Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#211 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:31

Όταν ήμουνα 5 είχα ρίξει κολώνια στα μάτια μου επειδή ήθελα να δώ αν βγαίνει τίποτα αππό 'εκείνη τη τρυπούλα στο μπουκαλάκι'.Οι συνέπιες:πολύ κλάμα,πολύ γκρίνια,1 νύχτα στο Παίδων,και πολλοί λόγοι να με δουλεύουνε για το ότι δεν βάζω κολώνια τώρα πια...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#212 Anachronox

Anachronox

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 00:44

Megaton Stupidity is stunt driving right next to a police car!!! (in my defence i didnt see it!!! it was a blue one)
End results: 300 euros fine Driving Liscence taken and a number of points deducted from my point system, The joke is i said i did nothing and they were right next to me all the time lololol
This of course isnt stopping me from riding my bike Nuclear stupidity Number 2
End results if i get caught: A NICE CELL
I am an arse

#213 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 02:02

Λοιπόν, έχω την εντύπωση και εγώ (και ένας κολλητός μου που δε χάνει ευκαιρία να μου το κοπανάει -_-') ότι ετοιμάζομαι να κάνω τιτάνια βλακεία.

Μερικές φορές μου φαίνετε οτι είμαι μαζοχιστής :rolleyes:

Επειδή όμως το περιεχόμενο είναι περίπου γκομενικού χαρακτήρα το κρατάω για το αντίστοιχο τοπικ που αναγκαστικά θα δημιουργηθεί κάποτε. :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#214 sangreaL

sangreaL

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:25

σε μια δουλειά που είχα πάει με έναν άλλον..μια τοσοποθέτηση αλουμινίων.. μου πε ο αλλος για πλάκα να μπω σε λάθος σπίτι. προχώρησα προχώρησα και φθάνω μέσα στο 3ένο σπίτι μεχρι το σαλόνι.άνετος εγώ, cool.. βγαίνει ένας άνθρωπος με μια πετσέτα στη μέση γυμνός από πάνω.τότε συνηδειτοποιώ τι έκανα απο την έκφραση του προσώπου του και αρχίζω να τρέχω. btw είχα ένα αλφάδι με θήκη 2 μέτρα σαν καραμπίνα περασμένο και 3 βαλιτσάκια με εργαλεία. :)

#215 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:51

Παιδιά μια βλακεία που έκανα, αν και θα φανεί γνώριμη η ιδέα σε καποιους, ήταν όταν κρατούσα ένα ποτήρι με κόκα-κόλα και κάποιος με ρώτησε τι ώρα είναι. Φανταστείται τι ακολούθησε. Δε θέλετε σας διαβεβαιώ(κρίμα κιόλας φορούσα ωραία παπούτσια).

#216 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:53

Λοιπόν, έχω την εντύπωση και εγώ (και ένας κολλητός μου που δε χάνει ευκαιρία να μου το κοπανάει -_-') ότι ετοιμάζομαι να κάνω τιτάνια βλακεία.

Μερικές φορές μου φαίνετε οτι είμαι μαζοχιστής :rolleyes:

Επειδή όμως το περιεχόμενο είναι περίπου γκομενικού χαρακτήρα το κρατάω για το αντίστοιχο τοπικ που αναγκαστικά θα δημιουργηθεί κάποτε. :P

IIIIIIIIIIIIIIII! :oo:
Δε πιστεύω, να σκέφτεσαι να μου την πέσεις, Mormegilέε...?!!!!!

#217 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 02:55

Heheah,ομολογώ ότι ο πειρασμός ήτο σφοδρός, αλλά θα παραμείνω στην αρχή που λέει "ού μπλέξεις με σχέση σχέσης σου"
Kaba-chaaaan sukiiiii :wooi2:

Πέρα από την πλάκα, μου φαίνετε ότι συνηδειτοποίησα εγκαίρως το μέγεθος της βλακείας που με δέρνει και μάλλον θα τη γλυτώσω.

Φιλική συμβουλή. Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από παλιότερες σας σχέσεις...

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#218 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 13:49

IIIIIIIIIIIIIIII! :oo:
Δε πιστεύω, να σκέφτεσαι να μου την πέσεις, Mormegilέε...?!!!!!

nope i am thinking of that

Spoiler:

#219 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 23:09

στο τηλεφωνο

- φρόσω μωρακι.....
- ποιος εισαι αληταμπουρα;
- θελω την φροσω
- ποιος εισαι
-ο μιμης
-και γιατι την ειπες μωρακι εισαι μαγκας
- πως να το κανουμε λιγο
- θα σε <<λογοκρισια>>
- ασε μπαρμπα που θα με δειρεις και ολας

ο μπαμπας της φροσω αυτος

στο σχολειο σπρωχνω ενα παιδι για να περασω λεγοντας προχωρα

ηταν μια κοντη καθηγητρια

στο φροντιστιριο μπαινω στην ταξη ακουγοντας ραπ

ο ιδιοκτητης με λεει κλειστο

- καλα νταξει

- κλειστο ειπα
- γιο

- θα το κλεισεις ?
το εκλεισα το κινητο αλλα ηχογραφουσα το μαθημα κα το ακουγαμε και γελαγαμε

#220 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 20:47

Η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει ποτε ειναι, να χασω 2 φορες το σχολικο και μαλιστα και οι 2 ηταν βροχερες ημερες και ειχαν πεσει και οι δυο Παρασκευη:deadga6:!!!!(ΠΩΠΩ:oo:!!!Σημπτωση:nosey:!!!)

#221 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 19:41

ΠΡΕΠΕΙ να ήταν η φορά που έχυσα ένα ποτήρι τσάϊ πάνω στο πληκτρολόγιο του λάπτοπ μου. (€1.500, δύο μηνών.) Πριν ένα μήνα. :sadist::sadist::sadist::sadist::sadist:

Αν και έχω κάνει και χειρότερα...όπως το να μου βάλω φωτιά κάπια στιγμή...:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 18:12

2 από τις πολλές που κάποοι ακόμα μου τα κτυπάνε

1) Κάποτε καταλάθως έριξα fireball στον κολιτό μου ο ίδιος την γλύτωσε αλλά μετά 2+1 ΄στομα προσπαθούσαμε να σβησουμε την φωτιά που άραπξε στο σαλόνι (εγώ και ο κολιτος μου προσπαθούσαμε) ο άλλος την κοιταζε χοροπηδαγε γύρο γυρο και φώναζε "μαλάκα φωτιά μαλάκα φωτιά"
από τότε φυσικά ο κολιτός με το ζόρι με αφήνει να κρατάω ακό και αναπτύρα

2) Παίρνω τηλ τομν τόττε κοπέλα μου στο σταθερό (κινιτό δεν είχε κανένας από τους δυο μας) το σηκώνει μιλάμε και όταν η συζήτση άρχισε να γίνεται αρκετά ποιο προσωπική η μητέρα της που είχε καταραμένα ίδια φωνή με εκείνη την φώναξε στο τηλέφωνο γελώντας.......... :deadga6:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#223 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 18:19

πρέπει να έχει τρελό χιουμορ η μάνα της....

τι είναι το fireball? Πως το έκανες;

#224 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 19:55

2) Παίρνω τηλ τομν τόττε κοπέλα μου στο σταθερό (κινιτό δεν είχε κανένας από τους δυο μας) το σηκώνει μιλάμε και όταν η συζήτση άρχισε να γίνεται αρκετά ποιο προσωπική η μητέρα της που είχε καταραμένα ίδια φωνή με εκείνη την φώναξε στο τηλέφωνο γελώντας.......... :deadga6:

lol man! you beat us all! Most embarasing situation, like, EVER :terror2:

fireball=kaji. :Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#225 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 05:26

lol man! you beat us all! Most embarasing situation, like, EVER :terror2:

fireball=kaji. :Blissfull:

Εγω κερδιζω σε αυτο...most embarasing situation EVER is to be cought in bed with the son, and instead of being a drama queen, she asked us if we wanted eggs...:terror2:..it took me 1,30 hour to get out of the room, because we were on the fourth floor...too high to jump of the window...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm