Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#226 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 31 December 2007 - 00:07

Fireball μπορεις να φτιάξεις άμα ριξεις απεύθειας από μπουκάλι ινόπνευμα πάνω σε φωτιά:congrats:

Εγω κερδιζω σε αυτο...most embarasing situation EVER is to be cought in bed with the son, and instead of being a drama queen, she asked us if we wanted eggs...:terror2:..it took me 1,30 hour to get out of the room, because we were on the fourth floor...too high to jump of the window...

Thing possetive Τουλάχιστον σε εσένα δεν μπορεί να πεί τι κάνεις με την κόρη μου ή της πήρες ότι ποιο πολύτιμο έχει (μην χέσω) κτλ κτλ

Το πολύ πολύ να σου πεί σε ευχαριστώ κούκλα μου γιατί είχα αρχίσει να φοβάμε μιας και δεν μου έλεγε για φίλες του ή γκόμενα ποτέ:Blissfull:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#227 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 10:55

true, true...
Posted Image

#228 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 14 April 2008 - 18:51

Καμία φορά έχει πλάκα να κάθεσε σπίτι Δευτέρα απόγευμα, να ακούς μουσική και να ξεθάβεις threads σαν αυτό.

1.Είμαι έκτη δημοτικού, και ως ο κλασσικός μικρός πυρομανής, έχω λίωσει κεριά πάνω στον νυπτήρα και έχω καρφώσει σπίρτα μέσα. Καίει μια χαρά, αλλά ανρωτιέμαι τι θα γίνει αν ρίξω οινόπνευμα. Όμως επεδή είμαι πολύ έξυπνος λέω να μην το ρίξω από μπουκάλι και πέσει πολύ. Αδείαζω μια ποσότητα στο χέρι μου, και αρχίζω να το στάζω σιγά σιγά. Οπότε φουντώνει το χέρι. Και στο καπάκι, αντί να το βάλω κάτω από τη βρύση, βγαίνω από το μπάνιο και περιφέρομαι πανικόβλητος!!! Τελικά το έβαλα κάτω από τη βρύση και έσβυσε, αλλά το έγκαυμα δεν το γλύτωσα (το χέρι μόλις είχε αναρώσει από σπάσιμο).

2. Μικρός είμαι στο μπαλκόνι, παίρνω φόρα και πέφτω πάνω στο διαχωριστικό κρύσταλλο. Μια, δύο, τρεις, κάποια στιγμή σπάει το κρύσταλλο και είμαι μέσα στα αίματα.

3. Μικρός, έχοντας δει Μπρέιβσταρ, φωνάζω "δύναμη της κατσίκας" και τρέχω και κουτουλάω τον τοίχο (ναι το έκανα, αλλά ευτυχώς δεν είχε συνέπειες)

4. Επίσης μια η δυο φορές έχω σπάσει τζάμι πόρτας μπαλκονιού και με έχουν βρει να κρέμομαι ο μισός μέσα και ο μισός έξω.

5. Έχω πίει άρωμα! (μην το δοκιμάσετε στο σπίτι-αλλού δοκιμάστε το)

Στο επόμενο ποστ θα αναπτύξω τις βλακείες των εφηβικών μου χρόνων....

#229 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 14 April 2008 - 19:51

Λοιπόν,σήμερα ημέρα δευτέρα,πήγαμε εκδρομή με το σχολείο μου.Συνανταμε ένα άλλο σχολείο πολυ σπαστικο και ενοχλητικο.Δεν σταματησαν να μας κοριδευουν και να μας βρυζουν.Τοτε λοιπον,εκει που παιζαμε μπάλα.....ένα παιδι χτυπάει εναν δικό μας.(το παιδι φοραγε γυαλια που χτυπησε το δικό μας)σηκωνεται ο δικος μας με αγρια χτυπημενο το ποδι του,και βαραι μπουκετο στο παιδι που το χτυπησε και του εσπασε τα γυαλια και φυσικα αιμοραγούσε το παιδί απο το ενα του φρύδι που ειχε ανοιξει σχεδον.Απλα πλάκωθηκε το σχολείο μας με αυτο το σχολειο και οι δασκαλοι δεν ηξεραν τι να κανουν,ευτυχως ηρεμησαν τα πραγματα.Και εκει που νομιζαμε οτι η φασαρια ειχε τελειωσει,καποια αγορια και κοριτσια απο το αλλο σχολειο αρχιζαν να κολλναε μαγκιες σχεδον σε ολα τα παιδια.....και εκει που κατι μαλακισμενα μου κολλησαν μαγκιά....πήρα το μπουκάλι με το νερό και τους εκανα λουτσα,φυσικα με κηνυγησαν ολοι και ετσι για να μην με αναγνωρισουν οι καθηγητες(αφου σε ενα 10λεπτο φευγαμε)αναγκαστηκα να βγω εξω απο το sport village.Φυσικα τα κολοπαιδα πηγαν και το ειπαν στους δικου μας καθγητες ,αλλα ευτυχως δεν με θυμωντουσαν για να με περιγραψουν,ασε που αλλαξα και μπλούζα.(300 κατι παιδιά είμασταν).Οι καθηγητες φυσικά ρωτουσαν στα πουλμαν αλλα ευτυχως τα παιδια του σχολείου μου δεν με καρφωσαν,αν και ηξεραν οτι ημουνα εγώ.

2)Πριν 4 χρονια περίπου,ημουνα εκτη δημοτικού και αφου έτρχα μέσα στο σπίτη(επαιζά μωρε με το μικρο ξαδελφακι)τρωω μια σαβουρακαι πεφτω πάνω στην μπαλκονοπορτα.....παιρνω 3 ράμματα στο αριστερό μου ποδι(ακριβως για εναν ποντο θα χτυπαγα την γαμπα)

3)Η φαρσα στην 1 γυμνασιου θα μεινη αξεχαστη,εριξα καμια 10αριά αμπουλες που μου ειχε χαρισει ενα παιδί,μεσα στην ταξη και χασαμε το μαθημα αλλα καποιος με καρφωσε και γραφτηκα ποινολογιο(γλυτωσα ομως την αποβολή)

4)Η Φάρσα με την βομβα στο σχολειο μας ηταν απλα ΑΠΙΘΑΝΗ!!Εχωντας εμπευνεστει απο πολλα σχολεία αυτη την φαρσα,συγκεντρωνο την ταξη μου στην αρχη της 1 ωρας και τηλεφωνουμε.
Διεθύντρια-Ορίστε(ευγενικα το λεει και ξεκιναω με ποιο βαρια τη φωνη μου)
Εγώ-Αν θέλετε να μην πεθάνει κανένα παιδί τότε εκνωστε το σχολείο
Διεθυντρια-Ποιος ειναι?.
Εγώ-Σας παρακαλω εκενωστε το σχολειο.....δεν φταινε τα παιδιά να πεθανουνε.
Διεθυντρια-Φαρσα κάνετε???Γιατι να πεθάνουν??
Εγώ-Γιατί έχει τοποθτεηθει μια μινιβομβα σε καθε ταξη,σε 1 ωρα θα ανατηναχθει ολο το σχολειο.
Διευθυντρια-Τι λες παιδί μου,ποιος εισαι?
Εγω-Καλά,εγω σας προειδοποιησα,και της το κλεινω εκεινη την στιγμη!
Περνάει ενα 10 λεπτο και τιποτα και μολις χτυπάει το κουδουνι,κατεβαινω κάτω και βλέπω οτι καποιος με περνει τηλεφωνο....ητνα το τηλεφωνο του σχολειου,ειχα ξέχασει να βαλω αποκρυψη ο βλάκας.:emptyonexg1:Την κάρτα την πέταξα και αγορασα καινουρια.

Αυτά τα ολίγα.

#230 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 14 April 2008 - 20:48

φανταστικο!!θελω και εγω να το κανω αυτο!!!:kakaka:
λοιπον,μια βλακεια μου ειναι να παιζω ξυλο με την αδερφη μου,και απο τσαντισμα,της πεταξα τις παντοφλες εξω,μετα με εβριζε,σκοτωθηκαμε κιαλλο,και αφου με επεισε να της παρω τις παντοφλες απο εξω,λεγονατας μου τερμα,οτι δεν θα σκοτοθουμε αλλο,με εκλεισε απ'εξω και εγω περιμενα μεχρι το βραδυ καπου 3 ωρες να ερθουν οι γονεις μου!!και με το που μπηκα,ξανααρχισαμε,και της εσκασα μια βουρτσα στο κεφαλι,και εκεινη σπαραξε στο κλαμα!!:kakaka:

ειμαι κακια!!και μετα κλειδωθηκα στο room μου για να μην με αρχισουν οι γονεις μου!!:8):
ημουν διαολος μικρη!!:ureshii:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#231 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 April 2008 - 03:18

Από τις μεγάλες μου βλακείες είναι το ότι πριν από περίπου 7 χρόνια ένας γνωστός μου που είχε έρθει σπίτι μου και ενώ ήμουν απασχολημένος, καβατζωσε περίπου 50 τεύχη του περιοδικού ΚΟΜΙΞ και εξαφανίστηκε. Και η Βλακεία μου είναι πως αντί να πάω να τον βρω αμέσως και να τα πάρω πίσω το άφησα για λίγο καιρό με αποτέλεσμα ο εν λόγο τύπος να μετακομίσει και να μην τον ξαναδώ απο τότε ούτε αυτόν ούτε τα ΚΟΜΙΞ μου. Το μόνο καλό της ιστορίας είναι πως μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια κατάφερα να ξαναμαζέψω τα τεύχη που έχασα. Κάτι είναι κι αυτό

#232 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 16 April 2008 - 06:15

Από τις μεγάλες μου βλακείες είναι το ότι πριν από περίπου 7 χρόνια ένας γνωστός μου που είχε έρθει σπίτι μου και ενώ ήμουν απασχολημένος, καβατζωσε περίπου 50 τεύχη του περιοδικού ΚΟΜΙΞ και εξαφανίστηκε. Και η Βλακεία μου είναι πως αντί να πάω να τον βρω αμέσως και να τα πάρω πίσω το άφησα για λίγο καιρό με αποτέλεσμα ο εν λόγο τύπος να μετακομίσει και να μην τον ξαναδώ απο τότε ούτε αυτόν ούτε τα ΚΟΜΙΞ μου. Το μόνο καλό της ιστορίας είναι πως μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια κατάφερα να ξαναμαζέψω τα τεύχη που έχασα. Κάτι είναι κι αυτό

Και εσυ με το ΚΟΜΙΞ ε???Ναι και εγώ τα αγοράζω και εχω ένα ντουλάπι γεμάτο με μίκυ μάους,ντοναλντ,κλασσικά,μεγαλο μικυ.Αυτά.Sorry για το offtopic.

#233 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 16 April 2008 - 08:44

ημουν μικρος νομιζω τεταρτη δημοτικου και μια μερα η μανα μου ειχε κανει φακες
εγω τοτε για να τις φαω ετριβα μεσα τυρι και αμα περισεβε πετιοταν
μια μερα εφαγα το πρωτο πιατο και ετα ζητησα και αλλο και επειδη δεν μπορουσα να το φαω ολο το δευτερο πιατο και επειδη νομιζα οτι θα με μαλωνε η μανα μου που σπαταλισα το φαι βγηκα στο μπαλκονι και αρχισα να ριχνω τις φακες με το κουταλι...
ο πρωτος οροφος ομως το μπαλκονι του βγαινει πιο εξω οποτε ολες οι φακες επεφταν εκει και οταν βγηκε η κυρια που μενει στον πρωτο για να δει τι γινεται της ηρθαν οι φακες στην μαπα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#234 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 April 2008 - 15:21

γραφω ενα ποιημα για μια κοπελα που καθοταν με μια φιλη της σε ενα καφε .
το δινω στο σερβιτορο , που ηταν φιλος μου να το δωσει στην πιο ομορφη (οταν λεμε ομορφη εννοω φωτια , γατα η κοπελα ) .
το δινει στην σωστη κοπελα , αλλα οταν παω στο τραπεζι τους το βλεπω στα χερια της αλληνης και νομιζα πως το ειχε δωσει στο αλλο κοριτσι κατα λαθος .
Ενοιωθα αμηχανια , δεν ηξερα τι να κανω ....:cry5:
αρχισαν οι ντροπες μου .....
αρχισε το αγχος .....
αυτη : Πολυ ωραιο ποιημα ! θα γινεις ποιητης
εγω : ευχαριστω για τα καλα σου λογια ... ναι μου αρεσει πολυ να γραφω
εγω: χιχιχιχι, χαχαχαχαχα , (δεν αντεξα τις κολακιες και με επιασε νευρικο γελιο ) .

τελικα δεν ηθελε να μου μιλησει γιατι θωρησε πως την κοροιδεψα .....
ειμαι χαζος !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#235 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 16 April 2008 - 16:45

Λοιπον ακουστε κ τη δικη μου πιο προσφατη βλακεια:
Παιζει μια γκομενα απο τη δουλεια που μου αρεσει..Ειχαμε βγει στο παρελθον κατι φορες,αλλα δεν εκατσε...Οταν αυτη εκανε κινηση αργοτερα εγω τα ειχα με αλλη κ επειδη ειμαι τυπος που δεν γουσταρει να κανει αυτα που δεν θελει να του κανουν,δεν εγινε τιποτα..περυσι το Σεπτεμβριο(ουπς προπερσι δηλ)τα χαλαω με την κοπελα μου μετα απο 2 χρονια...Σε λιγο καιρο η γκομενα αυτη απο τη δουλεια κανει την κινηση της κ αρχιζουμε να βγαινουμε..Ομως επειδη ερχοταν καλοκαιρι ειπαμε να παμε διακοπες κ αν ειναι οταν γυρισουμε + οι 2(οταν γυρναγα εγω,αυτη εφευγε)αν γουσταρουμε ακομα να γινει κ κατι παραπανω...
Εγω πηγα διακοπες με ενα φιλαρακι μου,κ οσο βρισκομουνα εκει μου τη πεσανε περιπου 3 γκομενες(δεν ειμαι κανας θεος κ σιγουρα δεν ειμαι ψωνιο<αλλα ετσι εγινε..)..Τωρα θελετε οτι ειχα χωρισει κ γουσταρα απλως να περασω καλα στις διακοπες με τη παρεα μου,θελετε οτι ειχα την κοπελα απο τη δουλεια στο μυαλο μου,τεσπα δεν εκανα τπτ...Δεν πηρα ουτε ενα τηλεφωνο...
Γυρναω πισω,ξαναβγαινουμε με την κοπελα αυτη κ ενω αυτη το ξεκινησε στην τελικη,μου λεει τωρα οτι δεν ειναι σε φαση για σχεση(αν κ την εν λογω λεξη ΔΕΝ την εχω αναφερει ΠΟΤΕ)αλλα γουσταρει που βγαινουμε κ τετοια..Ακομα με παιρνει τηλ κ παμε σινεμα,βολτες κ τετοια αλλα μεχρι εκει...
Αποτελεσμα:ειμαι μονος κ ξενερωμενος ενω θα μπορουσα να ειχα παρει τα τηλεφωνακια μου κ να εκανα παιχνιδι με κατι αλλο..Κ εχει πεσει κ πολυ δουλεια κ δεν βγαινω οπως παλια..Εχω λιωσει στην εφημερια..
Σκατα στα μουτρα μου!!!!
Δεκτα σχολια-μπινελικια αλλα μουτζες μονο σε pm plz...:nosey:
Posted Image

#236 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 April 2008 - 17:31

το μονο θετικο ειναι πως δεν νοιωθω τοσο ασχημα μιας και δεν ειμαι ο μονος που εχω κανει αναλογη βλακεια , αλλα καλυτερα που τα παθαινει καποιος αυτα για να μην ξανακανει το ιδιο λαθος παλι , ακομα καλυτερα ειναι να τα παθαινουν οι αλλοι και να μαθαινεις εσυ ομως... :uhh:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#237 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 16 April 2008 - 17:38

Δεν το βρισκω καθολου βλακεια, perfectly normal.
Για τις γυναικες και την υπερφυσικη τους διαισθηση, αν εχεις ζητηση, οπως και να το κανουμε, αποκτας λιγο μεγαλυτερη προτεραιοτητα...
Κατι σαν παιχνιδι. Ζησε τις καλες στιγμες, και τις λιγο χειροτερες, I say.
And remember, a rolling stone gathers no moss...:canthelp:

Posted Image

#238 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 June 2008 - 16:21

Κορυφαια τα παραπανω συμβαντα! Πειτε κι αλλα παιδες!:wooi2:

Δε θυμαμαι κανενα πολυ χαρακτηριστικο δικο μου, παντως μια φορα εψαχνα και εψαχνα και εψαχνα το τηλεκοντρολ, και εκει που περπαταω σ'ολο το δωματιο παταω κατι σκληρο κι ακουγεται ενα "ΚΡΑΚ!". Εκει ηταν σαν φαση ανιμε να κοβεται η μουσικη, να μενει ακινητη η εικονα πανω στον φταιχτη ο οποιος γινεται ασπρος και σε ολους τους αλλους βγαινουν σταγονιτσες.
Posted Image

#239 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 04 June 2008 - 18:42

Σε μενα συνεβη το απιστευτο.... Επεσα! Και στα ανιμε εχουμε δει πολλους να πεφτουν...
Ενταξει θα μου πεις....
Ναι, αλλα δεν ηταν καθολου "ενταξει"... Το γιατι θα το μαθετε...

Previously....

ΣΥΝΘΗΚΕΣ:
2006, εγω ημουν 3η γυμνασιου...
Ενα βροχερο πρωι ημασταν στην αυλη του σχολειου και παιζαμε μπασκετακι.

ΥΒΡΙΣ:

Παρολο που εβρεχε, εμεις δεν καταλαβαιναμε τιποτα και δη εγω, που δεν ελεγα να σταματησω το τρεξιμο...

ΤΙΣΙΣ:
Καποια στιγμη παω για (δεξι) μπασιμο με πολλη φορα...
Πανω που παταω με το αριστερο και παω για το αλμα, πεφτω προς τα πισω... (ενταξει, επεσες με το κωλαρακι, και τι εγινε?) Περιμενε και θα δεις...

ΝΕΜΕΣΙΣ:
-Τρωω λοιπον μια σαβουρτα με το κωλαρακι, ολη δικη μου ηταν...
-Το θεμα ειναι οτι μπροστα ειχε και μια μεταλλικη κολονα...
-Με την πολλη φορα που ειχα, και τα πολλα νερα που ειχε κατω συνεχιζω να γλιστραω στην κολονα, χτυπωντας ετσι πολυ δυνατα το μερος βρισκεται αναμεσα στα ποδια...(!) :oops:
-Μετα τον πονο, συνειδητοποιησα οτι απο τη μεση και κατω ημουν ολος βρεγμενος στο ιδιο σημειο, με αποτελεσμα, να μη φαινομαι και πολυ κουλ....

Το ελεος και η καθαρση
(ΜΗΝ παιζετε μπασκετ σε βρεγμενη επιφανεια)

#240 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 June 2008 - 19:05

Εγώ παθαίνω πολλά ατυχήματα τέτοιου είδους! Κυρίως χτυπάω δεξιά και αριστερά σε διάφορες επιφάνειες. Αλλά πιο χτυπητά ατυχήματα του άνιμε είδους έχω πάθει τα εξής:

1. Μόλις είχα μάθει να κάνω ποδήλατο στο χωριό μου. Και φυσικά δεν έπαιρνα καλά τις στροφές. Έξω από το σπίτι μου υπήρχε ένας δρόμος που έστριβε και από τη μια πλευρά ένα χαντάκι. Έχω βγει με τις φίλες μου και όλες μαζί με τα ποδήλατα κατεβαίνουμε το δρόμο. Και φτάνουμε στην εν λόγω στροφή... Οπότε εγώ αρχίζω να λέω:
"Παιδιά νομίζω ότι εγώ δε θα μπορέσω να στριιιι.........."
Ζντουπ και εγώ και το ποδήλατο στο χαντάκι! Το χαζό είναι ότι έπεσα πολύ γελοία στο πλάι και έμεινα με τα πόδια ψηλά! Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα και ξεκαρδίστηκα στα γέλια. Σα ψάρι έξω από το νερό ήμουν.

2. 3-4 χρόνια πριν ήρθε η αδερφή μου με το CD από το Πλοκάμι του Καρχαρία και μου λεει: "Άκου το δρόμο του Νίντζα". Οκ λέω, πλάκα θα χει...Κάθομαι στο γραφείο μου, το βάζω στο φορητό Cd player, φοράω τα ακουστικά και πατάω play. Τι το θελα! Σε μια φάση η αδερφή μου ακούει έναν ήχο σα γκρεμοτσάκισμα. Κοιτάει προς το γραφείο μου αλλά δε με βλέπει. Μόνο τα πόδια μου στον αέρα και φαίνονταν και ακουγόμουν εγώ που γέλαγα. Τι είχε γίνει; Από τα γέλια έκανα πολύ πίσω και έπεσα παρέα με την καρέκλα μου. Πως στα άνιμε αν οι χαρακτήρες δουν ή ακούσουν κάτι πολύ αστείο όταν κάθονται, πέφτουν τ'ανάσκελα ξεκαρδισμένοι ή από έκπληξη... ακριβώς αυτό! Ύστερα κυλιόμουν κάτω και γέλαγα. Rolling on the floor laughing indeed! Από τότε το παθαίνω πολύ συχνά, κυρίως όταν βλέπω ιαπωνικά variety shows! :hahaha: