Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#121 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 31 August 2008 - 22:45

:oo:παναϊα μ' μολις το ειδα...
ειναι οντως παναθλιο!
*και δεν αναφερομαι στο blood relation αυτο με αφησε αδιαφορη*

παω να δω κανενα καλο yaoi να ερθω στα συγκαλα μου γιατι αυτη η πατατα ηταν αχωνευτη

Posted Image

#122 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 31 August 2008 - 23:02

Yeah, right. Πάντως αν μου βρεις άντρα που να ασχολείται με το άθλημα, και να έχει φαντασιώσεις για έναν άντρα τρυφερό, γλυκό, που νοιάζεται και είναι απίστευτα γοητευτικός, προχωράμε σε άλλα στάδια.
Όντως, κανένα ρόλο δεν παίζουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός! :thumbup:

Σωστα,σωστα...:wooi2:Πιστευω πως τα yaoi ειναι για κοριτσια και κυριως για ''fan girls''.Ομως αν αρεσουν στο αντιθετο φυλλο(αντρες)και ακομα να πιστευω οτι (οπως ειπε ο Ash_pokemaster)παμε σε αλλα σταδια αμα συμβαινει αυτο,δεν απαγορευται:nanana::deadga6::deadga6:
Posted Image

#123 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 01 September 2008 - 01:59

Κάτι ακούω για πατεράδες με γιούς... Έλεος. Αυτό παραπάει. Εμ...ιάπωνες.. go figure:canthelp:

#124 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 01 September 2008 - 04:11

Για αυτό είναι μάγκες. Ό,τι ανωμαλία μπορείς να σκεφτείς την έχει ήδη σκεφτεί ένας Ιάπωνας και έχει γράψει και manga περί αυτής.

#125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 September 2008 - 20:24

δεν ξερω παιδια αλλα το papa no kiss in the dark ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.ειχε πολυ ρομαντζο αν και εχει κατακριθει ως ανωμαλια λογω ερωτικης σχεσης πατερα-γιου

:terror2::terror2::terror2:
OK ειμαι αρκετα προοδευτικο ατομο και εντελως sucker for romance αλλα νομιζω οτι καπου εδω φτανω στο οριο μου.... Eτσι οπως ακουω τον τιτλο και αυτα που λες για την υποθεση σαν ρεπορταζ του alter του δελτιου των 20,00 μου ακουγεται η σαν θεμα της εκπομπης της Δρουζα... (cant deside which one is worst though:uhh:)...Ι think I ll pass this one.... Τις προτασεις ομως του red pyramid Και της animefrick θα τις εξετασω και θα επανελθω με εντυπωσεις....

@jimmare θα ηταν καλο να μην γενικευουμε. Αν ενα anime ειναι καλο ως συνολο και εχει απιστευτη υποθεση μουσικη πλοκη και χαρακτηρες θα το απερριπτες μονο και μονο εξαιτιας αυτου του χαρακτηριστικου? Και για να το τραβηξω και λιγο πιο πολυ και να το παω στις Live action ταινιες θεωρεις οτι ολοι οσοι ειδαν το Brokeback Mountain και τους αρεσε ειναι μονο fan girls και oμοφυλοφιλοι ανδρες? Γιατι να συμβαινει κατι διαφορετικο και με τα anime?

Edited by iristella, 01 September 2008 - 20:32.

#126 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 02 September 2008 - 15:06

το πιο χαλια yaoi που εχω δει ειναι το enzai(πραγματικα τον προταγωνιστη τον ληπηθηκε η ψυχη μου με τοσο βιασμο που ειχε φαει)kai boku no pico(το οποιο ειδα τα πρωτα 10 λεπτα και το εκλεισα)και αυτα με εκαναν να παρατησω καπως τα yaoi....
Spoiler:
btw,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι χωρις δραση (san to junjou romantica)και λιγα επεισοδια?

Edited by Ioanna-chan, 02 September 2008 - 15:17.

Posted Image

#127 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 02 September 2008 - 15:18

Xmmm:tensai: πολύ κράξιμο έφαγε το "papa to kiss in the dark" Εγώ έχω να πω το εξής: δεν είναι και από τα καλύτερα yaoi που έχω δει αλλα ήταν αρκετά ρωμαντικό! Στην ουσία πρέπε να δειτε πιο βαθιά μέσα στο συναίσθημα των 2 πρωταγωνιστών! και πρώτα Απ' ολα αν θυμάστε καλα δεν ήταν πατέρας και γιος εξ αιματος! ο μπαμπας απλός το είχε μεγαλώσει σαν παιδί του και επίσης ποτέ δεν το είδε σαν παιδί τον είδε σαν εραστή το άλλο το μαμούχαλο νόμιζε πως ήταν ο μπαμπας του! Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό που του έκανε ήταν πάνω από αγπης πατέρα και γιου διότι το παιδί έτσι είχε μεγαλώσει! ΚΑι επίσης το βαθύ νόημα αυτής της ιστορίας ήταν ότι και οι 2 πρωταγωνιστές επιζητούσαν την αγάπη που δεν είχαν δεχτεί από άλλους οπότε λογικό ειναι να υπάρξει ένας έρωτας αν και ο μικρός το κατάλαβε αργότερα! ΚΑι με συγχωρείτε κι όλας αλλα΄είναι δυνατόν ποτέ ο μεγάλος να ήταν πατέρας του μικρού??? 23 χρονών ήταν ο ανθρωπός ίσως και λίγο μεγαλύτερος πότε τον έκανε στα 12????

btw,μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι χωρις δραση (san to junjou romantica)και λιγα επεισοδια?

Gravitaion 1-13 ep. + 1-2 ova
Loveless 1-12 ep.
Zetsuai and Bronze 1-2 ova
Gakuen Heaven 1-13 ep.
boku wa kono mama kaeranai 1ova
Sukisyo 1-12 + 13 ep.
okane ga nai 1-4 ova (Λίγο πιο hard...)
haru wo daite ita 1-2 ova (επίσης)
close the last door 1/? ova
Kirepapa 1/? ova

Διαλέγεις και παίρνεις!!! ^_^

Edited by Kenny, 02 September 2008 - 17:21.

[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#128 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 02 September 2008 - 16:00

Xmmm:tensai: πολύ κράξιμο έφαγε το "papa to kiss in the dark" Εγώ έχω να πω το εξής: δεν είναι και από τα καλύτερα yaoi που έχω δει αλλα ήταν αρκετά ρωμαντικό! Στην ουσία πρέπε να δειτε πιο βαθιά μέσα στο συναίσθημα των 2 πρωταγωνιστών! και πρώτα Απ' ολα αν θυμάστε καλα δεν ήταν πατέρας και γιος εξ αιματος! ο μπαμπας απλός το είχε μεγαλώσει σαν παιδί του και επίσης ποτέ δεν το είδε σαν παιδί τον είδε σαν εραστή το άλλο το μαμούχαλο νόμιζε πως ήταν ο μπαμπας του! Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό που του έκανε ήταν πάνω από αγπης πατέρα και γιου διότι το παιδί έτσι είχε μεγαλώσει! ΚΑι επίσης το βαθύ νόημα αυτής της ιστορίας ήταν ότι και οι 2 πρωταγωνιστές επιζητούσαν την αγάπη που δεν είχαν δεχτεί από άλλους οπότε λογικό ειναι να υπάρξει ένας έρωτας αν και ο μικρός το κατάλαβε αργότερα! ΚΑι με συγχωρείτε κι όλας αλλα΄είναι δυνατόν ποτέ ο μεγάλος να ήταν πατέρας του μικρού??? 23 χρονών ήταν ο ανθρωπός ίσως και λίγο μεγαλύτερος πότε τον έκανε στα 12????

i totally agree!!ευτυχως που το ανεφερες γιατι ειχα ξεχασει αυτην την λεπτομερεια(την ΠΟΛΥ μεγαλη λεπτομερεια:oo:)επειδη το ειδα πριν καιρο.thx για την υποστηριξη!!!:congrats: also thx for the animes:wooi2:
Posted Image

#129 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 02 September 2008 - 16:04

τίποτα :)

#130 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 September 2008 - 08:48

Εχμ.. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά δεν παύει να είναι ένας ενήλικος με ένα παιδί. Μπορεί να μην είναι τόσο αηδιαστικό(για να μην πω τίποτε άλλο) όσο τα enzai και boku no pico, αλλά είναι προς εκείνη την κατεύθυνση. Την ανωμαλία μπορείς να την ντύσεις με όσα παστέλ και όση ζάχαρη θες, αλλά παραμένει ανωμαλία.

Σε τέτοιο ύφος πάντως έχω πετύχει και manga μόνο που ήταν πατέρας και γιός. Η ιαπωνική τρέλα δεν έχει τέλος! :frozen:
Πάντως διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως ότι τα shonen-ai είναι μόνο για κορίτσια. Είναι για όλους όσους δεν τους ενοχλεί η θέα ενός gay ζευγαριού, ασχέτως φύλου.

#131 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 04 September 2008 - 12:33

Χμμμ, υπάρχει και τέτοιο thread;! :congrats:

ΟΚ, το παραδέχομαι, κι εγώ έχω τα πάρε-δώσε μου με το είδος, αλλά δεν είμαι και φανατική. Ίσως παλαιότερα. Προσωπικά δεν μου άρεσαν πολλά από όσα προτείνονται εδώ. Ο βασικός λόγος είναι ότι στα περισσότερα ο ένας από τους δύο χαρακτήρες είναι τόσο αδύναμος και μελό και σιροπιάρης, που μπορείς κάλλιστα να του φορέσεις μια φούστα και να τελειώνει το πράγμα. Εξαίρεση αποτελεί το Bronze ίσως, αλλά κι εκεί ο ξανθός (δεν θυμάμαι όνομα) τον κυνηγάει τόσο πολύ τον άλλο και πέφτει τόση κλαψούρα που τύφλα να 'εχει ο Φώσκολος. Ρε φιλενάδες, το καλό yaoi είναι αυτό που και οι δύο χαρακτήρες είναι καθαρά boys και υπάρχει και μια καλή υπόθεση που να βασίζεται στις μεταξύ τους συγκρούσεις. Αλλιώς, σόρρυ, αλλά εγώ τουλάχιστον έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ ψιλοπορνό.

Δικά μου προτεινόμενα είναι:
-Ai no kusabi
Ασυζητητί από τα κλασσικά του είδους. Κάτι σαν το Evangelion των yaoi (αλλά χωρίς το κουλό τέλος). Απαγορευμένος έρωτας όχι γιατί είναι και οι δύο άντρες, αλλά γιατί ο Jason ανήκει στους λίγους κι εκλεκτούς μιας τέλειας φουτουριστικής κοινωνίας και ο Riki θεωρείται ότι ανήκει στην κατώτερη τάξη μόνο και μόνο λόγω του χρώματος των μαλλιών τους. Racism anyone? Απλά καταπληκτικό, κι αν δεν είχε ακατάλληλες σκηνές θα το είχα δώσει σε κάθε γνωστό και φίλο.
-Loveless
Αν και μπορεί εξαρχής να το μπερδέψει κανείς με αυτά που καταδικάζω παραπάνω, μου άρεσε γιατί έχει υπόθεση και γιατί έχει τόσες συγκρούσεις και διλήμματα και κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή σε σημείο πορώσεως. Plus neko tail and ears *squeal*
-Mirage of Blaze (炎の蜃気楼[ミラージュ] - Honoo no Mirage)
Πολύ, πολύ αγαπημένο και παραξενεύομαι που δεν το είδα πιο πάνω. Διαμαντάκι παίδες. 13 episodes plus a 3-part OVA. Αν και η σειρά δεν είναι ακριβώς yaoi, μάλλον προς shounen-ai πάει. Αλλά είναι αρκετά σκοτεινό για να μην ταιριάζει κι εκεί ακριβώς (κάτι σαν το Loveless). Στο OVA σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, οπότε θα το πρότεινα και σε αγοράκια ως πρώτη δοκιμή του είδους. Έχει και καλή υπόθεση με ιστορικά στοιχεία από το μεσαίωνα της Ιαπωνίας, και ωραίες action σκηνές. Ίσως η πλοκή να κάνει κάτι άλματα εδώ κι εκεί, αλλά προσωπικά δεν μπορούσα να το σταματήσω μέχρι να τα έχω δει όλα. Και προπαντώς, να δείτε και το OVA γιατί εκεί βγαίνει όλο το ζουμί με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν τους.

Edited by Kallia, 04 September 2008 - 12:40.

Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#132 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 04 September 2008 - 13:01

Εχμ.. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά δεν παύει να είναι ένας ενήλικος με ένα παιδί. Μπορεί να μην είναι τόσο αηδιαστικό(για να μην πω τίποτε άλλο) όσο τα enzai και boku no pico, αλλά είναι προς εκείνη την κατεύθυνση. Την ανωμαλία μπορείς να την ντύσεις με όσα παστέλ και όση ζάχαρη θες, αλλά παραμένει ανωμαλία

ρε παιδια δεν θυμαμαι τιτλο τωρα αλλα νομιζω ηταν το boku no pico η' κατι τετοιο.
κατι τετοια
ειναι απαισια.αηδια

(για να μην πω τίποτε άλλο)καλα λες

edit:α τωρα τα διαβασα ολα οσα λετε. εχει περασει πολυ καιρος και δεν θυμαμαι καλα. αλλα το papa to kiss in the dark
δεν ειναι αηδια. κατι με pico κατι τετοιο στον τιτλο ειναι.σιχαθηκα στα 2 λεπτα και το εκλεισα

Edited by iloveL, 04 September 2008 - 13:09.

#133 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 September 2008 - 13:25

Ρε φιλενάδες, το καλό yaoi είναι αυτό που και οι δύο χαρακτήρες είναι καθαρά boys και υπάρχει και μια καλή υπόθεση που να βασίζεται στις μεταξύ τους συγκρούσεις. Αλλιώς, σόρρυ, αλλά εγώ τουλάχιστον έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ ψιλοπορνό.

Τα yaoi που είναι σε αυτό το στυλ δεν είναι ακριβώς λίγα, αλλά σίγουρα δεν αποτελούν πλειοψηφεία. Απο εκεί και πέρα να μια διαφορετική άποψη, όσο και αν διαφωνώ :P

[Ai no kusabi
Ασυζητητί από τα κλασσικά του είδους. Κάτι σαν το Evangelion των yaoi (αλλά χωρίς το κουλό τέλος). Απαγορευμένος έρωτας όχι γιατί είναι και οι δύο άντρες, αλλά γιατί ο Jason ανήκει στους λίγους κι εκλεκτούς μιας τέλειας φουτουριστικής κοινωνίας και ο Riki θεωρείται ότι ανήκει στην κατώτερη τάξη μόνο και μόνο λόγω του χρώματος των μαλλιών τους. Racism anyone? Απλά καταπληκτικό, κι αν δεν είχε ακατάλληλες σκηνές θα το είχα δώσει σε κάθε γνωστό και φίλο.

τέλεια επιλογή αλλά....

[Mirage of Blaze (炎の蜃気楼[ミラージュ] - Honoo no Mirage)
Πολύ, πολύ αγαπημένο και παραξενεύομαι που δεν το είδα πιο πάνω. Διαμαντάκι παίδες. 13 episodes plus a 3-part OVA. Αν και η σειρά δεν είναι ακριβώς yaoi, μάλλον προς shounen-ai πάει. Αλλά είναι αρκετά σκοτεινό για να μην ταιριάζει κι εκεί ακριβώς (κάτι σαν το Loveless). Στο OVA σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, οπότε θα το πρότεινα και σε αγοράκια ως πρώτη δοκιμή του είδους. Έχει και καλή υπόθεση με ιστορικά στοιχεία από το μεσαίωνα της Ιαπωνίας, και ωραίες action σκηνές. Ίσως η πλοκή να κάνει κάτι άλματα εδώ κι εκεί, αλλά προσωπικά δεν μπορούσα να το σταματήσω μέχρι να τα έχω δει όλα. Και προπαντώς, να δείτε και το OVA γιατί εκεί βγαίνει όλο το ζουμί με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν τους.

...εδώ μου τα χαλάς. Ίσως το χειρότερο που έχω δεί, βαρετή πλοκή, εξλέλιξη καμία, απορούσα με τον εαυτό μου πως άντεξα 8 επισόδεια. δεν ξέρω αν φτιάχνει στα επόμενα 5, πάντως εδώ απαγοητεύτικα.
Posted Image

#134 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 04 September 2008 - 13:36

Γούστα του καθενός! δεν έχω να σχολειάσω τίποτα από αυτά που λέτε! προσωπικά λατρεύω όλα τα yaoi-shounen ai όσο ανώμαλα και βαρετά και αν είναι! πάντα κοιτάω σε βάθως την υπόθεση γιατί ακόμα και το Εnzai είχε υπόθεση όση ανωμαλία και αν έπεσε!

Anyway βασικά ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο τα μόνα shounen ai που δεν έχω δει είναι τα meine liebe και τα saint beast λένε τίποτα ή μπα? γιατί από κάτι ΑΜV που είδα δεν μου φάνηκαν και ιδιαίτερα του είδους shounen ai.... αλλά ξέρω ότι είναι ...

#135 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 04 September 2008 - 13:44

.

..εδώ μου τα χαλάς. Ίσως το χειρότερο που έχω δεί, βαρετή πλοκή, εξλέλιξη καμία, απορούσα με τον εαυτό μου πως άντεξα 8 επισόδεια. δεν ξέρω αν φτιάχνει στα επόμενα 5, πάντως εδώ απαγοητεύτικα.

:tensai:Φτιάχνει αργότερα, κυρίως στο OVA. Εκεί κάπου στο 5ο επεισόδιο πήγα να το παρατήσω κι εγώ, αλλά το OVA είναι όλα τα λεφτά.

Anyway βασικά ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο τα μόνα shounen ai που δεν έχω δει είναι τα meine liebe και τα saint beast λένε τίποτα ή μπα? γιατί από κάτι ΑΜV που είδα δεν μου φάνηκαν και ιδιαίτερα του είδους shounen ai.... αλλά ξέρω ότι είναι ...

Από το Saint Beast είχα δει κάτι επεισόδια... πολύ βαρετό... Ο καλός ο τέλειος κόσμος με τους τέλειους αγγέλους και υπόθεση τίποτα. Σαν το Candy-Candy με αγοράκια αλλά λιγότερο δράμα.
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3: