Δεν νομιζω οτι μπορεις να χαρακτηρισεις αρνητικο παραδειγμα καποιον ο οποιος γεννηθηκε με μια ιδιαιτεροτητα και ο οποιος δεν πειραζει κανεναν στην ουσια....Αλλα οπως ειπες ειναι ζητημα αποψεων τα παντα.....
pardon me, αλλα γιατι μιλαμε για το θεμα λες και ειναι γενετικη δυσπλασια or something? εχω μεινει πισω που ξερω οτι ειναι μια επιλογη οπως ολες??

και συγγνωμη κιολας, αλλα τι παει να πει "φυσιολογικο"?? ο "οικογενειαρχης" που δερνει τη γυναικα του ειναι πιο φυσιολογικος δηλαδη απο δυο ανθρωπους του ιδιου φυλου που επελεξαν συνειδητα να ειναι μαζι, μονο και μονο επειδη ειναι αντρας-γυναικα??
Πολυ απλα οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εισαι str8 και να σου αρεσει να βλεπεις κατι τετοιο...
στην καλυτερη περιπτωση εισαι bysexual.
και αντιστοιχα αν εισαι γυναικα και βλεπεις yuri εισαι λεσβια δηλαδη?
ή μαυρο ή ασπρο??
προσωπικα μιλωντας, δεν εχω κανενα προβλημα στο να δω yaoi (ουτε και yuri) και γενικως ειμαι της αποψης "δεν ειναι καλο να απορριπτουμε, πριν δοκιμασουμε". και ναι, δε βρισκω τι το κακο μπορει να βγει απο το να δει οποιοσδηποτε κατι τετοιο.. οπως και καθε αλλο ειδος anime εχει κι αυτο κατι να σου δωσει.. και οπως και καθε αλλο ειδος anime εχει ωραια εργα και εχει και βλακειες..
i totally miss the point of this conversation in the first place..
καθομαστε και λεμε πραγματα που θα επρεπε να ειναι δεδομενα..