Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#91 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 July 2008 - 17:48

Δεν νομιζω οτι μπορεις να χαρακτηρισεις αρνητικο παραδειγμα καποιον ο οποιος γεννηθηκε με μια ιδιαιτεροτητα και ο οποιος δεν πειραζει κανεναν στην ουσια....Αλλα οπως ειπες ειναι ζητημα αποψεων τα παντα.....

pardon me, αλλα γιατι μιλαμε για το θεμα λες και ειναι γενετικη δυσπλασια or something? εχω μεινει πισω που ξερω οτι ειναι μια επιλογη οπως ολες?? :hmmm:

και συγγνωμη κιολας, αλλα τι παει να πει "φυσιολογικο"?? ο "οικογενειαρχης" που δερνει τη γυναικα του ειναι πιο φυσιολογικος δηλαδη απο δυο ανθρωπους του ιδιου φυλου που επελεξαν συνειδητα να ειναι μαζι, μονο και μονο επειδη ειναι αντρας-γυναικα??

Πολυ απλα οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εισαι str8 και να σου αρεσει να βλεπεις κατι τετοιο...
στην καλυτερη περιπτωση εισαι bysexual.

και αντιστοιχα αν εισαι γυναικα και βλεπεις yuri εισαι λεσβια δηλαδη?
ή μαυρο ή ασπρο??

προσωπικα μιλωντας, δεν εχω κανενα προβλημα στο να δω yaoi (ουτε και yuri) και γενικως ειμαι της αποψης "δεν ειναι καλο να απορριπτουμε, πριν δοκιμασουμε". και ναι, δε βρισκω τι το κακο μπορει να βγει απο το να δει οποιοσδηποτε κατι τετοιο.. οπως και καθε αλλο ειδος anime εχει κι αυτο κατι να σου δωσει.. και οπως και καθε αλλο ειδος anime εχει ωραια εργα και εχει και βλακειες..

i totally miss the point of this conversation in the first place..
καθομαστε και λεμε πραγματα που θα επρεπε να ειναι δεδομενα..

Posted Image

Spoiler: &#33909

#92 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 July 2008 - 17:54

pardon me, αλλα γιατι μιλαμε για το θεμα λες και ειναι γενετικη δυσπλασια or something? εχω μεινει πισω που ξερω οτι ειναι μια επιλογη οπως ολες?? :hmmm:

Βασικα ιδιαιτεροτητα ειπε,δεν ειπε τπτ για δυσπλασιες!!

Κι εγω καπως ετσι το βλεπω!

και συγγνωμη κιολας, αλλα τι παει να πει "φυσιολογικο"?? ο "οικογενειαρχης" που δερνει τη γυναικα του ειναι πιο φυσιολογικος δηλαδη απο δυο ανθρωπους του ιδιου φυλου που επελεξαν συνειδητα να ειναι μαζι, μονο και μονο επειδη ειναι αντρας-γυναικα??

Οχι,απλως δεν νομιζω να ειπε πουθενα το αναποδο η iristella!!

Αν το λες γενικα,συμφωνω!:thatsit:

προσωπικα μιλωντας, δεν εχω κανενα προβλημα στο να δω yaoi (ουτε και yuri) και γενικως ειμαι της αποψης "δεν ειναι καλο να απορριπτουμε, πριν δοκιμασουμε".

Aυτο ακριβως μου μαθαν τα ανιμε,που πριν τα ψιλοσνομπαρα!

Ολα στην ζωη αξιζουν μια δοκιμη πριν τα κρινεις!

Αν δεν δοκιμασεις δεν σου πεφτει πολυ δικαιωμα κρισης και λογου!

[εκτος κι αν ειναι κατι που κανει κακο στον οργανισμο σου,στους γυρω σου κλπ και που γενικα ειναι καλυτερα να μην μπλεχεις...ναρκωτικα πχ]

Edited by Zoro, 11 July 2008 - 18:01.

#93 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 July 2008 - 18:01

@ LucyBr....... Δεν το ειπα με αυτην την εννοια κατι το οποιο φαινεται πιστευω απο ολοκληρη την συζητηση. Το ειπα με την εννοια του απο την στιγμη που αριθμητικα υπερισχυει κατι η μειοψηφια αναποφευκτα πολλες φορες θεωρειται ως κατι το ιδιαιτερο...Μιλησα απο στατιστικη αποψη και μονο. Δεν προσεδωσα κανεναν αρνητικο χαρακτηρισμο σε αυτο το ιδιαιτερο.

Οσο για την επιλογη που λες... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει χωρις ομως να ειμαι και απολυτη στο θεμα. Πιστευω πως οπως εγω που ειμαι straight δεν μπορω να δω αλλιως ενα ατομο του ιδιου φυλου ετσι και ενα gay ατομο δεν μπορει να κανει το ιδιο με ενα ατομο του αντιθετου η ενα bι να μεινει αποκλειστικα σε ενα απο τα δυο φυλα. Δεν ελεγχει κανεις ενσυνειδητα για ποιο φυλο θα νιωσει ελξη.

Νομιζω οτι με παρεξηγησες στην συγκεκριμενη φαση.
Τελοσπαντων για να μην μακρυγορω απο την στιγμη που ενα anime εχει ωραια πλοκη, χαρακτηρες, ειναι καλοσχεδιασμενο, ευφανταστο και με καλη μουσικη απο μενα θα εχει παντα ενα + ανεξαρτητα απο το τι φυλου ειναι το πρωταγωνιστικο ζευγος.

Edited by iristella, 11 July 2008 - 18:07.

#94 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 July 2008 - 18:45

απλως η διατυπωση μου καθησε λιγο ως "προβλημα εχουν κι αυτα τα καημενα, δε σου εκαναν τιποτα"..
i apologise παντως, βλεπω οτι οντως σε παρεξηγησα. forgive me!:nod:

απο την στιγμη που ενα anime εχει ωραια πλοκη, χαρακτηρες, ειναι καλοσχεδιασμενο, ευφανταστο και με καλη μουσικη απο μενα θα εχει παντα ενα + ανεξαρτητα απο το τι φυλου ειναι το πρωταγωνιστικο ζευγος.

αυτη ειναι και η ουσια in the bottomline... ^^

Posted Image

#95 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 July 2008 - 19:47

Για να μην το κουράζουμε... η μετάφραση του αντίλογου σε απλά ελληνικά είναι: "Να έχουν οι ομοφυλόφιλοι δικαιώματα, αλλά προς Θεού, μη βγει και το παιδί μου π**στης."

Kenny --> :yawn2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#96 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 11 July 2008 - 20:31

LucyBR

"δεν ειναι καλο να απορριπτουμε, πριν δοκιμασουμε"

:oo::oo::oo:ΤΙΙ;;;;

ZORO
Ολα στην ζωη αξιζουν μια δοκιμη πριν τα κρινεις!

Oxι και εσυ Ζορο!!!:hahaha:

ZORO
Αν δεν δοκιμασεις δεν σου πεφτει πολυ δικαιωμα κρισης και λογου!

Ενταξει με πεισατε !!! Δεν εχω δκαιωμα λογου και κρισης !!!:emptyonexg1:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ !!:erk:

ΚENNY
"Να έχουν οι ομοφυλόφιλοι δικαιώματα, αλλά προς Θεού, μη βγει και το παιδί μου π**στης."

Eσυ κεννυ εχεις δοκιμασει και μιλας?:orly:

#97 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 July 2008 - 20:46

Για να μην το κουράζουμε... η μετάφραση του αντίλογου σε απλά ελληνικά είναι: "Να έχουν οι ομοφυλόφιλοι δικαιώματα, αλλά προς Θεού, μη βγει και το παιδί μου π**στης."

Kenny --> :yawn2:

ποσώς! και να βγει so what?? υποτιμητικο ειναι?? i don't follow you...

sgouver γιατι τι λαθος λεω? τοσο πολυ θα πληγωσει την ψυχοσυνθεση σου να δοκιμασεις ενα anime? και να μη θες, δικαιωμα σου και απολυτα σεβαστη η επιλογη σου..
οχι ομως οτι απ αυτο θα καταστραφει κοσμος... chill ppl...

Posted Image

#98 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 July 2008 - 20:49

Oxι και εσυ Ζορο!!!:hahaha:

Ρεεε,ειπα απλως οτι κατι πριν το δεις και σιγουρευτεις για το πως ειναι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος!

Αυτο κυριως εμπιπτει σε φαγητα και σειρες της τηλεορασης/pc!

[δεν εννοουσα κανενα αλλο γεγονος που ισως περασεε απο το μυαλο σου!!:orly::hahaha:]

Ενταξει με πεισατε !!! Δεν εχω δκαιωμα λογου και κρισης !!!:emptyonexg1:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ !!:erk:

Οχι βεβαια!

Τρεχα να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ κι εσυ!

:try:

ΕDIT:Βεβαια εκανα πλακα τωρα...αν κατι δεν σ'αρεσει,δεν το βλεπεις/δοκιμαζεις....τερμα!!:Blissfull:

Edited by Zoro, 11 July 2008 - 21:07.

#99 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 July 2008 - 21:36

Kenny -->:yawn2: Posted Image

:hahaha::kakaka:

Αυτό ακριβώς εννοεί!Και να βγει so what?

Βασικά τσάμπα πλακώνεστε...Απλά θέμα γούστου.Το να δεις κάτι και να μην το δεις(και ναι ακόμα κι αν πρόκειται για τέτοια πράματα και ναι ακόμα κι αν μιλάμε για str8 άτομα).

Τώρα η ακαταλληλότητα για ανηλίκους είναι άλλη υπόθεση...Τώρα ξέρω ότι μπορεί να προκαλέσω flame αλλά μη με παρεξηγείτε...Πολλά πράματα που θεωρούνται ακατάλληλα(ειδικά στον τομέα sex) στην τελική ένας άνθρωπος πρέπει να μπορεί να τα γνωρίσει από τα 15...Όταν ένα άτομο έχει ωριμάσει σεξουαλικά απλά τον/ην καταπιέζεις και να τον/ην περιορίζεις...Παρολ'αυτά για μικρότερες ηλικίες έχω τις επιφυλάξεις μου.Όπως και να το κάνουμε αν δεν έχει μπει για τα καλά η εφηβεία το άτομο δεν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τέτοια πράματα.
Posted Image

#100 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 July 2008 - 21:47

Εγώ πάντως δε θέλω να μου βγει *******.

Όλα τα όνειρα μου(να χουφτώνω καταλάθος τη νύφη μου,να ψάχνω στα συρτάρια με τα pantsu της,να κοιτάζω από το παράθυρο της τουαλέτας όταν κάνει μπάνιο κτλ) θα καταρρεύσουν:nanteee:

Posted Image

#101 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 July 2008 - 22:13

Εγώ πάντως δε θέλω να μου βγει *******.

Όλα τα όνειρα μου(να χουφτώνω καταλάθος τη νύφη μου,να ψάχνω στα συρτάρια με τα pantsu της,να κοιτάζω από το παράθυρο της τουαλέτας όταν κάνει μπάνιο κτλ) θα καταρρεύσουν:nanteee:

Δε λες ότι το παιδί σου δεν θα σου τρώει γκόμενες... :hahaha:

(Το πεθάναμε. :terror2:)

LucyBR, focus! :nanana:

Eσυ κεννυ εχεις δοκιμασει και μιλας?:orly:

Τα Shinji X Kaworu hints στο NGE δε μετράνε; :kakaka:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#102 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 July 2008 - 23:23

i totally miss the point of this conversation in the first place..

There was no point from the very beggining :)

Ο Odin απάντησε άψογα θα έλεγα. Τα συγκεκριμένα anime απευθύνονται σε....όποιον θέλει να τα δεί, ασχέτως φύλου ή προτιμήσεων, όπως και κάθε τι που κυκλοφορεί εκεί έξω. Ανάλογα τις απόψεις/ προκαταλήψεις του ο καθένας βλέπει αυτό που γουστάρει. Το να κάτσω να πώ ότι 9/10 ανθρώπους που ξέρω και βλέπουν yuri είναι γυναίκες, όπως και ότι ξέρω σωρό άντρες που βλέπουν yaoi και είναι straight, πέρα απο κλισέ είναι και ψιλο-αχρείαστο.

Το ''επιχήρημα'' για τις μικρές ηλικίες είναι όσο άκυρο δεν πάει άλλο, καθότι αν κάτσουμε και αναλύσουμε το κάθε χαρακτήρα απο κάθε σειρά, τότε σίγουρα ο καθένας μας θα βρεί σωρό περιπτώσεις να απορρίψει ως αρνητικές.

Και καλά όλα αυτά, αλλά το τόπικ λέγεται ''Yaoi'' όχι ''Ομοφυλοφιλία: οι απόψεις σας''. Σόρρυ κιόλα που γράφω σαν μοδεράτορας, αλλά η τελευταία σελίδα είναι φουλ οφ τόπικ και ούτε ένα anime πέρα του Loveless δεν είδα να αναφέρεται. Το τόπικ δεν είναι για να λυθούν απορίες για τους ομοφυλόφιλους, αλλά για να βρούμε τίποτα καινούργιο στο είδος όσοι ασχολούμαστε, ή να γίνει καμιά κουβεντούλα πάνω σε κάποιο ήδη γνωστό yaoi. Please, respect that:frozen:
Hint σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί τόσο με το είδος: δείτε Gravitation και μετά Ai no kusabi. Και τα 2 είναι απο τα πιο χαρακτηριστικά του είδους ;)
Posted Image

#103 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 12 July 2008 - 01:19

Ο Κέννυ μόλις εξέφρασε την επιτομή της νεοελληνικής κουλτούρας: "το παίζω προοδευτικός αλλά μόλις έρθω αντιμέτωπος με την "πρόοδο", κλείνομαι στο καβούκι του παλαιολιθικού και μπαγιάτικου μυαλού μου, αναμασώντας ό,τι κλισέ ατάκα έχω ακούσει από τους εξίσου μέτριους ομοίους μου".

respect. and it's a pity to mess up this thread any further.

Posted Image

#104 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 July 2008 - 01:37

Πάντως, για όσους ξεκινάνε στο είδος να αναφερθεί και η ομάδα Aarinfantasy που αν δεν κάνω λάθος θεωρίται το μεγαλύτερο fansub group για yaoi/shonenai και έχει μεταφράσει τεράστια ποσότητα τόσο απο anime όσο και απο manga του είδους.

Επίσης, να αναφέρω και το Pataliro Seiyuki το οποίο είναι απο τις πλέον φινετσάτες και αστείες σειρές του είδους που έχει δεί και λειτουργεί πιο πολύ σαν παρωδία παρά σαν το μέσο shonenai.

Edited by Nighteyes, 14 September 2010 - 17:45.
link removed

Posted Image

#105 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 July 2008 - 08:33

Και τα shounen απευθύνονται σε μικρά αγοράκια.
Και τα shoujo απευθύνονται σε μικρά κοριτσάκια.
Ξέρω πολλούς μαντράχαλους που τους αρέσει να τα βλέπουν και τα δυο.
Συμπέρασμα:Κάποιο λάθος έχει ο συλλογισμός σου.
Το ότι κάτι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αρέσει σε κανέναν άλλο.

Καμια σχεση, με αυτη την περιπτωση

Μπράβο,φοβερό επιχείρημα.Νομίζω πως δείχνει το ποσο αντικειμενικά αντιμετωπίζεις το ζήτημα.Πραγματικά δεν έχω τι να απαντήσω....
Αλλα θα κάνω τον κόπο:canthelp:

Although the genre is marketed at women and girls, gay,[13] bisexual and straight men[30][31] also form part of the readership.

Shōnen (少年, Shōnen? literally, "Boy") sometimes transliterated as shounen or shonen, is a Japanese word used in English to refer to manga intended for teenage boys.

Από wiki.Ακριβώς η ίδια περίπτωση ffs,freaking target groups:δεν είναι ''απαραβίαστα''...προφανώς:bahhh:
Κάτι τέτοια ''επιχειρήματα'' χρησιμοποιούνται στα (κατ'ευφημισμόν) σοβαρά threads και όταν καταλήγουν κλειδωμένα απορείτε γιατί οι κακοί mods δεν θέλουν να συζητείται τίποτα άλλο εκτος από anime.Και για να τελειώνει εδώ αυτή συζήτηση,επειδή το έργο το χω ξαναδεί και θα πάει αλλου:αν θες να κανεις thread με το τι πρότυπα δίνουν η τηλεόραση και τα anime/manga στην νεολαία,το σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας και τους κινδυνους από τους οποιους ενδέχεται να παρασυρθεί κάποιο 13-14χρόνο παιδάκι και να πάρει τον στραβό τον δρόμο,άνοιξε ένα ανάλογο θέμα.Αλλα επειδή σέρνονται και παρεξηγήσεις τώρα τελευταία,πρόσεξε αν είναι εύκολο τις διατυπώσεις σου.

~Offtopic shutdown-από εδώ και πέρα μιλάμε για anime~