Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#181 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 05 October 2007 - 00:42

παρεπιπτόντως, ωραίο thread! :riiight:

Λοιπόν, θα αναφέρω 2 anime-like ατυχήματα με γάτες. Και τα 2 έχουν συμβεί σε εμένα.

*1) Το 1998, είχα ένα γάτο ονόματι Καίσαρα. Είχα όμως και μια τηλεόραση στο καθιστικό, βαλμένη επάνω σε ένα στρογγυλό, τρίποδο τραπεζάκι. Ο γάτος την άραζε συχνά επάνω στην τηλεόραση και χουχούλιαζε γιατί ήταν ζεστά. Μια μέρα, ένας ξαφνικός θόρυβος τον κατατρόμαξε και-όπως τινάχτηκε από την τηλεόραση που χουχουλιαζόταν, έριξε κάτω ΚΑΙ το τραπεζάκι ΚΑΙ την τηλεόραση (η οποία έσκασε πάνω στο πλακάκι, από τη μεριά της οθόνης!!
Σας πληροφορώ, εχω ΑΚΟΜΑ την ίδια τηλεόραση! Δεν έπαθε το παραμικρό.

*2) Πρίν μια εβδομάδα περίπου.
Γυρνάω το μεσημέρι απ τη δουλειά, στο σπίτι. Βάζω να ρημαδο-φάω (μακαρόνια με κιμά είχα), κάθομαι στον καναπέ με το πιάτο στα γόνατα και κάνω να πάρω την πρώτη πηρουνιά-φαϊ.
Και ΑΞΑΦΝΑ, βλέπω το γατί μου, το οποίο μάλλον παραμόνευε από την άλλη άκρη του δωματίου να έρχεται σίφουνας και να τρέχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ από το πιάτο με το φαί μου!
Ετρεξε, δε, τόσο γρήγορα επάνω από το πιάτο, που δεν σκορπισε με τις πατούσες του την παραμικρή ποσότητα από το φρεσκοτριμμένο τυρί!

1) Μπράβο!:clap: Τι μάρκα είναι η τηλεορασή σου για να αγοράσω κ εγώ μία?

2) Μάλλον έχει δεί kabamaru πολλές φορές το γατάκι σου (για να ορμήξει στην μακαρονάδα ε? ):P

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#182 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 05 October 2007 - 01:27

Τωρα που το λετε κ εγω ειχα ριξη μια τηλεοραση κ επεσε με το γυαλι αλλα δεν επαθε τπτ μικρη ομως ... ( ειχε βοηθιση κ λιγο ο παπους μου ο σιχορεμενος :P )

#183 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 05 October 2007 - 02:35

Δεν ξέρω αν είναι τόσο συχνό φαινόμενο σε anime,αλλά αφού το έχει το Kare Kano,το αναφέρω.Συνέχεια,όλη την ώρα,χτυπάω σε κολόνες.
Posted Image

#184 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 October 2007 - 08:37

γιατί να το πεις αυτό πυραμιδάκι μου;

λοιπον.... κάποτε σαν φοιτήτρια ένας φίλος μου αποφάσισε να κάνει κατακόρφυο ανάμεσα στο κομοδινο και την ντουλάπα. Το αποτέλεσμα ήταν μετά την κατακόρυφο να πέσει ανάμεσα στα έπιπλα και να σφηνώσει, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να τον βοηθήσουμε από το γέλιο αφού ο αφού ο κακομοίρης δεν μπορούσε να κουνηθεί.

#185 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 06 October 2007 - 11:23

Δεν έτυχε ακριβώς σε εμένα αλλά είμουβνα μπροστά στο συμβάν. Σε γενέθλια φίλης κατά την μάζοξη που είχε γίνει σπίτι της από αρκετό κόσμο κάποια στιγμή ήρθανε και 2 άσχετοι που δεν τους ήξερε κανείς απλά ακούσανε την μουσική γουστάρανε και κτυπήσανε να μπούν ...... μια χαρά όλλα μέχρι που σε κ΄'αποια φάση ο ένας άρχισε να κοιτάει μια κοπελίτσα (φίλη της οικοδεσπινάς μας) και πήγε και της έπιασε κουβεντά ..... μετά απο κάνα 5λεπτο που με συναντάει στην κουζίνα(είμουνα αυτός που του αοιξε την πόρτα και είχαμε αναταλάξει και 5 κουβέντες ποιο πριν) άρχισε να σχολιάζει την κοπέλα

"Ωραίο Μ^%$^ γαμάτι αλλά φαινεται τελείως βλήμα ρε πούστη μου όλλη την ώρα απλά με κοίταγε να μαλάκας και χαμογελούσε"

μετά από κάμποση ώρα γέλιου του εξήγησα ότι η κοπέλα εκείνη όπως και η άλλη που καθότανε δίπλα της είαν κουφάλαλες :P

#186 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 06 October 2007 - 11:43

Και τώρα, ας ξεφουρνίσω και το χαρακτηριστικότερο (ίσως) anime-like ατύχημα..

Συνέβη σ' έμενα.

*Καλοκαίρι 1997, Παραλιακή Ναυπλίου.
*Έξοδος με την κολλητή μου σε κλάμπ.
*Το κλάμπ πήχτρα.
*Προχωρούσαμε ανάμεσα στον κόσμο, η κολλητή μου μπροστά, εγώ πίσω της.
*Κάποια στιγμή, γυρίζει το κεφάλι της η κολλητή μου να με δει, δε με βλέπει πουθενά.
*Πώς της "κόβει" να κοιτάξει πιο χαμηλά μπροστά της?
*Βλέπει ένα τεντωμένο χέρι να τρέμει προς το μέρος της.
*Πίσω από το χέρι, ένα ζευγάρι απελπισμένα μάτια, επάνω σ' ένα ξαφνιασμένο πρόσωπο.
*Είχα σκοντάψει σ' ένα σκαλοπάτι και είχα σαβουρδιστεί στα τέσσερα.
*Όμως, φορούσα και φούστανι.
*Κι εκείνη τη στιγμή, η "τριών τετάρτων" κιλότα μου, ήταν μάλλον το δεύτερο ορατό από το διάστημα, σημείο στη Γη, μετά το Σινικό Τείχος.
*Η κιλότα ήτανε και άσπρη.

(pantsu shot...απ' την κόλαση)

#187 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 09 October 2007 - 06:07

ναι οταν πεταξα το μαχαιρι στην αδερφη μου(καλα αστοχησα μην το παρετε βαρια..μονο να ξερατε τι ειχε κανει) ...μουααα εννιωσα σαv τους χαρακτηρες απο τo higurashi...ρε μπας και με ειχε κυριευση τιποτα....

#188 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 October 2007 - 12:12

Και τώρα, ας ξεφουρνίσω και το χαρακτηριστικότερο (ίσως) anime-like ατύχημα..

Συνέβη σ' έμενα.

*Καλοκαίρι 1997, Παραλιακή Ναυπλίου.
*Έξοδος με την κολλητή μου σε κλάμπ.
*Το κλάμπ πήχτρα.
*Προχωρούσαμε ανάμεσα στον κόσμο, η κολλητή μου μπροστά, εγώ πίσω της.
*Κάποια στιγμή, γυρίζει το κεφάλι της η κολλητή μου να με δει, δε με βλέπει πουθενά.
*Πώς της "κόβει" να κοιτάξει πιο χαμηλά μπροστά της?
*Βλέπει ένα τεντωμένο χέρι να τρέμει προς το μέρος της.
*Πίσω από το χέρι, ένα ζευγάρι απελπισμένα μάτια, επάνω σ' ένα ξαφνιασμένο πρόσωπο.
*Είχα σκοντάψει σ' ένα σκαλοπάτι και είχα σαβουρδιστεί στα τέσσερα.
*Όμως, φορούσα και φούστανι.
*Κι εκείνη τη στιγμή, η "τριών τετάρτων" κιλότα μου, ήταν μάλλον το δεύτερο ορατό από το διάστημα, σημείο στη Γη, μετά το Σινικό Τείχος.
*Η κιλότα ήτανε και άσπρη.

(pantsu shot...απ' την κόλαση)

Υπερβρακί for the win

#189 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 09 October 2007 - 14:54

πέρσι το καλοκαίρι δούλευα φορτηγά με τον πατέρα μου..οδηγός αυτός συνοδηγός εγώ (αυτός που φορτώνει/ξεφορτώνει το φορτηγό,fortotis, M@l@k@ς αλλιώς{sorry κιόλας})k ήμασταν στα πρακτορεία εκεί πέρα έχεο τρομερή κίνηση (μιλάμε κάναμε ένα metro k σβήναν όλα τα φορτηγά τι μηχανή k mata από κάνα τέταρτο άλλο ένα metro.φανταστείτε δηλαδή να σταματάμε k να με στέλνει μισό χιλιόμετρο μπροστά να πάρω kafedesm να πηγαίνω να γυρνάω k το φορτηγό ακούνητο. τελοσπάντων)φαντάζεστε λοιπόν τι νεύρα υπάρχουν μέσα σε κάθε φορτηγό..λοιπόν μετά από ένα μεγάλο ταξίδι(ένα τετράγωνο για την ακρίβεια ,αλλα με το φορτηγό) πάμε να στρίψουμε δεξιά....αλλα όχι...είναι ένας έξυπνος που έχει μπει στην ανάποδη λωρίδα k για να είμαι πιο ακριβής, στη λωρίδα που θέλαμε να στρίψουμε ..αρχίζει k ourlazei ο πατέρας μου "ρε (*)@(#*$*)τι νομίζεις ότι κανεις ρε*#(*$#@" , από πίσω να κορνάρουν (ο πατέρας μου είναι k λίγο τούμπανο λόγω τις δουλειάς)..ο άλλος σκαλώνει k λέει "ρε φιλε δη έχεις ανάψει flash etc k αλλιώς εκείνη τι στιγμή τρελαίνεται ο πατέρας μου k βγαίνει με ένα alma απτό φορτηγό (είναι k ψιλό).εγώ τον κοιτάω k λέω "ήρθε η ώρα για το tag team..ανοίγω τι πόρτα ....κοιτάω τον τυπά στα ματια...πηδάω k εγώ ...k σκάω σε μια λακκούβα ,με νερά k επειδή έσκασα με φορα τα νερά πετάχτηκαν μέχρι τι μέση μου..k ο τυράς είχε αρχίσει να κάνει όπισθεν..εγώ έμεινα ...τσάμπα βράχηκα κιόλας..έλεος:deadga6:
Posted Image

#190 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 12 October 2007 - 14:28

νομιζω οτι ξερεις νοβα τι πρεπει να κανεις απλα σου ειναι δυσκολο. παντως καλως η κακως ολα περνανε. ολα μετα απο καιρο φαινονται μικρα και ασημαντα. και ολοι πληγωνονται. δεν μενει κανεις απ εξω. απλα επελεξε ατομα τα οποια να σε σεβονται και να σε εκτιμουν. και τα πραγματα θα ειναι πιο ευκολα...
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#191 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 12 October 2007 - 16:41

Edit: το αλλαξα για ευνοητους λογους... thank you mods...

straight back to topic!!!!
χειμωνας...στο Περτουλι με ενα πολυ ωραια στρωμενο χιονι...βγηκαμε με μια φιλη μου να παιξουμε...:wooi2:περασα απεναντι το μικρο και ομορφο ποταμακι και ηθελε και εκεινη...λεω "εγω θα σε βοηθησω":hahaha: ( τι το θελα)...και κανω να πιαστω απο ενα μικροσκοπικο κλαδακι για να κρατηθω με τα δυο μου δαχτυλα και να μην κυλησω στην κατηφορα:uhh:..το αποτελεσμα: επειδη ηταν φρεσκο το χιονι γλυστραγε σαν τρελο..με αποτελεσμα να γλιστρησω και ΠΛΑΤΣ να πεσω στο ποταμι μεχρι τη μεση.:bahhh: Ευτυχως το παντελονι που φοραγα ηταν ειδικο και με κρατησε στεγνη, ΜΠΡΡΡΡΡ....:colddd::colddd:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#192 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 12 October 2007 - 16:43

Πω ρε παιδιά, σταματήστε να μιλάτε για σεβασμούς, αξιοπρέπειες, και λοιπά, ο άνθρωπος δεν λειτουργεί έτσι και το ξέρουμε.

#193 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 October 2007 - 16:46

Μην ξεθάβετε Threads για να συνεχίσετε μία offtopic κουβέντα. Είναι που είναι λίγο "άκυρο" το θέμα, μην το αποτελειώσουμε :uhh:

E5VV38U.jpg

#194 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 13 October 2007 - 13:32

2 personal

Edited by ilektra, 29 June 2008 - 17:45.

#195 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 17 October 2007 - 18:09

Τελευταία βλακία που έκανα:Είμασταν σε ένα παρτυ με κάτι φίλους,Και είπαμε να πέξουμε μπουκάλα.Τέσπα ήταν σειρά μιας φίλης να πεί τι να κάνω.είπα Θάρρος και μου είπε να φιλίσω Καποιαν Αγνωστη Για μένα στο στόμα.Εγω ντράπικα και δέν το έκανα.Την επόμενη Βρήκα όλους τους φίλους μου να μου λένε"Ντροπαλό Αγοράκι"
και λέω και εγώ απο μέσα μου: WTF????!?!?
Posted Image