Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#121 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 September 2007 - 22:02

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το στήσιμο που έχουμε φάει από τους [Triad] στο Bokurano. :P Και υπάρχουν ένα σωρό άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες σειρές να δω. Μπορώ να περιμένω. :) Μόνο αν το droppάρουν (φτου κακά) θα αλλάξω fansub group.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#122 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 September 2007 - 00:07

Όσοι έχουν δει Air θ' αναγνώρισαν σίγουρα στο preview για το 22ο επεισόδιο το "peko peko" που έκανε ο Potato και το "Ramen Set!" που φώναξε κάποια στιγμή στην σειρά ο Yukito με το που ξύπνησε:
Posted Image
Οκ, το fansub group το μετέφρασε ως "Ramen combo" αλλά στο audio ακουγόταν "Ramen set". (θα μου πείτε τώρα "τι κάθεσαι και ψειρίζεις ρε κάφρε Vetus"... :P ).

#123 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 02 September 2007 - 02:18

Οκ, το fansub group το μετέφρασε ως "Ramen combo" αλλά στο audio ακουγόταν "Ramen set". (θα μου πείτε τώρα "τι κάθεσαι και ψειρίζεις ρε κάφρε Vetus"... :P ).

Να γιατί επιμένω στους [a.f.k.]. Αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι. :

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#124 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 September 2007 - 10:11

Να γιατί επιμένω στους [a.f.k.]. Αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι.

Οι Guerrand εκαναν σωστη μεταφραση στο Lucky Star. Το μεταφρασαν σωστα ως ramen set. Ο Vetus αναφερεται στη λαθος μεταφραση που εγινε στο Air.

Ο λογος που η Akira και ο Ono φωναζουν "Peco Peco" και "ramen set" ειναι οτι προκειται για τους ιδιους seiyu που εκαναν τους χαρακτηρες στο Air.

To 21 ειναι τιγκα στα references. Το μονο που δεν καταλαβα ακομη ηταν το σχολιο που εκανε η Konata οταν μπηκε στον κεντρικο σταθμο του Kyoto. "So Iris entered this place", ξερετε σε τι αναφερεται?

Ας γυρισω πισω στο επεισοδειο 12 με τη περιφημη επισκεψη στο Comiket. Γνωριζουμε οτι προκειται για αληθινο event, ξερουμε ποτε πηγαν τα κοριτσια και ξερουμε οτι ο χαρτης που εδωσε στα κοριτσια η Konata ειναι αληθινος. Για αυτο καποιος συγκρινε τον χαρτη με τον πραγματικο και ετσι ξερουμε ποια doujin εδωσε διαταγη η Konata στη Kagami να αγορασει...

That girl has some weird taste... :hihi2::hihi2:

Canned Dogs » Blog Archive » Konata’s Comic Market list
Posted Image

#125 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 02 September 2007 - 18:31

μολις εκανα ενα θεμα lucky star για sony ericsson k550 w610 k800 k810 w880

http://rapidshare.com/files/52974775/lucky_star_v2.thm
Posted ImagePosted Image

#126 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 September 2007 - 21:18

Κρίμα που δεν είναι για W300 :cry5:
Δεν πειράζει μπορεί κάποια στιγμή να το δοκιμάσω στου αδερφού μου :hehehe:

Καλή δουλειά πάντως, από ότι είδα στο theme creator :riiight:
phmava.php

#127 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 02 September 2007 - 23:41

thnxxxxxxxxx

εκανα καποιες τροποοιήσεις εβαλα ηχο κλησης το opening και για ηχο μνμ το timotei timotei timotei τις κονατα

RapidShare: 1-Click Webhosting
Posted ImagePosted Image

#128 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 September 2007 - 10:56

μολις εκανα ενα θεμα lucky star για sony ericsson k550 w610 k800 k810 w880

http://rapidshare.com/files/52974775/lucky_star_v2.thm

Ελπίζω να το δέχεται το w700i που έχω. Εγώ, με την ευκαιρία, έχω ως εικόνα έναρξης την Konata, ως φόντο την Kagami κι ως screensaver την Τsukasa. :wooi2:

To 21 ειναι τιγκα στα references. Το μονο που δεν καταλαβα ακομη ηταν το σχολιο που εκανε η Konata οταν μπηκε στον κεντρικο σταθμο του Kyoto. "So Iris entered this place", ξερετε σε τι αναφερεται?

Posted Image
Kι εγώ την ίδια απορία είχα κι έλεγα μήπως ήξερες εσύ. Ελπίζω να ξέρει η Yami-chan να μας απαντήσει.

#129 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 03 September 2007 - 11:57

Posted Image
Kι εγώ την ίδια απορία είχα κι έλεγα μήπως ήξερες εσύ. Ελπίζω να ξέρει η Yami-chan να μας απαντήσει.

there's a whole bunch of characters named Iris,οποτε δεν ξερω σε ποια αναφερονται :P
Η εικονα παλι αυτη της Konata,μου θυμιζει εντομα Leiji Matsumoto..

#130 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 September 2007 - 23:10

Ειδα το 22, και ομολογω οτι δακρυσα... το δευτερο μισο ειναι πολυ σιγκινητικο...

:nanana::nanana:

Και σιγουρα τα δακρυα συγκινησης δεν ειναι κατι που το περιμενεις απο ενα ανιμε σαν το Lucky Star..

Spoiler:

Posted Image

#131 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 September 2007 - 06:31

Και ναι μετά από πολύ καιρό οι a.f.k. αποφάσισαν να βγάλουν ένα επεισόδιο :yawn2:
phmava.php

#132 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 September 2007 - 22:19

Καλά γενικότερα τα 3 τελευταία επισόδια ήταν πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είναι και τα καλύτερα γενικότερα από όλα τα επισόδια μέχρι τώρα.

Αλλά το ναι ήταν συγκινητικό, άλλα και πάλι οι διάλογοι της Konata και τους πατέρα της ήταν όλα τα λεφτά. Συνέχεια με την πάυση ήμουν από τα γέλια.
Posted Image

#133 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 11 September 2007 - 22:38

Posted Image

R00lz. ^__________^

2112.gif

#134 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 12 September 2007 - 01:08

Posted Image

R00lz. ^__________^

H πιο ξεκαρδιστική Hokuto no Ken reference που 'χω δει ποτέ σε anime.

#135 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 12 September 2007 - 09:42

Πάντως και κάτι ενθαρυντικό. Έψαξα στο mangaupdates και είδα ότι το μάνγκα είναι ακόμα ongoing αλλά αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον, τώρα το πότε ακριβώς και το αν είναι ακόμα άγνωστα, υποθέσεις κάνω, ότι μπορεί να δούμε και άλλη σαιζόν Lucky Star.

Ας ελπίσουμε ότι στο κάποτε στο μέλλον το μάνγκα θα έχει αρκετό υλικό για να βγει άλλη μία σαιζόν. Αλλά άμα έχουν συμβεί όλα αυτά σε μία σαιζόν τι μπορεί να συμβεί στην δεύτερη. Πάλι υποθέσεις κάνω. :hahaha:
Posted Image