Λοιπόν,σήμερα ημέρα δευτέρα,πήγαμε εκδρομή με το σχολείο μου.Συνανταμε ένα άλλο σχολείο πολυ σπαστικο και ενοχλητικο.Δεν σταματησαν να μας κοριδευουν και να μας βρυζουν.Τοτε λοιπον,εκει που παιζαμε μπάλα.....ένα παιδι χτυπάει εναν δικό μας.(το παιδι φοραγε γυαλια που χτυπησε το δικό μας)σηκωνεται ο δικος μας με αγρια χτυπημενο το ποδι του,και βαραι μπουκετο στο παιδι που το χτυπησε και του εσπασε τα γυαλια και φυσικα αιμοραγούσε το παιδί απο το ενα του φρύδι που ειχε ανοιξει σχεδον.Απλα πλάκωθηκε το σχολείο μας με αυτο το σχολειο και οι δασκαλοι δεν ηξεραν τι να κανουν,ευτυχως ηρεμησαν τα πραγματα.Και εκει που νομιζαμε οτι η φασαρια ειχε τελειωσει,καποια αγορια και κοριτσια απο το αλλο σχολειο αρχιζαν να κολλναε μαγκιες σχεδον σε ολα τα παιδια.....και εκει που κατι μαλακισμενα μου κολλησαν μαγκιά....πήρα το μπουκάλι με το νερό και τους εκανα λουτσα,φυσικα με κηνυγησαν ολοι και ετσι για να μην με αναγνωρισουν οι καθηγητες(αφου σε ενα 10λεπτο φευγαμε)αναγκαστηκα να βγω εξω απο το sport village.Φυσικα τα κολοπαιδα πηγαν και το ειπαν στους δικου μας καθγητες ,αλλα ευτυχως δεν με θυμωντουσαν για να με περιγραψουν,ασε που αλλαξα και μπλούζα.(300 κατι παιδιά είμασταν).Οι καθηγητες φυσικά ρωτουσαν στα πουλμαν αλλα ευτυχως τα παιδια του σχολείου μου δεν με καρφωσαν,αν και ηξεραν οτι ημουνα εγώ.
2)Πριν 4 χρονια περίπου,ημουνα εκτη δημοτικού και αφου έτρχα μέσα στο σπίτη(επαιζά μωρε με το μικρο ξαδελφακι)τρωω μια σαβουρακαι πεφτω πάνω στην μπαλκονοπορτα.....παιρνω 3 ράμματα στο αριστερό μου ποδι(ακριβως για εναν ποντο θα χτυπαγα την γαμπα)
3)Η φαρσα στην 1 γυμνασιου θα μεινη αξεχαστη,εριξα καμια 10αριά αμπουλες που μου ειχε χαρισει ενα παιδί,μεσα στην ταξη και χασαμε το μαθημα αλλα καποιος με καρφωσε και γραφτηκα ποινολογιο(γλυτωσα ομως την αποβολή)
4)Η Φάρσα με την βομβα στο σχολειο μας ηταν απλα ΑΠΙΘΑΝΗ!!Εχωντας εμπευνεστει απο πολλα σχολεία αυτη την φαρσα,συγκεντρωνο την ταξη μου στην αρχη της 1 ωρας και τηλεφωνουμε.
Διεθύντρια-Ορίστε(ευγενικα το λεει και ξεκιναω με ποιο βαρια τη φωνη μου)
Εγώ-Αν θέλετε να μην πεθάνει κανένα παιδί τότε εκνωστε το σχολείο
Διεθυντρια-Ποιος ειναι?.
Εγώ-Σας παρακαλω εκενωστε το σχολειο.....δεν φταινε τα παιδιά να πεθανουνε.
Διεθυντρια-Φαρσα κάνετε???Γιατι να πεθάνουν??
Εγώ-Γιατί έχει τοποθτεηθει μια μινιβομβα σε καθε ταξη,σε 1 ωρα θα ανατηναχθει ολο το σχολειο.
Διευθυντρια-Τι λες παιδί μου,ποιος εισαι?
Εγω-Καλά,εγω σας προειδοποιησα,και της το κλεινω εκεινη την στιγμη!
Περνάει ενα 10 λεπτο και τιποτα και μολις χτυπάει το κουδουνι,κατεβαινω κάτω και βλέπω οτι καποιος με περνει τηλεφωνο....ητνα το τηλεφωνο του σχολειου,ειχα ξέχασει να βαλω αποκρυψη ο βλάκας.

Την κάρτα την πέταξα και αγορασα καινουρια.
Αυτά τα ολίγα.