Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγορές μέσω Internet
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:23
Τωρα να ανοιξουν κατι που λεει δωρο πρεπει να γκαντεμιασεις αλλα πιστευω πρεπει να γνωριζεις οτι μπορει να συμβει. Παντως εγω δεν εχω αγορασει ποτε εκτος ΕΕ οποτε για πιο σιγουρο γτ τωρα μου μπηκαν κατι αμφιβολιες περιμενε αλλα ποστ, μην εχουμε παραπληροφορηση.
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:54
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 13:57

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 14:00
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 14:03
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:14
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:20
Ωπα Ωπα, προσοχη γιατι ακριβως αυτο εκανα και εγω και βρηκα τον μπελα μου!Παιζει πρόβλημα στο τελωνείο για
αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής απο ΗΠΑ;
Βρηκα ψηφιακη απο αμερικανικο site φτηνοτερα απ'οτι Ελλαδα και οταν ηρθε μου την σταματησαν στο τελωνειο και ζητουσαν 75 Ευρω για "εκτελωνισμο"! Και μαλιστα μου ειπαν να παω ο ιδιος εκει (στο αεροδρομιο της Αθηνας) και οταν τους ειπα οτι ειμαι Θεσσαλονικη και τους ζητησα να το φερουν στο τοπικο αεροδρομιο, μου ειπαν οτι μια τετοια μεταφορα θα κοστιζε αλλα 100 Ευρω (πως ειπατε;;; ) οποτε αναγκαστηκα να τους πω να το "εκτελωνισουν" αυτοι για εμενα και συνολικα εχασα 150 Ευρω απο το τελωνειο χωρις λογο και αιτια!! Προσεχε πολυ λοιπον!
Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι ζητουσαν λεφτα για να το "εκτελωνισουν" ενω εχω παραγγειλει ενα σωρο αλλα προιοντα χωρις να μου πουν ποτε τιποτα.

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 16:55
Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι ζητουσαν λεφτα για να το "εκτελωνισουν" ενω εχω παραγγειλει ενα σωρο αλλα προιοντα χωρις να μου πουν ποτε τιποτα.
από πού τα είχες πάρει? και για τι ποσά μιλάμε? εγώ θέλω να μάθω τελικά: υπάρχει τελοσπάντων μια τακτική που ακολουθούν, ή κάθε φορά που θες να πάρεις κάτι πας με το σταυρό στο χέρι? "θα σταματήσει στο τελωνείο, δε θα σταματήσει...?" ο καθένας που μιλάει σε αυτό το topic έχει πει και διαφορετικό πράγμα - απίστευτο!

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:02
Εντός Ε.Ε. δεν περνάνε τελωνείο.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 18:12
Anime DVD, Manga, Movie, Music - Buy From AnimeToxic
Εχει ψωνισει κανεις απο εκει?
Αν ναι μπορειτε να μου πειτε για το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και το ποσο χρεωνει τα μεταφορικα?
Tia.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 16:41
Αναφερομαι για μεσω ιντερνετ μονο.
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 03:43
Για συνδρομές δεν γνωρίζω για όλα τα magazines αλλά το shonen jump official κάνει μόνο USA/Canada και το Newtype USA σταμάτησε να κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο...
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 17:14
Από ιντερνετοβιβλιοπωλεία συνήθως όπως το amazon ή used/new από ebay...
Για συνδρομές δεν γνωρίζω για όλα τα magazines αλλά το shonen jump official κάνει μόνο USA/Canada και το Newtype USA σταμάτησε να κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο...
Thnx for the info Cougar:riiight:
Moar questions:Τα dvds απο το Play.com ας πουμε τι γλωσσες υποτιτλους εχει?Εχει απο ολα οπως αυτα που νοικιαζουμε απο τα video club?

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 17:35
Τα dvds απο το Play.com ας πουμε τι γλωσσες υποτιτλους εχει?Εχει απο ολα οπως αυτα που νοικιαζουμε απο τα video club?
Να κοιτας τις λεπτομεριες για τα subtitles στο site.Κατα κανονα η play.com δεν θα εχει ελληνικους υποτιτλους με εξαιρεση ταινιες που κυκλοφορισαν απο ενα διανομεα πανευρωπαικα και εχουν υποτιτλους για πολλες γλωσσες. Το amazon.co.uk θελει ΠΟΛΥ προσοχη σε αυτο το θεμα γιατι δινει παραπλανητικες πληροφοριες (πχ ειχα παρει το μεγαλο πακετο του Babylon 5 με ολες τις σεζον,τα σπεσιαλ και τα σπιν-οφ γιατι ελεγε οτι ειχε ελληνικους υποτιτλους ενω τελικα ειχε μονο στην πρωτη σεζον και στο Crusade...

Courtesy of Kenny!