Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Lucky Star

• Please log in to reply
380 replies to this topic

#76 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 July 2007 - 11:57

Όταν είχε βγει το εν λόγω album δεν είχε φτάσει μέχρι το 13ο επεισόδιο το anime. Oπότε ρωτάω το εξής:
Aπό που μπορώ να κατεβάσω το
Spoiler:
Σκέφτομαι να το βάλω να χτυπάει ως ringtone για να σκάω στα γέλια με τις αντιδράσεις των τριγύρων μου που ακούνε το κινητό μου να χτυπάει.

#77 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 July 2007 - 12:42

Λοιπον, ειδα το 15 και ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Εχει και hints σε Azumanga Daioh..

Spoiler:

Posted Image

#78 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 25 July 2007 - 23:12

Μόλις σήμερα είδα το 14ο και 15ο επεισόδιο τα οποία είναι με διαφορά από τα αγαπημένα μου. Ειδικά το ending theme του 14ου είναι από τα αγαπημένα μου:
Spoiler:

Aπό τα πρωταπριλιάτικα αστεία στο 15ο επεισόδιο το πιο πετυχημένο κατά την γνώμη μου ήταν
Spoiler:

Επίσης, έμεινα άφωνος όταν στο 15ο έγινε το reference στο DaCapo παίζοντας ως background music το Sakura saku mirai koiyume (το opening του Da Capo). Mετά
Spoiler:

Ανυπομονώ να δω το 16ο επεισόδιο για έναν λόγο: η επίσκεψη της Konata (κι ίσως μαζί με την παρέα της) στο Gamers. Άντε, για να δούμε επιτέλους
Spoiler:

YΓ1: Mήπως τελικά είναι περιττό να κρυβώ πληροφορίες με την ένδειξη "Spoiler";
ΥΓ2: Yutaka kawaiiiiiiiiiiiiiii!!

#79 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 26 July 2007 - 07:41

Και μενα το 15 ηταν το αγαπημενο μου επεισοδιο.. Τωρα ειδα και με κατι ερασιτεχνικους υποτιτλους το 16. Και αυτο πρωτο..

Επιτελους πηγαινει η παρεα να δει την Κονατα στο Cosplay Cafe που δουλευει.. Και η Akira απολαμβανει το live event της...

Και κανει την εμφανιση της η:
Spoiler:

Οσοι παμε Ιαπωνια, μπορουμε να κανουμε Lucky Star τουρισμο..

Posted Image

Posted Image

και ενα δωρακι για το τελος..

Spoiler:

Posted Image

#80 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 26 July 2007 - 14:46

Eυχαριστούμε για το δωράκι, φίλτατε! Με την ευκαιρία, ιδού τι καλό διακοσμεί το desktop μου αυτήν την στιγμή:
Posted Image

#81 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 July 2007 - 02:14

Μου φαίνεται ότι πέρα από τη θεά Konata θα αρχίσω να εκτιμώ και τη Kagami
Spoiler:

Posted Image

#82 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 July 2007 - 08:50

Ως χαρακτηρας δεν υπαρχει καλυτερος απο την Konata, αλλα για μενα η Kagami παιρνει το βραβειο Tsundere Queen Of the Year!!

Ιδου:
Spoiler:

Αρχισαν να βγαινουν και τα πρωτα figurines...
Spoiler:

Posted Image

#83 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 July 2007 - 01:55

Εύγε Ayu.Μόνο εσύ και ο Vetus με καταλαβαίνετε:bahhh:

Posted Image

#84 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 July 2007 - 02:12

Αν είμασταν σε κανα σχολείο στο εξωτερικό, θα δημιουργούσαμε σίγουρα το δικό μας Kagami fan club. :wooi2: (λέμε τώρα :P )

#85 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 July 2007 - 02:33

Αν είμασταν σε κανα σχολείο στο εξωτερικό, θα δημιουργούσαμε σίγουρα το δικό μας Kagami fan club. :wooi2: (λέμε τώρα :P )

Εγώ θα δημιουργούσα το Konata fan club.Θα μπορούσαν όμως να συνεργάζονται τα club μας:wooi2:Με πρόεδρους και μέλη όπως εγώ,ο Vetus,ο Mr Ayu-Mania κτλ ούτε θηλυκή γάτα δε θα τολμούσε να μπει:hahaha:Pantsu for the win.
Spoiler:

Posted Image

#86 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 July 2007 - 12:53

Eεεεεμ...η εικόνα αυτή, Jiraiya, δεν έχει καμιά σχέση με Lucky Star (αν κι ωραία)...

#87 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 July 2007 - 12:58

Με την ευκαιρία, ιδού τι καλό διακοσμεί το desktop μου αυτήν την στιγμή:
Posted Image

Τι θα έλεγες για κάτι σαν κι αυτό;:hihi2:
Spoiler:

Πάντως το 16 ήταν ίσως το καλύτερο επεισόδιο για μένα. Πραγματικά τα έσπασε! :lovulovu:
phmava.php

#88 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 July 2007 - 13:31

Χι χι χι....

Μιλατε χωρις να εχετε δει το καινουργιο μου wallpaper...

OBEY THE MASTER!!!!!

Spoiler:

Παντως ειναι εκνευριστικο που αργουνε τοσο να βγουνε τα fun-subs σε αυτη τη σειρα. Μια εβδομαδα ειναι πολυς χρονος, και καταληγω να βλεπω το επεισοδιο raw, να καταλαβαινω μονο τα μισα, και μετα να περιμενω το sub για να καταλαβω τα υπολοιπα...

Anyway, οπως ξερουμε τα κοριτσια βρισκονται στην τελευταια ταξη του σχολειου, και απο το παρακατω image μπορουμε να δουμε οτι αρχισαν ηδη να προετοιμαζονται για την πενταημερη τους...

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#89 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 29 July 2007 - 14:21

phm, την έχω κι αυτήν την εικόνα, μαζί με διάφορες άλλες από τον ίδιο καλλιτέχνη. ;)

Mr Ayu-Mania, τα σπάει το wallpaper της Konata! Mπορείς να ποστάρεις και μια το original wallpaper (δηλαδή, όχι screenshot από το desktop σου);

#90 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 30 July 2007 - 08:09

Here you are my friend..

Posted Image

It's 1280 x 1024 by the way.
Posted Image