Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#91 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 August 2007 - 11:17

παιδες, να ξερετε οτι μπορειτε τωρα να κατεβασετε τωρα το 17 με subs.
Επιτελους αρχισε να το subαρει μια καινουργια ομαδα, και τωρα δεν χρειαζομαστε να περιμενουμε μια εβδομαδα για υποτιτλισμενη version. Ειναι καλοι οι υποτιτλοι, και οταν βγαλουν και οι a.f.k θα κανω και μια συγκριση.
Οι καινουργοι subαρουν μονο το κυριως επεισοδειο και οχι τα OP/ED.

Οσο για το επεισοδιο, και αυτο πολυ καλο.. Ειναι Kagami-oriented, και για πρωτη φορα βλεπω να σατυριζονται αρκετες αμερικανικες live-action σειρες..

Spoiler:

Posted Image

#92 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 August 2007 - 12:09

Οι καινουργοι subαρουν μονο το κυριως επεισοδειο και οχι τα OP/ED.

Χμμμμ...αυτό μ'ανησυχεί, γιατί τα endings είναι όλα τα λεφτά.:calm:

EDIT:
Όταν λες σε νέο group, Mr Ayu Mania, μήπως αναφέρεσαι στο aunder (που δεν συμπεριλαμβάνεται καν στο AniDB); Eπίσης, πήρε το μάτι μου κι άλλα groups στο scarywater.net όπως το jeeb.

#93 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 August 2007 - 18:13

[Lucky Spam]
Μολις παρελαβα το πακετακι απο το amazon.co.jp απο το courier,με το Newtype αυγουστου...
LS goodies
:wooi2:
Spoiler:
[/Lucky Spam]
btw...αυτα τα speedsubs του Lucky Star λενε τπτ...?
επειδη δε μου πολυαρεσει να κατεβαζω speedsubs(εξαιρουνται του tengen toppa) X3...και αυτοι οι a.f.k πολυ αργουν >_<

#94 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 07 August 2007 - 18:38

Spoiler: lucky spam reaction
I haven't tried any LS speedsubs, but rule of the thumb is that they suck monkey balls, so I don't bother... I stick with a.f.k. because I download from Lolipower, but if you can, check out Guerrand subs.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#95 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 09 August 2007 - 08:17

ακουω προσφορες για τo poster! ΧDD*

:oo::oo: Is that an 8-sheet poster????? Τα ποστερ του αμερικανικου Newtype ειναι με το ζορι 4-sheet...

Anyhow, μολις ειδα το 18... τελικα τα καινουργια subs ειναι των Guerrand.. Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος.

Κορυφαια σκηνη του επεισοδειου εκει που η Patricia εξηγει τι σημαινει Otome...
Posted Image

#96 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 August 2007 - 11:55

Παιδιά ακούει κανείς άλλος το Lucky Star ED Album - Aruhi no Karaoke Box [Various] ή μόνο εγώ;(Βασικά εγώ το ακούω 4-5 φορές τη μέρα μόνο όμως τα ολοκληρωμένα τραγούδια:burningbe3:)

Posted Image

#97 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 August 2007 - 22:16

Eps. 17 & 18 from a.f.k. are out! AT LAST! XD

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#98 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 10 August 2007 - 23:22

Άξιζε η αναμονή :wooi2:

LfNX0dh.png

#99 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 August 2007 - 23:39

Γίνεται της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα στο Lolipower. :laugh: Το DDL#3 έχει πήξει στους leechers, και δεν μπορείς να πιάσεις θέση (εγώ όμως πρόλαβα :)).

2112.gif

#100 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 August 2007 - 23:43

Γίνεται της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα στο Lolipower. :laugh: Το DDL#3 έχει πήξει στους leechers, και δεν μπορείς να πιάσεις θέση (εγώ όμως πρόλαβα :)).

i know i'm leeching XD

editz//awwww~ the waiting was worth it XD loved the episodes =3333
Spoiler:

#101 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 August 2007 - 09:23

καλα ρε παιδια, γιατι τοση μανια με τους a.f.k???

εγω τα εχω δει τα επεισοδια εδω και καιρο απο τους guerrand και ηταν μια χαρα υποτιτλοι...

anyway, ειναι πραγματι ωραια επεισοδια. (And I am falling in love with Patty.. if all american girls were like her..)

θα ηθελα και εγω να τα δω στην 32αρα τηλεοραση.. πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για να μετατρεψει το .avi σε φορματ που διαβαζεται απο τα περισσοτερα dvd-players της αγορας?
Posted Image

#102 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 11 August 2007 - 10:09

Για τον απλούστατο λόγο ότι προτιμάμε να έχουμε όλα τα επεισόδια από ένα fansub group. Είναι χαρακτηριστική παραξενιά των "συλλεκτών". ;)

2112.gif

#103 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 August 2007 - 10:51

Είναι χαρακτηριστική παραξενιά των "συλλεκτών".

oh yes it is...κακια συνηθεια,αλλα δε κοβεται :P
ολα απο ενα group...tops 2,αν το κυριως που τα κατεβαζα κανει drop...αλλιως κατι με πιανει XD

πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για να μετατρεψει το .avi σε φορματ που διαβαζεται απο τα περισσοτερα dvd-players της αγορας?

actually my dvd player plays Xvid files :P and has a USB port(where i put my usb stick),so i don't need to convert anything ^^

#104 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 11 August 2007 - 11:52

Χοχοχο, εγώ τα βάζω στο Macbook και το συνδέω με την TV.

LfNX0dh.png

#105 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 August 2007 - 13:16

Παιδιά ακούει κανείς άλλος το Lucky Star ED Album - Aruhi no Karaoke Box [Various] ή μόνο εγώ;(Βασικά εγώ το ακούω 4-5 φορές τη μέρα μόνο όμως τα ολοκληρωμένα τραγούδια:burningbe3:)

Το ακούω από καμιά φορά... Αλλά σίγουρα όχι τόσο όσο εσύ:yawn2:

Είδα επιτέλους τα 17,18... Ωραία ήταν, ειδικά στο 17 όπου η Konata βαριόταν να διαβάσει βιβλίο μου θύμισε πολύ τον εαυτό μου :P Ε μα τι τώρα ποιος κάθεται να διαβάζει ένα κείμενο με λόγια, άμα δεν έχει εικόνα (και κατά προτίμηση ήχο)... Είναι πολύ βαρετό :wooi2:
phmava.php