Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#106 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 16 July 2008 - 20:49

ειμαι φαν των yaoi τρελαινομαι!!!!ευτυχως δεν ειμαι η μονη που βλεπει!!!!εχω φαει μεγαλο κολλημα.θυμαμαι αρχισε οταν ειδα καταλαθος το junju romanticα και μετα εβλεπα συνεχως.εδω απο οτι βλεπω το εχετε παρει μερικοι πολυ στραβα.εμενα προσοπικα δεν με πειραζει που ειναι αντρας με αντρα.ο καθενας εχει τις επιλογες του.αυτο που με τρελανε ειναι οτι δεν φερονται σαν γυναικουλες και ξεφωνημενες αδελφες οπως κανουν οι σημερινοι gay και σκεφτονται τα συναισθηματα τους.ΑΑΑ και ξερω αγορι που ειναι straight kαι βλεπει φανατικα(για να σωπασουν μερικοι μερικοι:smokingg:)
Posted Image

#107 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2008 - 03:46

Πριν απο λιγες μερες τελειωσα και εγω το Junjou Romantica...... Να πω την αληθεια το ξεκινησα με πιεση γιατι δεν ειμαι πολυ fan των slice of life anime αλλα για καλη μου τυχη η κοπελα που μου το προτεινε επεμεινε........ 12 επεισοδια μετα να κλαιω και να οδυρομαι που τελειωσε και να ανυπομονω για την δευτερη season τον οκτωβρη,,,
Πολυ χιουμορ η σειρα.Υπηρξαν κομματια που γελαγα μονη μου σαν την χαζη..... Πολυ καλα γραμμενοι χαρακτηρες και οι σχεσεις που αναπτυσσονταν μεταξυ τους ιδιαιτερα τρυφερες και ρομαντικες....... (νταξει το διδυμο Usagi Misaki εδινε απλα τα ρεστα του)Επισης πολυ καλοσχεδιασμενη και με ενα opening song που πραγματικα ειναι πολυ ξεσηκωτικο και χαρουμενο.

#108 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 29 August 2008 - 03:52

Να πω την αληθεια το ξεκινησα με πιεση

Και να το άτομο που την πίεσε...

Εγώ είδα τον τίτλο και επειδή είχα "romantica" μέσα σκέφτηκα οτι θα ήταν shoujo. Ξεκίνησα να το βλέπω (έπαθα ένα σοκ), αλλά μου άρεσε πολύ το Op και το στυλ της σειράς απο το πρώτο λεπτό κιόλας οπότε κόλλησα.

Αργότερα πόρωσα και την Iri. Μετά διαβάσαμε και το μάνγκα που, to our surpsise, ήταν πιο hard απο το άνιμε.

Οπότε τώρα πια μπήκαμε σιγά σιγά στο χώρο. Προσωπικά, αποφεύγω hard καταστάσεις αν και δε παίρνω και όρκο οτι δε θα διαβάσω ποτέ και πιο "σοβαρά".:canthelp:

#109 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 30 August 2008 - 17:31

και εμενα μου αρεσε παρα πολυ και χαρης σε αυτο μπηκα στον κοσμο τον yaoi
Posted Image

#110 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 August 2008 - 14:41

Α, και εσύ on the same boat then. Χε χε. Πάμε μαζί λοιπόν προς το άγνωστο με βάρκα την ρομαντική μας καρδιά!:hero: (και το ero μας μυαλουδάκι :hehehe:)

#111 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 August 2008 - 14:46

Junjou Romantica

Αυτό είναι ένα απο εκείνα τα yaoi που θέλω πολύ να δώ αλλά ακόμη δεν έχω τσεκάρει :(

Κάτι άλλο που επίσης ήθελα να ρωτήσω: yaoi live action έχουν βγεί? Εννοώ, π.χ. live action του Gravitation?
Posted Image

#112 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 31 August 2008 - 15:02

Κάτι άλλο που επίσης ήθελα να ρωτήσω: yaoi live action έχουν βγεί? Εννοώ, π.χ. live action του Gravitation?

Ναι έχου βγει κάποια και αν σε ανδιαφέρει έχω να σου πρωτείνω και ταινίες ή και σειρές αλλα που δεν είναι από live action όμως αξίζει να τις δεις αν είσαι fan των yaoi-shounen ai... όλα ιαπωνικά και κορεάτικα ενοείτε εκτός πό μια ταινία που είναι αμερικανική αλλα ο κύριος προταγωνιστής είναι κινέζος!....

Άπό live action έχουν βγει τα:
princess princess (από μανγκα και άνιμε)
RH Plus (από μανκγα)

Και κάποια άλλα ξέρω που όμως έχουν λίγο στοιχείο μέσα από yaoi-shounen ai και δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρουν...

και τα εξής που έχω να πρωτείνω είναι: (ψάξτε τα αν θέλετε)

Boys Love (Ιαπωνικό)
Eternal summer (κορεάτικο)
Ethan Mao (Αμερικάνικο)
Formula 17 (ιαπωνικό)

Και το Last Friends που όμως έχει κύριο στοιχείο shoujo ai αλλα για τα ρωμαντικά και ευαίσθητα άτομα είναι ότι πρέπει για να το δουν... συνδιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που είναι διαφορετικοί και δείχνει πολύ έντονα συναισθήματα....

και επίσης βγαίνει τώρα το 2008 μια νέα ταινία με νεαρούς ιάπωνες πρωταγωνιστές και ονομάζετε Taiikukan Baby και είναι yaoi φυσικά....
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#113 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 31 August 2008 - 15:43

Yaoi suck.δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους αλλα με ενοχλει απιστευτα να βλεπω αγαπημενους χαρακτηρες σε τετοιες φασεις.Ε Λ Ε Ο Σ....I detest them,hate them,loath them.grrrrrrrrrrr

#114 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 31 August 2008 - 15:56

Εμ, τα yaoi έχουν δικούς τους χαρακτήρες και ήρωες. Αν λές για χαρακτήρες απο anime που δεν ανήκουν στο είδος αλλά τους βλέπεις σε τέτοιες καταστάσεις, αυτά είναι κυρίως δημιουργήματα οπαδών των σειρών τούτων, ερασιτεχνικά. Θα σου πρότεινα να δείς κανά Gravitation και θα δείς που θα αλλάξεις γνώμη.

@Animefrick: Thanks again :)
Posted Image

#115 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 August 2008 - 16:04

Βασικά, Dark_Venus, αναφέρεσαι σε doujinshi yaoi. Απορούσα όταν ψαχούλευα, γιατί μερικά εξώφυλλα φαίνονταν γνωστά! Χα χα. Τελικά είχε απο Bleach μέχρι FMA!!!:oo:

Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν αυτά. Δε θέλω να δω τον Ichigo να go bankai in Renji:deadga6:

Δοκίμασε να δείς Junjou Romantica, Dark_Venus και αν ακόμα σιχαίνεσαι, απλά δεν είναι για εσένα. Αλλά είναι ρομαντικότατο πάντως.

Εγώ ξεκίνησα να διαβάζω Gravitation, αλλά μετά απο 3 κεφάλαια (που με το ζόρι τα έβγαλα) είχα βαρεθεί. Δε μου αρέσει το θέμα με τα bands and all μάλλον. Απλώς δε με capture.

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 17:48.
link removed

#116 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 31 August 2008 - 16:06

αχα...να σαι καλα red pyramid για την διευκρυνιση....Το είδος ως είδος τοτε I suppose its ok :) απλα ειναι ασεβεια να κανουν κατι τετοιο σε ηρωες αλλων anime...προσωπικα δε μ αρεσει αυτο...ευχαριστω και παλι δε το ηξερα αυτο.:)

Arigato orion-kun, καταλαβα τώρα :) I ll make a try then......thanks guys :gotit: you re the best! ^_^

Edited by Dark_Venus, 31 August 2008 - 16:14.

#117 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 August 2008 - 17:48

Να'σαι καλά. Χαρά μας.:nod2: Και μην ανησυχείς, το Junjou Romantica είναι αρκετά "συγκρατημένο". Σε σύγκριση με το manga του κιόλας. Χα χα... My eyes still hurt...

#118 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 31 August 2008 - 17:49

παλια μου αρεσαν τρομερα τα yaoi αλλα τωρα εχω ηρεμησει καπως
το 1ο και καλυτερο που εχω διαβασει ειναι το only the ring finger knows ειναι υπεροχοο!!:wooi2:

Posted Image

#119 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 31 August 2008 - 21:46

δεν ξερω παιδια αλλα το papa no kiss in the dark ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.ειχε πολυ ρομαντζο αν και εχει κατακριθει ως ανωμαλια λογω ερωτικης σχεσης πατερα-γιου
Posted Image

#120 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 31 August 2008 - 22:06

δεν ξερω παιδια αλλα το papa no kiss in the dark ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.ειχε πολυ ρομαντζο αν και εχει κατακριθει ως ανωμαλια λογω ερωτικης σχεσης πατερα-γιου

:oo:
Που το θυμηθηκες αυτο τωρα.. Απαισιο με ολη τη σημασια της λεξης. Και καλα χαρακτηριστηκε ανωμαλια..... δεν μου καθεται καθολου να βλεπω συγγενεις να κανουν παιχνιδακια.:frozen:
Παντως γι'ολα τα υπολοιπα που ειπατε παραπανω, θα δοκιμασω να τα κοιταξω επειδη εχω καιρο να δω yaoi.

Spoiler: