Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#196 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 October 2007 - 18:19

Καλα! Πες τους φιλους σου τους μαμιαδες να κατουρανε που και που!
Posted Image

#197 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 17 October 2007 - 18:22

Καλα! Πες τους φιλους σου τους μαμιαδες να κατουρανε που και που!

Τι σημαίνει να κατουράνε που και που??:emptyonexg1:
Posted Image

#198 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 October 2007 - 18:55

Τι σημαίνει να κατουράνε που και που??:emptyonexg1:

Πόσο χρονών μπορεί να είναι;

#199 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 October 2007 - 19:13

*γκουχ*ηρεμίαααααααα...*γκουχ*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#200 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 17 October 2007 - 19:13

που πεταξα καποιον εξω απο το σπιτι μου...το εχω σκυλομετανιωση....δεν ηταν του χαρακτηρα μου........:nosey::nosey::nosey::nosey:(παρα ειμαι καλος για αυτα)

#201 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 17 October 2007 - 19:41

Πόσο χρονών μπορεί να είναι;

LOL! OK κατάλαβα!!! Είμαι 15!:oo::oo: Το που και πού δεν είχα καταλάβει!:wooi2:
Posted Image

#202 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 17 October 2007 - 22:27

Η τελευταια μεγαλη βλακεια που εκανα? ημουν σε μια μακροχρονια σχεση για παρα πολυ καιρο. παρα πολυ ομως....ατελειωτα χρονια. δεν πηγαινε καλα και ειπα να το τελειωσουμε...αλλα δεν το δεχτηκε και με επιασε στο φιλοτιμο.. μονο εσενα.. εχω εισαι τα παντα..εισαι και κολητη μου και διαφορα αλλα ωραια! συνεχισα να κανουμε παρεα γιατι δεν ηθελα να τον εγκαταλειψω..οπως μου ελεγε. και να διακοπες μαζι και να οι βολτες... απο κοντα με ειχε παντα και ελεγχος..πολυ ελεγχος. και οταν εξαφανιζομουν μπουχτισμενη.. μπινελικια!Αλλα δεν ημασταν μαζι.
ε καποια στιγμη αποφασισα οτι τερμα! ειμαι ομηρος σε μια σχεση που εχει τελειωσει! καλα δεν συζηταω τα μπινελικια που ακουσα! συπεριφορα τραγικη.
και τι ανακαλυψα τελικα? για να μην σας πρηζω?
οτι ολο αυτο τον καιρο που με καταπιεζε..πιεζε...και μπινελικωνε ειχε αλλη γκομενα!
και ακομα πιο πριν!
poetry in motion!
και εφτασα να πω...ποσο βλακας ημουν που τον λυπομουν κιολας?

αχχχχ ilektra μου σε νιώθω, σε νιώθω. Πέρασα και εγώ μια φάση τρομερής καταπίεσης, μόνη μου
δεν πήγαινα πουθενά. Τώρα απ'όσο ξέρω δεν με απάτησε, αλλά μόνη μου δεν με άφηνε
να πάω πουθενά! Μέχρι και στην δουλειά με πηγαινοέφερνε :uhh:
Τέλος πάντον τελικά στο τέλος αγανάχτησα και είπα
αι στον έξω από εδώ ρε παλιομπίπ, και έστειλα και αυτόν και όλο του το family από εκεί που ήρθαν!
Βέβαια όταν του είπα χωρίζουμε άκουσα και εγώ τα μπινελίκια της ζωής μου. Αλλά δεν υποχώρησα
και το τελειίωσα!

Το κακό όμως είναι ότι τώρα και η κολλητή μου δυστυχώς αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,
από την αδικαιολόγητη ζήλια του ούτε στο περίπτερο δεν την αφήνει να πάει μόνη της.
Και εδώ ακριβώς έρχεται και η τελευταία και η τελευταία βλακεία που έκανα...
η κολλητή μου ζήτησε από εμένα και από την τρίτη της παρέας να πάμε από το σπίτι της
και μετά να βγούμε έξω για κανά καφεδάκι και φυσικά και να μιλήσουμε. Τέσπα φτάνω, χτυπάω
το κουδούνι της και την ώρα που εκείνη μου ανοίγει, εμφανίζεται ο δικός της και πριν προλάβω
με σπρόχνει και περνάει. Ανεβαίνει λοιπόν κυριολεκτικά με ταχύτητα φωτός τις σκάλες και την βλέπει
ντυμένη έτσι ώστε να βγούμε έξω, και τέλος πάντον αυτός τότε την παθαίνει την κρίση.
Και εγώ το ζώων από εδώ ακόμα μουτζώνω τον εαυτό μου που δεν είδα έναν άνθρωπο 1,80
να έρχεται προς το μέρος μου, ακόμα μου ρίχνω κατάρες που δεν τον είδα και τον αφίσα έτσι να περάσει

rrmr.png

#203 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 October 2007 - 23:32

αυτο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο, εγινε οταν ημουν 7 χρονων..

περασα μεσα απο τζαμαρια μπαλκονοπορτας, καθοτι ημουν τοσο απεριγραπτος που δεν καταλαβα οτι το τζαμι ηταν κλειστο

αποτελεσμα? το τζαμι επεσε ολοκληρο , το μισο πανω μου και, ευτχως, το αλλο μισο πισω μου.

την γλυτωσα με μια γρατζουνια........

σαφως βεβαια εχω κανει και πολυ χειροτερα απο τοτε. δεν μου ερχεται τιποτα αλλο στο νου τωρα ομως χαρ χαρ χαρ

#204 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 21 October 2007 - 00:29

Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει είναι
να δίνω σημασία σε άτομα που δεν την
αξίζουν!!!!:oo::oo::oo::oo:

#205 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 October 2007 - 01:44

Σήμερα ήπια μια κόα κόλα.....με πονάει η κοιλιά μου.....ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!
Posted Image

#206 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 07 November 2007 - 03:09

Μεχρι στιγμης οι μεγαλυτερες βλακειες που εχω κανει ειναι οι εξης...
Οταν ημουν 10 συνηθιζα να κανω κοντρες με ποδηλατα!!Τεσπα στην γειτονια μου ειχε ερθει ενα παιδι το οποιο μου την εσπαγε υπερβολικα:madtodeath: και μου ειπε να κανουμε κοντρα αλλα οχι απο την συνηθησμενη διαδρομη αλλα απο εναν ερημικο δρομο που δεν περναγαν σχεδον ποτε αμαξια ε και εγω σαν χαζο που ημουν δεχτηκα!!Τεσπα εκει που ημουν στο δρομο και προσπαθουσα να τον φτασω απο κει που δεν το περιμενα μου εφανιστηκε ενα αμαξι με αποτελεσμα να πεσω επανω του:hahaha::fromabove: χτυπωντας το αριστερο μου χερι και εχοντας ενα πανεμορφο καρουμπαλο:emptyonexg1:!!!!Απο τοτε οι γονεις μου,μου απαγορευσαν το ποδηλατο ασχετα που εγω εκανα συνεχεια οταν ελειπαν!!!:wis:

Βεβαια μετα απο αυτο το περιστατικο ειχα και αλλο ενα,παλι με ποδηλατο!!Εκανα χωρις χερια ξαφνικα εχασα τον ελεγχο επεσα κατω και επειδη ηταν πολυ μικρη κατηφορα και ανωμαλος ο δρομος συρθηκα λιγο και γρατζουνιστηκα στην αριστερη πλευρα του προσωπου και στο χερι!!Οι γονεις μου πηραν το ποδηλατο και το εδωσαν!!!:emptyonexg1: παλι καλα δεν μου εμεινε κανενα σημαδι

#207 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 07 November 2007 - 03:56

Μια βλακεια που εκανα ηταν να συγκατικισω.Δεν θα πω τπτ γιατι θα γεμισω ολη την σελιδα.Θα πω μονο οτι ειμασταν δυο πολυ καλη φιλοι και τωρα ειμαστε οι ποιο μεγαλη εχθροι.
Μια αλλη βλακεια που εκανα ηταν οταν ημουν μικρος μου ειπαν οι γονοις μου να παω στο Περιπτερο να τους παρω κατι με το ποδηλατο.Με το που περναω τον κεντρικο και αρχηζω να περναω την κατηφορα, ηθελα να παιξω τον μαγκα και αρχησα να κανω ζικ ζακ.Ελα ομως που ο δρομος ηταν απο χαλικια και δεν τον ειχαν φτιαξει ακομα.Τι ηταν να βρω σε ενα μεγαλο χαλικι να μου φυγει το ποδηλατο φετα και να συρθω 50 μετρα με το πρωσοπο.Αποτελεσμα να ειμαι μεσ'την μεση του δρομου να κραταω με το ενα χερι το προσωπο και με το αλλο την οικογενεια.Ευτηχος με ειδε καποιος και με πηγαν στο νοσοκομιο, στο οποιο εμεινα 3 μερες και ευτηχος δεν μου εμεινε κανενα σημαδη.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#208 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 November 2007 - 11:07

Μεχρι στιγμης οι μεγαλυτερες βλακειες που εχω κανει ειναι οι εξης...
Οταν ημουν 10 συνηθιζα να κανω κοντρες με ποδηλατα!!Τεσπα στην γειτονια μου ειχε ερθει ενα παιδι το οποιο μου την εσπαγε υπερβολικα:madtodeath: και μου ειπε να κανουμε κοντρα αλλα οχι απο την συνηθησμενη διαδρομη αλλα απο εναν ερημικο δρομο που δεν περναγαν σχεδον ποτε αμαξια ε και εγω σαν χαζο που ημουν δεχτηκα!!Τεσπα εκει που ημουν στο δρομο και προσπαθουσα να τον φτασω απο κει που δεν το περιμενα μου εφανιστηκε ενα αμαξι με αποτελεσμα να πεσω επανω του:hahaha::fromabove: χτυπωντας το αριστερο μου χερι και εχοντας ενα πανεμορφο καρουμπαλο:emptyonexg1:!!!!Απο τοτε οι γονεις μου,μου απαγορευσαν το ποδηλατο ασχετα που εγω εκανα συνεχεια οταν ελειπαν!!!:wis:

Βεβαια μετα απο αυτο το περιστατικο ειχα και αλλο ενα,παλι με ποδηλατο!!Εκανα χωρις χερια ξαφνικα εχασα τον ελεγχο επεσα κατω και επειδη ηταν πολυ μικρη κατηφορα και ανωμαλος ο δρομος συρθηκα λιγο και γρατζουνιστηκα στην αριστερη πλευρα του προσωπου και στο χερι!!Οι γονεις μου πηραν το ποδηλατο και το εδωσαν!!!:emptyonexg1: παλι καλα δεν μου εμεινε κανενα σημαδι

where exactly is the stupid thing???
Bike accidents are normal to kids life.

#209 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 11 November 2007 - 20:27

where exactly is the stupid thing???
Bike accidents are normal to kids life.

H βλακεια που εκανα ειναι να μην ακουσω τους γονεις μου (που μου ελεγαν να μην κανω κοντρες και χωρις χερια)γιατι εγω το χαζο τα εκανα και μπροστα αυτα με ποσες προειδοποιησεις που μου ειχαν κανει και στο τελος κατεληξα χωρις ποδηλατο!!!!:emptyonexg1:

#210 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 November 2007 - 21:22

H βλακεια που εκανα ειναι να μην ακουσω τους γονεις μου (που μου ελεγαν να μην κανω κοντρες και χωρις χερια)γιατι εγω το χαζο τα εκανα και μπροστα αυτα με ποσες προειδοποιησεις που μου ειχαν κανει και στο τελος κατεληξα χωρις ποδηλατο!!!!:emptyonexg1:

Δεν ήταν βλακεία επιμένω.
Βλακεία ήταν η δική μου που τους άκουγα και δεν έχω φάει αρκετές σαβούρντες με το ποδήλατο.