Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;
Posted 22 August 2007 - 17:38
Υ.Γ. αυτος δεν ειναι φιλος πλεον γιατι μου λεει: αν την θες ζητησε μου το και θα κανω πισω και εγω μια βραδια απελπισιας του το ζητησα και μου ειπε ποιος μου εμαθε τροπους και δεν περιμενε να πεσω τοσο χαμηλα.
Look the Devil in Eye
Posted 22 August 2007 - 17:39
Σου έχω και έτοιμο τίτλο, σε περίπτωση που κάνεις split.μου φαίνεται πρέπει να ανοιχτεί και εδώ ένα τόπικ για τα γκομενικά...
The Καψούρης helpdesk

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 August 2007 - 22:03
Posted 23 August 2007 - 11:20
Ευχαριστω ολους σας που απαντησατε, λοιπον για να πω πως ακριβως εχει η κατασταση: αυτος δεν την θελει για σχεση, απλα για να βγαινουν και να κανουν οτι κανουν, αυτη ειναι ερωτευμενη με αυτον και γιαυτο συνεχιζει να βγαινει μαζι του. οσο για εμενα, αυτη με βριζει επειδη της κανω τα χατηρια κλπ αλλα μου λεει οτι ισως με προτιμαει ετσι. παντως δεν με αφηνει να κανω οτι θελει. εγω βεβαια θελω(δεν ξερω γιατι) και μου λεει οτι στην φαση που ειναι δεν με θελει για σχεση αλλα ισως στο μελλον να θελει αυτο που ειμαι εγω. ετσι εχουν τα πραγματα.
Υ.Γ. αυτος δεν ειναι φιλος πλεον γιατι μου λεει: αν την θες ζητησε μου το και θα κανω πισω και εγω μια βραδια απελπισιας του το ζητησα και μου ειπε ποιος μου εμαθε τροπους και δεν περιμενε να πεσω τοσο χαμηλα.
ρε φίλε nova ήμαρτον, τι είναι αυτά που μας λες? και έστω ότι κάποια στιγμή τα φέρνει η τύχη και τα φτιάχνει μαζί σου.... ποιο το νόημα? είναι προφανές ότι σε έχει για καβάτζα (οι λόγοι άγνωστοι, αλλά αυτό είναι το δεδομένο μας....). θα σου άρεσε να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο? έστω κι αν τη θες τοοοοοοοοοσο?? καλύτερα να μείνεις με το όνειρο ανεκπλήρωτο παρά να σου βγει εφιάλτης....
όπως σου είπαν πολλοί το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανθρώπους που σε σέβονται για να έχεις κοντά σου. εδώ ούτε αυτή, ούτε κι ο άλλος υπολογίζουν τα δικά σου συναισθήματα, οπότε εσύ τρως εν τέλει όλη τη ζημιά. θα είναι δύσκολο να την βγάλεις απ' το μυαλό σου αλλά είπαμε, 6δις ανθρώπους έχει ο πλανήτης και είσαι νιος ακόμα! γράφτους εκεί που πρέπει τους λαλάκες!
και ναι, το γκομενικό τόπικ είναι καλή ιδέα...μέσα στη ζωή είναι κι αυτά! απλά μην καταντήσουμε στήλη του Κοσμοπόλιταν............................
Posted 23 August 2007 - 12:22
Το εχω πει και στους 2. αυτη λεει, μπορει να σε θελω, μπορει οχι, ισως καποτε σε θελησω, ισως και τωρα να σε θελω κλπ. και αυτος παιζει μαζι μου. εχω ενα μηνα προθεσμια, μετα φευγουν και οι 2 για αθηνα και χανω το παιχνιδι. αλλα γενικα θελω να πεθανω για την μιζερη ζωη μου.
Είναι απλό τι θα κάνεις. Υπομονή ένα μήνα. Μετά θα βγούν και οι 2 από τη ζωή σου και θα ηρεμίσεις

Αν ήμουνα κει γύρω θα σου ρίχνα καμιά κατακεφαλιά να νιώσεις, γιατί όταν ηρεμίσει το κεφάλι σου και ξεκολλήσεις λίγο θα σιχαίνεσε τον εαυτό σου για τη στάση που κράτησες

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 24 August 2007 - 23:55
Υ.Γ. ισως ειμαι χαζος.
Look the Devil in Eye
Posted 25 August 2007 - 02:23
ισως τουλαχιστον γελασεις λιγο^^
Attached Files
Posted 26 August 2007 - 19:17
Βασικα θα με βρισετε αλλα δεν θελω να την βγαλω απο την ζωη μου την συγκεκριμενη κοπελα, γιατι μετα απο καιρο απογοητευσης και μιζεριας, μου εδωσε λιγη ζωη. ισως να μην μου εωσε οση χρειαζομουν η να την πηρε πισω με την σταση της αλλα δεν παυει να μου την εδωσε. για ελαχιστα ατομα νιωθω ετσι.
Υ.Γ. ισως ειμαι χαζος.
θέλω να μου δώσεις την διεύθυνσή σου και να σου στείλω αυτά που έγραψες παραπάνω σε 3 χρόνια που θα βγείς απο την εφηβεία.
γιατι μετα απο καιρο απογοητευσης και μιζεριας, μου εδωσε λιγη ζωη.
Mάρθα δεν ξέρω τι πέρασες την ζωή σου, αλλά πραγματικά εγώ το μόνο που βλέπω είναι οτι και αυτή η γκόμενα μόνο απογοήτευση και μιζέρια σου προκαλεί.
και δεν νομίζω να σου έδωσε τίποτα.
πάντως είσαι μόλις 17 και πίστεψε με υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που θα συναντήσεις στο μέλλον και αυτά που γράφεις τώρα θα σου φαίνονται πολύ χαζά και ασττεία. Γι αυτό δώσε μου την διεύθυνση σου να σου τα στείλω όταν γίνεις 20.
και πραγματικά ξεκόλα λίγο τον εγκέφαλο σου και κοίτα λιγο την πάρτυ σου, πρόσεξε λίγο τον εαυτό σου και σταμάτα να κάνεις σαν τελειωμένη χαζογκόμενα που την παράτησε ο γκόμενος και αυτή τρέχει απο πίσω της. BE A MAN και όχι Βούρτση
Αυτή σε βλέπει σαν αδύναμο και όσο το κάνει αυτό θα σε πατάει περισσότερο.
Posted 28 August 2007 - 02:34
Look the Devil in Eye
Posted 28 August 2007 - 09:01
Posted 02 October 2007 - 22:31

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 04 October 2007 - 20:38

Posted 04 October 2007 - 21:23

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 04 October 2007 - 23:35

Posted 05 October 2007 - 00:09

Λοιπόν, θα αναφέρω 2 anime-like ατυχήματα με γάτες. Και τα 2 έχουν συμβεί σε εμένα.
*1) Το 1998, είχα ένα γάτο ονόματι Καίσαρα. Είχα όμως και μια τηλεόραση στο καθιστικό, βαλμένη επάνω σε ένα στρογγυλό, τρίποδο τραπεζάκι. Ο γάτος την άραζε συχνά επάνω στην τηλεόραση και χουχούλιαζε γιατί ήταν ζεστά. Μια μέρα, ένας ξαφνικός θόρυβος τον κατατρόμαξε και-όπως τινάχτηκε από την τηλεόραση που χουχουλιαζόταν, έριξε κάτω ΚΑΙ το τραπεζάκι ΚΑΙ την τηλεόραση (η οποία έσκασε πάνω στο πλακάκι, από τη μεριά της οθόνης!!
Σας πληροφορώ, εχω ΑΚΟΜΑ την ίδια τηλεόραση! Δεν έπαθε το παραμικρό.
*2) Πρίν μια εβδομάδα περίπου.
Γυρνάω το μεσημέρι απ τη δουλειά, στο σπίτι. Βάζω να ρημαδο-φάω (μακαρόνια με κιμά είχα), κάθομαι στον καναπέ με το πιάτο στα γόνατα και κάνω να πάρω την πρώτη πηρουνιά-φαϊ.
Και ΑΞΑΦΝΑ, βλέπω το γατί μου, το οποίο μάλλον παραμόνευε από την άλλη άκρη του δωματίου να έρχεται σίφουνας και να τρέχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ από το πιάτο με το φαί μου!
Ετρεξε, δε, τόσο γρήγορα επάνω από το πιάτο, που δεν σκορπισε με τις πατούσες του την παραμικρή ποσότητα από το φρεσκοτριμμένο τυρί!