Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γλωσσα των ξωτικων
Posted 31 January 2008 - 20:53
Posted 20 March 2008 - 17:23
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'
Posted 24 April 2008 - 10:31

Posted 24 April 2008 - 10:34
Posted 24 April 2008 - 10:56
Posted 24 April 2008 - 11:10
MICHAEL: In Hebrew, Mi kha-'el? is the rhetorical question "Who [is] like God?" - in Quenya Man [ná] ve Eru?. This may be contracted to Manveru.
Αρα η απαντηση φαινεται να ειναι Manveru.
Off-topic παντως θα κανεις μεγαλη βλακεια αν κανεις μονιμο τατουαζ ονοματος πανω σου, γιατι αν σε μερικα χρονια το μετανιωσεις δε θα μπορεις πλεον να το βγαλεις. Αν ειναι να το κανεις το τατουαζ, μην το κανεις μονιμο με κανενα ανταλλαγμα. Αυτα.

Posted 24 April 2008 - 11:10
Posted 24 April 2008 - 11:42
Το κακό βασικά με τον Τόλκιν είναι πως οι ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κατέστρεψαν τη γνώμη που έχει ο κόσμος για το λογοτεχνικό του έργο. Όλοι οι άσχετοι πλέον νομίζουν πως όσοι διαβάζουν τα βιβλία του Τόλκιν είναι πωρωμένοι με τις ταινίες και τους αρέσει να διαβάζουν ανεγκέφαλα παραμυθάκια με ξωτικά, επειδή οι ίδιοι έχουν δει μόνο τις ταινίες, αγνοώντας το πόσα και τι μεγέθους και ποιότητας βιβλία έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος. Για να μη μιλήσω για τα ένα σωρό Fanboys που έχουν ξεφυτρώσει έχοντας πωρωθεί ΜΟΝΟ με τις ταινίες, το 95 % των οποίων δεν έχει διαβάσει ούτε ένα από τα βιβλία...
Ποτέ δε μου άρεσε ο Τόλκιν, αλλά δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω πως ήταν φοβερός συγγραφέας από τα λίγα που έχω δει. Και βρήκα βαρετές τις ταινίες, αλλά θα ομολογήσω πως το στόρι ήταν ολόκληρη Οδύσσεια που ώρες ώρες θυμίζει αντίστοιχα αρχαία έπη. Απλώς ποτέ δεν μου άρεσε το όλο Setting, με τις επικές μάχες, μεσαίωνας, ιππότες, ξωτικά και διάφορα τέτοια. Αλλά αυτό δεν είναι παρά η προσωπική μου άποψη, και παρόλο που δεν μου αρέσει, δεν μπορώ να πω πως δεν είναι ωραίο ή καλοφτιαγμένο, μπορώ μόνο να πω πως δεν μου αρέσει εμένα.
Μιας και ασχολούμαι με τις ξένες γλώσσες, ίσως και κάποτε να μάθαινα και αυτήν από περιέργεια, αλλά μόνο εάν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο.
Posted 24 April 2008 - 11:42

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????τι θα κανω τωρααααααααααααα??????????????
Posted 24 April 2008 - 11:56
+1Γλώσσα των ξωτικών ε; Ναι, ΟΚ, είναι άχρηστη... Όπως επίσης και ο μοντελισμός, η ζωγραφική, τα βιντεοπαιχνίδια, τα Anime, τα κόμικς, οι συλλογές, τα κλαμπ, τα μπανάκια στην παραλία.... Θα μπορούσα να συνεχίζω για ώρες, αλλά πιστεύω πως το πιάσατε το νόημα...
Κατι που για μερικους ειναι αχρηστο, για αλλους αποτελει ψυχαγωγια. Προσωπικα δε θα καθομουν να μαθω μια "φανταστικη" γλωσσα, αλλα καταλαβαινω απολυτα αν σε καποιον αλλον αρεσει.
Το συγκεκριμενο ειναι off-topic αλλα και εγω σε αυτους ανηκω αφου δε μου αρεσει να διαβαζω τεραστια βιβλια για να περναω τον χρονο μου... ποιο ειναι το προβλημα;Το κακό βασικά με τον Τόλκιν είναι πως οι ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κατέστρεψαν τη γνώμη που έχει ο κόσμος για το λογοτεχνικό του έργο. Όλοι οι άσχετοι πλέον νομίζουν πως όσοι διαβάζουν τα βιβλία του Τόλκιν είναι πωρωμένοι με τις ταινίες και τους αρέσει να διαβάζουν ανεγκέφαλα παραμυθάκια με ξωτικά, επειδή οι ίδιοι έχουν δει μόνο τις ταινίες, αγνοώντας το πόσα και τι μεγέθους και ποιότητας βιβλία έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος. Για να μη μιλήσω για τα ένα σωρό Fanboys που έχουν ξεφυτρώσει έχοντας πωρωθεί ΜΟΝΟ με τις ταινίες, το 95 % των οποίων δεν έχει διαβάσει ούτε ένα από τα βιβλία...
Και πως εννοεις το κατεστρεψαν; Αν δεν υπηρχαν οι ταινιες αυτοι που αναφερεις δε θα ηξεραν καν οτι υπαρχει ο κυριος, αρα πως οι ταινιες κατεστρεψαν κατι που ποτε δεν ειχε χτιστει;
:hahaha:
:emptyonexg1:
:emptyonexg1::emptyonexg1:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
giatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....ti th akanw twraaaaaaaaaaaaaa????????

Posted 24 April 2008 - 12:27
Αλλά έχεις δίκιο, είμαι Off-Topic.

On-Topic τώρα, η γλώσσα των ξωτικών δεν είναι η μοναδική που έχει δημιουργηθεί από έναν άνθρωπο. Έχει κανείς ακουστά την "Εσπεράντο";
Θα συμφωνήσω κι εγώ σε αυτό, αλλά ίσως ένας λόγος που τα τατουάζ στην γλώσσα των ξωτικών με ονόματα έχουν πέραση μπορεί να είναι πως ακόμα και αν το μετανοιώσεις θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα μπορούν να το διαβάσουν. Πέρα του οτι είναι και πιο εμφανισιακή "γραφή", βέβαια...παντως θα κανεις μεγαλη βλακεια αν κανεις μονιμο τατουαζ ονοματος πανω σου, γιατι αν σε μερικα χρονια το μετανιωσεις δε θα μπορεις πλεον να το βγαλεις.
Posted 24 April 2008 - 13:02
Posted 24 April 2008 - 13:04
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ GREEKLISH
και μετά ξανασυζητάμε...
Posted 24 April 2008 - 13:08