Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (anime)
Posted 16 July 2008 - 20:49

Posted 29 August 2008 - 03:46
Πολυ χιουμορ η σειρα.Υπηρξαν κομματια που γελαγα μονη μου σαν την χαζη..... Πολυ καλα γραμμενοι χαρακτηρες και οι σχεσεις που αναπτυσσονταν μεταξυ τους ιδιαιτερα τρυφερες και ρομαντικες....... (νταξει το διδυμο Usagi Misaki εδινε απλα τα ρεστα του)Επισης πολυ καλοσχεδιασμενη και με ενα opening song που πραγματικα ειναι πολυ ξεσηκωτικο και χαρουμενο.
Posted 29 August 2008 - 03:52
Να πω την αληθεια το ξεκινησα με πιεση
Και να το άτομο που την πίεσε...
Εγώ είδα τον τίτλο και επειδή είχα "romantica" μέσα σκέφτηκα οτι θα ήταν shoujo. Ξεκίνησα να το βλέπω (έπαθα ένα σοκ), αλλά μου άρεσε πολύ το Op και το στυλ της σειράς απο το πρώτο λεπτό κιόλας οπότε κόλλησα.
Αργότερα πόρωσα και την Iri. Μετά διαβάσαμε και το μάνγκα που, to our surpsise, ήταν πιο hard απο το άνιμε.
Οπότε τώρα πια μπήκαμε σιγά σιγά στο χώρο. Προσωπικά, αποφεύγω hard καταστάσεις αν και δε παίρνω και όρκο οτι δε θα διαβάσω ποτέ και πιο "σοβαρά".

Posted 30 August 2008 - 17:31

Posted 31 August 2008 - 14:46
Junjou Romantica
Αυτό είναι ένα απο εκείνα τα yaoi που θέλω πολύ να δώ αλλά ακόμη δεν έχω τσεκάρει

Κάτι άλλο που επίσης ήθελα να ρωτήσω: yaoi live action έχουν βγεί? Εννοώ, π.χ. live action του Gravitation?

Posted 31 August 2008 - 15:02
Κάτι άλλο που επίσης ήθελα να ρωτήσω: yaoi live action έχουν βγεί? Εννοώ, π.χ. live action του Gravitation?
Ναι έχου βγει κάποια και αν σε ανδιαφέρει έχω να σου πρωτείνω και ταινίες ή και σειρές αλλα που δεν είναι από live action όμως αξίζει να τις δεις αν είσαι fan των yaoi-shounen ai... όλα ιαπωνικά και κορεάτικα ενοείτε εκτός πό μια ταινία που είναι αμερικανική αλλα ο κύριος προταγωνιστής είναι κινέζος!....
Άπό live action έχουν βγει τα:
princess princess (από μανγκα και άνιμε)
RH Plus (από μανκγα)
Και κάποια άλλα ξέρω που όμως έχουν λίγο στοιχείο μέσα από yaoi-shounen ai και δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρουν...
και τα εξής που έχω να πρωτείνω είναι: (ψάξτε τα αν θέλετε)
Boys Love (Ιαπωνικό)
Eternal summer (κορεάτικο)
Ethan Mao (Αμερικάνικο)
Formula 17 (ιαπωνικό)
Και το Last Friends που όμως έχει κύριο στοιχείο shoujo ai αλλα για τα ρωμαντικά και ευαίσθητα άτομα είναι ότι πρέπει για να το δουν... συνδιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που είναι διαφορετικοί και δείχνει πολύ έντονα συναισθήματα....
και επίσης βγαίνει τώρα το 2008 μια νέα ταινία με νεαρούς ιάπωνες πρωταγωνιστές και ονομάζετε Taiikukan Baby και είναι yaoi φυσικά....
..... Kingdom Hearts!!! .....
Posted 31 August 2008 - 15:43
Posted 31 August 2008 - 15:56
@Animefrick: Thanks again

Posted 31 August 2008 - 16:04

Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν αυτά. Δε θέλω να δω τον Ichigo να go bankai in Renji:deadga6:
Δοκίμασε να δείς Junjou Romantica, Dark_Venus και αν ακόμα σιχαίνεσαι, απλά δεν είναι για εσένα. Αλλά είναι ρομαντικότατο πάντως.
Εγώ ξεκίνησα να διαβάζω Gravitation, αλλά μετά απο 3 κεφάλαια (που με το ζόρι τα έβγαλα) είχα βαρεθεί. Δε μου αρέσει το θέμα με τα bands and all μάλλον. Απλώς δε με capture.
Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 17:48.
link removed
Posted 31 August 2008 - 16:06

Arigato orion-kun, καταλαβα τώρα

Edited by Dark_Venus, 31 August 2008 - 16:14.
Posted 31 August 2008 - 17:49
το 1ο και καλυτερο που εχω διαβασει ειναι το only the ring finger knows ειναι υπεροχοο!!

Posted 31 August 2008 - 21:46

Posted 31 August 2008 - 22:06
δεν ξερω παιδια αλλα το papa no kiss in the dark ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.ειχε πολυ ρομαντζο αν και εχει κατακριθει ως ανωμαλια λογω ερωτικης σχεσης πατερα-γιου

Που το θυμηθηκες αυτο τωρα.. Απαισιο με ολη τη σημασια της λεξης. Και καλα χαρακτηριστηκε ανωμαλια..... δεν μου καθεται καθολου να βλεπω συγγενεις να κανουν παιχνιδακια.

Παντως γι'ολα τα υπολοιπα που ειπατε παραπανω, θα δοκιμασω να τα κοιταξω επειδη εχω καιρο να δω yaoi.