ειναι οντως παναθλιο!
*και δεν αναφερομαι στο blood relation αυτο με αφησε αδιαφορη*
παω να δω κανενα καλο yaoi να ερθω στα συγκαλα μου γιατι αυτη η πατατα ηταν αχωνευτη
Posted 31 August 2008 - 22:45
Posted 31 August 2008 - 23:02
Yeah, right. Πάντως αν μου βρεις άντρα που να ασχολείται με το άθλημα, και να έχει φαντασιώσεις για έναν άντρα τρυφερό, γλυκό, που νοιάζεται και είναι απίστευτα γοητευτικός, προχωράμε σε άλλα στάδια.
Όντως, κανένα ρόλο δεν παίζουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός!
Posted 01 September 2008 - 04:11
Posted 01 September 2008 - 20:24
δεν ξερω παιδια αλλα το papa no kiss in the dark ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.ειχε πολυ ρομαντζο αν και εχει κατακριθει ως ανωμαλια λογω ερωτικης σχεσης πατερα-γιου
Edited by iristella, 01 September 2008 - 20:32.
Posted 02 September 2008 - 15:06
Edited by Ioanna-chan, 02 September 2008 - 15:17.
Posted 02 September 2008 - 15:18
btw,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι χωρις δραση (san to junjou romantica)και λιγα επεισοδια?
Edited by Kenny, 02 September 2008 - 17:21.
Posted 02 September 2008 - 16:00
Xmmm:tensai: πολύ κράξιμο έφαγε το "papa to kiss in the dark" Εγώ έχω να πω το εξής: δεν είναι και από τα καλύτερα yaoi που έχω δει αλλα ήταν αρκετά ρωμαντικό! Στην ουσία πρέπε να δειτε πιο βαθιά μέσα στο συναίσθημα των 2 πρωταγωνιστών! και πρώτα Απ' ολα αν θυμάστε καλα δεν ήταν πατέρας και γιος εξ αιματος! ο μπαμπας απλός το είχε μεγαλώσει σαν παιδί του και επίσης ποτέ δεν το είδε σαν παιδί τον είδε σαν εραστή το άλλο το μαμούχαλο νόμιζε πως ήταν ο μπαμπας του! Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό που του έκανε ήταν πάνω από αγπης πατέρα και γιου διότι το παιδί έτσι είχε μεγαλώσει! ΚΑι επίσης το βαθύ νόημα αυτής της ιστορίας ήταν ότι και οι 2 πρωταγωνιστές επιζητούσαν την αγάπη που δεν είχαν δεχτεί από άλλους οπότε λογικό ειναι να υπάρξει ένας έρωτας αν και ο μικρός το κατάλαβε αργότερα! ΚΑι με συγχωρείτε κι όλας αλλα΄είναι δυνατόν ποτέ ο μεγάλος να ήταν πατέρας του μικρού??? 23 χρονών ήταν ο ανθρωπός ίσως και λίγο μεγαλύτερος πότε τον έκανε στα 12????
Posted 02 September 2008 - 16:04
Posted 04 September 2008 - 08:48
Posted 04 September 2008 - 12:33
Edited by Kallia, 04 September 2008 - 12:40.
Posted 04 September 2008 - 13:01
Εχμ.. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά δεν παύει να είναι ένας ενήλικος με ένα παιδί. Μπορεί να μην είναι τόσο αηδιαστικό(για να μην πω τίποτε άλλο) όσο τα enzai και boku no pico, αλλά είναι προς εκείνη την κατεύθυνση. Την ανωμαλία μπορείς να την ντύσεις με όσα παστέλ και όση ζάχαρη θες, αλλά παραμένει ανωμαλία
Edited by iloveL, 04 September 2008 - 13:09.
Posted 04 September 2008 - 13:25
Ρε φιλενάδες, το καλό yaoi είναι αυτό που και οι δύο χαρακτήρες είναι καθαρά boys και υπάρχει και μια καλή υπόθεση που να βασίζεται στις μεταξύ τους συγκρούσεις. Αλλιώς, σόρρυ, αλλά εγώ τουλάχιστον έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ ψιλοπορνό.
[Ai no kusabi
Ασυζητητί από τα κλασσικά του είδους. Κάτι σαν το Evangelion των yaoi (αλλά χωρίς το κουλό τέλος). Απαγορευμένος έρωτας όχι γιατί είναι και οι δύο άντρες, αλλά γιατί ο Jason ανήκει στους λίγους κι εκλεκτούς μιας τέλειας φουτουριστικής κοινωνίας και ο Riki θεωρείται ότι ανήκει στην κατώτερη τάξη μόνο και μόνο λόγω του χρώματος των μαλλιών τους. Racism anyone? Απλά καταπληκτικό, κι αν δεν είχε ακατάλληλες σκηνές θα το είχα δώσει σε κάθε γνωστό και φίλο.
[Mirage of Blaze (炎の蜃気楼[ミラージュ] - Honoo no Mirage)
Πολύ, πολύ αγαπημένο και παραξενεύομαι που δεν το είδα πιο πάνω. Διαμαντάκι παίδες. 13 episodes plus a 3-part OVA. Αν και η σειρά δεν είναι ακριβώς yaoi, μάλλον προς shounen-ai πάει. Αλλά είναι αρκετά σκοτεινό για να μην ταιριάζει κι εκεί ακριβώς (κάτι σαν το Loveless). Στο OVA σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, οπότε θα το πρότεινα και σε αγοράκια ως πρώτη δοκιμή του είδους. Έχει και καλή υπόθεση με ιστορικά στοιχεία από το μεσαίωνα της Ιαπωνίας, και ωραίες action σκηνές. Ίσως η πλοκή να κάνει κάτι άλματα εδώ κι εκεί, αλλά προσωπικά δεν μπορούσα να το σταματήσω μέχρι να τα έχω δει όλα. Και προπαντώς, να δείτε και το OVA γιατί εκεί βγαίνει όλο το ζουμί με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν τους.
Posted 04 September 2008 - 13:36
Posted 04 September 2008 - 13:44
..εδώ μου τα χαλάς. Ίσως το χειρότερο που έχω δεί, βαρετή πλοκή, εξλέλιξη καμία, απορούσα με τον εαυτό μου πως άντεξα 8 επισόδεια. δεν ξέρω αν φτιάχνει στα επόμενα 5, πάντως εδώ απαγοητεύτικα.
Anyway βασικά ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο τα μόνα shounen ai που δεν έχω δει είναι τα meine liebe και τα saint beast λένε τίποτα ή μπα? γιατί από κάτι ΑΜV που είδα δεν μου φάνηκαν και ιδιαίτερα του είδους shounen ai.... αλλά ξέρω ότι είναι ...