Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγορές μέσω Internet

• Please log in to reply
848 replies to this topic

#151 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 April 2008 - 18:03

Επειδη ειναι πρωπληρωμενη δεν εχει ονομα γραμμενο πανω της.Εκει που μου ζηταει ονομα λεει να γραψεις αυτο που ειναι γραμμενο πανω της.Εγω βαζω το ονομα της μητερας μου που πηρε την καρτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το πως να το γραψω(δεν ειμαι καν σιγουρος αν αυτο φταιει)

Εγώ που έχω προπληρωμένη κάρτα, θυμάμαι πως έγραφα το δικό μου όνομα. Βέβαια είχα βγάλει την κάρτα στο όνομά μου, άρα δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Μήπως δεν έχεις συμπληρώσει τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας ? Έχει την μορφή 1234 567

E5VV38U.jpg

#152 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 April 2008 - 18:05

Εγώ που έχω προπληρωμένη κάρτα, θυμάμαι πως έγραφα το δικό μου όνομα. Βέβαια είχα βγάλει την κάρτα στο όνομά μου, άρα δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Μήπως δεν έχεις συμπληρώσει τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας ? Έχει την μορφή 1212 121

:oo:Ωπα σε εναν τριψηφιο αριθμο που μου ζηταγε εβαζα 111.Νομιζα οτι δεν ειχα κατι τετοιο.Κανω μια προσπαθεια και επανερχομαι με edit.Ετσι και με εσωσες....:blingeye2:

#153 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2008 - 18:15

σε εσωσε ολες οι καρτες εχουν αναγκαστικα απο νομο, οποτες phantom wins xD

#154 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 April 2008 - 18:19

Ω ναι:Blissfull:Ευχαριστω τον Phantom και ολους οσους βοηθησαν
Thnx guys:blingeye2:

#155 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 06 April 2008 - 11:39

εχει ψωνίσει κανεις απο το threadless.com?

#156 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 22 April 2008 - 12:13

Ερώτηση τώρα..
Έχουμε αυτό το καλούδι:
Amazon.com: Apple iPod classic 80 GB 6G (Black): Electronics
Λέει free shipping. To free shipping δεν είναι όμως μόνο για Αμερική? Πως μπορώ να δώ τα έξοδα αποστολής για Ευρώπη/ακόμα καλύτερα Ελλάδα?

Πλοξ απαντήστε μου:emptyonexg1:

#157 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 posts

Posted 22 April 2008 - 15:35

Σύμφωνα με αυτό:

Amazon.com: Help*>*Shipping*>*Shipping Rates*>*International Shipping Rates

έπαιξες και έχασες...

Ίσως κάποιος άλλος να γνωρίζει περισσότερα...

#158 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 22 April 2008 - 18:14

σκέφτηκα ότι ίσως το ipod είναι στην κατηγορία music..
λογικά music όμως εννοούν μονο τα CD(?)

manga μπορώ να πάρω στο άμαζον?

#159 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 April 2008 - 18:16

The Book Depository - Homepage - Cheap books with free delivery worldwide !!! "all books for all people"
is your friend:drink:no shipping fees:riiight: και 100% αξιοπιστο:tensai:(για manga)

#160 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 April 2008 - 22:07

ναι αλλα αν δεν απατομαι εχει ενα μοναδικο κακο. Στελνει 1 βιβλιο ανα πακετο.

#161 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 April 2008 - 22:13

Προσωπικά δεν το θεωρω μειονεκτημα.Ωραια σου ηρθανε 5 δεματα αντι για 1 και τι εγινε?Απο την στιγμη που και τα 5 θα φτασουνε δεν βρισκω καποιο μειονεκτημα:drink:

#162 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 April 2008 - 22:33

μαλιστα. Δεν εχεις γνωρισει το ταχυδρομο μου.

Απο την στιγμη που και τα 5 θα φτασουνε δεν βρισκω καποιο μειονεκτημα:drink:

Ακριβως εκει ειναι το προβλημα....... :stubborn:

#163 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 22 April 2008 - 22:41

μαλιστα. Δεν εχεις γνωρισει το ταχυδρομο μου.

Ακριβως εκει ειναι το προβλημα....... :stubborn:

Μεχρι στιγμης εχω 11/11
τωρα αν ο ταχυδρομος σου ειναι :mad: Ειναι αλλο θεμα:nosey:Αλλα και παλι καλυτερα να σου λειψει 1 παρα 6-7 στην περιπτωση που εχεις παραγγειλει τοσα μαζι πχ:terror2::bleh:

#164 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 April 2008 - 22:46

οχι γιατι εκει απλως θα εχω εκνευριστει αρκετα ωστε να παω να τους βρισω πατωκορφα και να βγαλω το αχτι μου μεχρι να βρω ακρη με το site ^^.

Τελος παντων αυτο ειναι το μοναδικο αρνητικο στοιχειο του site κατα τα αλλα τα σπαει οσο δε παει ( free και γρηγορες μεταφορες).

ps1. Αυτο και το play.com που παλι εχει δωρεαν μεταφορες και το bookdepository ως 'power user'.

ps2. Αυτα για να κλεισουμε τη συζητηση και να μη spammaroume το thread.

ps3. Νιωθω λιγο την ειρωνεια του απο πανω.....

#165 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 23 April 2008 - 16:39

Πρόβλημα:
Χθες έβγαλα μια prepaid card από την τράπεζα Κύπρου. Επίσης χθές κέρδισα και ένα bid στο ebay.
Σήμερα έκανα account στο paypal. Μου ζήτησε έναν τετραψήφιο κωδικό που σύμφωνα με τις οδηγίες θα τον έβρισκα στο statement(?)
Τεσπά πήγα στο σαιτ της τράπεζας, το έψαξα λίγο και τελικά αποφάσισα να μπώ στο Ε-banking να δώ αυτό το statement..Μου ζητούσε έναν κωδικό ασφαλείας..Καλα αυτό δεν είναι βλακεία τώρα? Η κάρτα μου είναι γεμάτη κωδικούς πως θα ξέρω γω ποιος είναι ο κωδικός ασφαλείας (ούτε μου έλεγε καμια ονομασία στα αγγλικά να το ψάξω..)
Προσπαθούσα συνέχεια αλλα μου έβγαζε "Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΦΙΚΤΗ" και αυτό γιατί νόμιζα ότι κωδικός ασφαλείας είναι το ΠΙΝ...
Δεν παρατήρησα όμως αυτό στις οδηγίες:

Σας υπενθυμίζουμε ότι, το σύστημα αυτόματα απενεργοποιεί την πρόσβασή σας, μετά την 3η συνεχόμενη ανεπιτυχή προσπάθεια εισαγωγής του Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας στα Εναλλακτικά Δίκτυα (PHONE BANKING, INTERNET BANKING, MOBILE BANKING),οπότε και απαιτείται η επανέκδοσή του

Τώρα τι πρέπει να κάνω να πάω να βγάλω καινούργια κάρτα? Οταν λέει "Για να κάνετε αίτηση Επανέκδοσης, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας." αυτό εννοεί ε?

Τεσπά ο seller στο ebay λέει: For International Users PayPal Only..
Η πληρωμή στο ebay πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών, μάλλον αύριο θα πάω στην τράπεζα, αλλά Παρασκευή φεύγω για Πάσχα και δεν θα μπορώ να κοντρολάρω την κατάσταση..

Κάποιες ερωτήσεις
1)Ποίος είναι επιτέλους αυτός ο Κωδικός Ασφαλείας που σύμφωνα με το site αποτελείται απο 4-6 ψηφία?
2)Υπάρχει άλλος τρόπος να βρώ αυτόν τον κωδικό για το paypal?

EDIT: Tα πράγματα χειρότερα.. Έκανα μια βλακεία με τον κωδικό που ζητάει το paypal και τώρα το paypal μου έκανε disable την κάρτα.

ΕΛΕΟΣ!

πλζ χελπ τα έχω κάνει σκατά