Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#106 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 August 2007 - 18:53

Και εγώ θέλω να τα έχω από 1 group όλα τα επισόδια, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Πάντως από τις καλύτερες στιγμές είναι
Spoiler:

Posted Image

#107 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 11 August 2007 - 20:07

Έφτασα μέχρι το ep18, phew~
Η ψαρωτική Konata ήταν απίστευτη XD
To ED του 18 ήταν σκέτη αποκάλυψη στο τέλος:hahaha: (το ίδιο ισχύει για κάθε ED στο οποίο βλέπουμε τον Minoru Shiraishi XD)

Πρέπει να πω πως οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας:wooi2: Αγαπημένη μάλλον η Konata. Έχω πάθει ταύτιση:oo: Συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία της για την αγωνιστική σεζόν και τις εκλογές που αλλάζουν το πρόγραμμα της τηλεόρασης και επίσης το κόμπλεξ για το ύψος XD
Βtw, η Aya Hirano είναι καταπληκτική:nod: Περιμένω πώς και πώς ατάκα της Konata σε κάθε ep XD

Spoiler: Random j-music references

Spoiler: &#913

#108 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 August 2007 - 21:58

Spoiler: Random j-music references

Spoiler: Αnd because I keep seeing Laruku everywhere...

oh~ ii na...haven't noticed the jmusic references :hahaha:
btw,Newtype had a list of 30 various references...i figured out some of them..
Spoiler:

#109 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 11 August 2007 - 23:22

oh~ ii na...haven't noticed the jmusic references

Me neither until I was halfway through XD
(Βέβαια, οι Laruku δεν πιάνονται :P Πρόκειται για καθαρό κάψιμο XD)

Σχεδόν τίποτα δεν έπιασα από τα references του Newtype:bahhh: Eκτός από τα Suzumiya figures και τα arcades:P

#110 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 August 2007 - 11:34

να καλωσορισω την Tristessa που βλεπω σιγα σιγα να ενεργοποιειται για τα καλα στο φορουμ μας. Οσο αφορα τα references, ας προσθεσω οτι αλλα anime εχουν αρχισει να κανουν αναφορες στο Lucky Star!!

Παραδειγμα το παρακατω screenshot απο το δευτερο επεισοδειο του Goodbye Mr Despair... Σαν να ειναι καπως γνωστη η φατσα στο t-shirt στα αριστερα της εικονας..

Posted Image
Posted Image

#111 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 23 August 2007 - 07:04

Ειδα και το 20, και μπορω να πω οτι θα μου λειψει πολυ αυτη η σειρα.. Μονο 4 επεισοδεια μεινανε... σνιφ!!!

:nanana::nanana::nanana:

Παντως η τελευταια 'μπηχτη' ατακα της Konata αμεσως πριν το Lucky Chanel παιζει να ειναι η πιο αστεια ολης της σειρας..

Τουλαχιστον ξερουμε πια σειρα θα ακολουθησει απο την Kyoanι..

:awww:

Και κατι για τους RPGαδες..

Spoiler:

Posted Image

#112 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 August 2007 - 23:51

"Tamura-san...what's yaoi?"

lol. Tελικά απάντηση δεν πήρε το άμοιρο το κοριτσάκι.

#113 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 August 2007 - 08:24

αντε επιτελους γυρισανε οι vetus κια jiraiya απο διακοπες και θα παρει το τοπικ φωτια!! (no pun intented...)

Αυτο το image το φυλαγα για την επιστροφη σας..

Spoiler:

Posted Image

#114 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 August 2007 - 16:50

Για μένα δεν έχει τίποτα; :uhh::erk:

Άντε να δούμε πότε θα βγάλουν το 20 οι a.f.k....
phmava.php

#115 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 27 August 2007 - 02:59

Μr Ayu Mania, σήμερα ξεκίνησα να βλέπω το Goodbye Mr Despair (τα σπάει κι η σειρά αυτή). Η εν λόγω σκηνή που ανέφερες ήταν τόσο αστραπιαία που ούτε καν πρόσεξα την Konata στην μπλούζα του τύπου. Έχεις μάτι-γαρίδα, τελικά! :P

#116 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 27 August 2007 - 03:49

Spoiler:

Ayu-chaaaaaan
Θα με κανεις να αδειασω ολη μου τη συλλογη ετσι οπως το πας:burningbe3:
(ετσι οπως παω θα μου βγει το ονομα:terror2:)

#117 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 August 2007 - 23:18

αντε επιτελους γυρισανε οι vetus κια jiraiya απο διακοπες και θα παρει το τοπικ φωτια!! (no pun intented...)

Αυτο το image το φυλαγα για την επιστροφη σας..

Spoiler:

Απλά :respect:.Τα λόγια είναι περιττά.Πάντως ρε παιδιά βλέπω ότι σιγά-σιγά η σειρά πάει προς το τέλος της και με πιάνει μια μελαγχολία.Και για άλλες σειρές ίσως να έχω στεναχωρηθεί κάπως που τελείωσαν αλλά αυτή δε θέλω να τελειώσει ποτέ.Πώς θα ζήσω χωρίς τη Konata;Η ζωή δε θα έχει πια νόημα:bahhh:Μακάρι να βγει και δεύτερη και τρίτη και... χιλιοστή season:terror2:Vetus,Mr Ayu πιστεύω νιώθετε και σεις τη λύπη μου.Φεύγω τώρα πάω να κλάψω με την ησυχία μου:nanana:

Posted Image

#118 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 August 2007 - 12:55

Την ιδια θλιψη νιωθουμε ολοι μας... Το συνδρομο στερησης φανταζομαι οτι θα ειναι πολυ βαρβατο...

Μολις ειδα το 21 απο τους Guerrand. Αλλο ενα τελειο επεισοδειο, τι να πω??

Θα παραθεσω απλα ενα teaser image απο το επεισοδειο...

Spoiler:

Posted Image

#119 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 September 2007 - 21:29

Nα πάρει ο διάολος! Σαν πολύ δεν αργεί η a.f.k. ; Ακόμα στο 19ο επεισόδιο είναι! Γι' αυτό αποφάσισα να κατεβάσω τα επόμενα επεισόδια από Guerrand.

Mακάρι να γίνει licensed από A.D.V. Films (αν και το κόβω να το παίρνει η Bandai όπως έκανε και με το Suzumiya Haruhi), γιατί ως γνωστόν η εν λόγω εταιρεία κάνει παπάδες όσο αφορά τις υποσημειώσεις της σε comedy anime όπως το Nerima Daikon Brothers και το Excel Saga.

Aααααααααχ...2 επεισόδια έχουν μείνει. Απλά, η σειρά αυτή είναι για μένα το anime της χρονιάς για το 2007.

Last chance..

Spoiler:

[/spoiler]

Spoiler:

#120 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 September 2007 - 21:57

Ναι οι a.f.k. αργούν πολύ... Αλλά μιας και τώρα με την εξεταστική έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τόσο χρόνο, μάλλον θα περιμένω και όποτε τα βγάλουν :hihi2:
phmava.php