Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Lucky Star
Posted 01 September 2007 - 22:02

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 September 2007 - 00:07

Οκ, το fansub group το μετέφρασε ως "Ramen combo" αλλά στο audio ακουγόταν "Ramen set". (θα μου πείτε τώρα "τι κάθεσαι και ψειρίζεις ρε κάφρε Vetus"...
Posted 02 September 2007 - 02:18
Να γιατί επιμένω στους [a.f.k.]. Αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι.Οκ, το fansub group το μετέφρασε ως "Ramen combo" αλλά στο audio ακουγόταν "Ramen set". (θα μου πείτε τώρα "τι κάθεσαι και ψειρίζεις ρε κάφρε Vetus"...
).

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 September 2007 - 10:11
Οι Guerrand εκαναν σωστη μεταφραση στο Lucky Star. Το μεταφρασαν σωστα ως ramen set. Ο Vetus αναφερεται στη λαθος μεταφραση που εγινε στο Air.Να γιατί επιμένω στους [a.f.k.]. Αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι.
Ο λογος που η Akira και ο Ono φωναζουν "Peco Peco" και "ramen set" ειναι οτι προκειται για τους ιδιους seiyu που εκαναν τους χαρακτηρες στο Air.
To 21 ειναι τιγκα στα references. Το μονο που δεν καταλαβα ακομη ηταν το σχολιο που εκανε η Konata οταν μπηκε στον κεντρικο σταθμο του Kyoto. "So Iris entered this place", ξερετε σε τι αναφερεται?
Ας γυρισω πισω στο επεισοδειο 12 με τη περιφημη επισκεψη στο Comiket. Γνωριζουμε οτι προκειται για αληθινο event, ξερουμε ποτε πηγαν τα κοριτσια και ξερουμε οτι ο χαρτης που εδωσε στα κοριτσια η Konata ειναι αληθινος. Για αυτο καποιος συγκρινε τον χαρτη με τον πραγματικο και ετσι ξερουμε ποια doujin εδωσε διαταγη η Konata στη Kagami να αγορασει...
That girl has some weird taste...
Canned Dogs » Blog Archive » Konata’s Comic Market list
Posted 02 September 2007 - 18:31
http://rapidshare.com/files/52974775/lucky_star_v2.thm

Posted 02 September 2007 - 21:18
Δεν πειράζει μπορεί κάποια στιγμή να το δοκιμάσω στου αδερφού μου
Καλή δουλειά πάντως, από ότι είδα στο theme creator
Posted 02 September 2007 - 23:41
εκανα καποιες τροποοιήσεις εβαλα ηχο κλησης το opening και για ηχο μνμ το timotei timotei timotei τις κονατα
RapidShare: 1-Click Webhosting

Posted 03 September 2007 - 10:56
Ελπίζω να το δέχεται το w700i που έχω. Εγώ, με την ευκαιρία, έχω ως εικόνα έναρξης την Konata, ως φόντο την Kagami κι ως screensaver την Τsukasa.μολις εκανα ενα θεμα lucky star για sony ericsson k550 w610 k800 k810 w880
http://rapidshare.com/files/52974775/lucky_star_v2.thm
To 21 ειναι τιγκα στα references. Το μονο που δεν καταλαβα ακομη ηταν το σχολιο που εκανε η Konata οταν μπηκε στον κεντρικο σταθμο του Kyoto. "So Iris entered this place", ξερετε σε τι αναφερεται?

Kι εγώ την ίδια απορία είχα κι έλεγα μήπως ήξερες εσύ. Ελπίζω να ξέρει η Yami-chan να μας απαντήσει.
Posted 06 September 2007 - 23:10
Και σιγουρα τα δακρυα συγκινησης δεν ειναι κατι που το περιμενεις απο ενα ανιμε σαν το Lucky Star..
Posted 10 September 2007 - 06:31
Posted 11 September 2007 - 22:19
Αλλά το ναι ήταν συγκινητικό, άλλα και πάλι οι διάλογοι της Konata και τους πατέρα της ήταν όλα τα λεφτά. Συνέχεια με την πάυση ήμουν από τα γέλια.
Posted 11 September 2007 - 22:38

R00lz. ^__________^

Posted 12 September 2007 - 01:08
H πιο ξεκαρδιστική Hokuto no Ken reference που 'χω δει ποτέ σε anime.
R00lz. ^__________^
Posted 12 September 2007 - 09:42
Ας ελπίσουμε ότι στο κάποτε στο μέλλον το μάνγκα θα έχει αρκετό υλικό για να βγει άλλη μία σαιζόν. Αλλά άμα έχουν συμβεί όλα αυτά σε μία σαιζόν τι μπορεί να συμβεί στην δεύτερη. Πάλι υποθέσεις κάνω.