεις την διευθυνση μαζι με τον αριθμο?!?
Thanks a lot
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#807 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 October 2011 - 03:45

Θέλω να πάρω 3 επιτραπέζια από Αμερική.

Σύνολο γύρω στα 6-7 κιλά,75$ μεταφορικά(όλα σε ένα πακέτο),120$ συνολική τιμή.Μπορεί να τα στείλει σαν gift και να τα δηλώσει με μικρότερη τιμή.

Να τα πάρω ή θα με σκίσει το τελωνείο;

Posted Image

#808 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 October 2011 - 08:35

Θέλω να πάρω 3 επιτραπέζια από Αμερική.

Σύνολο γύρω στα 6-7 κιλά,75$ μεταφορικά(όλα σε ένα πακέτο),120$ συνολική τιμή.Μπορεί να τα στείλει σαν gift και να τα δηλώσει με μικρότερη τιμή.

Να τα πάρω ή θα με σκίσει το τελωνείο;

Χτύπα το. Δεν σε βαράει το τελωνείο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#809 creteroyal

creteroyal

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 11 October 2011 - 18:28

Έχω παραγγείλει και εγώ ένα βιβλίο από την Αμερική μέσω paypal. Ξέρετε σε πόσες μέρες περίπου θα έρθει?

#810 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 11 October 2011 - 19:54

Από Αμερική με απλό ταχυδρομείο κάνει συνήθως περίπου 15 μέρες. Το μέγιστο που μου έχει τύχει είναι ένας μήνας.