Πρόβλημα:
Χθες έβγαλα μια prepaid card από την τράπεζα Κύπρου. Επίσης χθές κέρδισα και ένα bid στο ebay.
Σήμερα έκανα account στο paypal. Μου ζήτησε έναν τετραψήφιο κωδικό που σύμφωνα με τις οδηγίες θα τον έβρισκα στο statement(?)
Τεσπά πήγα στο σαιτ της τράπεζας, το έψαξα λίγο και τελικά αποφάσισα να μπώ στο Ε-banking να δώ αυτό το statement..Μου ζητούσε έναν κωδικό ασφαλείας..Καλα αυτό δεν είναι βλακεία τώρα? Η κάρτα μου είναι γεμάτη κωδικούς πως θα ξέρω γω ποιος είναι ο κωδικός ασφαλείας (ούτε μου έλεγε καμια ονομασία στα αγγλικά να το ψάξω..)
Προσπαθούσα συνέχεια αλλα μου έβγαζε "
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΦΙΚΤΗ" και αυτό γιατί νόμιζα ότι κωδικός ασφαλείας είναι το ΠΙΝ...
Δεν παρατήρησα όμως αυτό στις οδηγίες:
Σας υπενθυμίζουμε ότι, το σύστημα αυτόματα απενεργοποιεί την πρόσβασή σας, μετά την 3η συνεχόμενη ανεπιτυχή προσπάθεια εισαγωγής του Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας στα Εναλλακτικά Δίκτυα (PHONE BANKING, INTERNET BANKING, MOBILE BANKING),οπότε και απαιτείται η επανέκδοσή του
Τώρα τι πρέπει να κάνω να πάω να βγάλω καινούργια κάρτα? Οταν λέει "Για να κάνετε αίτηση Επανέκδοσης, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας." αυτό εννοεί ε?
Τεσπά ο seller στο ebay λέει: For International Users PayPal Only..
Η πληρωμή στο ebay πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών, μάλλον αύριο θα πάω στην τράπεζα, αλλά Παρασκευή φεύγω για Πάσχα και δεν θα μπορώ να κοντρολάρω την κατάσταση..
Κάποιες ερωτήσεις
1)Ποίος είναι επιτέλους αυτός ο Κωδικός Ασφαλείας που σύμφωνα με το site αποτελείται απο 4-6 ψηφία?
2)Υπάρχει άλλος τρόπος να βρώ αυτόν τον κωδικό για το paypal?
EDIT: Tα πράγματα χειρότερα.. Έκανα μια βλακεία με τον κωδικό που ζητάει το paypal και τώρα το paypal μου έκανε disable την κάρτα.
ΕΛΕΟΣ!
πλζ χελπ τα έχω κάνει σκατά