Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Yaoi (anime)

• Please log in to reply
904 replies to this topic

#136 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 September 2008 - 14:58

Το Meine-Liebe είναι shounen-ai; :hahaha: Χαμπάρι δεν είχα πάρει ως προς το είδος όταν το έβλεπα. Καλούτσικο είναι. Πολλοί ωραίοι νέοι με ωραίες φωνές. Να σου τρέχουν τα σάλια ένα 20λεπτο ένα πράγμα. Το είχα δεί αρκετά παλιά, αλλά μου φαίνεται, πιο πολύ homo eroticism έχει το Vampire Knight παρά αυτό.:hahaha:

#137 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 04 September 2008 - 15:23

οκ thanks κατάλαβα δεν χάνω και τίποτα το συγλονιστικό! :P
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#138 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 04 September 2008 - 15:46

οκ thanks κατάλαβα δεν χάνω και τίποτα το συγλονιστικό! :P

ποσώς! εκτος απο το ολο bishounen factor της υποθεσης, μην εχοντας δει meine liebe χανεις εξαιρετικους seiyuu (Takahiro Sakurai και Τosihiko Seki ως εντελως random παραδειγματαNOT :P) και κυριως τον Lui-sama!!
*cough*φυσικα και αποτελει μεγιστο λογο να το δεις *cough*

Posted Image

Spoiler: &#33909

#139 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 September 2008 - 17:24

ποσώς! εκτος απο το ολο bishounen factor της υποθεσης, μην εχοντας δει meine liebe χανεις εξαιρετικους seiyuu (Takahiro Sakurai και Τosihiko Seki ως εντελως random παραδειγματαNOT :P) και κυριως τον Lui-sama!!
*cough*φυσικα και αποτελει μεγιστο λογο να το δεις *cough*

Αν ήταν μόνο ο Lui μέσα, να συμφωνήσω (αλήθεια ανέφερε κανείς το character design της Kaori Yuki;) Αλλά επειδή δεν είναι και επειδή το σενάριο πάσχει από νεύρο, για να μην σου πω ας το για ώρα βαρεμάρας, σου προτείνω απλά να το έχεις και όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις να βλέπεις ένα επεισόδιο. Κατά τ'άλλα υπάρχουν πολύ καλύτερα εκεί έξω!

#140 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 04 September 2008 - 21:15

Αν ήταν μόνο ο Lui μέσα, να συμφωνήσω (αλήθεια ανέφερε κανείς το character design της Kaori Yuki;) Αλλά επειδή δεν είναι και επειδή το σενάριο πάσχει από νεύρο, για να μην σου πω ας το για ώρα βαρεμάρας, σου προτείνω απλά να το έχεις και όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να δεις να βλέπεις ένα επεισόδιο. Κατά τ'άλλα υπάρχουν πολύ καλύτερα εκεί έξω!

ειπα εγω ποτε οτι ειναι recommended?? *looks around in alarm*
i just mentioned what she's missing not having seen it! αλλο το ενα, αλλο το αλλο! :P
κι εγω για να το τελειωσω εκανα πααααααρα πολυ καιρο.. (και frankly μου αρεσε και ο Naoji κομματακι... ^^;; )
*seconds the last sentence* αυτο ξαναπες το.. >>

Posted Image

Spoiler: &#33909

#141 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 04 September 2008 - 23:57

αν και συμφωνώ απόλυτα στο... τραγικό lack of plot... εγώ συστήνω το meine liebe ανεπιφύλακτα! για τους λόγους που βασικά ήδη ανέφερε η Lucy-chan!

1) Lui....
2) <3Lui<3
3) Toshihiko Seki as Lui
4) *forgot due to fangirlistic crisis*

Anyway, εκτός από το Kaori Yuki *μεγάλη η χάρη της* artwork, το άνιμε είναι bishounen paradise...
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#142 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 September 2008 - 05:34

Εγώ το είχα τσακώσει λόγο του Ishida αρχικα. Was in my "I wanna marry Gaara" phase:hahaha:
Πολύ καλός seiyuu.

Τώρα έχω λιώσει με το Mamoru Miyano. Που είναι και το the real thing ωραίο και η φωνή:nbleed:

Αχ, με κάνατε να θέλω να το ξαναδώ το Meine Liebe τώρα που τα θυμήθηκα.:wooi2:

#143 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 18:03

Εμενα δεν μου αρεσουν και γενικοτερα οτι τεινει προσ Γκει....στο τελοσ θα βγαλουν εμασ τουσ straight ανωμαλλουσ και τουσ Γκει νορμαλ.Πολλυ διαφημιση εχει πεσει...και δεν μου αρεσει αυτο.

Εχω διαβασει Yaoi..απο σεναριο,ειναι αστα να πανε ολο κοκκινιζζουν οι χαρακτηρεσ..ολο ειναι ντροπαλοι...και ολο κουτουπονονται λολPosted Image

Posted Image

#144 mints

mints

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 03 December 2008 - 04:12

Εμενα παντως αυτο που με κουφανε τελιως απο ολα αυτα ητανε το boku no pico...Αν νομιζετε πως το papa to kiss in the dark ηταν ανωμαλο που να δειτε και αυτο lol

#145 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 December 2008 - 03:42

Respect στο Boku No Pico, είναι άριστο trolling material. Όποιος μπαίνει στο /a/ ξέρει τι εννοώ... :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#146 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 December 2008 - 04:22

Μη μου το θυμίζεις αυτό... Ακόμα ασπρίζω απο τρόμο όταν το σκέφτομαι... Λοβοτομή να ξεχάσω!!! :deadga6:

Έχω διαβάσει πάνω απο 230 yaoi manga to date... αλλά κάτι τέτοιες αρρώστιες δε πρόκειται και δε θέλω να τις ξαναπλησιάσω...

By the way, διαβάστε Mossore.. Μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου love scenes και έχει απίστευτο γέλιο...

Πάντως τα περισσότερα απο τα shoujo που είχα πετύχει είχανε τη τυπική "εγώ αθώο προβατάκι" γλυκιά και αδύναμη (και πολλές φορές ηλίθια) πρωταγωνίστρια που αντιπαθώ στα άνιμε/μάνγκα. Το τυπικό anime girl.

Στα yaoi είναι άντρες οπότε δε μπορούν να παραγίνουν χαζομαρούμενοι και "χαριτωμένοι". Βέβαια έχω πέσει και σε τέτοια και μερικά είναι κάπως χαριτωμένα, αλλά σε μερικά μου έρχεται να τους δείρω όπως και τα shoujo αντίστοιχα κορίτσια:hahaha:

Τελευταία, με "Complex" είχα ρίξει κλάααααμαααα! Το απέφυγα σα διάολος το λιβάνι, γιατί έγραφε shotacon στη περιγραφή και μετά διάβασα οτι κακοποιούν έναν απο τους χαρακτήρες σα παιδί και εν μέρη απο αυτό διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του και συμπεριφορά του κτλ (δηλαδή δεν είχε fanservice άρρωστα πράγματα, αλλά έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στη πλοκή) οπότε το διάβασα και καλά έκανα. Ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη η φάση και δε προχώρησε all the way το πράγμα. Τελικά αποδείχτηκε απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Διηγείται την ιστορία 2 χαρακτήρων απο τα 12 μέχρι το τάφο! Ολόκληρη ζωή μιλάμε με λύπες, χαρές κτλ. Πολύ όμορφη και συγκινητική ιστορία.

Έχω πέσει και σε κάτι πολύ άρρωστα πάντως. Προσωπικά, αν δεν υπάρχει ρομαντισμός και χαρακτήρες που αξίζουν ή καλό humor, αν μιλάμε για comedy, δε με τραβάει. Και βέβαια εφόσον μιλάμε για είδος όπου το σωματικό παίζει μεγάλο ρόλο, πολλά καταλήγουν σε fanservice χωρίς ουσία και δεν αξίζουν. Αλλά που και που βρίσκεις διαμάντια.

Υ.Γ:

Η Βάσια είπε πριν περίπου 3 μήνες:

Προσωπικά, αποφεύγω hard καταστάσεις αν και δε παίρνω και όρκο οτι δε θα διαβάσω ποτέ και πιο "σοβαρά".:canthelp:

Καλά που δε πήρα όρκο... Τι έχουνε δεί τα ματάκια μου απο τότε!:hahaha:

#147 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 13 December 2008 - 12:58

Yaoi?!!!?!!? O.O WHERE??????? :kill4u:
Βασικα μ'αρεσουν οι ιστοριες που κρυβουν καποιο yaoi μεσα τους ^^ που δεν ειναι ακριβως~~~ x33 God, i love them they're so sweet~~~~~~~~!!! <-----pervert:himitsu:
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#148 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 18 December 2008 - 12:34

χαχα εισαι και εσυ fujoshi;

:orly:χμμ..τα σοφτ yaoi μου αρεσουν
τα yuri δεν μπορω
δεν νομιζω οτι τα straight κοριτσια μπορουν να δουν yuri
οπως και τα straight αγορια δεν μπορουν να δουν yaoi