Δηλαδη επειδη δεν μου αρεσουν τα Yaoi ειμαι gay ;;;;;
Πιστευω οτι εδω σταματαει καθε προσπαθεια συννενοησης !
Δεν πειραζει εχεις τις αποψεις σου εχω τις δικιες μου...
Οχι,αλλα αντιστοιχα δεν ειναι και bi οποιος τα βλεπει!
Πολυ απλα οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εισαι str8 και να σου αρεσει να βλεπεις κατι τετοιο...
στην καλυτερη περιπτωση εισαι bysexual.
Δεν εχει σχεση αυτο κατα την γνωμη μου. Πιο πιθανο θεωρω ενα αγορι που δεν εχει αμφιβολιες για τον ανδρισμο του και που δεν εχει μισαλλοδοξια και προκαταληψεις να μην εχει προβλημα να δει κατι τετοιο (αν μιλαμε για μια καλη υποθεση οχι για σκετες πονηρες σκηνες).... Δεν βρισκω γιατι οι straight αντρες πρεπει να αντιμετωπιζουν τους gay σαν λεπρους (δεν ειναι κολλητικο η εισαι η οχι),,,,,,
Εγω πρωσοπικα σαν κι εσενα δεν εχω δει,αλλα γενικως δεν με πειραζει να δοκιμασω να δω κατι ακομη κι αν πιστευω οτι δεν θα μ'αρεσει...
Μ'αρεσει να δινω μια ευκαιρια στα παντα και να σχηματισω ετσι την δικη μου αποψη!
Το αν θα αρεσει κατι ή οχι εχει καθαρα να κανει με τον χαρακτηρα και τα γουστα,δεν νομιζω να τιθετε αλλο θεμα!
Το Loveless μου το προτεινε κι εμενα η iristella και οποτε μπορεσω θα του ριξω μια ματια!
[επηρεαζει κι αλλα ατομα!

]
Αλλα δεν νομιζω μια σειρα ανιμε ή μια ταινια να ειναι αρκετη για να καθορισει ενα ατομο ή την σεξουαλικη του κατευθυνση!
Ειναι απλα κατι που καθοριζει τα γουστα του!
Αυτα πιστευω,περισσοτερα οταν δω κι εγω ενα!
Edited by Zoro, 11 July 2008 - 17:04.