παρεπιπτόντως, ωραίο thread!
Λοιπόν, θα αναφέρω 2 anime-like ατυχήματα με γάτες. Και τα 2 έχουν συμβεί σε εμένα.
*1) Το 1998, είχα ένα γάτο ονόματι Καίσαρα. Είχα όμως και μια τηλεόραση στο καθιστικό, βαλμένη επάνω σε ένα στρογγυλό, τρίποδο τραπεζάκι. Ο γάτος την άραζε συχνά επάνω στην τηλεόραση και χουχούλιαζε γιατί ήταν ζεστά. Μια μέρα, ένας ξαφνικός θόρυβος τον κατατρόμαξε και-όπως τινάχτηκε από την τηλεόραση που χουχουλιαζόταν, έριξε κάτω ΚΑΙ το τραπεζάκι ΚΑΙ την τηλεόραση (η οποία έσκασε πάνω στο πλακάκι, από τη μεριά της οθόνης!!
Σας πληροφορώ, εχω ΑΚΟΜΑ την ίδια τηλεόραση! Δεν έπαθε το παραμικρό.
*2) Πρίν μια εβδομάδα περίπου.
Γυρνάω το μεσημέρι απ τη δουλειά, στο σπίτι. Βάζω να ρημαδο-φάω (μακαρόνια με κιμά είχα), κάθομαι στον καναπέ με το πιάτο στα γόνατα και κάνω να πάρω την πρώτη πηρουνιά-φαϊ.
Και ΑΞΑΦΝΑ, βλέπω το γατί μου, το οποίο μάλλον παραμόνευε από την άλλη άκρη του δωματίου να έρχεται σίφουνας και να τρέχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ από το πιάτο με το φαί μου!
Ετρεξε, δε, τόσο γρήγορα επάνω από το πιάτο, που δεν σκορπισε με τις πατούσες του την παραμικρή ποσότητα από το φρεσκοτριμμένο τυρί!
1) Μπράβο!

2) Μάλλον έχει δεί kabamaru πολλές φορές το γατάκι σου (για να ορμήξει στην μακαρονάδα ε? )